Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar ben çıkıyorum..biraz kitap okuyup yatıcam..zaten bugün çok yemişim sığınamadım.ne durumda yazıyorum görseniz acırsınız.iki büklüm:)ne var ama dimi okadar yiyecek..:):):) ii geceler hepinize.

iyi geceler canım iyi bak kendine de bebişede... benimde sol boşluğumda bir ağrı var.. keyifsizim.... bebişimde sol tarafta tedirginim biraz.. bende çıkıyorum uzanoıcam...

kızlar size iyi geceler ben kaçıyorum.sabah saat 7 de uyanıyorum erkenden uyanıyorum.doktorum vücudun anneliğe hazırlıyor kendini diyor geceleri de iki sefer falan uyanıyorum çok tuhaf ya ...

iyi geceler canım iyi bak kendine de bebişede... benimde sol boşluğumda bir ağrı var.. keyifsizim.... bebişimde sol tarafta tedirginim biraz.. bende çıkıyorum uzanoıcam...
iyi geceler canım yat dinlen çok dolaştığımda bende de oluyor korkma bişey olmaz...

iyi geceler canım.. ben uyuyamıyorum geceleri.. normaldir sanırım...

kızlar size iyi geceler ben kaçıyorum.sabah saat 7 de uyanıyorum erkenden uyanıyorum.doktorum vücudun anneliğe hazırlıyor kendini diyor geceleri de iki sefer falan uyanıyorum çok tuhaf ya ...

tüh kaçırdım bu gece muhabbeti özdilekten sonra arkadaşlara geçince geç geldik eve.
şöyle yorumları okudumda ben bebek mobilyası almadığım için konuya uzağım.umarım erkes gönlüne ve bütçesine göre mobilya bulur:Saruboceq:
Mothercare aradığın ürün indrime girerse güzel yoksa fiyatlar tuzlu.ben özellikle uzun kollu bodylerini ve hastane çıkışını ordan aldım çünkü 100% pamuk diye.ilk aylarda giydiğine biraz önem göstermek isstedim.uzun kollu bodyler dışardaki mağazalarda uzun kollu body adet fiyatı 5.50 mothercare de 3tanesibeyaz uzun kollu body 16 lira zaten 3lü ve 7 li paketlerde satıyorlar,öyle hesaplayınca normal geldi.hastane çıkışı yenidoğan 4.5 kiloya kadar unisex 11 parça 56 lira.hiçbir özelliği yok düz pamuklu beyaz.
tülbentin fiyatı banada fazla geldi ben indirim zamanı görmüştüm bukadar değildi fiyatı.ben ordan almadım kendim yaptırdım gerçi ablam uğraştı o işle.bursa mefruşattan tülbent ve mermerşahin aldım pikocuya verdim.maliyeti 50 lira tuttu toplaamda ama birsürü oldu.
gereklimi derseniz.hayır değil.sadece ablamın yoğun ısrarlarına dayanamayıp yaptırdığım birşey kaydirigubbakcemile3

buluşma konusunda haftasonu olacak gibi değil anlaşılan hafta içi 5 çayı gibi bir buluşma konyaaltı cad. kadınlar platformu var.hem açık hava hemde merkez.seçenek 1 olarak kayda geçebilir buyrunnnnnnnnn

forumda sona kalınca böyle insan kendi kendime yazıyorum bugece neyse allah bebişlerimize sağsalim kavuşmayı nasip etsin...:CüvCüv:

canım genel tarama derken detaylı ultrson demek mi istedin? ben girdim ama "yüzünü görmedim bütün herşeyine bakıldı ölçümleri yapıldı yaklaşık 20 dakika sürdü.benim doktorum yapmadı yıldız andevadan radyoloji bölümünde yapıldı rapora doktorum baktı.
4 boyutlu ultrsona hiç girmedim o isteğe bağlı heralde bilgim yok tatlım.

ayy ya ne güzel ben ne zaman hissedicem hareketlerini küçük hareketler hissediyorum ama daha net hissetmek istiyorum.sen ilk ne zaman hissettin tekmelerini...

ilk 18 haftalıkkendi hatırlamaya çalışıyorumda- ay nekadar unutkan oldum artık yazmam lazım bir kenara bebişin ilklerini.20. haftadan sonra çoook net hissedersin.kaç haftalık prensin?

