babaannesi uyku tulumu aldı bir tane resmini ekliyorum
ben gezmelik kıyafetleri şimdi almayı düşünmüyorum biraz büyüsün öyle pantolon etek falan almayı düşünüyorum
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar sabah 5:30 da kalktım birde yoruldum bugün artık dinleneyim iyi geceler...
iyi geceler opuyorumnanaktankızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar sabah 5:30 da kalktım birde yoruldum bugün artık dinleneyim iyi geceler...
güzelmiş caanım..güle güle kullansın prensesin..
ben uzun kollu hiç göremedim uyku tulumu.. nerden almış...
iyi geceler opuyorumnanaktan
canım mahalle arası tuafiyeciden ben oralarada bakıyorum hem uygun oluyor hemde pazarlık yapabiliyoruz :))) bir tane vardı zaten bizde aldık
babaannesi uyku tulumu aldı bir tane resmini ekliyorum
ben gezmelik kıyafetleri şimdi almayı düşünmüyorum biraz büyüsün öyle pantolon etek falan almayı düşünüyorum
tuhafiyeler satıyormu böyle şeyler ya :1shok: allah allah... iyi fikir oldu.. bakmak lazım ozaman...
çok cici...bende öyle birşey yok.penye tulumlar var mothercareden aldığım,galiba sninki daha kalın...
evet canım kalın kozmonot tulum diye geçiyor sanırım
uyku tulumu ama demi ??
uyku tulumu ama demi ??
hastanedeki sorun neydi ki canım anlamadım... ben özgür beyi çok ama çok seviyorum... 1 sene antalyada doktor aradım.. andeva yıldız aslı vural sesver iyi dediler gittim, andeva yıldız fatma seda soylu iyi dediler gittim, andeva yıldız mine hanım iyi dediler gittim, yaşam hastanesi cemil bey iyi dediler gittim... ama hiç memnun kalmadım, ilgi görmedim alaka görmedim, ilaç verdiler gönderdiler ama sorun ne diye incelemediler.. ama özgür bey inceledi.. muayene etti ve tek bir ilaçla onun sayesinde hamile kaldım ben...
özgür bey gibi ilgili alakalı bir doktor görmedim ben.. gidiyorum kontrole saatlerce rehin alıp sorular soruyorum.. sonra saatlerve ultrasonda bebişimize bakıyoruz... bıkmadan usanmadan anlatıyorda anlatıyor...hatta annem takılıyor özgür beye doğursada kurtulsam mı diyorsunuz doktor bey diyor... hhaayyııırrr asla öğretmen çalışkan öğrenciri nasıl severse bende çalışkan hastalarımı seviyorum.. hoşuma gidiyor diyor...
benim doktorum bir taneeeee :sm_cool:
bu arada yeni kızı oldu.. 1 ay falan oldu deniz koydu isminide a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?