Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hoşbulduk canım biraz temizlik falan yapayım derken ancak bu saati buldu birazdanda yemek derdi başlar nese benim dr kaçmış kızlar ya tamda son haftalarda artık bu pazartesi aynı hastanede başka dr gitcem görümcem doğumu onda yapmış emine arslan die bir dr bende ona gidicem ne kadar şansızım ya tamda alıştım derken sebebini bile bilmiyorum neden gitmiş nereye gitmiş boshayallersmile aman neyse hayırlısı böyledir belki ca sıkmak yok bebiş üzülmesin dimi? pazartesi kızımı görcem son 4 gün kaç kilo oldu nasıl çok merak ediyorum 1 aydır görmüyorum miniğimi :ecrin_bebek:

ohh annesi maaşallahhh... güle güle kullansın cicilerini inşallah.. içine sinen olunca daha bi güzel oluyor...

32 haftadan sonrası daha mı zor oluyor delikafadulden

evet caım benim şuan sadece8 kilo almış olmama rağmen göbüşte o kadar büyük değil ama zorlanıyorum bel ağrısı mide yanması gece uykusuzluk bebişin tekmeleri falan filan bazen sağdan sola eşim dönderiyo çünkü kalçam takılıyo o genelde kız bebeklerde olurmuş ama olsun ya kızım için herşeye değer opuyorumnanaktan

sıkma canını vardır bunda da bir hayır yerimseniben bakarsın bu doktor daha iyi olacaktır.. bi dene bakalım... ooo görüş gününe az kalmış annesi... bol bol hasret giderin bakalım..

miniğin aldıklarını güle güle kullansın annesi sende çok gezmişsin okadar yorma canım kendini daha neler göreceksi ve hepsini almak isteyeceksin yavaş yavaş:lepi:

kızlar ben şubat anneleri topiğindeyim biliyorsunuzdur.. 2011 şubaat anneleri... 2010 şubat annerinden 2011 şubat annelerine öneriler bölümümüz var.. ve çok güzel tavsiyeler geliyor 2010 şubat annelerinden.. sağolsunlar... ben bişey öğrendim ve sizlerlede paylaşmak istedim..

bu çok önemli bişey.. özellikle doğduğu andan itibaren düzene sokmak bişeyleri... hem bebeğin rahatı hem kendi rahatımız için..

ilk doğduğu gündeen itibaren gece uyurken bebeğin altını almıycaz..gece emzirmeye kalktığınız baktınız kaka yaptıysa yada çok çiş yaaptıysa öyle yoksa altı alınmıyor...

gece emzirmeye kalktığımızda bebekle hiç konuşmuyoruz kii uykusu dağılmasın...

gündüzleri aydınlık odada uyutuyoruz, geceleride karanlık yada loş odada...

beebeğimizi bizim düzenimize alıştırmamız için yazılmış bunlar.. alıştıktan sonra özellikle 6.aydan sonra çok rahat ediyorlarmışş..

paylaşmak istedim..

aman allahım...yandım desene şuna.ben 17 kilo aldım bilmiyorumkismile
tekme ve bel ağrısı bendede var ..beni neler beklediğini tahmin edebiliyorum :bbo:

sıkma canını vardır bunda da bir hayır yerimseniben bakarsın bu doktor daha iyi olacaktır.. bi dene bakalım... ooo görüş gününe az kalmış annesi... bol bol hasret giderin bakalım..

evet az kaldı teyzesi ya 1 ay yani özledik prensesimizi bide evet dr için hayırlısı diyorum ben rabbimin bana verdiği herşeyde bir hayır olduğunu düşünürüm evlenirkende benim için hayırlısı neyse o olsun dedim şimdi allah nazarlardan sakladın 6 yıllık evliyim ve kocam o kadar iyiki ve ben onun sayesinde türban yapmaya başladım ama zorla değil isteyerek içimden gelerek kuranı kerimi bilmiyordum öğrendim namaza başladım yani benim için çoook hayırlı oldu şimdi çok mutluyum opuyorumnanaktan sonra bebk konusunda 3 yıl biz bekledik yaşım küçük die sonra yumurtalıklarda kist çıktı 2 yıl kadar olmadı bebiş dr gittim doğum kontrol hapı verdi içime sinmedi bıraktım yine allaha havale ettim ve kendiliğinden oldu hiç ilaç kullanmadan işte böyle onun için dostu yardımcısı allah olanın başka kimseye ihtiyacı olmuyo ne çok konuştum başınızı ağrıttım kusura bakmayınbilmiyorumkismile

canım inşallah en kısa zamanda bebek sahibi olabilirsin...:Saruboceq: allahım dert verip derman aratmasın...