günaydın kızlar
dün bizde mothercareye gittik sadece mama önlüğü aldık çıktık daha öncede gitmiştik zaten pahalı bulmuştuk dün ki indirim ürünleri de hoşuma gitmedi her ay ayrı ürün mü indirime giriyor acaba

bu arada kızlar ben çalışıyorum akşam 17,30 gibi çıkıyorum işten cumartesileride bazen çalışıyoruz bazen çalışmıyoruz ya da öğleden sonra çıkıyoruz biraz karışık yani

24. haftamızı bitirmiş durumdayız ve bugün okudum bebeğin 24-28. haftalar en hareketli olduğu zamanmış özellikle gece dönüyor içimde ve ben uyuyamıyorum 3 gündür 28. haftadan sonra yeri daralacağından bu kadar hareket olamayacakmış keyfini çıkarsın yavrum ne diyeyim her şey onun için uykusuzluğa da alıştım

günaydın kızlar a.s.

yeni uyandım daha ben... tembellik yapıyorum.. hazır uyuyabiliyorken uyuyabildiğim kadar uyuyorum valla... 2 gecedir hiç uyuyamıyordum.. bugün gece ve bu saate kadar uyudum iyi geldi...

annemle birlikte dışarı çıkıcaz... annemin eski komşusuna oturmaya gidicez... evden çıkmadan sizlere bir bakayım dedim...

toplanma konusu biraz sıkıntılı olacak sanırım... saat 17.00 de toplansak benim 1 saat oturup kalkmam gerekecek.. eşim 18.00 de çıkıyor işten.. tühh ya denizde 17.30 da çıkıyorum işten demiş.. yine en iyisi hafta sonu ama... nasıl yapsak bilemedim....

dün evet 5m deydik bizde eşimle... mothercare de hastane çıkış seti falan görmedim ben... sadece indirimde yani ortadaki ürünlerde 7 li çıtçıtlı badiyi 32.80 i görünce yuh dedim... tulumlar ucuz demişlerdi... tulum kalmamış zaten... bie tülbent demişlerdi... yok onlarda 34.90 içinde 12 tane mi falan var... 15 inde indirim günleriymiş... bakalım bundan sonra 15 lerinde yoklarızda bulursak bişiler alırız... amannn bende %50 indirim falan duyunca hani baya ucuz zannettim sanırım.. ondan birazda hayal kırıklığı oldu...

denizcim sende eşinle ordaymışsın.. yemek yediniz mi... yemek yerken çok güzel bir hamile gördüm.. acaba senmiydin ???

günaydın yasemincim yok biz yemeği evde yiyip gittik yaprak dökümünün özeti varken çıktık evden

anladım canım..sen kayınvalidemlere gidicez deyince.. bende değilsindir diye düşündüm ama bizde gittik deyince şimdi acaba mı dedim...

siyah tayt üerine krem rengi bir blüz giymiş üzerinede tekrar siyah bolero giymiş... çok şık ve güzel bir anne adayıydı..

bizde ancak 20.30 gibi orda olabildik... laradan gelince baya zor oluyor... trafikte iğrençti... neyse yemek yemek için gelmiş olduk...

günaydın yasemincim yok biz yemeği evde yiyip gittik yaprak dökümünün özeti varken çıktık evden

kızlar buluşma işini bir akşam ayarlasak yine migros ya da özdilek gibi bir yerde eşlerimizde olsa olmaz mı başka türlü olamayacak gibi

önce kayınvalidem gile gittik orada yemek yedik biraz oturduk çıktık direk migrosa kaynanam gil ahatlıda oturuyor bizde yıldız mahallesinde

evet detaylı ultrason . bizimde radyoloji doktorumuz yapıcak.

bana uyar... ama bebek7 nin eşi 1 hafta yok... ozaman her halukarda 1 hafta sonraya kalacak...

selams..
eşim cumartesi gidiyor ve tam bir haftasonra gelecek eğer eşlerle birşey planlarsak bana önümüzdeki hafta sonundan sonra uyar.
geçen gün eşimle özdilekteyken yanımızdan 18 yaşlarında 2 genç geçti onlar konuşurken kulak misafiri oldum.diyorki bu sene kadınların %80 hamile derken gözgöze geldik hatta eşimde duymuş.algıda seçilik desem mi ki....:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…