[/QUOTE]oleeeeeyyyy!!!! prenses geliyor..acayip mutlu oldum.tahminim tutmadı ama olsun..:teytey:
haftasonu alışveriş yok sana anlaşılan...sen istanbula gitmesen olmazmı?durumun ortada birde 1 günlüğüne yazık valla bebişe...benim eşimde seminere gidiyor yarın,sende gel filan dedi ben göze alamadım oysa kocişimden hiiiç ayrılasım yok:gitme:
şimdiden içim bir buruk zaten.
bugün aşımı oldum hiiiiç acımadı sositososito
sonra emziği değiştirdim.onunn yerine yenidoğan biberonu ve dişlik aldım gerçi dişi çıkacakta kaşınacakta ooooooooo...neyse alacak başka birşey bulamadım.
sonra kent ormanına gittik arkadaşlarla .serin ve havadar bir yer...hoşuma gitti tavsiiye ederim..ilerde tam çoçuklarla gidilecek bir yer...
alışverişe gitti diyerek günahımı almışsınız :umursamaz: valla direk eve geldimmm kaydirigubbakcemile3
daha önce kulakalarımı çınlatmışsınız benim net 2 gündür yoktu giremedim benimde prensesim geliyo kızlar oo bizim eşyaları bir görseniz hepsi pembe ama çok tatlılar yasmin seninde kızın hayırlı olsun yolculuktada mutlaka dikkat et kendine bebek 7 bende şıdan çok korkuyodum o zamanlar ama benmde hiç acımadı ama ben asıl doğumdan korkuyorum bakalım zaman yaklaştıkça içimi sıkıntılar basıyo yinede dua ediyorum hayırlısı olsun ne çok yazdım yawf:kedi:
daha önce kulakalarımı çınlatmışsınız benim net 2 gündür yoktu giremedim benimde prensesim geliyo kızlar oo bizim eşyaları bir görseniz hepsi pembe ama çok tatlılar yasmin seninde kızın hayırlı olsun yolculuktada mutlaka dikkat et kendine bebek 7 bende şıdan çok korkuyodum o zamanlar ama benmde hiç acımadı ama ben asıl doğumdan korkuyorum bakalım zaman yaklaştıkça içimi sıkıntılar basıyo yinede dua ediyorum hayırlısı olsun ne çok yazdım yawf:kedi:
[/QUOTE]ohh be sonunda geldin canım ya opuyorumnanaktan
yok canım alışveriş falan... sevinemedim bile kuzuma.. istanbul işi çıkınca gerildim...eşim bir inatçıdır ki sorma ya... görümcem ilk hamile kaldığı zamanlarda söz vermşti... doğumuna geliriz diye.. ama tabi ozaman ben hamile değildim... şimdi yiğitliğe bok sürdürmemek için gidiyor... illa sende gel.. beni yalnız gönderme diyor... eşimi kıramadığım için gidiyorum canım...
canım benim şimdiden allah kavuştursun...:çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım..kişiden kişiye değişiyor sanırım... kimisi acıdı diyor aşıdan sonra... kimiside hiç acımadı diyor... 20. haftada gidince deneyip görücez artık...
4 emzikten iyidir canım... şimdi yaramasada işe ilerde illaki yarayacak... dursun kenarda kaydirigubbakcemile3
kent ormanı mı o nerde ??? uzak mı ?? hafta içi gidelim beraber kaydirigubbakcemile3
yok canım doğuma biraz daha var çantamı hazırladım yinede durmadan eksikler çıkıyo biraz kalanları ağırdan alıyorum belki bebişin herşeyi hazır olunca gelmeye kalakar diye:)) seninde 17 haftalık olmuş maşallah ben o dönemler çok kötüydü bulantı kusma derken hamile olduğumu bile bilmiyordum hasta gibiydim neyse şimdi çok çok iyim allaha bin şükür neyse hepimize hayırlısıyla almayı nasip etsin bebişleri kucağımıza inşallah ben kaçıyorum iyi geceler kızlar birazda başka topiklere göz atıp yatıcam artık çok oturamıyorum belim çok ağrıyo kendinize iyi bakın tabi prens ve :ecrin_bebekrenseslerede
bebek 7 günü yaklaşan annelerde hep oluyo sanırım bu korku bakalım ben doktorumla konuşup sezeryan istemeyi düşünüyorum çünkü gerçekten bende o cesaret yok yani alttan yapılan dikiş bana hiç cazip gelmiyor oturamıyorsun kalkamıyorsun yinede cesaeti olanları tebrik ediyorum burda ilk önce ben doğum yaıcam sanırım sizede haber veririm kızlar o zaman eyvahedigeldismile
bebek7 erkek gamyoncuiremsu
krokan erkek gamyoncuiremsu
sft erkek gamyoncuiremsu
mısra erkek gamyoncuiremsu
petunya erkek gamyoncuiremsu
deniz1958 kız kaydirigubbakcemile2
semaveela kız kaydirigubbakcemile2
yasminkamu kız kaydirigubbakcemile2
guldrm kız kaydirigubbakcemile2
şimdi doğrumu kızlar sositososito
benimki doğru ...şuan duruma bakarsak %60 erkek %40 kız duruyor.kız ve erke olma şansını göstern istatiskler gibi.yani erkek bebek olma şansı her gebede %60 diye okumuştum bir yerde..
