Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canım selam..hiiç dert etme .herşey yetişir.ben senden daha öndeyim,benimde bişey yok.kilolu hamile kaldım diyosun ya..bende 75 ile hamile kaldım...veeee şu an tam 93 olmuşum(18 kilo aldım.inanılacak gibi değil.allahım 120 ilemi doğum yapıcam beeen.önceki sene 62 kiloydum evlendiğimde..ne hale geldim.sen kaç kilo aldın?

hastanedeki sorun neydi ki canım anlamadım... ben özgür beyi çok ama çok seviyorum... 1 sene antalyada doktor aradım.. andeva yıldız aslı vural sesver iyi dediler gittim, andeva yıldız fatma seda soylu iyi dediler gittim, andeva yıldız mine hanım iyi dediler gittim, yaşam hastanesi cemil bey iyi dediler gittim... ama hiç memnun kalmadım, ilgi görmedim alaka görmedim, ilaç verdiler gönderdiler ama sorun ne diye incelemediler.. ama özgür bey inceledi.. muayene etti ve tek bir ilaçla onun sayesinde hamile kaldım ben...
özgür bey gibi ilgili alakalı bir doktor görmedim ben.. gidiyorum kontrole saatlerce rehin alıp sorular soruyorum.. sonra saatlerve ultrasonda bebişimize bakıyoruz... bıkmadan usanmadan anlatıyorda anlatıyor...hatta annem takılıyor özgür beye doğursada kurtulsam mı diyorsunuz doktor bey diyor... hhaayyııırrr asla öğretmen çalışkan öğrenciri nasıl severse bende çalışkan hastalarımı seviyorum.. hoşuma gidiyor diyor...

benim doktorum bir taneeeee :sm_cool:

bu arada yeni kızı oldu.. 1 ay falan oldu deniz koydu isminide a.s

ayy çok memnundum ben özgür beyden.ama hastane yüzünden bıraktım.süper iyi ilgili bi dr.hala orda doğurasım var

bebek araban hayırlı olsun canım..bizde irem bebeye bakmıştık.285 tl ye takım vardı.babymax olabilir markası hatırlamıyorum.onu beğenmiştik.bu arada gencerlerde hangi marka bebek odaları var?fiyatlar nasıl?

canım nerelerdesin ya kaydirigubbakcemile özletiyorsun kendini valla...

75.5 ile hamile kaldım.. şuan 76.7 yim.. 1 kilo aldım henüz.. ama doktorum 20. haftadan sonra alımlar başlayacak yasemin aman dikkat ne olur dedi... şimdiden bel ağrılarım var..o yüzden korkuyorum bende ohaoldumsmile

yapacak bişey yok zaten canım.. annemden geliyoruz.. annemde eşimde fırça atıyorlar bana... neden kasıyorsun neden sıkıyorsun kendi.. zamanla olur hepsi diyorlar... amann ne bilim canım işte.. psikolojim allak bullak canım benim..

canım walla bende özledim sizi ama okul yeni açıldı ya,plan,program..onlarla uğraştım biraz.evde yatmaya alışmışım,okul ağır geldi.eve geldiğimde ayaklarım davul gibi oluyor,bileklerim şişiyor.tuzu kesmem lazım(kilodan çok moralim bozuk.12 kasım kurban bayramı tatili başlıyor.ozaman izin başlıcak inşallah,birazda rapor alcam.
walla maşallah diyim.ne güzel kilo almamışsın bak.bunda sonra çok aşırı olmaz.

gencerlerdeki marka alegnoydu kaptan modeli siteden de bakabilirsin sitede 2 kapaklı ve büyümeyen karyola ben 3 kapaklı ve büyüyen modeline baktım onlar 2000 tl birde junıorclub e bak sitede gösteriyor....

gencerlerdeki marka alegnoydu kaptan modeli siteden de bakabilirsin sitede 2 kapaklı ve büyümeyen karyola ben 3 kapaklı ve büyüyen modeline baktım onlar 2000 tl birde junıorclub e bak sitede gösteriyor....

sağol canım.junior cluba baktım bende..gördüm söylediğin modeli.benim resim koyduğum belisi nasıl buldun?belisin kalitesi alegnodan daha güzel gibi geldi bana.

tuzu kesinlikle kes canım... o kilodan çok vücuttaki ödemde olabilir.. şişkinlikleri önlemek için tuzu kesmek lazım canım...

soda içiyormusun.. günde iki şişe soda içiyorum ben.. birini gündüz.. diğerinide gece yatmadan içiyorum mutlaka.. çok rahatlatıyor..

canını sıkma canım.. bebişleri emzirirken gidecek o kilolar merak etmee... yeterki sağlıklı olsunlar canım...stres yapma annesi ki oda üzülmesin benim yüzümden oluyor diye...

canım ilke bebenin üst katına birde babys home baktınmı..orda fiyatlar daha uygun gibi??

sağol canım.junior cluba baktım bende..gördüm söylediğin modeli.benim resim koyduğum belisi nasıl buldun?belisin kalitesi alegnodan daha güzel gibi geldi bana.

belis in ürünlerini birebir görmedim benim baktığım model mdf kalitesi iyi geldi bana ama bilmiyorum.senin dalmaçyalı da sevimli birebir gördüysen sorun yok...

belis in ürünlerini birebir görmedim benim baktığım model mdf kalitesi iyi geldi bana ama bilmiyorum.senin dalmaçyalı da sevimli birebir gördüysen sorun yok...

bu arada babys life dakide bebekom la nazar marka onlarda 2000 tl dan başlıyo..

bide kızlar biz bebeklerimize hep tulum falan mı giydiricez içinizde bebek kot pantalonları gömlekler bulanınız varmı şık kıyafetler istiyorum.mothercarede varmı?

civilimde beğendim ama almadım canım.. bizim 2011 şubat annelerinden internetten alanlar olmuş ve çok memnunlar..civilimin malları kaliteliymiş.. ordan alışveriş yapan çok.. ve memnunlar..

kızlar uyku tulumu alanınız varmı?

var canım.. ama baya tuzlu.. ayın 15 inde bide sen bak istersen.. belki indirime girmiş olur..

bide kızlar biz bebeklerimize hep tulum falan mı giydiricez içinizde bebek kot pantalonları gömlekler bulanınız varmı şık kıyafetler istiyorum.mothercarede varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…