bende başlarda sizin gibiydim sayfalar dolusu listeler indirdim netten yazdım çizdim.sonra baktımki bazı şeyler çok gereksiz.düşündümki bazı şeyleri ihtiyaç duyarsam doğduktan sonra alırım.mesela yan yatırma yastığı anakucağı yada süt sağma pompası.sonra bi bakmışım 6-7 ay belkide daha fazla yetecek kadar eşya doldurmuşum dolaba.almaya başlayınca sonu gelmiyor.her gördüğümü alır olmuşum:)aldıklarımı yazayım..
altaçmasını yün.penye,pazen battaniyelerini.pike ve nevresim takımlarını aldım.yastık yaptık 2-3 tane.1 tane yorgan.ayrıyetten uykuseti.
biz yatak odamıza park yatak aldık.bide ayrıyetten odasını yaptık.çilek cici bebe modeli.gece bizle gündüz kendi odasında olacak.o yüzden battaniye ve nevresim çok aldım.tekli lastikli bebk çarşafları var tavsiye ederim.
3 tane 5li hastane çıkışı aldımm.ilk doğduğunda onları giyiyormuş.bikaç tulum.kolsuz,kısa ve uzun kollu çıtçıtlı badiler,2li pijama takımı kipada çok var ve kaliteli.ceylinden tek alt pijamalar bol bol şapka eldiven patik genelde takım halinde satılıyor.zıbın takımı 2 tane.
1-2 ayakkabı.bebe çantası olarak sırt çantası aldım.hastane çantamızda onu yaptım.sebamed sabun ve şampuan unibaby ıslak mendil prima yenidoğan bebekbezi chicco biberon ve emzik.emzik askısı.bebek havlusu 2 ben aldım 2 de annem yapmış:))kayınvalidemde kışlıkları ördü bi dünya yelek hırka etek pantalon örme hepsi:))bi penye yelek bikaç da elbise aldım.elbet eksiğimiz vardır ama doğduktan sonrada tamamlanır.aklıma gelenler bunlar öncelikli olarak çantaya girecekleri yapın.çanta 32.haftada hazır olsun.kendim için pijama takımı gecelik aldım 2 tane .terlik çorap 2emzirme sütyeni 4-5 kilot koydum çantamıza.şimdilik benden bukadar:))
biz çok memnunuz.biraz soğuk ama deneyimli.sorularıma tam cevap veriyor.gerçi artık soracak bişey bulamıyorum eskiden yazıp giderdim:)ben sezeryan olmak istemiştim gökbay bey ve ekibi beni normal doğuma teşvik etti.korkuyorum ama onlara güveniyorum.
iyi akşamlar kızlar,öğlen kimse yoktu bu saate kadar 2 sayfa ilerlemiş.
bütün yorumları okudum.bebişlerinizin ve sizin iyi olduğuna çok sevindim...
yasmin : çok üzüldüm ama ssonra sevindim iyi olduğunuza...geçmiş olsun.
bugün kapalı yoldaydım arkadaşla..doğum için gecelik arayan arkadaşlar LOYA'ya bir baksın çok cici gecelikler ve sabahlıklar var...fiyatlarıda uygun 10 ve 30 arası...
Bursa mefruşattan mavi tül aldım,prensin kapısı süslemek için.kurbağılı oyuncak sepeti aldım dayanamadım cazibesine yeşil yeşil :)))
bizimde babasız 3 günümüz,oğluşum 2 gündür tekme tokat içerde ne yaptığını bir türlü anlam veremedim daha,babasını özledi heralde...
bebek odasına bayıldım, sunta ve mdf olayını pek bilmiyorum ama görüntü süper.
tatlım,kan hapını ben akşam yatarken içiyorum hep...doktor bana magnezyum vermedi ama hamile kaldığımdan beri decavit verdi sonraben onu elevite çevirdim çünkü decaviti heryerde bulamıyordum.Folikasit kullandınmı??benim doktorum karşı folikasite fisfisfis
oh maşallahdediğin gibi bir bebişin eksik..pek gelisi yok gibi baksana içerde rahat gibi kaydirigubbakcemile3
valla senin adına beni heyecan bastı 40 haftalık olmuşsun heran herşey olabilir....ayyy çok heyecanlı :)))
slm canım.. bir türlü denk gelemedik bugün...
