117 Bebelinna Penye Tokal Kedi Nakl Battaniye | Bebellina | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
6109 rser rme Bebek Battaniye | rser | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
bunlarda battaniye :uhm: fiyatlarıda uygun geldi bana siz ne dersiniz :uhm:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15282798#post15282798
kızlar cicilerimiz buraya ekledim sizde bakabilirsiniz
aslında canım o uyku tulumu değil...bebek arabasında gezdirirken yada dışardayken giyebileği bir tulum çünkü oldukça kalın..ben onu araştırdım..benim aldığım pakette SLEEPING SUIT yazıyordu ...penye olanlar uyku tulumu diye geçiyor diyerleri ise kar tulumu diye geçiyor.yurtdışında böyle kategorize etmişler gerçi bizim evlerimiz çok soğuk olduğu için kar tulumuda giyse olur :roflol:
ben penye uyku tulumunu uzun kollu body ve altın üstüne giydirmeyi düşünüyorum.
Oğluşum 6 aylık oluncaya kadarda pek kot gömlek takılmam heralde..yürümeye başalyan çoçukta daha güzel oluyor böyle kıyafetler.
ay maşallah süper ya.bizde uzun uzun bebeğe bakardık onunla ultrasonda hatta ilk cinsiyeti o söyledi.arkamda hiç hasta olmadığı için uzun uzun bakma fırsatımız olurdu.dikkat ettiysen çok tercih edilen bi hastane değil.ben ne zaman kan versem kollarımı bikaçyerden deliyolardı ve mosmor oluyordu.halbuki damarlarım çok belirgindir.bulamaması imkansız.bide kullandıkları malzemeler ikinci sınıf diye duymuş kayınvalidem aslında onlar istemedi eşimin ailesi.eşimin annesi sağlıkçı o çok araştırır ne bileyim güvenemedik işte.ama dediğim gibi özgür bey antalyada 1 tane bence.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15282798#post15282798
kızlar cicilerimiz buraya ekledim sizde bakabilirsiniz
valla canım hamile kalmadan öncede gidiyordum hala gidiyorum... hiç kolum morarmadı.. aksine oo kanka oldum tüm görevlilerle ve hemşireler ile... valla olacağı varsa bişiler malzeme 2.sınıfta olsa da olur olmasada.. dokotrum nerde ben orda allah nasip ederse bundan sonra kaydirigubbakcemile3
kızlar ananesi bebek şekeri yapmaya başlamış.telime sj gönderdiler ama çook net değil,resim gelir gelmez eklerim.fikirlerinizi merak ediyorum.
amin canım bencede güvenmek önemli.sorun yoksa sonuna kadar gideceksin elbette.
süpeeeeeeeeerrrr annesiii biz bayıldık oğluşumla :lepi:
ayyy canım süper valla bizde çok beğendik kızımla....güle güle kullanmak nasip etsin allahım :Saruboceq:
kızlar bunlarda oğluşumun cicileri...şahsen kendi ellerimle seçtiğim ürünler...biliyorum şimdi herşeymi beyaz diyeceksiniz..hayır değil sadece bu aldığım ürünler beyaz kaydirigubbakcemile3
kızlar bunlarda oğluşumun cicileri...şahsen kendi ellerimle seçtiğim ürünler...biliyorum şimdi herşeymi beyaz diyeceksiniz..hayır değil sadece bu aldığım ürünler beyaz kaydirigubbakcemile3
ben çıkıyorum güzel anneler hepinize iyi geceler opuyorumnanaktan
ben çıkıyorum güzel anneler hepinize iyi geceler opuyorumnanaktan
bebek odasını ödedikten sonra kızıma civilimden alacak oldıuklarım var benimde...
1068 Tomuycuk Keten Dmen Nakl ortlu Bebek Takm 0-6 Ay | Tomuycuk | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
bunu kesin almayı düşünüyorum teyzeleri nasıl ???
canım benim çok şeker...al kesinlikle !!!ben kızlarda o fırfırlı donlara külotlu çoraplara bayılıyorum ısırasım geliyor valla...arada sırada gelip senin kızı sevebilirim dimi ???
sen bunu önümüzdeki yaza giydirmeyi düşünüyorsun heralde ???
0-6 ay kritik bir beden bence -yani aslında yaz tahmini için bilemiyorum..kilosu ne olurku senin fındığının?CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?