ben kırcamideki irem bebeden aldık.kışlahandakini pek beğenmemiştim.mdf sunta karışımı onlar.kırcamideki yer çook büyük çok model var.%100 mdf ve doğal.2600 tl ye aldık.istersen bide oraya mutlaka bak derim.daha uzun ömürlü olsun dersen.fotoyu da oda da boya çalışmamız olucak sonra getiricekler o zaman çekerim.nette kırcamideki modeller yok.
kızlar günaydın...
nerelerdesiniz?
kimsecikler yok mu
Uyku Seti - Battaniye - Uyku Seti | Funnababy
kızlar buraya bakın derim çok güzel takım halinde oda aksesuarları var ben bayıldım Daisy modeline özellikle
günaydın cnm bebek şekerlerin çok güzel bebek odanada bayıldım ben beyazı çok severim zaten istediğin renklere büründürebilirsin. güzel günlerde kullan cnm[/QUO
sağol canım.beğenmene sevindim.bende o yüzden beyaz tercih ettim.inşallah diğer aksesuarlarla renklenince güzel olur.
canım bizim takım kapalı yoldaki irem bebenin 2.katında ama vitrinde değil..
aynı takım ilke bebenin vitrininde var.
biz yatak dahil 2000 tl ye aldık..
ilke bebede 2450 sanırım.bununda normal fiyatı 2250 dediler.internettende baktım.bebefixten falan 2250..
bu fiyata iyi bence çünkü bu takımında tamamı mdf..bide parlak lake.çekmeceler stoperli(sanırım adı buydu bende yeni öğrendim.hani şu itince hemen gitmeyen..bebeğin eli sıkışmasın diye..)
aslına bakarsan bebek odada yatmıyor...bizimde yatmayacak,sadece yapmış olmak için yapılacak..şimdi yapılmasa ilerde üzülürüm gibi geldi..
imkanın varsa oda yapmayı düşün bence..bebek odalı evler ayrı bi güzel oluyor..
hayırlı olsun canım seninde.bizimkide %100 mdf..belis mdf sunta karışımıydı,annem beğenmedi onu biraz kailtesiz diye..
kırcamiyede bakmıştk ama unuttum.
bizde açık mavi boya düşünüyoruz.
perdeyide acaba stor üzerine ip perdemi yapayım dedim.mavi stor üzerine beyaz ip perde yada beyaz stor üzerine mavi ip perde..ip perde fon gibi yanlardada kalabilir,açıkta olabilir.ilke bebede güzel bebek lambaları vardı.hatta uyku setiyle falan takım..beğenirmisin bilmiyorum.bi bak istersen..
ben daha yeni başladım araştırmaya..haber veririm sana güzel şeyler buldukça.
stor üzerine ip perde iyi fikir.acaba nasıl durur ki...
dün gece kocişle geçen bir sohbetimi siizle paylaşmak istiyorum...
ben ensonunda buldum oğluşuma doğum hediyesini diye ani bir çıkışla yanıma geldi..
benimde saniyeler içinde aklımdan bir sürü hediye alternatifi geçti...ama bu asla geçmemişti..
PLAYSTATİON 3 !! eğer 4 ü çıkırsa ozmana kadar 4ü!!
Ağzım açık kalmışım kaç saniye bilmiyorum...akannehir
Şaka yapmıyordu ona eminim..çünkü geçen hafta daha çoçuğun odasınada lcd taktıralım diyordu...(meğerssem alt yapıyı oluşturuyormuş)
Evet çoçuğum doğum hediyesi nasıl,gamyoncuiremsu eminim çoçuk içindir kötükedihüso
ben oğluşuma bakacağım kendisi oyun oynacak.klava:
dün gece kocişle geçen bir sohbetimi siizle paylaşmak istiyorum...
ben ensonunda buldum oğluşuma doğum hediyesini diye ani bir çıkışla yanıma geldi..
benimde saniyeler içinde aklımdan bir sürü hediye alternatifi geçti...ama bu asla geçmemişti..
PLAYSTATİON 3 !! eğer 4 ü çıkırsa ozmana kadar 4ü!!
Ağzım açık kalmışım kaç saniye bilmiyorum...akannehir
Şaka yapmıyordu ona eminim..çünkü geçen hafta daha çoçuğun odasınada lcd taktıralım diyordu...(meğerssem alt yapıyı oluşturuyormuş)
Evet çoçuğum doğum hediyesi nasıl,gamyoncuiremsu eminim çoçuk içindir kötükedihüso
ben oğluşuma bakacağım kendisi oyun oynacak.klava:
merhaba canım,
siz uygun fiyata almışşssınız,beyazı çok severim.prensin çoğu kıyafetini beyaz alıdm..
Oda konusunda çok kararsız kaldım, yaptıran arkadaşlarım kullanamadı,anne hangi odadaysa bebekleride hep yanlarında oldu.bende anne bebek odası yaptım.çoçuk odası denmez ama onun gib renkli ve eğlenceli bir oda.normalde eşimin çalışma odasıydı,onu tasviye ettim arka başka odayakaydirigubbakcemile3...evin en güneş gören odasını oğluşuma ayırdım malum kış bebeği olacak..3lü koltuk ve sandalye, park yatağı .küçük gizli birdolap vardı odada zaten orası kıyafet dolabımız oldu..ayrıca bambu raf aldık,değişik saklama çözümleriyle odayı bitirmek üzereyim.bütün gün oğluşumla vakit geçirebileceğim bir oda..gelen misafirler oturma odasında olacak.yatak odamada beşik aldım..2 -3 sene sonra oğluşumun tercihleri oluşmaya başlayınca kendi beğenir odasısnı diye düşündüm.
stor üzerine ip perde iyi fikir.acaba nasıl durur ki...
ilerde çoçuk onu çekmesin!!! bebek odaları hakkında güzel yazılar var nette...allah korusun ip mip..daha bebişin emekleme dönemide gelecek..
canım bak sana örnek resimler ekliyorum..bence çok hoş oluyor ip perde...
bu resim bebeklerimiz ve cicileri bölümünden
[/URL][/IMG]
buda yeliz yeşilmenin bebek odası
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?