yasemincim hayırlı olsun..allah gönlünüze göre vermiş..çooook sevindim..bizde akşam kayınvalidemgildeydik.gündüzde gezdik.ancak girebildim.yol bişey olmaz canım inşallah.2 saatte bir mola önemliymiş..dikkat edersin.bulantında yoksa bişey olmaz inşallah,hayırlısıyla gider gelirsiniz.kırcamideki ilke ve irem bebeye uğradık eşimle.yine aynı ihtiyaçlar..bebek odası,park yatak,bebek arabası,ana kucağı,hastane çıkışı..kusura bakma artık geç yazabildim.
herkese günaydın opuyorumnanaktan
içinizde en genciniz ben biyim ne :uhm:
insan hissettiği yaştadır opuyorumnanaktan ben daha 18 im...
sen kaç doğumlusun ??
86 bayanssulusmile
vayy beee 24 yaşşş... ne güzel bir yaş.. kardeşim var senin yaşında.. asker şuan..turkbayragi
Allah kavuştursun evet 10 Eylülde girdim 24 e kızımın adı doğum ayım :asigim:
bugün kociş para alabilirse alışveriş yapacağız ay kendi çeyizimi alırken böyle heyecanlanmıyordum
hadi bakalım annesi ciciler al bakalım kızına... nerlerden yapıyorsun alışveriş ??
idil bebe irem bebe enes bebe özdileğin karşısında bir yer vardı adınu unuttum :)) şimdiye kadar burdan aldım hep babyhome ve baby life e gitmek istiyorum bakalım neresi denk gelirse gideriz artık
külotlu çorapla bandanalar alcam bide prensesime
Evet cnm hamileyim :)
Cinsiyeti henüz belli değil ama ben secret yapıyorum kızı çağırıyorum:))
anladım... bende pazartesiden itibaren başlarım artık hayırlısıyla bi gidip gelelimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?