Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Deniz ben de kendim yapacağım,şu anda çok erken diye harekete geçmedim.
Kışlahan çarşısısının karşı arasında malzemeciler var oradan mı aldın cnm?
muratpaşa camisinin karşısında eski asatın olduğu binanın önündeki mağazanın birinden aldık ama sonra seleklerde bir yer keşfettik kelebek koyacam ben onu şekeri ve sepeti ordan alacağız
50 ADET FİGÜRLÜ BEBEK ŞEKERİ - KARGO BİZDEN GittiGidiyor.com'da

kızlar şu iki ürüne bir bakarmısınız?? sizce nasıllar?
ben bunu beğendim

canım ben ikincisini beğendim...50 adet figürlü bebek... pembe olanı yani.. kedi sanırım üzerindeki..

tabi biz pembişleri yapmıyacağız mavi olanları görmedin heralde.bu siteden takip ediyorum çok güzel ürünler var fiyatları uygun geldi..tek tek yapmaya kalksan daha pahalıya geliyor gibi.
aslında en güzeli ve en özeli kendinin yapması....güzel bir anı...

linke tıkladığımda direk pembeler açıldığı için onları dedim canım.. gördüm mavisinide.. güzeller..

canım yaptığın zaman resmini koyarsın artık
kaç adet yapacaksın vetoplamda kaça mal oldu ?

ağrılarım geçsin biraz diye bu haftalık dondurdum... bide ay sonu geldi.. malum evde tek kişi çalışıyor.. bakalım bebek takımı için firma para bekliyor.. belki önce onu ödeyip sonra yavaş yavaş diğerlerini hallederiz.. bilemiyorum yaa :1no2:

tatlım alışveriş olayını ne yaptın bu hafta dondurdun mu?

canım yaptığın zaman resmini koyarsın artık
kaç adet yapacaksın vetoplamda kaça mal oldu ?
100 tane yapacağız canım aldıklarımızın fiyatını unuttum eşime sorarım daha alacaklarımız var zaten şimdilik beklemede yapınca ekler fiyatıda yazarım

canım daha erken zaten acele edip şıkışmanızada gerek yok ben işten çıkacağım eşime yük olmasın diye maaşı aldıkça alıyoruz bir şeyler

bebek odası alınacaklararasında enpahalısı olunca normal...zaten daha 17. haftandasın bende 23. haftadan sonra hızlmadırdım alışverişi..her gittiğim yerden 2-3 parça bişi attım sepete..birikti..toplu alışverişte birden ağır geliyor..

evet.. önce onu bi ödeyelimde sonra gerisi yavaş yavaş olur diyorum.. ben biraz fazla mükemmeliyetçiyim.. fazla planlayıcıyım.. önümü görmek isteyenlerdenim.. eşimde çok kızıyor.. ama elimde değil işte...

elimde bir listem olsun.. şundan şukadar vss. bebek odasını ödeyince yavaş yavaş gider alır listemi çizerim..

kilolu hamile kaldım ben.. 20.-23.haftalarda baya ağırlaşırım kıpırdayamam diye korkuyorum... ayaktayken herşeyini hazırlıyayım istiyorum.. bide evet çok şükür annem yanımda ama oda bilgi sahibi değil ki.. onların zamanında bunların hiçbiri yoktu.. o bile şaşmış vaziyette...

karışım kızlar ya...niye böyle oldum iyice bilmiyorum.. sanki elim kolum bağlı nerden başlıyacağımı ne yapacağımı bilmiyorum... hiçbişey yetişmeyecek gibi geliyor.. normal mi sizce?? yoksa ben kafayı mı sıyırıyorum??

iyiymiş gerçekten.sağol..

tatlım bende ilk zamanlar öyleydim hatta ağladığım zamanlar bile oldu..
o şuanki hamileliğin verdiği hormonal bir durum,bak gör gelip geçiçi..kızının herşeyi olsun istiyorsun ama en önemlisi kızının sağsalim doğmas.tabiki üst baş olur,ha 5 tane olmazda 3 tane olur.büyüklerimiz neder çoçuğun giydiği haram yediği helaldır.
boşuna sıkıntıya giriyorsun,zaten kış bebeği olacaklar bu nedemek eve bağlıyız demek...bahara kadar gezme tozma yok.panik yapmamaya çalış...olur olur gider :CüvCüv:

inşallah canım benim inşallah... ne bileyim işte garip bişi.. yaşayanlar anlar derler ya.. sizler daha iyi anlarsınız beni..

canım bebek7 nin de dediği gibi bunlar normal şeyler hormonların anneliğe daha yeni alıştığı için hiçbişey yetişmeyecekmiş,senden başka kimse bebeğini düşünmüyormuş heves etmiyormuş gibi geliyo(hatta babamız bile bilmiyorumkismile) ama son zamanlara doğru herkes seferber oluyo seni yormuyorlar bile ayrıca merak etme 28-29 haftalar o kadarda zor değil asıl 32den sonra balıyo allahın izniyle herşeyini hallaedersin zemuszemus

inşallah canım sağolasın... birazda olsa rahatladım valla opuyorumnanaktan

selam kızlar...ben antalyaya yeni yerleştim ve acilen endometriozis tedavisi için gidebileceğim iyi bir dr arıyorum... bebek sahibi olmak istiyorum artık... önerilerinizi bekliyorum

kızlar bugün eşimle bayağı bir araştırma yaptık iyide.önce şarampoldeki junıorclube gittik.bebek odalarına baktık denizci bebek odası vardı hoşuma gitti güzel fiyatı 2000 tl.kıyafetler kışlıklar gelmemiş henüz bu arada mağaza kartı alınca bayağı indirimli oluyor.örneğin chıcco nun açılı biberonuna baktım 25 küsurdu indirimli 21 tl.bebek arabalarını beğenmedim.ordan çıktık enes bebeye gittik fiyatlar gerçekten ucuz ama kalitesi düşük ama yine de bişeyler alınabilir.daha sonra gencerlere gittik ödememiz falan vardı bebek katında junıor da gördüğüm aynı takım orda da vardı aynı fiyattı.kıyafetler bebetto genelde kaliteli ordan da alınabilir.sonra miniço ya gittik fiyatlar uygun kaliteye göre değişiyor kesinlikle ordan alışveriş yapıcam yinede bi tulum aldım 15 tl ya daha fazla şey alıcaktım ama ayın 28 inde detaylı taramam var cinsiyet kesin dendi ama yine de daha da kesinleşicek yani onu bekliyorum.miniço kesinlikle iyi.ordan çıktık ireem bebeye gittik bebek arabası sorduk ve istediğim marka ve model indirimdeydi sunny baby üç tekerlekli ana kucağıyla takım süper fiyat 300 tl ya aldık.araba çoook güzel harika sürüşü var kuş kadar hafif tek elle kapanıyo istediğim araba olduğu için çok mutluyum.daha önce sorduğumda 390 tl dı.işte bu kadar yarın da kipa ya ve özdilek e bakalım diyorum.ama çok yorulmuşum ya.ama bacaklarım çok şiştiği için son aylara bırakmamaya karar verdik dolaşmak zor olucağı biraz daha hılandırdık bakalım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…