Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
anladım canım... haklısın valla kaydirigubbakcemile3

valla canım hamile kalmadan öncede gidiyordum hala gidiyorum... hiç kolum morarmadı.. aksine oo kanka oldum tüm görevlilerle ve hemşireler ile... valla olacağı varsa bişiler malzeme 2.sınıfta olsa da olur olmasada.. dokotrum nerde ben orda allah nasip ederse bundan sonra kaydirigubbakcemile3

amin canım bencede güvenmek önemli.sorun yoksa sonuna kadar gideceksin elbette.

kızlar bunlarda oğluşumun cicileri...şahsen kendi ellerimle seçtiğim ürünler...biliyorum şimdi herşeymi beyaz diyeceksiniz..hayır değil sadece bu aldığım ürünler beyaz kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $battaniye.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 24
  • $body.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 26
  • $hastane çıkışı.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 23
  • $önlük.webp
    584 bayt · Görüntüleme: 29
  • $uyku tulumları.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 25
çok güzeller canım.. valla soracaktım hepsimi beyaz diye kaydirigubbakcemile3 sana zor olur.. çabuk kirlenir diye annesi.. yoksa beyaz güzeldir... canım allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

kızlar bunlarda oğluşumun cicileri...şahsen kendi ellerimle seçtiğim ürünler...biliyorum şimdi herşeymi beyaz diyeceksiniz..hayır değil sadece bu aldığım ürünler beyaz kaydirigubbakcemile3

canım güzel günlerde kullanmak nasip olsun

ben çıkıyorum güzel anneler hepinize iyi geceler opuyorumnanaktan

tamam tatlım..dinlenin bakalım fındığınla...tatlı rüyalarrrr ...
cicilerimizi beğendiniz içinde teşekkür ederiz,daha iyileri ve daha güzelleri sizlerin olsun ....
opuyorumnanaktan

canım benim çok şeker...al kesinlikle !!!ben kızlarda o fırfırlı donlara külotlu çoraplara bayılıyorum ısırasım geliyor valla...arada sırada gelip senin kızı sevebilirim dimi ???
sen bunu önümüzdeki yaza giydirmeyi düşünüyorsun heralde ???
0-6 ay kritik bir beden bence -yani aslında yaz tahmini için bilemiyorum..kilosu ne olurku senin fındığının?CADIARZU

hiç sorma bende bayılıyorum yaa :)) benimde ısırasım geliyor.. daha cinsiyet belli olmadan önce eşime bunu gösterip bak beni ısır diyor derdim...

aa nedemek tabiiki canım... herzaman beklerim... onlar daha doğmadan arkadaş oldular... valla bende bilemiyorum canım ya.. güzelliğine aldanıyorum ama 6 aylık olanıda var...haziranda falan giydirsem 4 aylık olmuş oluyor canım.. sığar diye düşündüm ama bilemiyorum tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…