canım merhaba... adı feride değil.. seyide... dün benim amniyosentezi o yaptı... iki kadın doğumcu var.. biri özgür bey.. diğeride seyide hanım..özgür bey ben hastalarımdan kolay kolay amniyosentez istemem... senin bebeğinde kıymetli bir bebek... 2. veya 3. bebeğin olsaydı ben gözüm kapalı yapardım ama yapmıycam.. seyide hanımdan rica edelim o yapsın dedi.. ve o yaptı.. bana biraz soğuk geldi.. ama işinin ehli bir kadın..
hayırdır neden sordun canım??
bugün 4te randevum var.özgür bey öğleden sonra çalışmıyormuş:gitme:
eşim öğleden sonra evde birlikte gitcez.farklı bi göz değerlendirsin diye çünkü kireçlenme var kafamıza takılıyo.bizim gökbay normal desede:)mirmirmirmir
1.lilypie.com gir
2. Maternity & Pregnancy tıkla
3. Days and weeks tıkla
4. Full size ticker tıkla
5. Choose a scene den bir sahne seç.. ve next tuşuna tıkla
6. kendine bir bebek seç.. next tuşuna tıkla
7. Expected Due Date beklenen doğum tarhini yaz
8. Last Menstrual Period :satını gir..
9. Optional text to display above the ticker: buraya kişiel mesajını yazıyorsun..tekrar next tuşuna basıyorsun.
10. Code snippet: HTML, Used for some forums. Yazısının altında url var….
http://lbdf.lilypie.com/lrl7p3.png sadece bukadar olan kısmı kopyala diyosun kendi profin sayfana gelip çizelge bölümünekopyala diyorsun…
kafan karıştı dimi ??? en basit şekilde anlatmaya çalıştım umarım yapabilirsin..kolay gelsin canım.
sositososito
Canım,git bir gözük bakalım akşama haberlerini bekliyoruz..Aşırı telaşlı doktorda hastayı erken doğurturur..Gökbay normAL kelimesini sık kullanıyor hatta bende hep kullandı..ölüyorum desem-normal diyecek durumdaydı kafamçokkarıştı
ama farkındaysan kendine aşırı bir güven içinde normal kelimesini kullanıyor başı boşluktan değil..farkındamısın bilmem ama yürüyüşü bile emin adımlı..için rahat olsun...stres yapma yeterki...git gör fıstığını bugün bakalım annesi hihoyyyt
arkadaşlar kipanın orda mavi akdeniz diye mağaza varmış.orada bebek odaları mdf ve kendi imalatlarıymış gidip bakanınız varmı nasıl mobilyalar sipariş de alıyorlarmış.bu arada lara da bir mağazaya veriyorlarmış yardımlarınızı bekliyorum..
ben gökbay beye güveniyorum.onun rahatlığı benim evhamımı törpülüyor aslında.son haftalarda insan kuşkuya düşüyor zira son kontrolümüzde ölçümleri iyi alamadı.2 hafta geri çıktı ölçümler.hareketliydi belki ondandır.bide zaten gökbay beyde ölçümler son haftalarda tutmaz falan dedi.her ultrason farklı ölçüyor.kafam karışmaz umarım ama içim rahat etsin diye gidiyorum bakalım.akşam anlatırım durumu.bakarsınız doğuma alırlar beni:)):sinifsinif:
arkadaşlar kipanın orda mavi akdeniz diye mağaza varmış.orada bebek odaları mdf ve kendi imalatlarıymış gidip bakanınız varmı nasıl mobilyalar sipariş de alıyorlarmış.bu arada lara da bir mağazaya veriyorlarmış yardımlarınızı bekliyorum..
ohaoldumsmile öyle pat diye alırlarmı doğuma...aman allahım çok heyecan verici bir durum...
eyvahedigeldismile....
ben baktım çok iyi değil.biz çilekten aldık oda takımını.eğer daha uygun istiyosan babyhopeun ürünlerini satan biyer var kapalıyolda.onlarda kendileri imal ediyor ve mdf biz beğenmiştik.irembebenin üst katında adını unuttum oraları bi gez.
bende açılma varmı diye hiç bakmadı bakmayacakmışda.bazı arkadaşlarım var ne sancı ne bişey bi gidiyolar 4 cm açıklık.hoppaaaaaaa doğru doğumhaneye:)suni sancı bikaç saat sonra yavru kucakta.:ecrin_bebek:
bide sezaryan durumu var.su bitmesi durumunda acil yapılan ki umarım öle bişey yoktur.
