Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ohh be sonunda geldin canım ya opuyorumnanaktan

yok canım alışveriş falan... sevinemedim bile kuzuma.. istanbul işi çıkınca gerildim...eşim bir inatçıdır ki sorma ya... görümcem ilk hamile kaldığı zamanlarda söz vermşti... doğumuna geliriz diye.. ama tabi ozaman ben hamile değildim... şimdi yiğitliğe bok sürdürmemek için gidiyor... illa sende gel.. beni yalnız gönderme diyor... eşimi kıramadığım için gidiyorum canım...

canım benim şimdiden allah kavuştursun...:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım..kişiden kişiye değişiyor sanırım... kimisi acıdı diyor aşıdan sonra... kimiside hiç acımadı diyor... 20. haftada gidince deneyip görücez artık...

4 emzikten iyidir canım... şimdi yaramasada işe ilerde illaki yarayacak... dursun kenarda kaydirigubbakcemile3

kent ormanı mı o nerde ??? uzak mı ?? hafta içi gidelim beraber kaydirigubbakcemile3

[/QUOTE]

canım hoşgeldin... valla gözükmeyince bayramdan sonrada çantamı hazırluycam da dedin ya... ben doğum yaptın sandım...

hiç canını sıkma... kendinde strese girme bebekte girmesin.. allahım hayırlısını versin :Saruboceq: allah kurtarsın canım...

sağol canım bugün öğrendik teyzesi... iyi oldu... yolculuk piyangodan çıktı hiç sorma:bbo:
neyse eşim için gidicem artık.. sağol canım dikkat ederim...

hoşgeldin canım, birarra gözüktün kayboldun anladım birşeyler olduğunu..ee şimdi etti 3 kız bebek.seninde doğuma az kalmış...ben gün yaklaştıkça korkuyorum..hatta bazen içimde kalsın böyle ben ve oğluşum çok rahatım diyorum ama malum gerçekler ....
oğluşum korkak bir annesi olucak anlaşılan eyvahedigeldismile

yok canım doğuma biraz daha var çantamı hazırladım yinede durmadan eksikler çıkıyo biraz kalanları ağırdan alıyorum belki bebişin herşeyi hazır olunca gelmeye kalakar diye:)) seninde 17 haftalık olmuş maşallah ben o dönemler çok kötüydü bulantı kusma derken hamile olduğumu bile bilmiyordum hasta gibiydim neyse şimdi çok çok iyim allaha bin şükür neyse hepimize hayırlısıyla almayı nasip etsin bebişleri kucağımıza inşallah ben kaçıyorum iyi geceler kızlar birazda başka topiklere göz atıp yatıcam artık çok oturamıyorum belim çok ağrıyo kendinize iyi bakın tabi prens ve :ecrin_bebekrenseslerede

bebek7 erkek gamyoncuiremsu

krokan erkek gamyoncuiremsu

sft erkek gamyoncuiremsu

mısra erkek gamyoncuiremsu

petunya erkek gamyoncuiremsu

deniz1958 kız kaydirigubbakcemile2

semaveela kız kaydirigubbakcemile2

yasminkamu kız kaydirigubbakcemile2

guldrm kız kaydirigubbakcemile2

şimdi doğrumu kızlar sositososito

[/QUOTE]

canım valla aklım sende kalacak şimdi..pazartesiye dönmüş olursunuz heralde???
anlaşılan eşininde pek gidesi yok gibi...akannehir

kent ormanı kepezin üstünde,şu meşhur atatürk silüetinin orda...araba şart yani...

bebek 7 günü yaklaşan annelerde hep oluyo sanırım bu korku bakalım ben doktorumla konuşup sezeryan istemeyi düşünüyorum çünkü gerçekten bende o cesaret yok yani alttan yapılan dikiş bana hiç cazip gelmiyor oturamıyorsun kalkamıyorsun yinede cesaeti olanları tebrik ediyorum burda ilk önce ben doğum yaıcam sanırım sizede haber veririm kızlar o zaman eyvahedigeldismile

allah rahatlık versin canım prensese ve annesine.... a.s

evet canım bizleri haberdar et lütfen... allah bir avazda kurtarsın mı derler ne derler... allah yardımcın olsun allah kurtarsın canım:Saruboceq:

benimki doğru ...şuan duruma bakarsak %60 erkek %40 kız duruyor.kız ve erke olma şansını göstern istatiskler gibi.yani erkek bebek olma şansı her gebede %60 diye okumuştum bir yerde..

doğrudur canım alkisalkisalkis şuan prenslerimiz önde :))

benimki doğru ...şuan duruma bakarsak %60 erkek %40 kız duruyor.kız ve erke olma şansını göstern istatiskler gibi.yani erkek bebek olma şansı her gebede %60 diye okumuştum bir yerde..

kesinlikle sana katılıyorum ...büyük cesaret normal doğum dikiş....gerçi sezeryan hiç farklı değil odaa ameliyat sonuçta..cesareti olan annelerin alından öpmek gerekiyor.
tecrüberini bizlerle paylaşırsan çok seviniriz...Allahım hepimizi ve bebişlerimizi korusun.