bizler hepimiz farklı doktorlara gidiyoruz... kadın doğum doktorlarımız ve hasstanelerimiz farklı.. endometriozis tedavisine kadın doğum doktorları mı bakıyor?? onların branşları farklı mı oluyor??

ben medisu hastanesi özgür kavaz' a gidiyorum... çok memnunum...tavsiye ederim..

selam kızlar...ben antalyaya yeni yerleştim ve acilen endometriozis tedavisi için gidebileceğim iyi bir dr arıyorum... bebek sahibi olmak istiyorum artık... önerilerinizi bekliyorum

kesinlikle katılıyorum canım.... aman allah nazardan saklasın... maşallahh maşallahhh

allah kabul etsin canım :Saruboceq: ama bende her şerde bir hayır vardıra inananlardanım... vardır bunda da hayır annesi kaydirigubbakcemile5

baş ağrıtmak da ne demek.... bizler hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşayan bayanlarız... tabiiki konuşucaz tabiiki dertleşicez... bizi bizden başkasıda anlaayamaz zaten... o yüzden yok öyle baş ağrıtmak falaan yerimseniben

aman allahım...yandım desene şuna.ben 17 kilo aldım bilmiyorumkismile
tekme ve bel ağrısı bendede var ..beni neler beklediğini tahmin edebiliyorum :bbo:

yani korkutmak istemedim canım her bünye farklı tabi aslında bende şuanda en az senin kadar kilo alırdım ama ilk 4 ay benim bulantılardan hiçbişey yiyemedim hep kusuyodum afedersin 62 ile hamile kaldım 56 kiloya düştüm şimdi 63 kiloyum ondan böle oldu ama tekmeleri çok tatlı bazen sırtüstü yatıyorum bkıyorum içimde tepe gibi bir orayı yükseltiyo bir burayı tabi babamız görünce çılgına dönüyo hergün akşam konuşur kızıyla oda ona tepki verir sanki biliyor sıpakaydirigubbakcemile3

güle güle kullanın annesi

ya kızlar hani buluşma günü ayarlayacaktık ama herkes çalışıyo herhalde yani ben evde kös kös oturuyorum gününü ayarlarsanız ben mutlaka gelmeye çalışırım

kesinlikle bu konuda katılıyorum...hep destek tam destek :lepi:

selam kızlar...ben antalyaya yeni yerleştim ve acilen endometriozis tedavisi için gidebileceğim iyi bir dr arıyorum... bebek sahibi olmak istiyorum artık... önerilerinizi bekliyorum

hoşgeldin canım ) rahat bir doktor arıyorsan yıldız andevada gökbay elpek var...
not: paragöz kesnlikle değildir...

en son aramızda çalışanlar olunca akşam eşlerle buluşalım diye konuştuk... ama bebek7 nin eşi şehir dışında olduğu için beklemeye aldık...

ama çalışmayanlar buluşalım... çalışanlarla akşam eşlerle diyorsanız bana uyar:teytey:

ya kızlar hani buluşma günü ayarlayacaktık ama herkes çalışıyo herhalde yani ben evde kös kös oturuyorum gününü ayarlarsanız ben mutlaka gelmeye çalışırım

sevgili hamişler ben kaçtım malum yemek yapılacak kocacığım gelecek 1saate kadar aç kalmasın adam hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın gece yine gelmeye çalışrım kaydirigubbakcemile5

bende çalışmıyorum - öğretmenlikten terk sositososito anneliğe terfi ..
önümüzdeki hafta yapalım bişiler

nesem ononda eşi gelsin tekrar görüşürüz o zaman bu konuyu bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…