Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sağol canım.benim şimdilik öğrendiğim şampuan dalin,biberon avent..setleri bende sevmedim.

ben chıcconun açılı biberonunu almayı düşünüyorum.gaz yapmıyormuş 22 tl 25 tl arası değişiyor emzik de kauçuk düşünüyorum chıcco alırım herhalde ...

chicco güzeldir bencede canım..ilk bebek olunca acemilik oluyor:)

kızlar merhaba mafoldumben

ben hiç iyi değilim... mevlütte doktorum aradı..bende dalga geçtim benimi özlediniz özgür bey ben aramayınca siz mi arıyorsunuz artık dedim... güldük beraber... sonra yasemin geçen geldiğinde kaçıncı haftadaydık dedi... 17+ 4 dük dedim.. tamam yarın 3lü sonucun çıkar gelde beraber değerlendirelim dedi...taamam dedim bişey yok demi doktor bey dedim.. yok yok ben not alıyorumda o yüzden sordum dedi.. tamam dedim.. ama içim içimi yedi.. çünkü 1- daha salıı günü ordaydım ve tekrar gel demez doktorum.. doktorumu iyi tanıyorum.. 2- salı günü gittiğimde hemşiresine yaseminin 3lü çıkınca getirde arayalım yasemini demişti... yyani gitmeme gerek yok..

neyse aradım tekrar... ben pimpirikliyim bilirsiniz dedim.. ne oldu bişey varsa söyleyin dedim.. yasemin 3lü sonucun 1/113 çıktı.. seni telefonda tedirgin etmek istemedim.. yarın yüzyüze sana anlatayım istedim dedi.. bu testlere % 100 inanılmaz ama AMNİYOSENTEZ yapabiliriz dedi.. yarın gel yüzyüze konuşalım değerlendirelim dedi...

ve osaatten beri ağlıyorum kzılar mafoldumben

amniyosentezi hiç istemiyordum.. riskli bişey çünkü.. ve korkuyorum.. kızıma bişey olursa diye...mafoldumben

canım üzme kendini içini ferah tut bizim topikte de amniyosentez yaptıranlar oldu sonuçlar temiz çıktı testlerin sonuçları kesin olmuyor hatta test yaptırmayanlarda bile var
bol bol dua et her şeyin hayırlısı oldun hakkında

üzmemek eldemi canım... mümkünmü böyle bişey... 1 sene sonunda zar zor kavuştum ben kızıma.. amniyosentezdez sonra düşük riski olduğu için tedirginim.. yoksa yaptırıp rahatlamak isterim bende...ama bilmiyorum deniz.. duyduğumdan beri şoktayım.. ve iyi değilim hiç..

Ah canımbenim, sen 3 lü tarama mı yaptırdın..eğer 1li ve 2li taraman iyi çıktıysa doktor niye gerek duydu 3lü taramaya ozaman?Ayrıca 3lü tarama için daha erken değilm?
biliyorum çok soru sordum ama aklım karıştı..
İçine MECBUREN ferah tutmalısın eğer sen sıkıntıya girersen çoçukta sıkıntıya giriyor..
Biraz gamsız ol sadece bu seferlik!!!! Böyle vakalar benim çevremdede oldu gel gör çoçuğu tam bir afacan..tıp bu !!! sen işini Allaha bırak, herşey bukadar kolay değil!! Allah bebişlerimizi koruyor onlar bir melek!!!
Ağlamayıda bırak yoksa prenses sana kızar bak benden söylemesi!!! klava:

canım benim kalbini ferah tut lütfen.hemen kötü düşünme bu sonuçlar herzaman kesin sonuç değil amniyosentez yapılsın bak görüceksin boşuna tedirgin oluyosun.allahın izniyle bir sorun olmıycak bence. nolur üzme kendini bebeğin için de iyi değil biliyosun böyle üzülmen....

benim bildiğim internetten de araştır 2 li ve 4 lü testler şart.2 li testin sonucuna göre değil yani canım 3 lü veya 4 lü testin sonucuna göre amniyosentez yapılır sana nasıl yapıldı ki canım?

canım.. 2 li testimi 13. haftamda yaptırdım.. 3 lü testimi 17.haftamda yani geçen hafta cumaa yaptırdım...2li sonucu 1/ 3233 çıktı.. hatta 3lü yaptırdığım gün doktorumla amniyosentez üzerine konuştuk... aptala malum olur ya.. sordum bende... 2li testi bu kadar güzelken istemem amniyosentez dedi.. ama 3lü nün bu kadar düşük çıkacağını oda tahmin etmedi de bunu söyledi.. 4 lü yaptırmadık.. yarın değerrlendirme için çağırdı zaten.. ama şimdi içimde bu kuşku oluşmuşken.. 4lü yaptırsam temiz çıksada ben rahatlayamam ki..

