günaydınnn dün bebek görmeye gittik 2 günlüktü daha küçücük tutmaya korkuyor insan darısı başımıza inşallah
Günaydın yasmincim.
kızlar günaydın dün giremedim.öğleden sonra eşimle kipa ve özdilek gittik bebişe bişeyler alalım diye.önce kipa ya gittik bebek kıyafetleri kaliteli gerçekten bebek montları var fiyatları da uygun alamyı düşünüyorum ama 0-3 aylık alırsam şubat ta doğucak oğlum benim çok kış görmiycek acaba gerekli mi kızlar?neyse sonra özdilek e gittik bu arada ayaklarım acayip şişti zor dolaşıyorum.lcw ye girdik 1 tane patikli önden çıtçıtlı tulum aldık 1 tane 3 lü çıtçıtlı badi zaten pek bişey yoktu almadık.idik baby baktık ordan 2 li patiksiz altlar var ondan aldık bide 2 li üstler var takım yaptık ondanda aldık ayy bide çok güzel kıyafetle uyumlu ayıcıklı patik aldık.yaa çok güzel kot pantalon takımlar vardı eşim istemedi ilk etapta giydirilirmi aşkım dedi bebişe ağır gelir kot dedi en az 4 aydan sonra bence diyor zaten daha sonra hep pantalon giycek şimdi cıvıl cıvıl kıyafetleri olsun diyor.ayy çok yorulmuştum zaten başka da bebek mağazası yok sonrada yemek falan işte benim günüm böyle geçti...bu arada özdilek in etrafındaki bebek mağazalarına gideniniz varmı nasıl neler var?
günaydın canım,güle güle kullanın yenileriniz.:lepi:
yenidoğanlar mont giymiyor 1 yaşında ancak -battaniyeye sarıp çıkarıyorlar dışarı.pantalon ve kot bakma bile..kucağına aldınmı bebeği üstünden sıyrılıyo düzgün durmuyor...penye tulumlar uzun kollu tulumlar daha rahat bu konuda..kipanın karşısındaki mağazada güzel ürünler var,ben gittim,nakitte indirimde yapıyorlar.pazarlık yapmadan çıkmayın derim..özdileiğin krşısındakinde ise babyçikoda,3 ay önce gittim pek bişi yoktu ama gelecek dedi.. 2 tzne benettonın yenidoğan beresini 5 tl aldım..küvet takımı vardı 3lü set 20 tl di..ama ellerinde kalmamıştı ozaman.şubattada antalya soğuk olur,martın sonuna kadar kış devam eder..buaradasen kaç haftalıktın, tickerin olmadığı için insan hemen karıştırıyor.:uhm:
günaydın canım,güle güle kullanın yenileriniz.:lepi:
yenidoğanlar mont giymiyor 1 yaşında ancak -battaniyeye sarıp çıkarıyorlar dışarı.pantalon ve kot bakma bile..kucağına aldınmı bebeği üstünden sıyrılıyo düzgün durmuyor...penye tulumlar uzun kollu tulumlar daha rahat bu konuda..kipanın karşısındaki mağazada güzel ürünler var,ben gittim,nakitte indirimde yapıyorlar.pazarlık yapmadan çıkmayın derim..özdileiğin krşısındakinde ise babyçikoda,3 ay önce gittim pek bişi yoktu ama gelecek dedi.. 2 tzne benettonın yenidoğan beresini 5 tl aldım..küvet takımı vardı 3lü set 20 tl di..ama ellerinde kalmamıştı ozaman.şubattada antalya soğuk olur,martın sonuna kadar kış devam eder..buaradasen kaç haftalıktın, tickerin olmadığı için insan hemen karıştırıyor.:uhm:
babyçikoda mı 20 tl imiş küvet takımı.içinde neler varki.ben daha almadım onu doğduktan sonraya bırakmıştım.ama uygunmuş fiyatı.gelmiş midir acaba?gelsede aynı fiyattan gelmez sanırım.
antalyada pierra cardin marka anakucağını nerde bulabilirim bilginiz varmı canlar?
günaydın canım,,bana gelecek ve aynı fiyattan satılcak dediler.içinde küvet-filesi-maşrafası vardı..3lü olarak 20 tl dediler..dur yoksa 18 mi dediler :uhm: valla ama çoook uygun...ben geçen gün realden file aldım 7 liraya oda küvetime dar geldi...uyuz oldum...gidipte değiştirmedim.kötükedihüso...buaarada realde ve migrosun kendi alışveriş mağazalarının içindede güzel body ve altlar var...ben 2li patiksiz alt aldım 6 liraydı...gezmakta fayda var alkisalkisalkis
set olarak 20 ise çok uygunmuş bizde oradan bebek arabası ve oto koltuğunu 200 e aldık
realde sadece küveti 30-40 liraydı ama yeni ciciler gelmişti onlardan alacağım bende
küvetin boyu küçükmü ben büyük olanlardan istiyorum...gebelik cetveliyle ilgili yardım...
teşekkür ederiz.0-3 aylık montlar var minicik ama haklısın mantıksız olucak almam.20 hafta 2 günlüğüz bu arada gebelik cetvelini yapmayı beceremedim ben yardımcı olurmusun..
küvetin boyu küçükmü ben büyük olanlardan istiyorum...gebelik cetveliyle ilgili yardım...
yasmin merhaba.online değilsin sanırım.medisuda bi prof varmış feride hanım hakkında bişey biliyor musun nasıl biri?hiç karşılaştınız mı?
günaydın canım,,bana gelecek ve aynı fiyattan satılcak dediler.içinde küvet-filesi-maşrafası vardı..3lü olarak 20 tl dediler..dur yoksa 18 mi dediler :uhm: valla ama çoook uygun...ben geçen gün realden file aldım 7 liraya oda küvetime dar geldi...uyuz oldum...gidipte değiştirmedim.kötükedihüso...buaarada realde ve migrosun kendi alışveriş mağazalarının içindede güzel body ve altlar var...ben 2li patiksiz alt aldım 6 liraydı...gezmakta fayda var alkisalkisalkis
teşekkürler deniycem...1.lilypie.com gir
2. Maternity & Pregnancy tıkla
3. Days and weeks tıkla
4. Full size ticker tıkla
5. Choose a scene den bir sahne seç.. ve next tuşuna tıkla
6. kendine bir bebek seç.. next tuşuna tıkla
7. Expected Due Date beklenen doğum tarhini yaz
8. Last Menstrual Period :satını gir..
9. Optional text to display above the ticker: buraya kişiel mesajını yazıyorsun..tekrar next tuşuna basıyorsun.
10. Code snippet: HTML, Used for some forums. Yazısının altında url var….
http://lbdf.lilypie.com/lrl7p3.png sadece bukadar olan kısmı kopyala diyosun kendi profin sayfana gelip çizelge bölümünekopyala diyorsun…
kafan karıştı dimi ??? en basit şekilde anlatmaya çalıştım umarım yapabilirsin..kolay gelsin canım.
sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?