loya' nın kalitesi nasıl canım.. ordan mı aldın sende??
canım sende ihtiyaç listeni paylaşacak mısın ??
sorma tatlım,bende pazar gününden beri yatıyorum sıcaklar beni perişan etti,resmen yamuldum..bende kayınvalidemlerle kalıyorum eh insan evinde gibi rahat edemiyor giyim açısından pek sıkıntı yaşıyorum..
neyse ben ordan almadım bana malum ablamdan geldi...penyeleri kaliteliydi yanımda 3 yaşında oğluşu olan deneyimli anne vardı o hatta bana gösterdi bunlar güzel diye.bugün ordan penye sütyen ve ve penye külot aldım mor turuncu yeşil.malum hamilelikten önce giydiğim hiç bir külot olmuyor,hatta bakınca moralim bozuluyor ben bunların içine birdaha girebilicekmiyim diye.
hamilelikten önce 75 giyen ben şimdi 90 giyiyorum :sinifsinif:
yaram büyük yani ....doğumdan sonra direk diyete artık cokacimcoook
tatlım bana hep ablamdan geldi ben sadece bir kaç eksik aldım..bende olanları yazarım ama sen hastane için mi diyosun yoksa genel olarak mı? ben şimdi çıkıyorum gece tekrar girerim...bir görümceme uğrayıp geliceğim 2 saattir beni bekler kaydirigubbakcemile3
eğer buralarda olursan görüşürüz..olmassanda ben yazarım yarın okursun...
bebişlerinize ve sizi ii geceler antalyanın güzel anneleri a.s.
hoşbuldum canım...özledim sizi kaydirigubbakcemile5...evet bende de renk değişikliği oldu.. su gibi oldu.. ama dün sabah oldu geçti... dünden beride tık yok daha inşallah kabız olmam...
bende başlarda sizin gibiydim sayfalar dolusu listeler indirdim netten yazdım çizdim.sonra baktımki bazı şeyler çok gereksiz.düşündümki bazı şeyleri ihtiyaç duyarsam doğduktan sonra alırım.mesela yan yatırma yastığı anakucağı yada süt sağma pompası.sonra bi bakmışım 6-7 ay belkide daha fazla yetecek kadar eşya doldurmuşum dolaba.almaya başlayınca sonu gelmiyor.her gördüğümü alır olmuşum:)aldıklarımı yazayım..
altaçmasını yün.penye,pazen battaniyelerini.pike ve nevresim takımlarını aldım.yastık yaptık 2-3 tane.1 tane yorgan.ayrıyetten uykuseti.
biz yatak odamıza park yatak aldık.bide ayrıyetten odasını yaptık.çilek cici bebe modeli.gece bizle gündüz kendi odasında olacak.o yüzden battaniye ve nevresim çok aldım.tekli lastikli bebk çarşafları var tavsiye ederim.
3 tane 5li hastane çıkışı aldımm.ilk doğduğunda onları giyiyormuş.bikaç tulum.kolsuz,kısa ve uzun kollu çıtçıtlı badiler,2li pijama takımı kipada çok var ve kaliteli.ceylinden tek alt pijamalar bol bol şapka eldiven patik genelde takım halinde satılıyor.zıbın takımı 2 tane.
