Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
babaannesi uyku tulumu aldı bir tane resmini ekliyorum
ben gezmelik kıyafetleri şimdi almayı düşünmüyorum biraz büyüsün öyle pantolon etek falan almayı düşünüyorum

Eklentiler

• $100_4677.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 50
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar sabah 5:30 da kalktım birde yoruldum bugün artık dinleneyim iyi geceler...

güzelmiş caanım..güle güle kullansın prensesin..

ben uzun kollu hiç göremedim uyku tulumu.. nerden almış...

ben gezmelik kıyafetleri şimdi almayı düşünmüyorum biraz büyüsün öyle pantolon etek falan almayı düşünüyorum

kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar sabah 5:30 da kalktım birde yoruldum bugün artık dinleneyim iyi geceler...
iyi geceler opuyorumnanaktan
güzelmiş caanım..güle güle kullansın prensesin..

ben uzun kollu hiç göremedim uyku tulumu.. nerden almış...

canım mahalle arası tuafiyeciden ben oralarada bakıyorum hem uygun oluyor hemde pazarlık yapabiliyoruz :))) bir tane vardı zaten bizde aldık

tuhafiyeler satıyormu böyle şeyler ya :1shok: allah allah... iyi fikir oldu.. bakmak lazım ozaman...

iyi geceler opuyorumnanaktan

canım mahalle arası tuafiyeciden ben oralarada bakıyorum hem uygun oluyor hemde pazarlık yapabiliyoruz :))) bir tane vardı zaten bizde aldık

çok cici...bende öyle birşey yok.penye tulumlar var mothercareden aldığım,galiba sninki daha kalın...

Eklentiler

• $417UHk2cRrL._SX315_SY375_.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 27
evet kıyafet satan bazı yerlerde var hastane çıkışınıda ordan aldık ocak anneleri cici topiğimiz var oraya ekleyorum aldıklarımızı bitince söylerim bakarsınız sizdee

uyku tulumu ama demi ??

aslında canım o uyku tulumu değil...bebek arabasında gezdirirken yada dışardayken giyebileği bir tulum çünkü oldukça kalın..ben onu araştırdım..benim aldığım pakette SLEEPING SUIT yazıyordu ...penye olanlar uyku tulumu diye geçiyor diyerleri ise kar tulumu diye geçiyor.yurtdışında böyle kategorize etmişler gerçi bizim evlerimiz çok soğuk olduğu için kar tulumuda giyse olur :roflol:
ben penye uyku tulumunu uzun kollu body ve altın üstüne giydirmeyi düşünüyorum.
Oğluşum 6 aylık oluncaya kadarda pek kot gömlek takılmam heralde..yürümeye başalyan çoçukta daha güzel oluyor böyle kıyafetler.

ay maşallah süper ya.bizde uzun uzun bebeğe bakardık onunla ultrasonda hatta ilk cinsiyeti o söyledi.arkamda hiç hasta olmadığı için uzun uzun bakma fırsatımız olurdu.dikkat ettiysen çok tercih edilen bi hastane değil.ben ne zaman kan versem kollarımı bikaçyerden deliyolardı ve mosmor oluyordu.halbuki damarlarım çok belirgindir.bulamaması imkansız.bide kullandıkları malzemeler ikinci sınıf diye duymuş kayınvalidem aslında onlar istemedi eşimin ailesi.eşimin annesi sağlıkçı o çok araştırır ne bileyim güvenemedik işte.ama dediğim gibi özgür bey antalyada 1 tane bence.

kızlar ananesi bebek şekeri yapmaya başlamış.telime sj gönderdiler ama çook net değil,resim gelir gelmez eklerim.fikirlerinizi merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…