yaasmin ...miniçoda baktım bübchen bakım çantası 57 lira haberin olsun içinde 5 tane ürün birde sırt çantası var.
slm kızlar.
dün kontrolümüz vardı.kızım dil çıkardı bize:)plesantada epey bi kireçlenme var 39+2 deyiz inş çok bekletmez nazlı kızım.keyfi yerinde görünüyordu.heran herşey olabilir dedi dr.ama 42ye uzayan gebeliklerden de bahsetti.dua edin benim için çok bekletmesinki riske girmesin yavrum.bu arada nst de ilk kez sancı çıktı.ne zmanki bu sancılar düzene girer o zaman gelir bebeğin dedi dr.umuz.
sizde ne var ne yok bebişler nasıl?
canım hayırlısıyla gelsin kızın fazla bekletme inşallah
hoşgelin canım buyrunnnnnnnnn allah sağlıklı sıhhatlı ellimize almayı nasip etsin bebeklerimizi :Saruboceq: canım cinsiyetin belli değildir sanırım daha... bizim biraz geçmiş sayfaları karıştırırsan bütün anne adaylarından fikirler var.. fiyatlarıyla... ama yinede özel şu nerde nasıl diye de her zaman sorabilirsin elimizden geldiğince yardımcı oluruz canıma.s. tekrar hoşgeldin vereliniortak
slm kızlar.
dün kontrolümüz vardı.kızım dil çıkardı bize:)plesantada epey bi kireçlenme var 39+2 deyiz inş çok bekletmez nazlı kızım.keyfi yerinde görünüyordu.heran herşey olabilir dedi dr.ama 42ye uzayan gebeliklerden de bahsetti.dua edin benim için çok bekletmesinki riske girmesin yavrum.bu arada nst de ilk kez sancı çıktı.ne zmanki bu sancılar düzene girer o zaman gelir bebeğin dedi dr.umuz.
sizde ne var ne yok bebişler nasıl?
slm canım...
desene heyecan dorukta...senin kız ehl-i keyif olacak baksana...yerim güzel diyor :dance:
dualarımız seninle...geç olsun güç olmasın...
geçmişe bakarsan video linki attım seyretmediysen bakmanı tavsiye ederim.dün attım linki...
aynen öle canım ya poposunu büyütüyor içeride:))
videoyaya bakayım farketmedim.doğum videosu ise izlemiyorumama değil sanırım hemen bakıyorum.
tünaydın kızlar :))
100 msjım dolmadan link atamıyordum ama artık dolmuştur sanırım şu videoyu izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum...
Dini Paylaşımların Adresi'nin Videoları: Tüylerim Diken Diken Oldu[ İzle Kesin Paylaşacaksın] | Facebook
opuyorumnanaktan
yok canım doğum videosu değil... ben hastane doktor iğne kelimelerinden bile ürkerim ki doğum videosu bakarsan imkansız doğum yapamam eyvahedigeldismile
fazla bilinçli olmakta iyi değil benim gibi ödlek olunca ....:kedi:
kızlar bunlarda oğluşumun cicileri...şahsen kendi ellerimle seçtiğim ürünler...biliyorum şimdi herşeymi beyaz diyeceksiniz..hayır değil sadece bu aldığım ürünler beyaz kaydirigubbakcemile3
bebek odasını ödedikten sonra kızıma civilimden alacak oldıuklarım var benimde...
1068 Tomuycuk Keten Dmen Nakl ortlu Bebek Takm 0-6 Ay | Tomuycuk | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
bunu kesin almayı düşünüyorum teyzeleri nasıl ???
Merhaba Kızlar ben Antalyaya yeni taşındım ve uğurlu geldi bu şehir bana daha önce 2 düşük ve 1 kimyasal gebelik yaşadım şuan 2,5 aylık hamileyim ve Antalyada neyi nerde bulurum hiç bilgim yok benide ranıza alırsanız sevinirimm
İnşallah güzel çıkar sonucukızlar yarın şeker yüklemem var.dua edinde iyi olsun,sonuçlara haftaya bakacak doktorum.50 gr lık şeker aldım.sabah gidicem hastaneye..
bide bu ara ağırlaştım,ayaklarım,bileklerim şişiyor.şimdi geldim okuldan..adım atamıyorum.gezenleriniz varsa bebek bakım çantası (atta çantası) nerelerde hangi markalar ne kadar.bide tek tek mi almalıyız sizce yoksa ayrı ayrımı.şampuana en güzel dalin diyorlar.ablamda biberon olarak avent tek delikliyi çok önerdi.yavaş yavaş alayım diyorum ufak tefeği,emzik vs.ürünlerde marka önerileriniz ve nerelerde satıldığı konusunda yardımcı olurmusunuz?
kızlar yarın şeker yüklemem var.dua edinde iyi olsun,sonuçlara haftaya bakacak doktorum.50 gr lık şeker aldım.sabah gidicem hastaneye..
bide bu ara ağırlaştım,ayaklarım,bileklerim şişiyor.şimdi geldim okuldan..adım atamıyorum.gezenleriniz varsa bebek bakım çantası (atta çantası) nerelerde hangi markalar ne kadar.bide tek tek mi almalıyız sizce yoksa ayrı ayrımı.şampuana en güzel dalin diyorlar.ablamda biberon olarak avent tek delikliyi çok önerdi.yavaş yavaş alayım diyorum ufak tefeği,emzik vs.ürünlerde marka önerileriniz ve nerelerde satıldığı konusunda yardımcı olurmusunuz?
şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?