1-2 ayakkabı.bebe çantası olarak sırt çantası aldım.hastane çantamızda onu yaptım.sebamed sabun ve şampuan unibaby ıslak mendil prima yenidoğan bebekbezi chicco biberon ve emzik.emzik askısı.bebek havlusu 2 ben aldım 2 de annem yapmış:))kayınvalidemde kışlıkları ördü bi dünya yelek hırka etek pantalon örme hepsi:))bi penye yelek bikaç da elbise aldım.elbet eksiğimiz vardır ama doğduktan sonrada tamamlanır.aklıma gelenler bunlar öncelikli olarak çantaya girecekleri yapın.çanta 32.haftada hazır olsun.kendim için pijama takımı gecelik aldım 2 tane .terlik çorap 2emzirme sütyeni 4-5 kilot koydum çantamıza.şimdilik benden bukadar:))
iyi akşamlar kızlar,öğlen kimse yoktu bu saate kadar 2 sayfa ilerlemiş.
bütün yorumları okudum.bebişlerinizin ve sizin iyi olduğuna çok sevindim...
yasmin : çok üzüldüm ama ssonra sevindim iyi olduğunuza...geçmiş olsun.
bugün kapalı yoldaydım arkadaşla..doğum için gecelik arayan arkadaşlar LOYA'ya bir baksın çok cici gecelikler ve sabahlıklar var...fiyatlarıda uygun 10 ve 30 arası...
Bursa mefruşattan mavi tül aldım,prensin kapısı süslemek için.kurbağılı oyuncak sepeti aldım dayanamadım cazibesine yeşil yeşil :)))
bizimde babasız 3 günümüz,oğluşum 2 gündür tekme tokat içerde ne yaptığını bir türlü anlam veremedim daha,babasını özledi heralde...
bebek odasına bayıldım, sunta ve mdf olayını pek bilmiyorum ama görüntü süper.
yazdım canım umarım yardımcı olur.
dr.öyle uygun gördüyse öyle yap.ama sütü 1-2 saat sonra iç.dediğim gibi yoksa işe yaramaz.bende calsiyum magnezyum ferro megadyn vitamin hepsini birarada alıyordum.sonra dr değştirdim son dr.um sadece megadyn ve ferro iç dedi.sen doğal yoldan alamıyomusun ne gerek var bukdr ilaca dedi.son 3 aydır 2 ilaç içiyorum.her dr.un anlayışı farklı işte:))
iyi akşamlar canım.ben gecelik ve iç çamaşırlarımı kompedandan aldım kapalı yoldaki çok uygun.sanırım sen aldın ama hamilelikte giymek içinde güzel şeyler var.
bebeğin odasının kapısını mı süsleyeceksin biz yapmadık hastanede süsleniyor hastane 40 tl karşılığı yapıyor.belki söker onları getiririm eve:))
verdiğin bilgiler için sağol zıbını,tulumları nerelerden aldın?
benim kızımın hiç bişeyi yokmuş daha teyzesiii :1no2:
kaydirigubbakcemile3 ben hamile kalmayı planladığımdan beri gidiyorum sıradışı bir tabiatı var.
Hamileliğim boyunca ne sorsam cevabı : NORMAL oldu. başım ağrıyor cevap normal,midem bulanıyor cevap normal.gribim dedim ateşin yoksa normal dedi.ölüyorum desem onada normal diyecek kaydirigubbakcemile3.... çoçuğun eşi rahim ağzını kapatıyor kanaman olabilir normal,korkma dedi.1 ay sonra kontrole gittim o konuyla ilgili birşey demedi ben sordum ne durumdayım dedim,herşey normal dedi ...gülermisin ağlarmısın sempatiksalakcinni
daha bir kere tansiyonumu ölçmedi :)) rahat bir doktor.nedense eşimde bende çok seviyoruz doktorumuzu,sıradışı olması bizi cezbetti.
buarada panik atak hastasıyım bakalım benim doğum nasıl olacak...iğneden bile korkan ben eyvahedigeldismile
benim kullandığım ilaç gyno ferro sanol ...
günaydın herkese
dün düğüne gittik sesten dolayı bebeğim uyumadı hiç gecede yatmadan öncede baya hareketlydi o yorgunlukla yavrum gece boyu deliksiz uyudu sanırım çünkü beni uyandırmadı bu sefer kaydirigubbakcemile3 bende o sayede uyumuşum bir güzel yoksa gece çok kalkardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?