kızlar işten çıktım eve geldim ama kaynanam gile gideceğiz eşim almaya gelecek tekrar görüşürüz opuyorumnanaktan
bende evdeyim çalışmıyorum ama bu cumartesi eşim seminere gidecek ve bir hafta yok bende kayınvalidemde kalıcağım.pazar günü ve sonrası bana uyar.ayarlayalım güzel birşey.bayanssulusmile
buarada kızlar bana şimdilik müsade,kocişimi kandırdım özdiileğe gidiyoruz deepo olmadı bu sefer naniknanik akşama yine girerim hele maç varsa emin olun buralardayım-tatlicadiarzu-
canım iyi olmanıza sevindim
evet öyle diyorlar ... bende sabahın köründe çikolataya dadanıcam bakalım neler olacak... normalde çok severim zaten çikolatayı ama hamile kaldığımdan beri yiyemiyorum...
sen bide çilek mobilyaya bak canım... ama sampi kavşağındakine git.. karı-koca var orda ilgilenirler..
üşenenin oğlu kızı olmaz derle ama oğlumuz geliyor :))) bu tezide çürüttün canım :)))
daha bizim cinsiyet belli değil isimler hazır,oda takımı hazır... asıl en teferruatlılar kaldı.. küçük şeyler ama en zorları kaldı... hayırlısı baakalım yavaş yavaşş...
bebek arabası ve anakucağında karar kılarsan uygun fiyat ve kalitede benide haberdar et canım....
sağlıklı ve hayırlı evlar versin allah cümlemize :Saruboceq:
evet lütfen yaz artık.. özletme kendini opuyorumnanaktan
krokan merhaba ben dün bebeji ye baktım konyaaltı tıp merkezinin yanında bayağı çeşit var 2000 tl dan başlıyor fiyatları beğendiklerim oldu.babys life da vitrinde nazarın takımı favorimdi o da 2000 tl dı.
canım aslında nazar biraz daha uygun gibi ama o takımın fiyatını sormadım ben.beyaz üzerine kahverengi gibimiydi?çok güzel takımlar var aslında ama 2000 den başlıyor.
bende şöyle 1500 lük falan düşünüyorum.uyku seti ve yatakta 250 tutsa 1750,halısı,perdesi derken,baya olcak yine..beliste olabilir.kapalıyolda sormuştum ilke bebede üst kat vitrininde denizci büyüyen beşik ,3 kapılı gardrop,şifonyer 1650 tl idi.
krokan...
sft...
diğer antalyalı anne adayları...
bir gün ayarlayıp bir araya gelmeyi planlıyoruz..
tanışıp,çay-kahve içip sohbet etmeyi istiyoruz...
ama bu planı çalışan anne adaylarınıda içine alacak şekilde yapmak istiyoruz...yani onlarında uygun olduğu birgün ve saatte yapmak istiyoruz..
bu buluşmayla ilgili fikirlerinizi bekliyoruz...
sabahtan başla canım çikolataya ama çokta erken yeme aslında..
baby's life 2 marka satıyor.cryistal baby ve sunny baby.fiyatları çok cazip.ana kucakları 55 e vardı.bebek arabasıda yanılmıyorsam 129 du ve ne çok hantal nede çok basitti.
kalitesinide kendin gör derim.sonuçta ana kucağına 200 tlde versek 55 likten pek bir lüksü yok bence.
her gezişimde özetlerim fiyatları ve adresleri.
kısmetse bende olmak isterim ...
yasmin naptın mothercare de indirim varmı.nasıl buldun?ben daha önce baktım gezmelik kıyafetlerini ordan almayı düşünüyorum sen beğendinmi?
kızlar çalışıyorsunuz sanırım demi?? cumartesidemi çalışıyorsunuz??
canım aşağıda yazdım detaylı... bana uygun gelmedi fiyatlar.. ama kişiden kişiyede değişebilir tabii..
ben çalışmıyorum..ama eşimin çalışma şekli 2 güne bir değişiyor.evde olduğu zaman biraz zor olur gelmem sadece ama yine de ayarlamaya çalışırım.siz ayarlayın günü ,yeri,saati ben uymaya çalışırım...bende çok tanışmak istiyorum
babys lıfe daki kahveli olan takım halısıyla ama daha büyük olan halısı uyku seti yatağı cibinlik perdesini beğenmedim ben hesaba katmadım bu haliyle 2500 tl civarı erkek olduğu için bizim o tarz mobilya düşünüyorum.kalitesi çok iyi bakalım artık annemler alıcaklar bizim bebişin odasını biraz daha dolaşıcam.eski sanayide mobilyacılar varmış oraları söylediler iyi kalite mallar varmış oralara da bakalım diyoruz acele etmiyelim bence...
evet banada pahalı gelmişti badileri çorapları falan .ama gezmelikler çok şık ya neyse cebimize göre bakıcaz artık fazla da abartmaya gerek yok gerçekten.ilk aylarla bitmiyor iş tabiii..
anladım canım.. benimde eşim pazar günleri izinli..pazar hariç hergün bana uyar..
krokan sen canım?* sabahçımısın öğlencimi?? gerçi eğitimleriniz seminerleriniz olur şimdi sizin.. sabahtan akşama...
antalyada yaşıyoruz hepimiz.. ve aynı şeyleri yaşıyoruz... bir araya gelip tanışsak güzel olur tabii
canım benimde annemler alacak bebek odasını perdesini halısını ama çookta yüklenmiyim diyorum.dediğim gibi sadece bebek odası için 1650..inşallah bulurum.sen ne kadarlık düşünüyosun?
ay inşallah buluruz.gezdikçe haber verelim birbirimize.benim bebekte 23 haftalık erek?senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?