kızlar bugün eşimle bayağı bir araştırma yaptık iyide.önce şarampoldeki junıorclube gittik.bebek odalarına baktık denizci bebek odası vardı hoşuma gitti güzel fiyatı 2000 tl.kıyafetler kışlıklar gelmemiş henüz bu arada mağaza kartı alınca bayağı indirimli oluyor.örneğin chıcco nun açılı biberonuna baktım 25 küsurdu indirimli 21 tl.bebek arabalarını beğenmedim.ordan çıktık enes bebeye gittik fiyatlar gerçekten ucuz ama kalitesi düşük ama yine de bişeyler alınabilir.daha sonra gencerlere gittik ödememiz falan vardı bebek katında junıor da gördüğüm aynı takım orda da vardı aynı fiyattı.kıyafetler bebetto genelde kaliteli ordan da alınabilir.sonra miniço ya gittik fiyatlar uygun kaliteye göre değişiyor kesinlikle ordan alışveriş yapıcam yinede bi tulum aldım 15 tl ya daha fazla şey alıcaktım ama ayın 28 inde detaylı taramam var cinsiyet kesin dendi ama yine de daha da kesinleşicek yani onu bekliyorum.miniço kesinlikle iyi.ordan çıktık ireem bebeye gittik bebek arabası sorduk ve istediğim marka ve model indirimdeydi sunny baby üç tekerlekli ana kucağıyla takım süper fiyat 300 tl ya aldık.araba çoook güzel harika sürüşü var kuş kadar hafif tek elle kapanıyo istediğim araba olduğu için çok mutluyum.daha önce sorduğumda 390 tl dı.işte bu kadar yarın da kipa ya ve özdilek e bakalım diyorum.ama çok yorulmuşum ya.ama bacaklarım çok şiştiği için son aylara bırakmamaya karar verdik dolaşmak zor olucağı biraz daha hılandırdık bakalım artık..
32 haftadan sonrası daha mı zor oluyor delikafadulden
hoşbulduk canım biraz temizlik falan yapayım derken ancak bu saati buldu birazdanda yemek derdi başlar nese benim dr kaçmış kızlar ya tamda son haftalarda artık bu pazartesi aynı hastanede başka dr gitcem görümcem doğumu onda yapmış emine arslan die bir dr bende ona gidicem ne kadar şansızım ya tamda alıştım derken sebebini bile bilmiyorum neden gitmiş nereye gitmiş boshayallersmile aman neyse hayırlısı böyledir belki ca sıkmak yok bebiş üzülmesin dimi? pazartesi kızımı görcem son 4 gün kaç kilo oldu nasıl çok merak ediyorum 1 aydır görmüyorum miniğimi :ecrin_bebek:
kızlar bugün eşimle bayağı bir araştırma yaptık iyide.önce şarampoldeki junıorclube gittik.bebek odalarına baktık denizci bebek odası vardı hoşuma gitti güzel fiyatı 2000 tl.kıyafetler kışlıklar gelmemiş henüz bu arada mağaza kartı alınca bayağı indirimli oluyor.örneğin chıcco nun açılı biberonuna baktım 25 küsurdu indirimli 21 tl.bebek arabalarını beğenmedim.ordan çıktık enes bebeye gittik fiyatlar gerçekten ucuz ama kalitesi düşük ama yine de bişeyler alınabilir.daha sonra gencerlere gittik ödememiz falan vardı bebek katında junıor da gördüğüm aynı takım orda da vardı aynı fiyattı.kıyafetler bebetto genelde kaliteli ordan da alınabilir.sonra miniço ya gittik fiyatlar uygun kaliteye göre değişiyor kesinlikle ordan alışveriş yapıcam yinede bi tulum aldım 15 tl ya daha fazla şey alıcaktım ama ayın 28 inde detaylı taramam var cinsiyet kesin dendi ama yine de daha da kesinleşicek yani onu bekliyorum.miniço kesinlikle iyi.ordan çıktık ireem bebeye gittik bebek arabası sorduk ve istediğim marka ve model indirimdeydi sunny baby üç tekerlekli ana kucağıyla takım süper fiyat 300 tl ya aldık.araba çoook güzel harika sürüşü var kuş kadar hafif tek elle kapanıyo istediğim araba olduğu için çok mutluyum.daha önce sorduğumda 390 tl dı.işte bu kadar yarın da kipa ya ve özdilek e bakalım diyorum.ama çok yorulmuşum ya.ama bacaklarım çok şiştiği için son aylara bırakmamaya karar verdik dolaşmak zor olucağı biraz daha hılandırdık bakalım artık..
