ayy canım ya bir sorunun olmadığına çok sevindim.bence bugün dışarı çıkmamaya çalış.yat dinlenmene bak.demir hapı kadar beni mahveden bişey olmadı.bir kutu bitmek üzere bide doğuma kadar kullanmamız gerekiyormuş nasıl dayanıcam bilmiyorum.kokusu falan midemi bulandırıyor içerken.bi gün kabız oluyorum bi gün ishal afedersin dayanıcaz artık yapcak bişey yok canım.benim birde gaz sorunum var sanırım sütten oluyorum laktozsuz süt kullandınmı hiç içimi nasıl biliyormusun?
amin tatlım.hepimize nasip etsin allahım yavrularımızı kucaklamayı.kafana takılan bişey olursa sor canım.yalnız ist.a gidip gelmişsin sanırım.mecbur olmasan gitmezdin diye dşünüyorum.bende ilk ayımda bi uçak yolculuğu yaptım.sonra düşük tehdidim oldu.3 ay yattımzor bi hamilelik geçirdim.bebeğimde gelişim geriliği oldu 5.ayda.şükür hepsi geçti.sonuna geldik.kaygı bitmiyor.zorlamayın kendinizi.kıymetini bilmek lazım.
kan ilacı ishal yapar tatlım.kabız olmaktan çok korkardım ben sağolsun ferro sayesinde hiç olmadım.bol sıvı almaya çalış..
canım hoşgeldin..geçmiş olsun..bende multivitamin kullanıyorum demir içerikli..bendede ishal yaptı ve renk değişikliği oldu.siyaha yakın..korkmuştum bende ama normalmiş.şimdi düzeldi.
bende bi hazırlık yok daha..
kızlar size bişey sormak istiyorum..bu bebek odası nasıl sizce?belis dalmaçyalı modeli..üzerindeki renkli kısımlar vitray..cam gibi parlıyor..1700 tl yatak dahil..ilke bebenin iki mağazasındada var..yada beyaz üzerine çekmece açma yerleri renkli olan sadeler var ya,onlar daha mı asil..baby homede yaklaşık bu fiyata mdf ler var..kendileri yapıyorlarmış.yardım kızlar,bu nasıl sizcce?
[/URL][/IMG]
amin tatlım.hepimize nasip etsin allahım yavrularımızı kucaklamayı.kafana takılan bişey olursa sor canım.yalnız ist.a gidip gelmişsin sanırım.mecbur olmasan gitmezdin diye dşünüyorum.bende ilk ayımda bi uçak yolculuğu yaptım.sonra düşük tehdidim oldu.3 ay yattımzor bi hamilelik geçirdim.bebeğimde gelişim geriliği oldu 5.ayda.şükür hepsi geçti.sonuna geldik.kaygı bitmiyor.zorlamayın kendinizi.kıymetini bilmek lazım.
kan ilacı ishal yapar tatlım.kabız olmaktan çok korkardım ben sağolsun ferro sayesinde hiç olmadım.bol sıvı almaya çalış..
evet canım.. inşallah en kısa zamanda benim de sağlıklı bir bebişim olurcanım inş en kısa zamanda bekleriz.senin 2. olacak heralde ozaman ?
evet canım mecbur olmasam gitmezdimm... eşimde çok pişman oldu götürdüğüne halimi görünce ama gittik geldik çok şükür... bugün bebeğimide gördüm teyzesi.. çok şükür el sallıyordu anneye
aç karnınamı içiyordun ferroyu canım??
neyse canım geçmiş gitmiş.artık kolla kendini.
bebeğimi bende yarın göreceğim.acayip heyecanlıyım.artık gelsede sevsek.:))biliyomusun ben kontrole 2 haftada 1 giderdim özlediğim için:))hamileliğim boyunca hep öle yaptım:))
ferroyu hala içiyorum.tok karına ve akşamları alıyorum.sabah süt içtiğim için sabah içmiyorum süt demir emilimini azaltıyor biliyosundur.sende akşam al.
canım sanırım aramızda en tecrübeli sensin şuan fisfisfis
bizimle ihtiyaç listeni paylaşırmısın ???a.s.
canım doktorum aç karnına iç dedi.. bende sabahları aç karnına içiyorum.. magnezyum ve calsiyum da verdiği için ferroyla birlikte alma ferroyu aç magnezyumu tok iç dedi... bende onu uyguluyırum... bakalım zamanla alışır bünyem:)
ihtiyaç listesi ile ilgili bişey dememişsin canım.. paylaşımlarını bekliyorum..
canım doktorum aç karnına iç dedi.. bende sabahları aç karnına içiyorum.. magnezyum ve calsiyum da verdiği için ferroyla birlikte alma ferroyu aç magnezyumu tok iç dedi... bende onu uyguluyırum... bakalım zamanla alışır bünyem:)
ihtiyaç listesi ile ilgili bişey dememişsin canım.. paylaşımlarını bekliyorum..
