evet.. önce onu bi ödeyelimde sonra gerisi yavaş yavaş olur diyorum.. ben biraz fazla mükemmeliyetçiyim.. fazla planlayıcıyım.. önümü görmek isteyenlerdenim.. eşimde çok kızıyor.. ama elimde değil işte...
elimde bir listem olsun.. şundan şukadar vss. bebek odasını ödeyince yavaş yavaş gider alır listemi çizerim..
kilolu hamile kaldım ben.. 20.-23.haftalarda baya ağırlaşırım kıpırdayamam diye korkuyorum... ayaktayken herşeyini hazırlıyayım istiyorum.. bide evet çok şükür annem yanımda ama oda bilgi sahibi değil ki.. onların zamanında bunların hiçbiri yoktu.. o bile şaşmış vaziyette...
karışım kızlar ya...niye böyle oldum iyice bilmiyorum.. sanki elim kolum bağlı nerden başlıyacağımı ne yapacağımı bilmiyorum... hiçbişey yetişmeyecek gibi geliyor.. normal mi sizce?? yoksa ben kafayı mı sıyırıyorum??
ayy çok memnundum ben özgür beyden.ama hastane yüzünden bıraktım.süper iyi ilgili bi dr.hala orda doğurasım var
kızlar bugün eşimle bayağı bir araştırma yaptık iyide.önce şarampoldeki junıorclube gittik.bebek odalarına baktık denizci bebek odası vardı hoşuma gitti güzel fiyatı 2000 tl.kıyafetler kışlıklar gelmemiş henüz bu arada mağaza kartı alınca bayağı indirimli oluyor.örneğin chıcco nun açılı biberonuna baktım 25 küsurdu indirimli 21 tl.bebek arabalarını beğenmedim.ordan çıktık enes bebeye gittik fiyatlar gerçekten ucuz ama kalitesi düşük ama yine de bişeyler alınabilir.daha sonra gencerlere gittik ödememiz falan vardı bebek katında junıor da gördüğüm aynı takım orda da vardı aynı fiyattı.kıyafetler bebetto genelde kaliteli ordan da alınabilir.sonra miniço ya gittik fiyatlar uygun kaliteye göre değişiyor kesinlikle ordan alışveriş yapıcam yinede bi tulum aldım 15 tl ya daha fazla şey alıcaktım ama ayın 28 inde detaylı taramam var cinsiyet kesin dendi ama yine de daha da kesinleşicek yani onu bekliyorum.miniço kesinlikle iyi.ordan çıktık ireem bebeye gittik bebek arabası sorduk ve istediğim marka ve model indirimdeydi sunny baby üç tekerlekli ana kucağıyla takım süper fiyat 300 tl ya aldık.araba çoook güzel harika sürüşü var kuş kadar hafif tek elle kapanıyo istediğim araba olduğu için çok mutluyum.daha önce sorduğumda 390 tl dı.işte bu kadar yarın da kipa ya ve özdilek e bakalım diyorum.ama çok yorulmuşum ya.ama bacaklarım çok şiştiği için son aylara bırakmamaya karar verdik dolaşmak zor olucağı biraz daha hılandırdık bakalım artık..
canım selam..hiiç dert etme .herşey yetişir.ben senden daha öndeyim,benimde bişey yok.kilolu hamile kaldım diyosun ya..bende 75 ile hamile kaldım...veeee şu an tam 93 olmuşum(18 kilo aldım.inanılacak gibi değil.allahım 120 ilemi doğum yapıcam beeen.önceki sene 62 kiloydum evlendiğimde..ne hale geldim.sen kaç kilo aldın?
canım nerelerdesin ya kaydirigubbakcemile özletiyorsun kendini valla...
75.5 ile hamile kaldım.. şuan 76.7 yim.. 1 kilo aldım henüz.. ama doktorum 20. haftadan sonra alımlar başlayacak yasemin aman dikkat ne olur dedi... şimdiden bel ağrılarım var..o yüzden korkuyorum bende ohaoldumsmile
yapacak bişey yok zaten canım.. annemden geliyoruz.. annemde eşimde fırça atıyorlar bana... neden kasıyorsun neden sıkıyorsun kendi.. zamanla olur hepsi diyorlar... amann ne bilim canım işte.. psikolojim allak bullak canım benim..
bebek araban hayırlı olsun canım..bizde irem bebeye bakmıştık.285 tl ye takım vardı.babymax olabilir markası hatırlamıyorum.onu beğenmiştik.bu arada gencerlerde hangi marka bebek odaları var?fiyatlar nasıl?
gencerlerdeki marka alegnoydu kaptan modeli siteden de bakabilirsin sitede 2 kapaklı ve büyümeyen karyola ben 3 kapaklı ve büyüyen modeline baktım onlar 2000 tl birde junıorclub e bak sitede gösteriyor....
canım walla bende özledim sizi ama okul yeni açıldı ya,plan,program..onlarla uğraştım biraz.evde yatmaya alışmışım,okul ağır geldi.eve geldiğimde ayaklarım davul gibi oluyor,bileklerim şişiyor.tuzu kesmem lazım(kilodan çok moralim bozuk.12 kasım kurban bayramı tatili başlıyor.ozaman izin başlıcak inşallah,birazda rapor alcam.
walla maşallah diyim.ne güzel kilo almamışsın bak.bunda sonra çok aşırı olmaz.
gencerlerdeki marka alegnoydu kaptan modeli siteden de bakabilirsin sitede 2 kapaklı ve büyümeyen karyola ben 3 kapaklı ve büyüyen modeline baktım onlar 2000 tl birde junıorclub e bak sitede gösteriyor....
herkese iyi akşamlarr opuyorumnanaktan
herkese iyi akşamlarr opuyorumnanaktan
sağol canım.junior cluba baktım bende..gördüm söylediğin modeli.benim resim koyduğum belisi nasıl buldun?belisin kalitesi alegnodan daha güzel gibi geldi bana.
belis in ürünlerini birebir görmedim benim baktığım model mdf kalitesi iyi geldi bana ama bilmiyorum.senin dalmaçyalı da sevimli birebir gördüysen sorun yok...
kızlar uyku tulumu alanınız varmı?
bide kızlar biz bebeklerimize hep tulum falan mı giydiricez içinizde bebek kot pantalonları gömlekler bulanınız varmı şık kıyafetler istiyorum.mothercarede varmı?
var canım.. ama baya tuzlu.. ayın 15 inde bide sen bak istersen.. belki indirime girmiş olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?