- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
kızlar merhaba mafoldumben
amniyosentez yaptırdık geldik... çok zordu... bebeğimi gördüm ultrasonda.. doktor bile inanılmaz hareketli maşallah dedi... içim acıyor... işlem yapılırkende ağladım hala ağlıyorum.. tutamıyorum kendimi.. 10 gün falan bekliycez sonuç için... haftaya kontrole giidicez. amniyosentez yapıldıktan 3 hafta içinde düşük olabiliyormuş.. .. hayırlısı bakalım..
amniyosentez yaptırdık geldik... çok zordu... bebeğimi gördüm ultrasonda.. doktor bile inanılmaz hareketli maşallah dedi... içim acıyor... işlem yapılırkende ağladım hala ağlıyorum.. tutamıyorum kendimi.. 10 gün falan bekliycez sonuç için... haftaya kontrole giidicez. amniyosentez yapıldıktan 3 hafta içinde düşük olabiliyormuş.. .. hayırlısı bakalım..
aklım sendeydi.geçmiş olsun canım.hayırlısını versin allah.bebeğini sana bağışlasın.güçlü olman gerek eğer çok üzülürsen bebğine faydan olmaz.olumlu şeyler düşün.ben inanıyorum sonuç iyi çıkacak.bol bol dinlen aklına kötü bişey getirme sevdiğin şeylerle vakit geçir.allah yardımcın olsun cnm.
günaydın canım a.s.
ilk önce cesaretinden dolayı seni tebrik ederim...gerçekten sen çok güçlü bir annesin...
Bebeğin orda pamuk ipine bağlı değil,Allah onu sıkı sıkı orda koruyor..Bence yüreğinin sesini
dinle,seni rahatlatıcak etkinlikler yap..en sevdiğin yemeği ye,en sevdiğin müziği dinle,en sevdiğin filmi izle,koçişinle birlikte şu 10 günlük süreci RAHAtca atlat tatlım...biz bebişlerimizi görmesekte öpüp koklayamasakta onlar şuanda aramızda!!!!! onları üzmeye hakkımız yok,biz istedik onları !!!allah onları bize verdi...
Dün gece unutmuşum yazmayı-sigaramı kullanıyorsun ,hmmmmmm
antalyanın güzel anneleri ve fındıklarına günaydın.
sıcaklar ısrarla devam ettiği sürece benim bu şişkinlikler geçmeyecek gibi..
Yorumlarınızı okudum ama ben çoklu alıntı yapmasını bilmiyorum :kedibirara bana öğretirseniz sevinirim) ....oyüzdden tek tek cevap yazmadım..
bu sabah göz kapaklarım ve üstdudağımm şiş kalktım...silikon taktırsam bu kadar olmaz heralde...yüzümü tanıyamadım,ama 30 dakika içinde indide ayaklar maşaallah bir fil...
dokrora git diye tavsiyede bulunmuşşsunuzda benim doktorum biraz relax,gitsem şimdi bana diyeceği aynen şu :NORMAL -HAMİLESİN-GEÇEÇEK !!!
not: nette okudum sodada şişkinlik yapıyormuş buarada :uhm:
bugünde kocişim geliyor... :teytey: Evime geçiyorum akşama!!!:teytey:
Hepinize ailenizle mutlu ve huzurlu haftasonları dilliyorum....opuyorumnanaktan
kızlar son haftalarda tansiyon yükselmesi olabiliyor.ben hep düşük taşırdım şimdi 13ün altına inmiyor.soda tansiyonu yükseltir.şişkinlikte yapar diye biliyorum çünkü vücuttaki tuzu arttırıyor.dikkatle için.
yasmin sana çok kızdım bak şimdiklava:içine çekmesende bebğine zarar verir sigara
dumanlı ortamlardan bile uzak durmalısınki sen içiyosun.zor biliyorum ama bırakmak zorundasınlmaz:
antalyanın güzel anneleri ve fındıklarına günaydın.
sıcaklar ısrarla devam ettiği sürece benim bu şişkinlikler geçmeyecek gibi..
