slm kızlar.ben de antalyadayım.39.haftadayız.normal doğum düşünüyorum.galiba içinizde hafta olarak en ilerde olan benim.son zamanlar geçmek bilmiyor.tüm hazırlıklarımız tamam kızımızı bekliyoruz.
Antalyalı hamişler umarım hepiniz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız ve en kısa zamanda ben de bu topiğe katılabilirim
Antalyalı hamişler umarım hepiniz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız ve en kısa zamanda ben de bu topiğe katılabilirim
slm kızlar.ben de antalyadayım.39.haftadayız.normal doğum düşünüyorum.galiba içinizde hafta olarak en ilerde olan benim.son zamanlar geçmek bilmiyor.tüm hazırlıklarımız tamam kızımızı bekliyoruz.
Tünaydın kızlar,sabahtan başlamışız sohbete :teytey:
bugün malum kociş gidiyor,kahvaltı evi temizle topla daha yeni oturabildim..birazdan yemek yapıp,ütü ardındada valiz hazırlamaya başlıyacağım...çok eğlenceli ?kafamçokkarıştı
Hepinize kocişleriniz ve minnoşlarınızla iyi ve mutlu haftasonları diliyorum...:lepi:
kızlar merhaba a.s.
biraz sıkıntılı bir yolculuk ve istanbul ziyaretinden sonra yine biraz sıkıntılı olarak döndük...
giderkende gelirken de bebeğimde bende baya zorlandık... çok fazla kasmışız sanırım kendimizi rahatsızlandık döndüğümüz zaman...
dün doktorumu aradım... 1-1,5 litre su al yanına sol tarafına yat ve o suyu yarım saatte bitir dedi... 3-4 saat kalkma eğer geçmezse ağrılar gel yarın dedi...
doktorumun dediklerini yaptım ama bebeğimize bişey oldu diye de tedirgindim baya ağrılarda geçmeyince iyice kendimi kötü hissettim..
neyseki sabah doktoruma gittiğimde bebeğimizi görünce inanılmaz rahatladık... ağrıların yorgunluktan, yolculuktan olabileceğini ayrıca bebeğin büyüdüğü için bu ağrıların normal olduğunu söyledi..
böylelikle bizlerde rahat bir nefes aldık... ama tabii hala ağrılarm var... aama dinlenerek atlatıcaz inşallah...
bu aradaa doktorumun verdiği demir-kan hapı beni ishal yaptı kızlar... sizlerde de bu oldumu???
baya oldu görüşmeyeli sizler nasılsınız???? neler yaptınız ??? bebişlere yeni ciciler aldınızmı ???
hoşgeldin canım bugün pazar olduğu için biraz sessiz burası ne güzel az kalmış senin hayırlarla al bebişini kucağına inşallah senden sonrada ben geliyorum herhalde bu arada benimde kızım olacak hangi hastaneye gidiyorsun canım dr kim ne çok soru sordum yawf:))
herkese günaydın...
Allah kurtarsın inşallah hayırlı olsun şimdiden
canım hoşgeldin..çok az kalmış ohaoldumsmile belki ben bunları yazarken sen bebeğini kucağına almış olacaksın...
tecrübelerini bizlerle paylaşırsan seviniriz....
maşallahhh maşallahhh
allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahhh :Saruboceq:
tecrübelerini bizlerle paylaşabilirsen seviniriz... allah kurtarsın...
off offff gelmeye niyeti yok kızımın.inş canım hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.yıldız andeva ya gidiyorum.gökbay elpek dr.um.sen nerde yapacaksın doğumu?
Bende andeva yıldız Aslı hanıma gidiyorum
doğum ücretleri ne kadarmış
450 normal
550 sezeryan diye hatırlıyorum.ben epidural isticem.o da +350 olması lazım.
ben doğumhane ve yatakhaneyi gezdim hoşuma gitti.istersen sende gez.
kızlar merhaba a.s.
biraz sıkıntılı bir yolculuk ve istanbul ziyaretinden sonra yine biraz sıkıntılı olarak döndük...
giderkende gelirken de bebeğimde bende baya zorlandık... çok fazla kasmışız sanırım kendimizi rahatsızlandık döndüğümüz zaman...
dün doktorumu aradım... 1-1,5 litre su al yanına sol tarafına yat ve o suyu yarım saatte bitir dedi... 3-4 saat kalkma eğer geçmezse ağrılar gel yarın dedi...
doktorumun dediklerini yaptım ama bebeğimize bişey oldu diye de tedirgindim baya ağrılarda geçmeyince iyice kendimi kötü hissettim..
neyseki sabah doktoruma gittiğimde bebeğimizi görünce inanılmaz rahatladık... ağrıların yorgunluktan, yolculuktan olabileceğini ayrıca bebeğin büyüdüğü için bu ağrıların normal olduğunu söyledi..
böylelikle bizlerde rahat bir nefes aldık... ama tabii hala ağrılarm var... aama dinlenerek atlatıcaz inşallah...
bu aradaa doktorumun verdiği demir-kan hapı beni ishal yaptı kızlar... sizlerde de bu oldumu???
baya oldu görüşmeyeli sizler nasılsınız???? neler yaptınız ??? bebişlere yeni ciciler aldınızmı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?