Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
yarın ışıklara inicem canım... ordan geçerim kapalı yola olmazsa... hala indirimdeyse alırım yarın... iyi bakın kendinize.. kaçtım opuyorumnanaktan

yaasmin ...miniçoda baktım bübchen bakım çantası 57 lira haberin olsun içinde 5 tane ürün birde sırt çantası var.

slm kızlar.
dün kontrolümüz vardı.kızım dil çıkardı bize:)plesantada epey bi kireçlenme var 39+2 deyiz inş çok bekletmez nazlı kızım.keyfi yerinde görünüyordu.heran herşey olabilir dedi dr.ama 42ye uzayan gebeliklerden de bahsetti.dua edin benim için çok bekletmesinki riske girmesin yavrum.bu arada nst de ilk kez sancı çıktı.ne zmanki bu sancılar düzene girer o zaman gelir bebeğin dedi dr.umuz.
sizde ne var ne yok bebişler nasıl?

canım hayırlısıyla gelsin kızın fazla bekletme inşallah

teşekkür edrim canım çok sağol

slm canım...
desene heyecan dorukta...senin kız ehl-i keyif olacak baksana...yerim güzel diyor :dance:
dualarımız seninle...geç olsun güç olmasın...
geçmişe bakarsan video linki attım seyretmediysen bakmanı tavsiye ederim.dün attım linki...

aynen öle canım ya poposunu büyütüyor içeride:))
videoyaya bakayım farketmedim.doğum videosu ise izlemiyorumama değil sanırım hemen bakıyorum.

aynen öle canım ya poposunu büyütüyor içeride:))
videoyaya bakayım farketmedim.doğum videosu ise izlemiyorumama değil sanırım hemen bakıyorum.

yok canım doğum videosu değil... ben hastane doktor iğne kelimelerinden bile ürkerim ki doğum videosu bakarsan imkansız doğum yapamam eyvahedigeldismile
fazla bilinçli olmakta iyi değil benim gibi ödlek olunca ....:kedi:

normal doğum düşünüyorsun değilmi?

hiç bişey bilmemek de iyi değil çok bilmekte.ben nefes egzersizlerine falan bakıyorum.gerisini deneyimleyip göreceğiz:))

kızlar bunlarda oğluşumun cicileri...şahsen kendi ellerimle seçtiğim ürünler...biliyorum şimdi herşeymi beyaz diyeceksiniz..hayır değil sadece bu aldığım ürünler beyaz kaydirigubbakcemile3

çok güzeller canım..beyaz güzeldir ya,mis gibi,güle güle kullansın bebeğin

hoşgeldin canım..hayırlı olsun bebeğin..ne tür şeyler düşünüyosun?kıyafetmi bebek odası mı?

kızlar yarın şeker yüklemem var.dua edinde iyi olsun,sonuçlara haftaya bakacak doktorum.50 gr lık şeker aldım.sabah gidicem hastaneye..

bide bu ara ağırlaştım,ayaklarım,bileklerim şişiyor.şimdi geldim okuldan..adım atamıyorum.gezenleriniz varsa bebek bakım çantası (atta çantası) nerelerde hangi markalar ne kadar.bide tek tek mi almalıyız sizce yoksa ayrı ayrımı.şampuana en güzel dalin diyorlar.ablamda biberon olarak avent tek delikliyi çok önerdi.yavaş yavaş alayım diyorum ufak tefeği,emzik vs.ürünlerde marka önerileriniz ve nerelerde satıldığı konusunda yardımcı olurmusunuz?

kızlar yarın şeker yüklemem var.dua edinde iyi olsun,sonuçlara haftaya bakacak doktorum.50 gr lık şeker aldım.sabah gidicem hastaneye..
İnşallah güzel çıkar sonucu

ben çantalı set almayı düşünmüyorum sanırım değişik markalardan alacağım gibi
şampuan ben dalin kullanıyorum kendimde kızıma da aldım sebametin ürünlerinden alacağım niveada o yüzden karışık bir set olacak biberon ve bakım ürünleri kaldı benimde araştıracağım yavaş yavaş haber veririz birbirimize yine

ben chıcconun açılı biberonunu almayı düşünüyorum.gaz yapmıyormuş 22 tl 25 tl arası değişiyor emzik de kauçuk düşünüyorum chıcco alırım herhalde ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…