100 ADET MIKNATISLI RENKLİ SÜSLER + KARGO 68 TL GittiGidiyor.com'da
50 ADET FİGÜRLÜ BEBEK ŞEKERİ - KARGO BİZDEN GittiGidiyor.com'da
kızlar şu iki ürüne bir bakarmısınız?? sizce nasıllar?
muratpaşa camisinin karşısında eski asatın olduğu binanın önündeki mağazanın birinden aldık ama sonra seleklerde bir yer keşfettik kelebek koyacam ben onu şekeri ve sepeti ordan alacağızDeniz ben de kendim yapacağım,şu anda çok erken diye harekete geçmedim.
Kışlahan çarşısısının karşı arasında malzemeciler var oradan mı aldın cnm?
ben bunu beğendim50 ADET FİGÜRLÜ BEBEK ŞEKERİ - KARGO BİZDEN GittiGidiyor.com'da
kızlar şu iki ürüne bir bakarmısınız?? sizce nasıllar?
canım ben ikincisini beğendim...50 adet figürlü bebek... pembe olanı yani.. kedi sanırım üzerindeki..
tabi biz pembişleri yapmıyacağız mavi olanları görmedin heralde.bu siteden takip ediyorum çok güzel ürünler var fiyatları uygun geldi..tek tek yapmaya kalksan daha pahalıya geliyor gibi.
aslında en güzeli ve en özeli kendinin yapması....güzel bir anı...
linke tıkladığımda direk pembeler açıldığı için onları dedim canım.. gördüm mavisinide.. güzeller..
muratpaşa camisinin karşısında eski asatın olduğu binanın önündeki mağazanın birinden aldık ama sonra seleklerde bir yer keşfettik kelebek koyacam ben onu şekeri ve sepeti ordan alacağız
ben bunu beğendim
tatlım alışveriş olayını ne yaptın bu hafta dondurdun mu?
100 tane yapacağız canım aldıklarımızın fiyatını unuttum eşime sorarım daha alacaklarımız var zaten şimdilik beklemede yapınca ekler fiyatıda yazarımcanım yaptığın zaman resmini koyarsın artık
kaç adet yapacaksın vetoplamda kaça mal oldu ?
ağrılarım geçsin biraz diye bu haftalık dondurdum... bide ay sonu geldi.. malum evde tek kişi çalışıyor.. bakalım bebek takımı için firma para bekliyor.. belki önce onu ödeyip sonra yavaş yavaş diğerlerini hallederiz.. bilemiyorum yaa :1no2:
ağrılarım geçsin biraz diye bu haftalık dondurdum... bide ay sonu geldi.. malum evde tek kişi çalışıyor.. bakalım bebek takımı için firma para bekliyor.. belki önce onu ödeyip sonra yavaş yavaş diğerlerini hallederiz.. bilemiyorum yaa :1no2:
bebek odası alınacaklararasında enpahalısı olunca normal...zaten daha 17. haftandasın bende 23. haftadan sonra hızlmadırdım alışverişi..her gittiğim yerden 2-3 parça bişi attım sepete..birikti..toplu alışverişte birden ağır geliyor..
tatlım bursa mefruşattan metresi 1 tl tül aldım.kapı süsü için 5 metre yetiyormuş..nazar boncukları vardı daha önceden bende.ortasına beyaz büyük kelebek aldım tülden 1 tl ye.
güzel bir kombinasyon yapmayı düşünüyorum boncuklarla ve kurdelelerle.
aslında yuvarlak köpük aradım dün ama bulamadım..köpüge mavi kurdele doalyıp içine küçük bir erkek bebek figürü bulup koymak istiyorum..şu anlattıkarım taş çatlasa 8 lira ya tutar ya tutmaz...asıl kendi yapmamın sebebi ilerde çoçuğuma anlatıcak bir anım olması.annem benim için yapmış uğraşmış diye düşünsün,değer bilsin.son haftalarıma doğru yapar resmini koyarım inş.
evet.. önce onu bi ödeyelimde sonra gerisi yavaş yavaş olur diyorum.. ben biraz fazla mükemmeliyetçiyim.. fazla planlayıcıyım.. önümü görmek isteyenlerdenim.. eşimde çok kızıyor.. ama elimde değil işte...
elimde bir listem olsun.. şundan şukadar vss. bebek odasını ödeyince yavaş yavaş gider alır listemi çizerim..
kilolu hamile kaldım ben.. 20.-23.haftalarda baya ağırlaşırım kıpırdayamam diye korkuyorum... ayaktayken herşeyini hazırlıyayım istiyorum.. bide evet çok şükür annem yanımda ama oda bilgi sahibi değil ki.. onların zamanında bunların hiçbiri yoktu.. o bile şaşmış vaziyette...
karışım kızlar ya...niye böyle oldum iyice bilmiyorum.. sanki elim kolum bağlı nerden başlıyacağımı ne yapacağımı bilmiyorum... hiçbişey yetişmeyecek gibi geliyor.. normal mi sizce?? yoksa ben kafayı mı sıyırıyorum??
tatlım bende ilk zamanlar öyleydim hatta ağladığım zamanlar bile oldu..
o şuanki hamileliğin verdiği hormonal bir durum,bak gör gelip geçiçi..kızının herşeyi olsun istiyorsun ama en önemlisi kızının sağsalim doğmas.tabiki üst baş olur,ha 5 tane olmazda 3 tane olur.büyüklerimiz neder çoçuğun giydiği haram yediği helaldır.
boşuna sıkıntıya giriyorsun,zaten kış bebeği olacaklar bu nedemek eve bağlıyız demek...bahara kadar gezme tozma yok.panik yapmamaya çalış...olur olur gider :CüvCüv:
evet.. önce onu bi ödeyelimde sonra gerisi yavaş yavaş olur diyorum.. ben biraz fazla mükemmeliyetçiyim.. fazla planlayıcıyım.. önümü görmek isteyenlerdenim.. eşimde çok kızıyor.. ama elimde değil işte...
elimde bir listem olsun.. şundan şukadar vss. bebek odasını ödeyince yavaş yavaş gider alır listemi çizerim..
kilolu hamile kaldım ben.. 20.-23.haftalarda baya ağırlaşırım kıpırdayamam diye korkuyorum... ayaktayken herşeyini hazırlıyayım istiyorum.. bide evet çok şükür annem yanımda ama oda bilgi sahibi değil ki.. onların zamanında bunların hiçbiri yoktu.. o bile şaşmış vaziyette...
karışım kızlar ya...niye böyle oldum iyice bilmiyorum.. sanki elim kolum bağlı nerden başlıyacağımı ne yapacağımı bilmiyorum... hiçbişey yetişmeyecek gibi geliyor.. normal mi sizce?? yoksa ben kafayı mı sıyırıyorum??
canım bebek7 nin de dediği gibi bunlar normal şeyler hormonların anneliğe daha yeni alıştığı için hiçbişey yetişmeyecekmiş,senden başka kimse bebeğini düşünmüyormuş heves etmiyormuş gibi geliyo(hatta babamız bile bilmiyorumkismile) ama son zamanlara doğru herkes seferber oluyo seni yormuyorlar bile ayrıca merak etme 28-29 haftalar o kadarda zor değil asıl 32den sonra balıyo allahın izniyle herşeyini hallaedersin zemuszemus
bu arada konuya hemen giriş yaptım ama herkese merhaba kızlarbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?