Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hayırlı olsun canım seninde.bizimkide %100 mdf..belis mdf sunta karışımıydı,annem beğenmedi onu biraz kailtesiz diye..
kırcamiyede bakmıştk ama unuttum.
bizde açık mavi boya düşünüyoruz.
perdeyide acaba stor üzerine ip perdemi yapayım dedim.mavi stor üzerine beyaz ip perde yada beyaz stor üzerine mavi ip perde..ip perde fon gibi yanlardada kalabilir,açıkta olabilir.ilke bebede güzel bebek lambaları vardı.hatta uyku setiyle falan takım..beğenirmisin bilmiyorum.bi bak istersen..
ben daha yeni başladım araştırmaya..haber veririm sana güzel şeyler buldukça.

merhaba canım,
siz uygun fiyata almışşssınız,beyazı çok severim.prensin çoğu kıyafetini beyaz alıdm..
Oda konusunda çok kararsız kaldım, yaptıran arkadaşlarım kullanamadı,anne hangi odadaysa bebekleride hep yanlarında oldu.bende anne bebek odası yaptım.çoçuk odası denmez ama onun gib renkli ve eğlenceli bir oda.normalde eşimin çalışma odasıydı,onu tasviye ettim arka başka odayakaydirigubbakcemile3...evin en güneş gören odasını oğluşuma ayırdım malum kış bebeği olacak..3lü koltuk ve sandalye, park yatağı .küçük gizli birdolap vardı odada zaten orası kıyafet dolabımız oldu..ayrıca bambu raf aldık,değişik saklama çözümleriyle odayı bitirmek üzereyim.bütün gün oğluşumla vakit geçirebileceğim bir oda..gelen misafirler oturma odasında olacak.yatak odamada beşik aldım..2 -3 sene sonra oğluşumun tercihleri oluşmaya başlayınca kendi beğenir odasısnı diye düşündüm.

stor üzerine ip perde iyi fikir.acaba nasıl durur ki...

kızlar hepinize günaydın!!!
bugün klmsm doktora gidecekti neolduki acaba???
yasminde yok ortalıklarda :uhm:
ama merak ettim...
güzel haberler bekliyorum
hepimize iyi günler zemuszemus

bizde bebek odası takımı almadık
park yatak elbise dolabı ve şifonyer aldık istikbalden genç odası ürünleri ama ilerde takımın kalan parçalarını da alırız diye düşündük kasım başında taşınacağız o zaman getirtip yapacağız odasını

dün gece kocişle geçen bir sohbetimi siizle paylaşmak istiyorum...
ben ensonunda buldum oğluşuma doğum hediyesini diye ani bir çıkışla yanıma geldi..
benimde saniyeler içinde aklımdan bir sürü hediye alternatifi geçti...ama bu asla geçmemişti..

PLAYSTATİON 3 !! eğer 4 ü çıkırsa ozmana kadar 4ü!!
Ağzım açık kalmışım kaç saniye bilmiyorum...akannehir
Şaka yapmıyordu ona eminim..çünkü geçen hafta daha çoçuğun odasınada lcd taktıralım diyordu...(meğerssem alt yapıyı oluşturuyormuş)
Evet çoçuğum doğum hediyesi nasıl,gamyoncuiremsu eminim çoçuk içindir kötükedihüso
ben oğluşuma bakacağım kendisi oyun oynacak.klava:

canım sen çok yaşa erkekleri çözmüşsün

süper bir hediye ama eşin için delikafadulden

bağımlılık yaratır kalkmaz başından

bizim ki doğum hediyesi bilezik alacakmış bana kaynanamda öyle dedi altına boğacaklar bizi sempatiksalakcinni

cnm benimkide 2 kızdan sonra erkek olacağını duyunca kuyumcudan istediğini seçebilirsin dedi erkek milleti iştezemuszemus

iyi yapmışsın canım..bebek odası gerçekten kullanılmıyor.benimde kullanılmayacak.bizde yatak odasına park yatak alıcaz..2-3 sene bizimle beraber orda yatar..

stor üzerine ip perde iyi fikir.acaba nasıl durur ki...

canım bak sana örnek resimler ekliyorum..bence çok hoş oluyor ip perde...

bu resim bebeklerimiz ve cicileri bölümünden

[/URL][/IMG]

buda yeliz yeşilmenin bebek odası

[/URL][/IMG]

ilerde çoçuk onu çekmesin!!! bebek odaları hakkında güzel yazılar var nette...allah korusun ip mip..daha bebişin emekleme dönemide gelecek..

canım dikkat etmek lazım..önce açık durur.sonra da yanlara fon perde gibi toplarız olmazsa.

canım bak sana örnek resimler ekliyorum..bence çok hoş oluyor ip perde...

bu resim bebeklerimiz ve cicileri bölümünden

[/URL][/IMG]

buda yeliz yeşilmenin bebek odası

[/URL][/IMG]

gerçekten çok güzelmiş....sağol canım eklediğin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…