amniyosentez sonrasıda düşük riski varmışş.. sen olsan ne yapardın canım..mafoldumben

doktorumda bunlar kesin sonuç değildir tedirgin olma dedi ama mümkün mü canım ya... yarın bakalım ne karar çıkacak ..

benim bildiğim internetten de araştır 2 li ve 4 lü testler şart.2 li testin sonucuna göre değil yani canım 3 lü veya 4 lü testin sonucuna göre amniyosentez yapılır sana nasıl yapıldı ki canım?

aaa ben 1li taramamı dedim !!!!!!! facia rezalet!!!:kedi:
yasminin yazısını okuyunca şaşkınlıktan ne yazığımı hbilemedim.
2li ve 3lü yapıldı sadece...4lü doktor gerek duyarsa yapılıyormuş ki benimdoktor bahsetmedi bile böyle birşeyden...
Ama bu forumda heralde ben ilkimdir 1Lİ TARAMA!!!! yılın şaşkını !!!laelaelaelaelae

ben şuanda bir arakadaşın evindeyim...kendisi tüp bebekle hamile kaldı.ikiz gebelikti-yalnız bir bebekta sorun vardı..aslında oda tüpbebek merkezinde kemal beye gidiyordu ama sonra tıp fakültesinde İnançmendilcioğluna gitti.Şİmdi arkadaşla konuştumüaminosentes konusunda antaklyada inanç beyin üstüne yok diyor..benim arkadaşta ona yaptırmış.Ben olsam birde inanç beye gözükürüm sadece bu konuda...
herkesin başına gelebiliecek bir konu-yalnız değilsin...sakin ol lüüüüttttfeeenşutarafagitti

yarın sabah gidip bi değerlendirme yapalımda canım.. bakalım ne denecek.. ne karar verilecek.. ona göre hareket ederim artık..

tşk ederim kızlar iyi ki vaarsınız :Saruboceq:

canım benimde 1/300 lerdeydi sanırım..moralim bozulmuştu çook .ama doktorum amniyosentez istemedi.ikili taramam 1/10000 di.bu düşüşün sebebini anlayamadık.aslında amniyosentez bir bakıma iyi.insanın aklındaki acabamı sorusunu ortadan kaldırıyor.keşke banada yapılsaydı.hiiç sıkma canını.zor olduğunu biliyorum ama..hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

inşallah canım inşallah... yarın yapılsa bile 10 gün sonra belli oluyor sonuç canım... bi 10 daha beklemek var yani..

benim 2li 1/3233 çıktı.. 3lü 1/113 enteresan ya...evet bir bakıma aklında hiç bir soru işareti kalmıyor.. rahatlıyorsun.. ama sonrasında düşük riski var.. bebeğe bişey olma riski var.. bilmiyorum canım.. kafam karıştı iyice.. bakalım doktorum yarın ne diyecek..

canım benim doktorum inanç bey.ikili taramanın daha önemli olduğunu söylüyor doktorlar.hatta üçlü tarama yapılmayan arkadaşlarım var.benim 4 lü tarama yapıldı.benim sata göre 1/1400,ultrason haftasına göre 1/360...1/250 nin altına yapılıyor hep amniyosentez.dert etme...1/10 çıkan arkadaş var.amniyosentez temiz çıktı.en güzeli kuşkuyu gidermek.sen bilirsin canım ama ben olsam yaptırırdım.bana yapılmasını istedim aslında ama yapılmadı.

canım ablamada yapıldı,arkadaşlardanda var yapılan..yaşta etkiliyor.bence sonuç oyüzdende öyle çıkmış olabilir.içini ferah tut.hamilelik çoook stresli.benimde her gün aklıma neler neler geliyor.okadar stresliyimki..

yarın değerlendirelim dediğine göre doktorum.. baana iki seçenek sunacak.. 4lü tes yapalım istersen bide ona bakalım bekleyelim.. yada amniyosentez diyecek... ama bebek7 de dedim 4 lü temiz bile çıksa kafamda hep bir soru işareti olacak.. acaba mı diye düşünücem.. taki doğumdqa bebeğimi kucağıma alanaa dek.. bilmiyorum krokan ya.. çok hırpalandım bugün.. bebeğimde hissetti sanırım sürekli tekmeledi durdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…