merhaba kızlar,bu başlıkta yeniyim-ben diğer başlıkta yazıyordum,burayı görünce pek sevindim :teytey:.bende 25 haftalık oldum.hepimiz inş sağsalim alırız bebişlerimizi kucağımıza.:CüvCüv:
banada çok geldi fiyat ama şimdi benim bacaklarım zayıf vücuduma göre,göbek kalça çok..her pantolon yakışmıyor.lcw de 45,tigeçen indirime girmiş özdilekte 20 gibi bişeydi,siyah kumaş.ama bi gidyim.göbekte kumaş yer bitip penye yer başlıyor ya ,o ikisinin birleşim yerinde bi anda fırlıyor yağlar.çok kötü oldu.((
üste baktım kışlahanda en uyduruk badiler 70 den başlıyor ve öyle hoşa gidecek şeylerde pek yok.güllükteki mağaza dahada içler acısıydı.
pantolonu mecbur iyi bişey alcam artıkta üstü napcaz bakalım.lcw nin fiyatlar iyi ama çeşit az.şimdiye kadar ebn hamile olarak almadım.lcw den,defactodan hamile modeli gibi duranların büyük bedenlerini alıyordum ama şimdi pek olmuyor.kısa kısa kalıyor.mecbur hamile bölümüne geçicem.
merhaba bayanlar. bende yeni öğrendim hamile olduğumu. 4 haftalık olmalı. dr a 10-15 gün sonra gitmeyi düşünüyrm.2.hamileliğim. şimdi gebelik kesesini görüyorlar. kalp atışları için daha erkenmiş.hayırlısı bakalım. yaşam hastanesinde alp beye gidicem. ücret hakkında bilgi sahibi olan var mı aradaşlar. ya da alp çeliker e giden varmı?
allahın izniyle güle güle kullansın canım bebişin:Saruboceq:
sen kaç haftalıksın ?? cinsiyetin belli mi??
selam hoşgeldin;bebek mobilyası baktığın yerler,kıyafetlere baktığın yerlerle ilgili bilgilerini bekliyoruz...ve fiyatlarıyla olursa seviniriz.bu arada doktorun kim doğumun hangi hastanede olucak?[/QUOT
günaydın herkese :) doktorum yıldız andevada Gökbay Elpek(tavsiye ederim doktor arayanlara), doğumda haliyle orda olacak.
bebek mobilyası olarak bakmadım-ilk etapta gereksiz buluyorum,park yatağı ve ilk aylarda kullanıcağı beşiği var şimdilik.park yatağını babys homedan aldım 139tl.içine akıllı sünger dedikleri visco yatak aldım.bebişin kıyafetlerinin çoğunu mothercareden aldım.mothercarede herayın 15nde indirimle ürünler oluyor.unisex beyaz hastane çıkışı var ordafiyatı 50 küsürdü heralde 11 parça.bide newborn almaya dikkat ettim,bebek doğar doğmaz 0-3 ay bedenler buyuk geliyormuş.newborn baby 4.5 kiloya kadar.özdileğin karşısında akdeniz bebeden bi kaç bişi aldım.özellikle orda chicco nun sırt çantası variçinde bebek bakım ürünlerini var 42 tl.emzik ve biberon diyince chicco avent tercihim.kışlahandan idil bebeden kıyafetler alındı (on, kendim gidemedim ablam yaptı alışveri fiyatları bilemiyorum ama ürünler kaliteli.
hamiile kıyafeti almadım çünkü belleri yüksek olduğundan beni çok sıkıyor,giydiğim hep göbeğimin altında olmalı :) genelde tayt ve üstüme uzun xxl bodyler giyiyorum.Annemdende bikaç kıyafet var.Şimdilik büyük bedenlerden gidiyorum bi sıkıntı yaşamadım.:CüvCüv:
kızlar bişey sorucam sırtınızda sivilcelenme oldumu?benim hiç sivilcem olmazdı hamileliğin başından bu yana acayip sivilce oldu....
merhaba kızlar,bu başlıkta yeniyim-ben diğer başlıkta yazıyordum,burayı görünce pek sevindim :teytey:.bende 25 haftalık oldum.hepimiz inş sağsalim alırız bebişlerimizi kucağımıza.:CüvCüv:
kızlar bişey sorucam sırtınızda sivilcelenme oldumu?benim hiç sivilcem olmazdı hamileliğin başından bu yana acayip sivilce oldu....
merhaba bayanlar. bende yeni öğrendim hamile olduğumu. 4 haftalık olmalı. dr a 10-15 gün sonra gitmeyi düşünüyrm.2.hamileliğim. şimdi gebelik kesesini görüyorlar. kalp atışları için daha erkenmiş.hayırlısı bakalım. yaşam hastanesinde alp beye gidicem. ücret hakkında bilgi sahibi olan var mı aradaşlar. ya da alp çeliker e giden varmı?
teşekkür ederizz
22+3 üz bugün kızımız olacak inşallah
arkadaşlar ben 17+3 günlük hamileyim göğüslerim hiç büyümedi gibi sütüm olmıycak diye korkuyorum.acaba daha erken mi büyümesi için sizin ne durumda?
canım var mı bilmiyorum.ben özdilek lcw den aldım
sanada iyi uykular canım..erkende yatsam geçte yatsam sabah kalkmak bilmiyorum bende :)))) allah rahatlık versin bebişlerimizede bizede mirmirmirmir
şuanda sadece konuları okuyan arkadaşlarımız iyi geceler ... sanırım bugün kandilmişş kandilimiz mübarek olsunn:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?