Canım sen yat dinlen...bebişe ve güzel annesine tatlı uykular...opuyorumnanaktan

bende normal doğum istiyorum kızlar ya :)) sezeryanda dikiş yokmu... onda da var... diğerinde de... eskiler anneannelerimiz babaannelerimiz nasıl doğurmuşlar... bende onlar gibi çatır çatır istiyorum... ama bebeğimin durumu önemli... sezeryan şart olursada yapacak bişi yok...

canım bir video linki atmaya çalıştım ama mesaj sayım 100 olmadığı için atamıyorum bakmanı çok istedim nasıl yapabilirim...tavsiyen varmı?

normal doğum videosu mu ?? ben çok izledim canım kaydirigubbakcemile3 biliyorum... ama korkunun ecele faydası yokki... bir anda ben gelicem erkenden dedi prens yada prenses .... kal içerde sezryanı bekle deme şansımız yokki canım... allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin...

bide o videoları izlemek iyi değil diyor doktorlar.. herkesin doğumu aynı olmaz kii diyorlar a.s

canım bir video linki atmaya çalıştım ama mesaj sayım 100 olmadığı için atamıyorum bakmanı çok istedim nasıl yapabilirim...tavsiyen varmı?

canım ben yatıyorum artık mirmirmirmir sabahım köründen beri ayaktayım.. yorulduk baya bugün... yarın öğlen çıkıcaz yola.. sabaahtan açarım.. görüşürüz.. allah rahatlık versin prensede annesine de....opuyorumnanaktan

yooo normal doğum videosu değildi...doğumla alakası yok ...ben öyle videolar islesem bayılırım heralde şuanda.

neyse bekleyelim bari 100 msj sayım doluncaya kadar. yarın görüşemessek size şimdiden iyi yolculuklar yağmura iyi bak annesi..

talı rüyalaropuyorumnanaktan

canım sitenin adını ver konu içeriğini söyle ben bulayım siteden istersen... çok pardon doğum şekillerinden bahsederken söyleyince bi link göndericem diye yanlış anladım...

sağol canım... pazar gecesi burada oluruz sanırım allah nasip ederse....pazartesi falan görüşürüz... sende hem kendine hemde prensimize iyi bak annesi...

allah rahatlık versinn... iyi geceler opuyorumnanaktan

yasemincim hayırlı olsun..allah gönlünüze göre vermiş..çooook sevindim..bizde akşam kayınvalidemgildeydik.gündüzde gezdik.ancak girebildim.yol bişey olmaz canım inşallah.2 saatte bir mola önemliymiş..dikkat edersin.bulantında yoksa bişey olmaz inşallah,hayırlısıyla gider gelirsiniz.kırcamideki ilke ve irem bebeye uğradık eşimle.yine aynı ihtiyaçlar..bebek odası,park yatak,bebek arabası,ana kucağı,hastane çıkışı..kusura bakma artık geç yazabildim.

bu arada kızlar MISRA'NIN cinsiyet belli olmuş... bir prens daha geliyor.... gamyoncuiremsu allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Evet hayallerimin yıkıldığı an ve bebeğim erkek
Neden bu kadar üzüldüğümüde anlatayım;ikinci bebeğe vaktim yok.
Maddi koşullarda elvermez.Genç olsam ikinci bebek için zamanım olsa bu kadar üzülmezdim.Ayrıca tüm kız kıyafetleri hazırdı
Oğluşumla hergün konuşup özür diliyorum

aynı burukluğu bende yaşadım..halada alışamadım tam..diyorum ya maviler beni çekmiyor,gözüm heep pembişlerde.

Aynennnnnnnnnnnnnn

Ayyy ne güzel çok tebrik ederim.

Seni de tebrik ederim cnm zamanın azalmış,sağlıcakla gelsin inşallah bebişin.

Ben de kesinlikle sezeryan doğum yapacağım,normal doğum yapmış ya da yapacak olan annelerin alnından öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…