Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim kızımın hiç bişeyi yokmuş daha teyzesiii :1no2:

kaydirigubbakcemile3 ben hamile kalmayı planladığımdan beri gidiyorum sıradışı bir tabiatı var.
Hamileliğim boyunca ne sorsam cevabı : NORMAL oldu. başım ağrıyor cevap normal,midem bulanıyor cevap normal.gribim dedim ateşin yoksa normal dedi.ölüyorum desem onada normal diyecek kaydirigubbakcemile3.... çoçuğun eşi rahim ağzını kapatıyor kanaman olabilir normal,korkma dedi.1 ay sonra kontrole gittim o konuyla ilgili birşey demedi ben sordum ne durumdayım dedim,herşey normal dedi ...gülermisin ağlarmısın sempatiksalakcinni

daha bir kere tansiyonumu ölçmedi :)) rahat bir doktor.nedense eşimde bende çok seviyoruz doktorumuzu,sıradışı olması bizi cezbetti.

buarada panik atak hastasıyım bakalım benim doğum nasıl olacak...iğneden bile korkan ben eyvahedigeldismile

slm canım.. bir türlü denk gelemedik bugün...
loya' nın kalitesi nasıl canım.. ordan mı aldın sende??

canım folikasiti hamilelik önceside sonrasıda epey kullandım ben..sonra bıraktırdı doktorum decavite geçtim... şimdi demir-kan hapı, magnezyum-calsiyum, decavit ve balık hapı içiyorum..

doktorum bebeğin senden besleniyor zaten.. bu haplar senin için diyor.. bakalım bizde içiyoruz...

canım sende ihtiyaç listeni paylaşacak mısın ??

slm canım.. bir türlü denk gelemedik bugün...
loya' nın kalitesi nasıl canım.. ordan mı aldın sende??

sorma tatlım,bende pazar gününden beri yatıyorum sıcaklar beni perişan etti,resmen yamuldum..bende kayınvalidemlerle kalıyorum eh insan evinde gibi rahat edemiyor giyim açısından pek sıkıntı yaşıyorum..
neyse ben ordan almadım bana malum ablamdan geldi...penyeleri kaliteliydi yanımda 3 yaşında oğluşu olan deneyimli anne vardı o hatta bana gösterdi bunlar güzel diye.bugün ordan penye sütyen ve ve penye külot aldım mor turuncu yeşil.malum hamilelikten önce giydiğim hiç bir külot olmuyor,hatta bakınca moralim bozuluyor ben bunların içine birdaha girebilicekmiyim diye.
hamilelikten önce 75 giyen ben şimdi 90 giyiyorum :sinifsinif:
yaram büyük yani ....doğumdan sonra direk diyete artık cokacimcoook

canım sende ihtiyaç listeni paylaşacak mısın ??

tatlım bana hep ablamdan geldi ben sadece bir kaç eksik aldım..bende olanları yazarım ama sen hastane için mi diyosun yoksa genel olarak mı? ben şimdi çıkıyorum gece tekrar girerim...bir görümceme uğrayıp geliceğim 2 saattir beni bekler kaydirigubbakcemile3
eğer buralarda olursan görüşürüz..olmassanda ben yazarım yarın okursun...
bebişlerinize ve sizi ii geceler antalyanın güzel anneleri a.s.

doğru haklısın canım hiçbir yer kendi evine benzemiyor... evcezim evcezim sen bilirsin halcezimm kaydirigubbakcemile3

hımm ozaman kapalıyola gidince hem loyaya hemde kompedana uğramak lazım...

benim külotlarımda olmuyor bana artık.. benimde almam lazımm.. sütyenler şimdilik hala idare de külot şart...

ben zaten kilolu hamile kalanlardan olduğum için moralim bozulmuyor artık canım... doğumdan sonrada emziriyoruz diye diyet yapamayız... ama emzirmek en iyi zayıflama yöntemiymiş.. bakalımm yaşayıp görücez...

genel ihtiyaç listesi hastane ihtiyaç listesi ikisinide diyorum canım... tamam sorun değil canım müsait olduğunda yazarsın... sana ve prensinede iyi geceler canım allah rahatlık versin

verdiğin bilgiler için sağol zıbını,tulumları nerelerden aldın?

canım kapı süsünü nasıl yapıcaksın bide ne kadara mâl olucak?

