Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım 35 yaşın üzerindeki hamilelere yapıyorlar.. ben daha 32 yi yeni doldurucam...

canım 35 yaşın üzerindeki hamilelere yapıyorlar.. ben daha 32 yi yeni doldurucam...

canım sigarada etkiliyor olabilir mi?sigara konusunda bilgisi varmı doktorunun?belkide sonuçları etkiliyordur.ablama 28 yaşında yapıldı amniyosentez.okuldan arkadaşa da 24 yaşında.ikisinin bebkleride okadar akıllı ve sağlıklı ki..

sigarayı biliyor canım doktorum.. doktorumun karısıda doğuruncaya kadar 1 paket içmiş... bnada günde 5 i geçme dedi zaten... takdiri ilahi canım ya.. herşeyin hayırlısı..

canım benim sıkma canını.eğer gerekli ise yaptır dr.una güven.benden gelişim geriliği için istemişlerdi o zmn andevadaki hicran ahanım takip ediyordu ben de özgür beyle o sıra tanıştım.o baktı ultrasonda gerekli değil gelişimi normal demişti.içimi rahatlatmıştı.bence kesinlikle ona güven.yapalım derse 1-2 dr.a daha git.illede gerekli ise yaptır canım.ama üzülürsen bbeğin etkilenir.sakın sıkma canını.allah sana ve bebeğine sağlık versin.dualarım seninle.:Saruboceq:

canım hicran hanım mı istedi senden de özgür bey gerek yok dedi ??

canım doktor doktor gezmekte çözüm değil ki.. her kafadan farklı ses çıkacak ben daha çok stres olucamm... ben doktoruma güvenmeyi tercih edicem... ne derse onu yapıcam.. önce allahıma sonra doktoruma emanet kızım.. ne yapayım canım başka çarem yok..

canım hicran hanım mı istedi senden de özgür bey gerek yok dedi ??

evet 5.aydaydım hicran hanım istedi bebeğim 2 hafta geri çıkıyordu ultrasonda.bende başka bi dr.a gideyim istedim ve özgür beye gittim o da ben hicran hanıma çok güvenirim o amniyosentez diyosa yapılmalı dedi sonra inceledi gerek yok dedi son haftalarda yakalr dedi gerçekten öle oldu aylarca üzüldüm bebeğim hep geriden geldi ama şimdi iyi yakaladı maşallah haftasını.diyorum ya özgür bey çok tecrübeli ona güven ama için rahat etmezse testi tekrarlat ve başka bir dr.da görün.allah yardımcın olsun.

sağol canım allah razı olsun.. doktorumu seviyor ve güveniyorum.. ama senden de bunları duymak beni daha da rahatlattı... tşk ederim.. yarın sabah 9 da randevum.. bakalım allahım hakkımızda hayırlısını versin..

yasmin canım biraz daha iyi misin????
bak kızında hissetmiş üzüldüğünü belkide anne bişi yok diye tekme atıyor...
gün doğmadan neler doğar...:Saruboceq:

benimde 3 gündür ayaklar ve eller şişiyor...gezsemde yatsamda şişiyor.özellikle sağ ayağım davul...hafiif karıncalanmalar başladı...fil gibi ayaklarım neoldu anlamdım...daha şimdiden böyle olursam yandım..buarada bugün tartıldım 69 kiloyum ama tok karnına :umursamaz:
bir fikriniz varmı bu şişkinliklere?

daha iyiyim canım sağol... kızım için dahada iyi olucam allahın izniyle..

canım tuzla aran nasıl bilmiyorum ama ... tuzu kessen iyi olur.. rahat edersin...bol su içmeye çalış.. bide tabiiki soda günde 2 şişe...elinden geldiğince yukarı kaldır yüksekte olsun ki kan dolaşımın hızlansın... başkada bişey diyemiycem canım..

canım ben yatıyorum.. uzanıcam biraz.. baya hırpalandık bugün... uyuyabilirsemde uyuycam.. sabah erken kalkıcaz çünkü.. ilgin ve alakan için tşk ederim.. prenside senide öpüyorum.. allah rahatlık versin.. iyi geceler...

canım benimde netle sorunum vardı,attıp duruyor..
yarın sizden iyi haberler bekliyoruz.kalbimiz ve dualarımız sizinle annesi...
herzaman yanındayız... kaydirigubbakcemile5:Saruboceq:

dualrım seninle.allah yardımcın olsun.güzel haberlerle dönersin inşallah.

tatlım uyuşukluk sende biraz erken başlamış.32.haftadan beri çekiyorum.son haftalarda dayanılmaz oluyor sağ elimle ince işler yapamaz oldum.kalem çatal bıçak tutamıyorum.buna karpel tunel sendroomu deniyormuş.yani sinir sıkışması birçok gebede görülüyor.yattığımda uyuşuyodu ilk zamanlar şimdi otururken falanda aynı.ayaklarımda da şişlik var ama uyuşma yok.yukarıya kaldırınca rahatlıyorum sende öle yap cnm.bide tuzu kesinlikleazalt.çok farkediyor göreceksin.sodayada dikkat edin tansiyonu yükseltiyor.haftada 2 falan için içecekseniz.hepsi hamilelikten sonra geçecek sabredelim.
bu arada kaç kilo ile başladın hamileliğe son haftalarda çok kilo alınıyor aman dikkat!lmaz:

canım bu şişlikler tuzla alakalı tuzu hemen kesmen gerek ben hemen kestim resmen ayaklarım acıyodu...

kızlar merhaba mafoldumben

amniyosentez yaptırdık geldik... çok zordu... bebeğimi gördüm ultrasonda.. doktor bile inanılmaz hareketli maşallah dedi... içim acıyor... işlem yapılırkende ağladım hala ağlıyorum.. tutamıyorum kendimi.. 10 gün falan bekliycez sonuç için... haftaya kontrole giidicez. amniyosentez yapıldıktan 3 hafta içinde düşük olabiliyormuş.. .. hayırlısı bakalım..

geçmiş olsun canım benim.düşüğü falan düşünme pozitif düşün de herşey güzel olsun.bu riskli dönemde temizlik falan yapma yat dinlen dikkatli ol bence sonuç da temiz çıkıcak içini ferah tut canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…