gökbay bey -türünün son örneği diye düşünüyordum,panik atağaımdan dolayı beni piskoloğa yönlerdirdi..oda gökbay bey gibi genç, ve aynı huy...-tatlicadiarzu-
zaten ilaçta yazamam hamilesin dedi..bitkisel bir ilaç yazdı bunu yanında taşı ki pikolojik olarak rahatlarsın dedi..gülermisin ağlarmısın??fisfisfis
senin kızda dediğim gibi pek ehl-i keyif...asıl gökbay bey nediyor bu duruma...NORMAL mi:lepi:
kıyamam sana yaaa kaydirigubbakcemile3 heves de değilde telaş canım o bebeğin için endişeleniyorsunda ondan... normalimi bekliyorsun canım.. sezeryan düşünmedin sanırım.. yoksa şimdiye kadar çookktan çıkmıştı kızın a.s hayırlısı ile gelsin canım...
piskolağa 1 kere gittim bana birdaha gelme gerek yok panik atakla yaşamayı öğren Mİ DEDİ:roflol:
Gökbay ne diyebilir elbetteki NORMAL :))bekletecek 41..42..Allah ne verdiyse.ama 40tan sonra bi dr.a daha gideceğim.beklemek mantıklımı hatta bu ÖZGÜR BEY olabilir orda doğurmayı isterim.zemuszemus
ayy heves de var görmek kavuşmak istiyoruzz telaş endişe hepsi birarada:sinifsinif:
sezeryan istiyordum zamanla normali istedim.doğal doğum olsun istiyorum.allah nasip etsin.beni tanıyanlar şaşırıyor nasıl normale karar verdin diye insanlarda nasıl bi intiba bırakmışsam.korkak:)eyvahedigeldismile cesaretsizakannehir buraya kadar geldik kızım kendisi gelemzse sezeryana karar verilecekdiye korkuyorum..bilmiyorumkismile
:kedi: ben 51 kilo hamile kaldım :kedi:
dün tartıldım 69 olmuşum...:kedi:
ne yesem yarıyor heralde bilmiyorumkismile
vadaaaa gibi doğuma gireceğim heralde sempatiksalakcinni
kesinlikle gitmelisin DOKTORUMA :) bugün görmen lazım.. ben aağlıyorum o mahfoluyor.... ne yapacağını şaşırdı...allah razı olsundan özgür beyden ya.. o türünün son örneği bence ...
hayırlısıyla gelsin annesi... o çıkacağı zamanı biliyordur... sen sıkma canını annesi..yerimseniben
ayyyalkisalkisalkisaferin adama ya.eşimi ikna etmem lazım.bizimkinin gökbayla arası çok iyi doğumada girecek.medisuya gitmemi istemiyor.ama dedimya 40tan sonra içimi rahatlatmak için bebeğimi başka bi dr.un görmesini istiyorum.boshayallersmile
54 ile başladım son 3 haftadır 72 kiloyum.almam daha herhalde alsam da 1 kilo belki.nasıl oldu anlamadım.son aylar öle hızlı kilo alınıyorki 10 günde 2 kilo aldığım 1 ayda 4 kilo aldığım oldu.sempatiksalakcinni tuzu şekeri kesin ekmeğin faydası yok az yiyin.sonra benim gibi pişman olursunuzakannehir
amin canımm.hepimiize nasip etsin allah.:Saruboceq:
ben günde 1 kilo meyve yiyordum..ekmek ve yemekle aram yok günde 1 ögün..
ama benim oğluşum fastfooda bayılıyor..nezaman hamburger ve pizza yesem taklamı atıyor neyapıyorsa artık içerde bir aktivite sormayın..
belkide o kilo aldırdı ...ama aşırı yemiyorum haftadı 1 bilmiyorumkismile
ayyyalkisalkisalkisaferin adama ya.eşimi ikna etmem lazım.bizimkinin gökbayla arası çok iyi doğumada girecek.medisuya gitmemi istemiyor.ama dedimya 40tan sonra içimi rahatlatmak için bebeğimi başka bi dr.un görmesini istiyorum.boshayallersmile
canım sana birşey soracağım..
ben doktoruma hiç telefonla ulaşamıyorum birkaçkez tahlil için sonuçu için telefon açtım ama hep hemşiresi çıktı...kendiside bana telefon numarasını vermedi..oysa bu topikten çıkardığım kadar doktorları hem hastalarını arıyor hem hastalar doktorlarını CADIARZU
arasamda bağlamıyorlar zaten mesaj bırakın size geri dönerler diyorlar hemişiresi 1 gün sonra dönüyor...test sonucunuz NORMAL diyip kapatıyor sempatiksalakcinni
sende nasıl???
offf hiç sorma canım o fastfood işini bende bayılıyorum kızımda...:kedi: bende haftada 1 yiyorum valla :kedi:
aynen ya.ne zamn arasam hemşire çıkıp muayenede olduğunu söylüyordu.ben sorayım size söyleyeyim diyordu.bi gittiğimizde eşim telini istedi.tel varda gerek yok dedi hastaneden ulaşın onlar bana ulaşırlar dedi.bizde üstelemedik.şimdi doğum yakın son gittiğimde gecegündüz ne zamn olursa ara yada gel hastaneye burda ebeler takip edecek bana haber verecekler dedi.bende dert etmiyorum ya.napalım bunun da huyu böyle.Çok üzgünüm çoook
kızlar selam..yasemincim yaptırmışsın amniyosentezi,hayırlısı olsun canım..emin ol sonucun temiz çıkacak..kendimizi sıkmayalım.hamileliğin tadını çıkaralım.benimde şeker taraması yapıldı.50 grlık.referans aralığı 70-140 mış.benim 105 çıktı.sanırım normal.ama doktorumla görüşmedim daha..çok korkuyordum şekerden.oğlum 2 hafta önden gidiyordu.doktorum şekerden olabilir demişti.ayy oda ben gibi tombişmi olcak yoksa.)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?