hafta sonu alış veriş yaparsın artık pembiş pembiş
bende şimdiye kadar aldıklarımızı liste yaptım az önce
eşim traş olmaya gitti gelince alınması gerekenlerin listesini tavsiyeler üzerine yazacağız eksiklerimizi alacağı bizde
yarın alışveriş yapamıyorum canım... :1no2: planımda oydu.. ama yarın istanbula gidiyoruz... yazmıştım ama dikkat etmedin sanırım...:))
ayy pardon canım okumuştum kızın olduğunu okuyunca unuttum onu geri
gözünüz aydın dikkat et kendine bende 18. hafta da yola gitmiştim gelirken rahatsız oldum ağrılarım oldu kanamam oldu aman dikkat et kendine
arabayla mı gitmiştin canım ??? offf yaaaa tedirginim yaaa benneyaptımki
otobüsle gitmiştik biz siz kendi arabanızla gideceğiniz için istediğiniz zaman mola verebilirsiniz
çok eksik varmı canım ??
evet çokmuş biz büyüklerden başladık çünkü
bizde büyüklerden başladık... teferruatlar kaldı... küçükler... onlarda çok... tamamlanır canım ya daha zamanın var nasıl olsa kaydirigubbakcemile2
şafak 110 tamamlanır tabi benim ağır geçiyor bugünlerde fazla kötü olmadan bitirelim diyoruz
haklısın canım .... bizim kızlar yok bugün... siteyi hala bakımda falan mı sanıyorlar acaba :uhm:
bilmiyorum ki bende bir yandan kavak yellerini izliyorum kociş sarıldı bana uyuyor
kaydirigubbakcemile3
sende gebelik çizelgesi yapsana haftanı görmüş oluruz hem
bilmiyorum ki yapmayı :kedi: nasıl oluyor o:uhm:
gebelik çizelgesi yapımı
Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
canım ben kaçtım iyi geceler sana yukarı da yazıyor yapılışı
kızlar kusura bakmayın :kedi: sizi merakta bırakmak istemezdim... ama elimde olmayan nedenlerden dolayı oldu...
10.30 gibi anca çıktım hastaneden... soracaklarımı listelemiştim... önce uzun uzun sohbet ettik.. sonra muayene falan derken epey oldu...
sonra eve geldim.. bi baktım elektrikler kesik bilmiyorumkismile öğleden sonrayı buldu gelmesi... geldi tam açtım yazayım.. hatta krokan sende açıktın.. ama bu seferde sistem gitti ve şimdi geldi...
KIZIMIZZZZZZ OLUYORRR............ PRENSES GELİYORRRRR.... DURU YAĞMUR GELİYOIRRRRRR....hihoyyyt
herşey yolunda teyzeleri3lü test için kan verdik... 24-25 eylülde alıcaz sonucu... doktor amcayada bir daha 15 ekimde gidicezz....
alışverişe gitti diyerek günahımı almışsınız :umursamaz: valla direk eve geldimmm kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?