hiç sorma bende bayılıyorum yaa :)) benimde ısırasım geliyor.. daha cinsiyet belli olmadan önce eşime bunu gösterip bak beni ısır diyor derdim...
aa nedemek tabiiki canım... herzaman beklerim... onlar daha doğmadan arkadaş oldular... valla bende bilemiyorum canım ya.. güzelliğine aldanıyorum ama 6 aylık olanıda var...haziranda falan giydirsem 4 aylık olmuş oluyor canım.. sığar diye düşündüm ama bilemiyorum tabi...
kızlar bunlarda oğluşumun cicileri...şahsen kendi ellerimle seçtiğim ürünler...biliyorum şimdi herşeymi beyaz diyeceksiniz..hayır değil sadece bu aldığım ürünler beyaz kaydirigubbakcemile3
Merhaba Kızlar ben Antalyaya yeni taşındım ve uğurlu geldi bu şehir bana daha önce 2 düşük ve 1 kimyasal gebelik yaşadım şuan 2,5 aylık hamileyim ve Antalyada neyi nerde bulurum hiç bilgim yok benide ranıza alırsanız sevinirimm
çok güzeller bende beyazı çok severim sağlıkla giysin inşallah.renkli uzun kolluları nerden aldın bu arada?
günaydın antalya' nın en güzel anne adaylarııı hihoyyyt:teytey:
günaydınlar!! ben kalktım ama balküpüm hala uyuyor teyzesi...
bugün güzel bir gün, oğluşumla ne yapsak diye düşünüyordum:CüvCüv:
Merhaba Kızlar ben Antalyaya yeni taşındım ve uğurlu geldi bu şehir bana daha önce 2 düşük ve 1 kimyasal gebelik yaşadım şuan 2,5 aylık hamileyim ve Antalyada neyi nerde bulurum hiç bilgim yok benide ranıza alırsanız sevinirimm
kızlarrrr :dance: 2010 şubat annelerimizden öneriler gelmeye devam ediyor... ve bende size olduğu gibi aktarıyorum
Sorular
1.Bebekleriniz için hangi şampuan ve bebek yağını kullandınız ve pişik kremi
2.Bebeklerin kıyafetleri için hangi deterjan ve kullandıysanız yumuşatıcı hangisi
3.Bebeklerin kıyafetlerini yıkarken nasıl ayrım yaptınız,renk dökme gibi olaylar yaşanıyormu
4.Bebek kıyafetleri için satılan bebek torbasından aldınız mı kullanışlı mı?
5.Bebeklerinizin tırnakları ve saçlarını taramak için markaların ürünlerini aldınız
Cevaplar
1- mustela köpük şampuan, sebamed yag ve sebamed pişik önleyici krem.
pişik hiç olmadı. pişik kremi kullanmadım. pişik önleyici kremide arada kızarıklık olursa sürdüm. bu tip şeyleride devamlı kullanmamak gerek. cildi alıştırmamak adına. xside yazmıştı bir marka pişik kremi genelde anneler onu begeniyor. şampuanda konak için çok önemli. daha önce yazmıştım. mustelayı tercih edin derim. ben sanırım hep artık mustela kullanacağım. gözleri yakmaması cok önemli. ve tabiki kafayı hep geriye dogru yikamalısınız.
2- dalinin bebek deterjanını kullanıyorum hala. cok memnunum. sabun tozu kullananlarda var ama ben tercih etmedim. iyi durulanmama olasılığı olabilir. kıyafete yapışabilirdiye. yumuşatıcıda kullanmadım. yine fazla deterjan degmesin diye kıyafetlere. ve ilk 3 ay mutlaka herşeyi özellikle yüzüne ve ellerine değecek olanları ütüledim. deterjanıda her zaman az kullanmakta fayda var. koksun diye doldurmayın bence.
3- kıyafetleri hiç ayırmadım. kaliteli şeyler almıştım hiçbiride boya çıkarmıyor. zaten bebek kiyafetinde bir boya veren varsa sakın onu bebege giydirmeyin tekrar.
4- bebek torbası almadım. ne oldugunuda anlamadım canım.
5- chicconun ürünlerini aldım. memnunum. tırnak makası içinde makas şeklinde olanları rahat kullandım.
Evet tatlım güzel bilgiler..mustelayı duydum kullananda tanıdık bir doktordu oda yenidoğan için uygun değil bir madde içeriyor denmiş onada daha büyük çoçuklar için daha iyimiş o ürün.
ben ilk etapta sebamed aldım..geçen gün kapalı yolda ALİ ÖZKAN diye bir mağazada sebamedin ürünlerini indrimdeydi.arkadaş oğluşuna 500ml çoçuk şampuanı 14.90 aldı.
normalde 30tl...indirimleri takip etmek lazım.
benden öneri buda:
geçen aylarda kocişimle metroya gitmiştik..ordan bir koli pamuk aldım...ilk etapta evdeyken pamuk ve suyla temizliyeceğim.ama dışarda uni yenidoğan ıslak mendili kullancağım
.pişik kremi niveanınki var.ama A+D diye bir krem varmışki etkisi süpermiş.
sonuçtaherşey kimyasal nekadar uzak durursak okadar iyi olur...
canım bakım ürünleri konusunda herkes farklı bişey söylüyor...gerçi her bebeğin teni farklıdır..kimisine iyi gelen kimisine gelmez.. sebamed evet iyidir..görümceme gittiğimde de oda bübchen almış herşeyini..bende onu düşünüyordum daha öncede senle konuşmuştuk ya...evet hepsinde kimyasal bişiler mutlaka vardır.. deneyerek mi öğrenicez bunları anlamadım valla..
ama bende dediğin gibi.. ılık su pamuk düşünüyorum.. dışarda da uni yeni doğan kullanırım diyorum.. bu A+D nerde satılırmış ki.. pişik çok önemli canım ya.. hem erkekte hem kızda... ilerde etkileri kötü olabiliyor.. dikkat etmek lazım..
kızlar benim çıkmam lazım benneyaptımki bir tanıdığımızın babası ölmüş... :1no2: mevlüte gidicem.... erken dönerim... gelince okurum yazdıklarınızı... iyi bakın kendinize... bebek7 dışarı çıkacaksan şapka al canım kafana.. sıcak baya dışarısı... öpüyorum hepinizi..
başınız sağolsun canım dikkat et kendine
kızlar benim çıkmam lazım benneyaptımki bir tanıdığımızın babası ölmüş... :1no2: mevlüte gidicem.... erken dönerim... gelince okurum yazdıklarınızı... iyi bakın kendinize... bebek7 dışarı çıkacaksan şapka al canım kafana.. sıcak baya dışarısı... öpüyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?