Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhaba kızlar,bu başlıkta yeniyim-ben diğer başlıkta yazıyordum,burayı görünce pek sevindim :teytey:.bende 25 haftalık oldum.hepimiz inş sağsalim alırız bebişlerimizi kucağımıza.:CüvCüv:

merhaba kızlar,bu başlıkta yeniyim-ben diğer başlıkta yazıyordum,burayı görünce pek sevindim :teytey:.bende 25 haftalık oldum.hepimiz inş sağsalim alırız bebişlerimizi kucağımıza.:CüvCüv:

selam hoşgeldin;bebek mobilyası baktığın yerler,kıyafetlere baktığın yerlerle ilgili bilgilerini bekliyoruz...ve fiyatlarıyla olursa seviniriz.bu arada doktorun kim doğumun hangi hastanede olucak?

kızlar bişey sorucam sırtınızda sivilcelenme oldumu?benim hiç sivilcem olmazdı hamileliğin başından bu yana acayip sivilce oldu....

özdilekte hamile kıyafeti satan yer varmı?

merhaba bayanlar. bende yeni öğrendim hamile olduğumu. 4 haftalık olmalı. dr a 10-15 gün sonra gitmeyi düşünüyrm.2.hamileliğim. şimdi gebelik kesesini görüyorlar. kalp atışları için daha erkenmiş.hayırlısı bakalım. yaşam hastanesinde alp beye gidicem. ücret hakkında bilgi sahibi olan var mı aradaşlar. ya da alp çeliker e giden varmı?

google'yaşam hastanesi alp bey diye yazmanı tavsiye ederim neler yazdığını oku bence...

tünaydınnnn herkeseeee :)))
bebek7 hoşgeldin canım aramıza vereliniortak
baya büyümüş maşallahhh annesi allah sağlık sıhhat versin inşallahhh cümlemize...

tekrar hepimizin kadir gecesi mübarek olsun:Saruboceq:

canım tünaydın..

benimde sırtıımda değilde yüzümde sivilceler olmaya başladı...hormon dengemiz bozulduğu için normalmiş.. doğumdan sonra hepsi geçecek allah nasip ederse...

kızlar bişey sorucam sırtınızda sivilcelenme oldumu?benim hiç sivilcem olmazdı hamileliğin başından bu yana acayip sivilce oldu....

canım hoşgeldin aramıza vereliniortak
hayırlı olsun 2. bebişin..
biraz şaşkınsın sanırım... süprizmi yaptı ufaklık annesi kaydirigubbakcemile3
hafta bakımından en küçük bendim... artık sensin şu durumda... hihoyyyt
doktora gitmeden mi öğrendin canım ?? canım 15 gün sonra gittiğindede gebelik keseni görecekler... ama en azından bir gebelik kesen var mı gerçekten bunu görüp ultrasonda rahatlasan daha iyi olmaz mı?? ayrıca gebe kalır kalmaz hemen yapılması gereken testler var.. onlarıdda gecikmeden yaptırsan fisfisfis
karar senin tabiki canım naçizhane fikirlerim sadece...
sft nin dediği gibi alp bey konusunda iyi şeyler duymadım bende... hatta cemil bey var orda onunlada ben iyi şeyler yaşamadım...gitmeden önce netten bir araştır derim bende...
allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

arkadaşlar ben 17+3 günlük hamileyim göğüslerim hiç büyümedi gibi sütüm olmıycak diye korkuyorum.acaba daha erken mi büyümesi için sizin ne durumda?

arkadaşlar ben 17+3 günlük hamileyim göğüslerim hiç büyümedi gibi sütüm olmıycak diye korkuyorum.acaba daha erken mi büyümesi için sizin ne durumda?

memenin büyüklüğüyle sütün az ya da çok gelmesinin bağantısı olduğunu sanmıyorum

babamız geliyor biz çıkıyoruz şimdilik prensesim kıpır kıpır bugün cici bakmaya gideceğiz enes bebeye bakcağız çok uygunmuş fiyatlar tekrar görüşmek üzere hoşçakalın

canım benimde ara ara çenemde ve yanaklarımda oluyor,geçiyor.sonra tekrar oluyor.sırtımda olmadı.

sağol canım..senin kandilinde mübarek olsun.bu gece bebeklerimiz için duamızı edelim,hayırlısıyla sağlıkla gelsinler dünyaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…