canım ablamada yapıldı,arkadaşlardanda var yapılan..yaşta etkiliyor.bence sonuç oyüzdende öyle çıkmış olabilir.içini ferah tut.hamilelik çoook stresli.benimde her gün aklıma neler neler geliyor.okadar stresliyimki..
canım 35 yaşın üzerindeki hamilelere yapıyorlar.. ben daha 32 yi yeni doldurucam...
canım sigarada etkiliyor olabilir mi?sigara konusunda bilgisi varmı doktorunun?belkide sonuçları etkiliyordur.ablama 28 yaşında yapıldı amniyosentez.okuldan arkadaşa da 24 yaşında.ikisinin bebkleride okadar akıllı ve sağlıklı ki..
kızlar merhaba mafoldumben
ben hiç iyi değilim... mevlütte doktorum aradı..bende dalga geçtim benimi özlediniz özgür bey ben aramayınca siz mi arıyorsunuz artık dedim... güldük beraber... sonra yasemin geçen geldiğinde kaçıncı haftadaydık dedi... 17+ 4 dük dedim.. tamam yarın 3lü sonucun çıkar gelde beraber değerlendirelim dedi...taamam dedim bişey yok demi doktor bey dedim.. yok yok ben not alıyorumda o yüzden sordum dedi.. tamam dedim.. ama içim içimi yedi.. çünkü 1- daha salıı günü ordaydım ve tekrar gel demez doktorum.. doktorumu iyi tanıyorum.. 2- salı günü gittiğimde hemşiresine yaseminin 3lü çıkınca getirde arayalım yasemini demişti... yyani gitmeme gerek yok..
neyse aradım tekrar... ben pimpirikliyim bilirsiniz dedim.. ne oldu bişey varsa söyleyin dedim.. yasemin 3lü sonucun 1/113 çıktı.. seni telefonda tedirgin etmek istemedim.. yarın yüzyüze sana anlatayım istedim dedi.. bu testlere % 100 inanılmaz ama AMNİYOSENTEZ yapabiliriz dedi.. yarın gel yüzyüze konuşalım değerlendirelim dedi...
ve osaatten beri ağlıyorum kzılar mafoldumben
amniyosentezi hiç istemiyordum.. riskli bişey çünkü.. ve korkuyorum.. kızıma bişey olursa diye...mafoldumben
canım benim sıkma canını.eğer gerekli ise yaptır dr.una güven.benden gelişim geriliği için istemişlerdi o zmn andevadaki hicran ahanım takip ediyordu ben de özgür beyle o sıra tanıştım.o baktı ultrasonda gerekli değil gelişimi normal demişti.içimi rahatlatmıştı.bence kesinlikle ona güven.yapalım derse 1-2 dr.a daha git.illede gerekli ise yaptır canım.ama üzülürsen bbeğin etkilenir.sakın sıkma canını.allah sana ve bebeğine sağlık versin.dualarım seninle.:Saruboceq:
canım benim sıkma canını.eğer gerekli ise yaptır dr.una güven.benden gelişim geriliği için istemişlerdi o zmn andevadaki hicran ahanım takip ediyordu ben de özgür beyle o sıra tanıştım.o baktı ultrasonda gerekli değil gelişimi normal demişti.içimi rahatlatmıştı.bence kesinlikle ona güven.yapalım derse 1-2 dr.a daha git.illede gerekli ise yaptır canım.ama üzülürsen bbeğin etkilenir.sakın sıkma canını.allah sana ve bebeğine sağlık versin.dualarım seninle.:Saruboceq:
canım hicran hanım mı istedi senden de özgür bey gerek yok dedi ??
evet 5.aydaydım hicran hanım istedi bebeğim 2 hafta geri çıkıyordu ultrasonda.bende başka bi dr.a gideyim istedim ve özgür beye gittim o da ben hicran hanıma çok güvenirim o amniyosentez diyosa yapılmalı dedi sonra inceledi gerek yok dedi son haftalarda yakalr dedi gerçekten öle oldu aylarca üzüldüm bebeğim hep geriden geldi ama şimdi iyi yakaladı maşallah haftasını.diyorum ya özgür bey çok tecrübeli ona güven ama için rahat etmezse testi tekrarlat ve başka bir dr.da görün.allah yardımcın olsun.
yasmin canım biraz daha iyi misin????
bak kızında hissetmiş üzüldüğünü belkide anne bişi yok diye tekme atıyor...
gün doğmadan neler doğar...:Saruboceq:
benimde 3 gündür ayaklar ve eller şişiyor...gezsemde yatsamda şişiyor.özellikle sağ ayağım davul...hafiif karıncalanmalar başladı...fil gibi ayaklarım neoldu anlamdım...daha şimdiden böyle olursam yandım..buarada bugün tartıldım 69 kiloyum ama tok karnına :umursamaz:
bir fikriniz varmı bu şişkinliklere?
canım ben yatıyorum.. uzanıcam biraz.. baya hırpalandık bugün... uyuyabilirsemde uyuycam.. sabah erken kalkıcaz çünkü.. ilgin ve alakan için tşk ederim.. prenside senide öpüyorum.. allah rahatlık versin.. iyi geceler...
sağol canım allah razı olsun.. doktorumu seviyor ve güveniyorum.. ama senden de bunları duymak beni daha da rahatlattı... tşk ederim.. yarın sabah 9 da randevum.. bakalım allahım hakkımızda hayırlısını versin..
benimde 3 gündür ayaklar ve eller şişiyor...gezsemde yatsamda şişiyor.özellikle sağ ayağım davul...hafiif karıncalanmalar başladı...fil gibi ayaklarım neoldu anlamdım...daha şimdiden böyle olursam yandım..buarada bugün tartıldım 69 kiloyum ama tok karnına :umursamaz:
günaydın herkese opuyorumnanaktan
günaydın.....a.s.
kızlar merhaba mafoldumben
amniyosentez yaptırdık geldik... çok zordu... bebeğimi gördüm ultrasonda.. doktor bile inanılmaz hareketli maşallah dedi... içim acıyor... işlem yapılırkende ağladım hala ağlıyorum.. tutamıyorum kendimi.. 10 gün falan bekliycez sonuç için... haftaya kontrole giidicez. amniyosentez yapıldıktan 3 hafta içinde düşük olabiliyormuş.. .. hayırlısı bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?