benim doktorum da aç karnına verdi sütümü daha geç içiyorum

doğumun nerde olucak canım kısmetse...

verdiğin bilgiler için sağol zıbını,tulumları nerelerden aldın?

rica ederim canım işinize yararsa ne mutlu bana.kıyafetlerini genelde özdilekteki idil bebeden aldık.kipadan da çok aldım.kompedanın üst katında bebek kıyafetleri satılıyor ordan bikaç bişey aldık çok uygun.kapalı yolda irem bebe den kipanın karşısında adını bilmiyorum bi bebek mağazası var ordanda tulumlar aldım.park yatağıda ordan aldık.lcw danda çıtçıtlı badi ve tulum aldım cnm.depooda da bebek mağazaları var.ben her gittiimz yerden 2 -3 aydır ufak tefek alıyorum.

doğumu yıldız andevada yapıcam.yakındır zaten sağsalim çıkarsak deneyimlerimi yazarım.sizler için dua ederim sizde edin allah kurtarsın hepimizi.

benim kızımın hiç bişeyi yokmuş daha teyzesiii :1no2:

daha erken annesi herşeyi olur merak etme.anne ve kayınvalidede bişeyler yapıyor.hatta halası teyzesi hediyeler almış.daha doğmadan arkadaşlarda bişeyler getirdi.doğuncada gelir dert etmemek lazım.
aldığım bütün kıyafetlerin etiketlerini kestim batmasın yavruma diye giyemezse geri de veremem hediyede gitmez çok kaptırmamak lazım.doğuma yakın gör bak herşeyi olacak.

evet enteresan bi adam.aşırı rahat.ben çok pimpirikli olduğum ve hep öyle dr.larla karşılaştığım için açıkcası memnun kaldım bu rahat tavırlarından.bebeğimin gelişimi 2 hafta geriden geliyordu başlarda 5.ayda topçular andevadaki hicran hanım kızım 1 hafta geriden geliyor diye amniyosentez yapmak istedi.gb klinikte gürkan zorluya gittim szeryan olman lazım myomun var dedi.sonunda herşeye NORMAL diyen bi dr.um var yaşasıııııııın..:))
gebelik ve doğum doğal bi süreç annelerimiz hiç takip edilmemiş hala testleri hiç yaptırmayanlar var.avrupada hala evde doğum yaygın ve en çok tercih edilen doğum şekli normal doğum.ben hiç video izlemedim.ama doğum hakkında tamamen bilgisizde değilim.bence yaşayıp deneyimlemek en hayırlısı.bi yerde okudum nasıl bakarsan nasıl düşünürsen doğumdan öle çıkarmışsın.rahat olup kolay geçeceğine inanmak lazım.sonuçta içimizden can çıkıyor kolay değil ama herkes gibi bi günde atlatacağız inş.
bu arada andevanınve gökbay beyin bi sevdiğim yanı eşlerin özellikle doğuma girmelerini istemeleri.eşlerin doğumu kolaylaştırdıklarını düşünüyolarki her dr ve hastane almıyor eşleri içeri.bide ben epidural istiyorum nasipse onuda her dr önermiyor ama gökbay bey sıcak bakıyor.
canımcım bende panik atak tedavisi gördüm ve kayınvalidem hala bu sebeple ki kendisi sağlıkçıdır asla bana normal doğumu tavsiye etmiyor tekrar depreşeceğinden korkuyor.ama ben yapabileceğime inandım.gerçekten inanılmaz korkuyorum ve aynen iğnede bile sararıp fenalık geçiren bi insanım.ama allah yardım edecek ve güç verecek inanıyorum.sende içini ferah tut hayırlısıyla atlatacağız buna inan canım:))

günaydın herkese
dün düğüne gittik sesten dolayı bebeğim uyumadı hiç gecede yatmadan öncede baya hareketlydi o yorgunlukla yavrum gece boyu deliksiz uyudu sanırım çünkü beni uyandırmadı bu sefer kaydirigubbakcemile3 bende o sayede uyumuşum bir güzel yoksa gece çok kalkardım

günaydın canım... ohh kurtları döktünüz anne kız yani düğünde kaydirigubbakcemile3

canım sende genel ihtiyaç listeni ( hani şu eşinle kontrol ettiğin kaydirigubbakcemile3) bizimle de paylaşırmısın ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…