kızlar ben çıkıyorum..biraz kitap okuyup yatıcam..zaten bugün çok yemişim sığınamadım.ne durumda yazıyorum görseniz acırsınız.iki büklüm:)ne var ama dimi okadar yiyecek..:):):) ii geceler hepinize.
iyi geceler canım yat dinlen çok dolaştığımda bende de oluyor korkma bişey olmaz...iyi geceler canım iyi bak kendine de bebişede... benimde sol boşluğumda bir ağrı var.. keyifsizim.... bebişimde sol tarafta tedirginim biraz.. bende çıkıyorum uzanoıcam...
kızlar size iyi geceler ben kaçıyorum.sabah saat 7 de uyanıyorum erkenden uyanıyorum.doktorum vücudun anneliğe hazırlıyor kendini diyor geceleri de iki sefer falan uyanıyorum çok tuhaf ya ...
ayy çok sevindim .demek seninki de erkek sana birşey sorucam 20.haftadan sonra genel tarama yapılıyor ya nasıl birşey bebeğinin yüzünü gözünü daha net gördün mü benim iki hafta sonra randevumda merak ediyorum.çin takvimine göre benim kızdı tutmadı yani...
ayy ya ne güzel ben ne zaman hissedicem hareketlerini küçük hareketler hissediyorum ama daha net hissetmek istiyorum.sen ilk ne zaman hissettin tekmelerini...
günaydın yasemincim yok biz yemeği evde yiyip gittik yaprak dökümünün özeti varken çıktık evden
anladım canım..sen kayınvalidemlere gidicez deyince.. bende değilsindir diye düşündüm ama bizde gittik deyince şimdi acaba mı dedim...
siyah tayt üerine krem rengi bir blüz giymiş üzerinede tekrar siyah bolero giymiş... çok şık ve güzel bir anne adayıydı..
bizde ancak 20.30 gibi orda olabildik... laradan gelince baya zor oluyor... trafikte iğrençti... neyse yemek yemek için gelmiş olduk...
kızlar buluşma işini bir akşam ayarlasak yine migros ya da özdilek gibi bir yerde eşlerimizde olsa olmaz mı başka türlü olamayacak gibi
bana uyar... ama bebek7 nin eşi 1 hafta yok... ozaman her halukarda 1 hafta sonraya kalacak...
geç olsun güç olmasın :sm_cool:
:)) haklısın ...
canım benim çıkmam lazım... kendine iyi bak... görüşürüz..
canım genel tarama derken detaylı ultrson demek mi istedin? ben girdim ama "yüzünü görmedim bütün herşeyine bakıldı ölçümleri yapıldı yaklaşık 20 dakika sürdü.benim doktorum yapmadı yıldız andevadan radyoloji bölümünde yapıldı rapora doktorum baktı.
4 boyutlu ultrsona hiç girmedim o isteğe bağlı heralde bilgim yok tatlım.
bana uyar... ama bebek7 nin eşi 1 hafta yok... ozaman her halukarda 1 hafta sonraya kalacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?