Yorumlarınızı okudum ama ben çoklu alıntı yapmasını bilmiyorum :kedibirara bana öğretirseniz sevinirim) ....oyüzdden tek tek cevap yazmadım..
bu sabah göz kapaklarım ve üstdudağımm şiş kalktım...silikon taktırsam bu kadar olmaz heralde...yüzümü tanıyamadım,ama 30 dakika içinde indide ayaklar maşaallah bir fil...
dokrora git diye tavsiyede bulunmuşşsunuzda benim doktorum biraz relax,gitsem şimdi bana diyeceği aynen şu :NORMAL -HAMİLESİN-GEÇEÇEK !!!
not: nette okudum sodada şişkinlik yapıyormuş buarada :uhm:
bugünde kocişim geliyor... :teytey: Evime geçiyorum akşama!!!:teytey:
Hepinize ailenizle mutlu ve huzurlu haftasonları dilliyorum....opuyorumnanaktan
ya bu benim tembel kızım ne zaman gelecekne nişan ne su ne sancı..hiçbir belirti yok.4 gün sonra günümüz doluyor.sıkıldım artık ya allah günah yazmasın böle isyan eder gibi.endişeleniyor insan plesanta kireçlenmiş daha fazla durmasın ordaadelikafadulden
doğurmaya bu kadar hevesli olduğumu bilmezdimsempatiksalakcinni
hehee gökbay bey:))aynen öle kesin normal der:))
gözün aydın bu arada sanada eşin ve yavruşunla iyi haftasonları:))opuyorumnanaktan
tşk ederim canım... güçlümüyüm.... çok ağladım ya... halada ara ara ağlıyorum... içim acıyor canım ya...konuşuyorum bebeğimle.. konuşurken bile ağlıyorum caanım ya.. dayanamıyorum..
alemsin ya sen beni güldürdün ya allahta seni güldürsün :roflol: evet canım içiyorum... doktorum günde 5 taneye izin verdi.. ama ben 2-3 ancak içiyorum.. onuda içime bile çekemiyorum... sözde içmek yani...
tatlım uyuşukluk sende biraz erken başlamış.32.haftadan beri çekiyorum.son haftalarda dayanılmaz oluyor sağ elimle ince işler yapamaz oldum.kalem çatal bıçak tutamıyorum.buna karpel tunel sendroomu deniyormuş.yani sinir sıkışması birçok gebede görülüyor.yattığımda uyuşuyodu ilk zamanlar şimdi otururken falanda aynı.ayaklarımda da şişlik var ama uyuşma yok.yukarıya kaldırınca rahatlıyorum sende öle yap cnm.bide tuzu kesinlikleazalt.çok farkediyor göreceksin.sodayada dikkat edin tansiyonu yükseltiyor.haftada 2 falan için içecekseniz.hepsi hamilelikten sonra geçecek sabredelim.
bu arada kaç kilo ile başladın hamileliğe son haftalarda çok kilo alınıyor aman dikkat!lmaz:
:kedi: ben 51 kilo hamile kaldım :kedi:
dün tartıldım 69 olmuşum...:kedi:
ne yesem yarıyor heralde bilmiyorumkismile
vadaaaa gibi doğuma gireceğim heralde sempatiksalakcinni
bende hamile kalmadan önce günde 1 paket içiyordum ki ta ki evde test yaptım positif çıkınca bıçak gibi kestim ama tam 3 gün meeeeledim evde...eşim kullanıyor arkadaşalrım kullanıyor,herkes balkonda keyif ben salonda tek başıma yada kapı eşiğinde dikilip muhabbete katılıyorum.birgün eşim evde yokken elime aldım tam bir nefes çektim vicdanım konuştu bana resmen...madem sigara içecektin neden çoçuk yaptın..bu çoçuğu zehirlemeye hakkın yok dedi..bende söndürdüm hemen...
ben panik atak hastasıyım,nöbetlerim tuttuğu zaman çok kötü oluyorum doğal olarak ilaçta içemiyorum...eşimden 2 nefes çektiğim oluyor ama içime değil...sadece oan rahatlamk için...o konuda çok rahatsızım...
Şimdi gelelim doktoruma...doktoruma hamileliğin en başında ben sigaara kullanıyordum braktım ne tavsiye dersin diye sordum ...hani belki banada senin gibi 5tane der diye ümit ediyordumki bana SEN BİLİRSİN -dedi...sempatiksalakcinni
ben 73 ile hamile kaldım şimdi 77 olmuşum 4kg aldım şimdiye kadar 6. ayda aldım 2,5 unuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?