bebek 7 günü yaklaşan annelerde hep oluyo sanırım bu korku bakalım ben doktorumla konuşup sezeryan istemeyi düşünüyorum çünkü gerçekten bende o cesaret yok yani alttan yapılan dikiş bana hiç cazip gelmiyor oturamıyorsun kalkamıyorsun yinede cesaeti olanları tebrik ediyorum burda ilk önce ben doğum yaıcam sanırım sizede haber veririm kızlar o zaman eyvahedigeldismile
kesinlikle sana katılıyorum ...büyük cesaret normal doğum dikiş....gerçi sezeryan hiç farklı değil odaa ameliyat sonuçta..cesareti olan annelerin alından öpmek gerekiyor.
tecrüberini bizlerle paylaşırsan çok seviniriz...Allahım hepimizi ve bebişlerimizi korusun.
Canım sen yat dinlen...bebişe ve güzel annesine tatlı uykular...opuyorumnanaktan
bende normal doğum istiyorum kızlar ya :)) sezeryanda dikiş yokmu... onda da var... diğerinde de... eskiler anneannelerimiz babaannelerimiz nasıl doğurmuşlar... bende onlar gibi çatır çatır istiyorum... ama bebeğimin durumu önemli... sezeryan şart olursada yapacak bişi yok...
canım bir video linki atmaya çalıştım ama mesaj sayım 100 olmadığı için atamıyorum bakmanı çok istedim nasıl yapabilirim...tavsiyen varmı?
canım ben yatıyorum artık mirmirmirmir sabahım köründen beri ayaktayım.. yorulduk baya bugün... yarın öğlen çıkıcaz yola.. sabaahtan açarım.. görüşürüz.. allah rahatlık versin prensede annesine de....opuyorumnanaktan
yooo normal doğum videosu değildi...doğumla alakası yok ...ben öyle videolar islesem bayılırım heralde şuanda.
neyse bekleyelim bari 100 msj sayım doluncaya kadar. yarın görüşemessek size şimdiden iyi yolculuklar yağmura iyi bak annesi..
talı rüyalaropuyorumnanaktan
bu arada kızlar MISRA'NIN cinsiyet belli olmuş... bir prens daha geliyor.... gamyoncuiremsu allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
hoşgeldin canımm... mısrada kız istiyormuş erkeği duyunca biraz burkulmuş..ben bunları nerden biliyorum :uhm: mısranında doğumu şubatta olacak... benimde... allah nasip ederse.. 2011 şubat anneleri topiği var... mısrada - bende oraya takılıyoruz.. orya yazmış bugün..
hayırlısı be canım.. sağlıklı olsunda... bakalım hamişlerin hisleri kuvvetlidir teyzesi... yarın gelince doktordan yazarım ...
aynı burukluğu bende yaşadım..halada alışamadım tam..diyorum ya maviler beni çekmiyor,gözüm heep pembişlerde.
kızlar kusura bakmayın :kedi: sizi merakta bırakmak istemezdim... ama elimde olmayan nedenlerden dolayı oldu...
10.30 gibi anca çıktım hastaneden... soracaklarımı listelemiştim... önce uzun uzun sohbet ettik.. sonra muayene falan derken epey oldu...
sonra eve geldim.. bi baktım elektrikler kesik bilmiyorumkismile öğleden sonrayı buldu gelmesi... geldi tam açtım yazayım.. hatta krokan sende açıktın.. ama bu seferde sistem gitti ve şimdi geldi...
KIZIMIZZZZZZ OLUYORRR............ PRENSES GELİYORRRRR.... DURU YAĞMUR GELİYOIRRRRRR....hihoyyyt
herşey yolunda teyzeleri3lü test için kan verdik... 24-25 eylülde alıcaz sonucu... doktor amcayada bir daha 15 ekimde gidicezz....
alışverişe gitti diyerek günahımı almışsınız :umursamaz: valla direk eve geldimmm kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?