Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
inşallah canım inşallahh :Saruboceq: annemde erken daha diyor.. doğum yaklaşsın 1 saatlik iş diyor.. gider hallederiz diyor... ama bende ağırlaşmadan herşeyimi kendim hazırlamak istiyorum... en azından sabit ve basit bir liste hazırlamak istiyorum ki.. sonraki alınacaklar doğuncada alınır..

hiç bana göre değil :bbo: ben böyle bir doktorla yapamazdım ya akannehir

yok canım hiç oynamadık riske atmadım doktor yasakladı çoğu şeyi

evde zamanım olursa yazarım canım iş yerimde biraz zor işler yoğun

tatlım öyleysebebek ve kendin için hastane çantasına koyulacaklardan başla erken doğum riskine karşı çantan hazır dursun.bide banyo gereçlerini battaniye nevresim falan hazır dursun erken doğup eve gelirse diye.aman allah korusunda erken gelmesin:)

allah korusun canım :) evet bende öyle düşündüm a.s.

canım kapı süsünü nasıl yapıcaksın bide ne kadara mâl olucak?

tatlım bursa mefruşattan metresi 1 tl tül aldım.kapı süsü için 5 metre yetiyormuş..nazar boncukları vardı daha önceden bende.ortasına beyaz büyük kelebek aldım tülden 1 tl ye.
güzel bir kombinasyon yapmayı düşünüyorum boncuklarla ve kurdelelerle.
aslında yuvarlak köpük aradım dün ama bulamadım..köpüge mavi kurdele doalyıp içine küçük bir erkek bebek figürü bulup koymak istiyorum..şu anlattıkarım taş çatlasa 8 lira ya tutar ya tutmaz...asıl kendi yapmamın sebebi ilerde çoçuğuma anlatıcak bir anım olması.annem benim için yapmış uğraşmış diye düşünsün,değer bilsin.son haftalarıma doğru yapar resmini koyarım inş.

:1rolleyes:

nasılsın?? prensin nasıl??

dün gece görümcemde kaldım oyüzden gece giremedim birazdan kayınvalideme geçip kendimi tazeleyip bilgisayarımı alıp tekrar görümceme geçiçem.bebek şekerleri buldum sizlerle paylaşıp görüşlerinizi alıcağım.
bebek listesini düşündüm dün gecede aslında ben pek örnek liste hazırlayacak kişi değilim.biliyosun yeğenimin bütün kıyafet ve araç gereçleri bende mevcut şuan.9-18 kilo arası bebek koltuğumuz bile var yani ilk 6 ay kullanacağıda dahil.
ama yinede yazarım seve seve..bana hep söylenen şu oldu.kış bebeği olduğundan kıyafetlerini fazla tut çabuk kurumaz kışın kıyafetler dendi.tabi evinizde kurutma makinanız varsa bu dert değil.
prens dün beni yamulttu resmen karnımın sağ tarafında tek kişilik parti verdi resmen,canım acıdı sorma...elleriyle deşti karnımı kıpırcan! babasızlık yaramadı bebişe sempatiksalakcinni

aklımdan geçeni yazmayı unutmuşum..duru bebişimiz nasıl,rahatına kavuştumu tekrardan!
sana tavsiyem hergün bir şişe soda iç.bol bol kalsiyum demek..dahada çok faydası varmış

heryerde farklı şeyler yazılmış bu listeyle ilgili.. lazım olan var olmayan var.. acil olan var.. doğumdan sonra alsakta olurlar var...

sen şanslısın maşallahh benim çevremde bebek sahibi olupta bilgili olan kimse yok... tamamen acamiyiz... oyüzden de kafam allak bullakk.. ne,nerden, kaç tane alınacak hiç bilgi sahibi değilim.. benneyaptımki

bebek şekerlerini görmek isterim tabi buyrunnnnnnnnn

listeyle ilgili fikirlerini de bekliyorum...

babasının yokluğunu hissetmiştir belkide prensimiz :teselli:

çok şükür iyi teyzesi artık... ben günde 2 tane içiyorum.. bir gündüz bir gece yatarken.. gaz sorunum var bana inanılmaz iyi geliyor..

aklımdan geçeni yazmayı unutmuşum..duru bebişimiz nasıl,rahatına kavuştumu tekrardan!
sana tavsiyem hergün bir şişe soda iç.bol bol kalsiyum demek..dahada çok faydası varmış

selam kızlar bende kapı süsünü ve bebek şekerlerini kendim yapacağım bebek şekerinin tül ve kurdelelerini akdık şeker ve kelebek alacağım birde sepet

Deniz ben de kendim yapacağım,şu anda çok erken diye harekete geçmedim.
Kışlahan çarşısısının karşı arasında malzemeciler var oradan mı aldın cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…