Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
yasmin merhaba.online değilsin sanırım.medisuda bi prof varmış feride hanım hakkında bişey biliyor musun nasıl biri?hiç karşılaştınız mı?

günaydın canım,güle güle kullanın yenileriniz.:lepi:
yenidoğanlar mont giymiyor 1 yaşında ancak -battaniyeye sarıp çıkarıyorlar dışarı.pantalon ve kot bakma bile..kucağına aldınmı bebeği üstünden sıyrılıyo düzgün durmuyor...penye tulumlar uzun kollu tulumlar daha rahat bu konuda..kipanın karşısındaki mağazada güzel ürünler var,ben gittim,nakitte indirimde yapıyorlar.pazarlık yapmadan çıkmayın derim..özdileiğin krşısındakinde ise babyçikoda,3 ay önce gittim pek bişi yoktu ama gelecek dedi.. 2 tzne benettonın yenidoğan beresini 5 tl aldım..küvet takımı vardı 3lü set 20 tl di..ama ellerinde kalmamıştı ozaman.şubattada antalya soğuk olur,martın sonuna kadar kış devam eder..buaradasen kaç haftalıktın, tickerin olmadığı için insan hemen karıştırıyor.:uhm:

babyçikoda mı 20 tl imiş küvet takımı.içinde neler varki.ben daha almadım onu doğduktan sonraya bırakmıştım.ama uygunmuş fiyatı.gelmiş midir acaba?gelsede aynı fiyattan gelmez sanırım.

antalyada pierra cardin marka anakucağını nerde bulabilirim bilginiz varmı canlar?

teşekkür ederiz.0-3 aylık montlar var minicik ama haklısın mantıksız olucak almam.20 hafta 2 günlüğüz bu arada gebelik cetvelini yapmayı beceremedim ben yardımcı olurmusun..

babyçikoda mı 20 tl imiş küvet takımı.içinde neler varki.ben daha almadım onu doğduktan sonraya bırakmıştım.ama uygunmuş fiyatı.gelmiş midir acaba?gelsede aynı fiyattan gelmez sanırım.

günaydın canım,,bana gelecek ve aynı fiyattan satılcak dediler.içinde küvet-filesi-maşrafası vardı..3lü olarak 20 tl dediler..dur yoksa 18 mi dediler :uhm: valla ama çoook uygun...ben geçen gün realden file aldım 7 liraya oda küvetime dar geldi...uyuz oldum...gidipte değiştirmedim.kötükedihüso...buaarada realde ve migrosun kendi alışveriş mağazalarının içindede güzel body ve altlar var...ben 2li patiksiz alt aldım 6 liraydı...gezmakta fayda var alkisalkisalkis

set olarak 20 ise çok uygunmuş bizde oradan bebek arabası ve oto koltuğunu 200 e aldık
realde sadece küveti 30-40 liraydı ama yeni ciciler gelmişti onlardan alacağım bende

set olarak 20 ise çok uygunmuş bizde oradan bebek arabası ve oto koltuğunu 200 e aldık
realde sadece küveti 30-40 liraydı ama yeni ciciler gelmişti onlardan alacağım bende

küvetin boyu küçükmü ben büyük olanlardan istiyorum...gebelik cetveliyle ilgili yardım...

teşekkür ederiz.0-3 aylık montlar var minicik ama haklısın mantıksız olucak almam.20 hafta 2 günlüğüz bu arada gebelik cetvelini yapmayı beceremedim ben yardımcı olurmusun..

1.lilypie.com gir
2. Maternity & Pregnancy tıkla
3. Days and weeks tıkla
4. Full size ticker tıkla
5. Choose a scene den bir sahne seç.. ve next tuşuna tıkla
6. kendine bir bebek seç.. next tuşuna tıkla
7. Expected Due Date beklenen doğum tarhini yaz
8. Last Menstrual Period :satını gir..
9. Optional text to display above the ticker: buraya kişiel mesajını yazıyorsun..tekrar next tuşuna basıyorsun.
10. Code snippet: HTML, Used for some forums. Yazısının altında url var….
http://lbdf.lilypie.com/lrl7p3.png sadece bukadar olan kısmı kopyala diyosun kendi profin sayfana gelip çizelge bölümünekopyala diyorsun…

kafan karıştı dimi ??? en basit şekilde anlatmaya çalıştım umarım yapabilirsin..kolay gelsin canım.
sositososito

küvetin boyu küçükmü ben büyük olanlardan istiyorum...gebelik cetveliyle ilgili yardım...

canım büyük küçük kısmını hatırlayamadım...ama ellerinde sadece küvet ve maşrafa vardı ben gittiğimde filesi gelecek 1 hafta sonra dediler bana ...oanda küvet bana normal geldi..yinede bakmakta fayda var...

canım merhaba... adı feride değil.. seyide... dün benim amniyosentezi o yaptı... iki kadın doğumcu var.. biri özgür bey.. diğeride seyide hanım..özgür bey ben hastalarımdan kolay kolay amniyosentez istemem... senin bebeğinde kıymetli bir bebek... 2. veya 3. bebeğin olsaydı ben gözüm kapalı yapardım ama yapmıycam.. seyide hanımdan rica edelim o yapsın dedi.. ve o yaptı.. bana biraz soğuk geldi.. ama işinin ehli bir kadın..

hayırdır neden sordun canım??

yasmin merhaba.online değilsin sanırım.medisuda bi prof varmış feride hanım hakkında bişey biliyor musun nasıl biri?hiç karşılaştınız mı?

tamam fıstık ben doğurmadan bi gezeyim dediğin yerleri:))

teşekkürler deniycem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…