inş bişey yoktur.bugün hiç doğurasım yokakannehir.çoooooook halsizimlmaz:kaydirigubbakcemile3
bugün 4te randevum var.özgür bey öğleden sonra çalışmıyormuş:gitme:
eşim öğleden sonra evde birlikte gitcez.farklı bi göz değerlendirsin diye çünkü kireçlenme var kafamıza takılıyo.bizim gökbay normal desede:)mirmirmirmir
bende açılma varmı diye hiç bakmadı bakmayacakmışda.bazı arkadaşlarım var ne sancı ne bişey bi gidiyolar 4 cm açıklık.hoppaaaaaaa doğru doğumhaneye:)suni sancı bikaç saat sonra yavru kucakta.:ecrin_bebek:
bide sezaryan durumu var.su bitmesi durumunda acil yapılan ki umarım öle bişey yoktur.
inş bişey yoktur.bugün hiç doğurasım yokakannehir.çoooooook halsizimlmaz:kaydirigubbakcemile3
ayy canım benim ya ne kadar güzel bişey.ben dayanamam suni sancı ya falan o kadar da kasmaya gerek varmı?bu arada bende bebişimin fotosunu istiyorum ama 3 boyutlumu oluyo 4 boyutlumu net çıksın istiyorum allah hakkında hayırlısını versin ...kızlaarrrrrrrrrdoğurmadan geldim.
seyide hanım gerçekten işinin ehliymiş.çok güzel muayene etti.çırılçıplak soydular beni:kedi:boğazımdan başalayarak karaciğer dalak böbrek heryerime ultrasonla baktı.göğüslerimde kitle varmı kontrol etti.herşey normal.
alttan muayene etti:gitme:kim demiş acımıyo diye çooooooook acıdıdelikafadulden
açılma yokmuş.bebeğimde kanala girmemiş.kafası mobil dedi:roflol:gezinyomuş.aslında ilk gebeliklerde 15gün önceden kanala girer dedi.bizim günümüzün dolmasına 3-4 gün var.nadiren ilk gebeliklerde doğumla beraber kanala inermiş.çatı dar ise yerleşemezmiş.
kireçlenme önemli değil dedi son haftada olduğu için sorun değilmiş.fakat suyunda azalma varmış:gitme:
çarşamba tekrar çağırdı çarşambaya kadar doğmazsa benim tembel kızım tekrar durumu değerlendirecekmiş gerekirse suni sancı ile doğumu başlatabiliriz dedi ama sana işkence çektirip çatın darise sezeryana almak zorundada kalabiliriz dedi.yada 3lü iğne varmış uyuyosun sancın gelince ıkınıyosun normal doğum için onu yapabiliriz dedi.herhalukarda anladığım fazla bekletmenin alemi yokmuş.ama benim kendi dr.um bekletecek:sinifsinif:
kararım ise çarşambayı bekleyecğim sabahtan medisuya duruma göre zaten randevumda var öğleden sonra andevaya ve herikisinin görüşüne göre kararımı vereceğim.
nstye girdik bide kızımın hıçkırıklarını canlı olarak dinledik:2:
eşim videoya almak istedi dr cd verebilirim dedi bizde olmuşken renkli olsun dedik 7 tane renkli resim için 150 tl ödedikkafamçokkarıştıtoplam 200 ile çıktık hastanedenkafamçokkarıştı ama tatlı kızımı gördüm ya değer dudaklarını büzmüş uyuyorduŞeniz doktor benim kızıma yumuşuk:roflol:dedi teyzeleri.
bizde durum bu:1shok:
ayy canım benim ya ne kadar güzel bişey.ben dayanamam suni sancı ya falan o kadar da kasmaya gerek varmı?bu arada bende bebişimin fotosunu istiyorum ama 3 boyutlumu oluyo 4 boyutlumu net çıksın istiyorum allah hakkında hayırlısını versin ...
işinin ehli bir kadın canım belli.. bana biraz soğuk geldi..ama ben kadın doktrolara alışkın değilim pek belkide ondan öyle gelmiş de olabilir.. bencede başka birinin başka gözle bakmasında tabiiki fayda var canım.. en azından kafandaki soru işareti gitmiş olur.. bizide haberdar et mutlaka.. geçmiş olsun şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?