bende başlarda sizin gibiydim sayfalar dolusu listeler indirdim netten yazdım çizdim.sonra baktımki bazı şeyler çok gereksiz.düşündümki bazı şeyleri ihtiyaç duyarsam doğduktan sonra alırım.mesela yan yatırma yastığı anakucağı yada süt sağma pompası.sonra bi bakmışım 6-7 ay belkide daha fazla yetecek kadar eşya doldurmuşum dolaba.almaya başlayınca sonu gelmiyor.her gördüğümü alır olmuşum:)aldıklarımı yazayım..
altaçmasını yün.penye,pazen battaniyelerini.pike ve nevresim takımlarını aldım.yastık yaptık 2-3 tane.1 tane yorgan.ayrıyetten uykuseti.
biz yatak odamıza park yatak aldık.bide ayrıyetten odasını yaptık.çilek cici bebe modeli.gece bizle gündüz kendi odasında olacak.o yüzden battaniye ve nevresim çok aldım.tekli lastikli bebk çarşafları var tavsiye ederim.
3 tane 5li hastane çıkışı aldımm.ilk doğduğunda onları giyiyormuş.bikaç tulum.kolsuz,kısa ve uzun kollu çıtçıtlı badiler,2li pijama takımı kipada çok var ve kaliteli.ceylinden tek alt pijamalar bol bol şapka eldiven patik genelde takım halinde satılıyor.zıbın takımı 2 tane.
1-2 ayakkabı.bebe çantası olarak sırt çantası aldım.hastane çantamızda onu yaptım.sebamed sabun ve şampuan unibaby ıslak mendil prima yenidoğan bebekbezi chicco biberon ve emzik.emzik askısı.bebek havlusu 2 ben aldım 2 de annem yapmış:))kayınvalidemde kışlıkları ördü bi dünya yelek hırka etek pantalon örme hepsi:))bi penye yelek bikaç da elbise aldım.elbet eksiğimiz vardır ama doğduktan sonrada tamamlanır.aklıma gelenler bunlar öncelikli olarak çantaya girecekleri yapın.çanta 32.haftada hazır olsun.kendim için pijama takımı gecelik aldım 2 tane .terlik çorap 2emzirme sütyeni 4-5 kilot koydum çantamıza.şimdilik benden bukadar:))
iyi akşamlar kızlar,öğlen kimse yoktu bu saate kadar 2 sayfa ilerlemiş.
bütün yorumları okudum.bebişlerinizin ve sizin iyi olduğuna çok sevindim...
yasmin : çok üzüldüm ama ssonra sevindim iyi olduğunuza...geçmiş olsun.
bugün kapalı yoldaydım arkadaşla..doğum için gecelik arayan arkadaşlar LOYA'ya bir baksın çok cici gecelikler ve sabahlıklar var...fiyatlarıda uygun 10 ve 30 arası...
Bursa mefruşattan mavi tül aldım,prensin kapısı süslemek için.kurbağılı oyuncak sepeti aldım dayanamadım cazibesine yeşil yeşil :)))
bizimde babasız 3 günümüz,oğluşum 2 gündür tekme tokat içerde ne yaptığını bir türlü anlam veremedim daha,babasını özledi heralde...
bebek odasına bayıldım, sunta ve mdf olayını pek bilmiyorum ama görüntü süper.
tatlım,kan hapını ben akşam yatarken içiyorum hep...doktor bana magnezyum vermedi ama hamile kaldığımdan beri decavit verdi sonraben onu elevite çevirdim çünkü decaviti heryerde bulamıyordum.Folikasit kullandınmı??benim doktorum karşı folikasite fisfisfis
iyi akşamlar canım.ben gecelik ve iç çamaşırlarımı kompedandan aldım kapalı yoldaki çok uygun.sanırım sen aldın ama hamilelikte giymek içinde güzel şeyler var.
bebeğin odasının kapısını mı süsleyeceksin biz yapmadık hastanede süsleniyor hastane 40 tl karşılığı yapıyor.belki söker onları getiririm eve:))
oh maşallahdediğin gibi bir bebişin eksik..pek gelisi yok gibi baksana içerde rahat gibi kaydirigubbakcemile3
valla senin adına beni heyecan bastı 40 haftalık olmuşsun heran herşey olabilir....ayyy çok heyecanlı :)))
kompedanı gezemedim ama dışardan geçerken şöyle bir göz ucuyla baktım güzel şeyler vardı..
Yıldız andeva ile bende konuşmuştum ama ozaman 8 haftalık hamileydiim.ne odayı nede doğumhaneyi gezdim.ama bana oda ve doğum fiyatlarından bahsettiler.7. katta bir özel oda varmış..süsleme işini banadda 40 dediler ama hiç aklıma gelmedi alıp eve götürmek..süper fikirmiş.ama nasıl süslüyorlarki ?? eve götürülebilecek cinstenmi? ben çoçuk odasının kapısı için aldım ama hastanedekileri sokak kapısına yapabilirim CADIARZU
canım senin doktorunda gökbay beymiş...sana nasıl geliyor? bana soğukkanlı ve işini biliyormuş gibi az ve öz konuşuyor.bunlar benim gözlemlerim.:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?