evet caım benim şuan sadece8 kilo almış olmama rağmen göbüşte o kadar büyük değil ama zorlanıyorum bel ağrısı mide yanması gece uykusuzluk bebişin tekmeleri falan filan bazen sağdan sola eşim dönderiyo çünkü kalçam takılıyo o genelde kız bebeklerde olurmuş ama olsun ya kızım için herşeye değer opuyorumnanaktan
sıkma canını vardır bunda da bir hayır yerimseniben bakarsın bu doktor daha iyi olacaktır.. bi dene bakalım... ooo görüş gününe az kalmış annesi... bol bol hasret giderin bakalım..
selam kızlar...ben antalyaya yeni yerleştim ve acilen endometriozis tedavisi için gidebileceğim iyi bir dr arıyorum... bebek sahibi olmak istiyorum artık... önerilerinizi bekliyorum
evet az kaldı teyzesi ya 1 ay yani özledik prensesimizi bide evet dr için hayırlısı diyorum ben rabbimin bana verdiği herşeyde bir hayır olduğunu düşünürüm evlenirkende benim için hayırlısı neyse o olsun dedim şimdi allah nazarlardan sakladın 6 yıllık evliyim ve kocam o kadar iyiki ve ben onun sayesinde türban yapmaya başladım ama zorla değil isteyerek içimden gelerek kuranı kerimi bilmiyordum öğrendim namaza başladım yani benim için çoook hayırlı oldu şimdi çok mutluyum opuyorumnanaktan sonra bebk konusunda 3 yıl biz bekledik yaşım küçük die sonra yumurtalıklarda kist çıktı 2 yıl kadar olmadı bebiş dr gittim doğum kontrol hapı verdi içime sinmedi bıraktım yine allaha havale ettim ve kendiliğinden oldu hiç ilaç kullanmadan işte böyle onun için dostu yardımcısı allah olanın başka kimseye ihtiyacı olmuyo ne çok konuştum başınızı ağrıttım kusura bakmayınbilmiyorumkismile
aman allahım...yandım desene şuna.ben 17 kilo aldım bilmiyorumkismile
tekme ve bel ağrısı bendede var ..beni neler beklediğini tahmin edebiliyorum :bbo:
kesinlikle katılıyorum canım.... aman allah nazardan saklasın... maşallahh maşallahhh
allah kabul etsin canım :Saruboceq: ama bende her şerde bir hayır vardıra inananlardanım... vardır bunda da hayır annesi kaydirigubbakcemile5
baş ağrıtmak da ne demek....bizler hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşayan bayanlarız... tabiiki konuşucaz tabiiki dertleşicez... bizi bizden başkasıda anlaayamaz zaten... o yüzden yok öyle baş ağrıtmak falaan yerimseniben
selam kızlar...ben antalyaya yeni yerleştim ve acilen endometriozis tedavisi için gidebileceğim iyi bir dr arıyorum... bebek sahibi olmak istiyorum artık... önerilerinizi bekliyorum
ya kızlar hani buluşma günü ayarlayacaktık ama herkes çalışıyo herhalde yani ben evde kös kös oturuyorum gününü ayarlarsanız ben mutlaka gelmeye çalışırım
ya kızlar hani buluşma günü ayarlayacaktık ama herkes çalışıyo herhalde yani ben evde kös kös oturuyorum gününü ayarlarsanız ben mutlaka gelmeye çalışırım
en son aramızda çalışanlar olunca akşam eşlerle buluşalım diye konuştuk... ama bebek7 nin eşi şehir dışında olduğu için beklemeye aldık...
ama çalışmayanlar buluşalım... çalışanlarla akşam eşlerle diyorsanız bana uyar:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?