daha erken annesi herşeyi olur merak etme.anne ve kayınvalidede bişeyler yapıyor.hatta halası teyzesi hediyeler almış.daha doğmadan arkadaşlarda bişeyler getirdi.doğuncada gelir dert etmemek lazım.
aldığım bütün kıyafetlerin etiketlerini kestim batmasın yavruma diye giyemezse geri de veremem hediyede gitmez çok kaptırmamak lazım.doğuma yakın gör bak herşeyi olacak.
kaydirigubbakcemile3 ben hamile kalmayı planladığımdan beri gidiyorum sıradışı bir tabiatı var.
Hamileliğim boyunca ne sorsam cevabı : NORMAL oldu. başım ağrıyor cevap normal,midem bulanıyor cevap normal.gribim dedim ateşin yoksa normal dedi.ölüyorum desem onada normal diyecek kaydirigubbakcemile3.... çoçuğun eşi rahim ağzını kapatıyor kanaman olabilir normal,korkma dedi.1 ay sonra kontrole gittim o konuyla ilgili birşey demedi ben sordum ne durumdayım dedim,herşey normal dedi ...gülermisin ağlarmısın sempatiksalakcinni
daha bir kere tansiyonumu ölçmedi :)) rahat bir doktor.nedense eşimde bende çok seviyoruz doktorumuzu,sıradışı olması bizi cezbetti.
buarada panik atak hastasıyım bakalım benim doğum nasıl olacak...iğneden bile korkan ben eyvahedigeldismile
günaydın canım... ohh kurtları döktünüz anne kız yani düğünde kaydirigubbakcemile3
canım sende genel ihtiyaç listeni ( hani şu eşinle kontrol ettiğin kaydirigubbakcemile3) bizimle de paylaşırmısın ??
yok canım hiç oynamadık riske atmadım doktor yasakladı çoğu şeyi
evde zamanım olursa yazarım canım iş yerimde biraz zor işler yoğun
inşallah canım inşallahh :Saruboceq: annemde erken daha diyor.. doğum yaklaşsın 1 saatlik iş diyor.. gider hallederiz diyor... ama bende ağırlaşmadan herşeyimi kendim hazırlamak istiyorum... en azından sabit ve basit bir liste hazırlamak istiyorum ki.. sonraki alınacaklar doğuncada alınır..
tatlım öyleysebebek ve kendin için hastane çantasına koyulacaklardan başla erken doğum riskine karşı çantan hazır dursun.bide banyo gereçlerini battaniye nevresim falan hazır dursun erken doğup eve gelirse diye.aman allah korusunda erken gelmesin:)
canım kapı süsünü nasıl yapıcaksın bide ne kadara mâl olucak?
tünaydın kızlar :))
100 msjım dolmadan link atamıyordum ama artık dolmuştur sanırım şu videoyu izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum...
Dini Paylaşımların Adresi'nin Videoları: Tüylerim Diken Diken Oldu[ İzle Kesin Paylaşacaksın] | Facebook
opuyorumnanaktan
tünaydın kızlar :))
100 msjım dolmadan link atamıyordum ama artık dolmuştur sanırım şu videoyu izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum...
Dini Paylaşımların Adresi'nin Videoları: Tüylerim Diken Diken Oldu[ İzle Kesin Paylaşacaksın] | Facebook
opuyorumnanaktan
süper mafoldumben
bana bunu kocişim seyrettirmişti< sonunda ağlayınca benimki zevkten 4 köşe olmuştu...sadist değildir ama etkiye tepki meselesi olunca sevindi heralde.:1closedeyes:
Mrb kızlar Umarım hepiniz iyisinizdir.
:1rolleyes:
nasılsın?? prensin nasıl??
dün gece görümcemde kaldım oyüzden gece giremedim birazdan kayınvalideme geçip kendimi tazeleyip bilgisayarımı alıp tekrar görümceme geçiçem.bebek şekerleri buldum sizlerle paylaşıp görüşlerinizi alıcağım.
bebek listesini düşündüm dün gecede aslında ben pek örnek liste hazırlayacak kişi değilim.biliyosun yeğenimin bütün kıyafet ve araç gereçleri bende mevcut şuan.9-18 kilo arası bebek koltuğumuz bile var yani ilk 6 ay kullanacağıda dahil.
ama yinede yazarım seve seve..bana hep söylenen şu oldu.kış bebeği olduğundan kıyafetlerini fazla tut çabuk kurumaz kışın kıyafetler dendi.tabi evinizde kurutma makinanız varsa bu dert değil.
prens dün beni yamulttu resmen karnımın sağ tarafında tek kişilik parti verdi resmen,canım acıdı sorma...elleriyle deşti karnımı kıpırcan! babasızlık yaramadı bebişe sempatiksalakcinni
aklımdan geçeni yazmayı unutmuşum..duru bebişimiz nasıl,rahatına kavuştumu tekrardan!
sana tavsiyem hergün bir şişe soda iç.bol bol kalsiyum demek..dahada çok faydası varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?