Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım sağol opuyorumnanaktan evet yüce rabbimden hep hayırlısını istedim... hayırlısı buymuş demekkii... :Saruboceq: çok şükür :Saruboceq:

olsun canım sorun değil... doktorumda öyle dedi.. artık mola vere vere yavaş yavaş gidicez ne yapalım... yarın gece buradayım ama allah nasip ederse...

offf o ihtiyaçlar sempatiksalakcinni hiç sorma :bbo:

bide istanbul çıktı ayrı bir masraf...:1shok: ne yapıcaz bilmiyorum artık.. neyse bereketiyle gelir inşallah bebeklerimiz yerimseniben

Evet hayallerimin yıkıldığı an ve bebeğim erkek
Neden bu kadar üzüldüğümüde anlatayım;ikinci bebeğe vaktim yok.
Maddi koşullarda elvermez.Genç olsam ikinci bebek için zamanım olsa bu kadar üzülmezdim.Ayrıca tüm kız kıyafetleri hazırdı
Oğluşumla hergün konuşup özür diliyorum

MISRA cım deme öyle... allahım hepimiz için hayırlısını vermiştir... erkek bebekte senin için hayırlısıymış demekki... hiç olmasaydı bebeğin :uhm: çok şükür bir aslanın olacak canım ya yerimseniben allahım dert verip derman aratmasın... çok zor bebeği olmayıpta bebek hasratiyle yanan :1no2:

ikinci bebeğe maddi konular evet elvermez... ama bu işlerde hiç belli olmaz... bebekler bereketleriyle gelirler...artık yaş problem değil... hemen hemen her yaşta anne olabiliyorsun canım... görümcem 38-39 yaşında ilk bebeğini dünyaya getirdi dün...

ben çok mu kaderci oldum ne oldum böyle anlamadım hee CADIARZU

benim bebeğimde 1 sene sonunda bize merhaba deyince... görümcem 15 sene sonunda mucizevi bir şekilde bebeğine dün kavuşunca.... allahtan umut kesilmeyeceğini sadece inanmak ve dua etmek gerektiğini anladım sanırım...:Saruboceq:

alllahım hepimizin gönlüne göre versinn...:Saruboceq: sizleri seviyorum iyi bakın kendinize :gitme:

bugün kociş para alabilirse alışveriş yapacağız ay kendi çeyizimi alırken böyle heyecanlanmıyordum

hadi bakalım annesi ciciler al bakalım kızına... nerlerden yapıyorsun alışveriş ??

idil bebe irem bebe enes bebe özdileğin karşısında bir yer vardı adınu unuttum :)) şimdiye kadar burdan aldım hep babyhome ve baby life e gitmek istiyorum bakalım neresi denk gelirse gideriz artık

külotlu çorapla bandanalar alcam bide prensesime

anladım... bende pazartesiden itibaren başlarım artık hayırlısıyla bi gidip gelelimde

Tünaydın kızlar,sabahtan başlamışız sohbete :teytey:
bugün malum kociş gidiyor,kahvaltı evi temizle topla daha yeni oturabildim..birazdan yemek yapıp,ütü ardındada valiz hazırlamaya başlıyacağım...çok eğlenceli ?kafamçokkarıştı

Hepinize kocişleriniz ve minnoşlarınızla iyi ve mutlu haftasonları diliyorum...:lepi:

İyi pazarlar arkadaşlar.

Portakal suyu birkaç dr gezdim,özel hastanelerdeki ki dr lardan hiç memnun kalmadım .Sonra özelde mi devlette mi doğum yapayım diye epeyce düşünüp ebe hemşire arkadaşlarımla konuştuktan sonra SGK dr'u Akif Köse KAHYAOĞLU'nda karar kıldım.Ablamın 10 yıldan fazla dr u artık arkadaş gibiler bilgi birikimine güveniyoruz.

slm kızlar.ben de antalyadayım.39.haftadayız.normal doğum düşünüyorum.galiba içinizde hafta olarak en ilerde olan benim.son zamanlar geçmek bilmiyor.tüm hazırlıklarımız tamam kızımızı bekliyoruz.

hoşgeldin canım bugün pazar olduğu için biraz sessiz burası ne güzel az kalmış senin hayırlarla al bebişini kucağına inşallah senden sonrada ben geliyorum herhalde bu arada benimde kızım olacak hangi hastaneye gidiyorsun canım dr kim ne çok soru sordum yawf:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…