Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar ‎40+1 olduk kızımın gelmeye niyeti yok.kendi dr.um 41-42 bekletirim diyordu.medisudaki prof.a göründük alttan muayene etti çatım dar ve bebeğin baş çevresi genişmiş.kanala giremiyormuş.normal doğurturum ama sende bebekte çok sıkıntıya girersiniz ve vakum kullanmak gerekebilir karar sizin dedi.cumartesiye kadar bekleyelim gelmezse ...sezaryan yapalım dedi.ben normaal doğumu çok istedim ama artık suyunda azalma ve kireçlenme var ve nerdeyse 41 haftalık olacak cumartesi günü.vicdanen çok rahat olmasamda sezaryan kararı verdik.sizlerin de görüşleri önemli benim için.yorumlarınızı bekliyorum.bilmiyorumkismile

bence artk beklemenin bi anlamı yok.suyunda azalmış.beklesende bebeğin başı büyükmüş zaten herşekilde normal doğumda zorluk yaşıycak gibisin.vicdanen niye rahatsız oluyorsun anlamadım canım benim....

iyi yapmışsın canım..bebek odası gerçekten kullanılmıyor.benimde kullanılmayacak.bizde yatak odasına park yatak alıcaz..2-3 sene bizimle beraber orda yatar..

bizde bebek odası aldık ama odamıza küçük beşik koyucaz.ama bence 2-3 sene çok fazla .uzmanlar en fazla 8 ay diyor.zaten yakın oda olduğu için sorun olmaz.

gerçekten çok güzelmiş....sağol canım eklediğin için.

önemli değil canım..benim çok hoşuma gitti..bide çileğin sayfasında aksesuarlar bölümünde var perdeler...safari olan uyku seti ile takım,güzelmiş..ama ip perde daha kibar gibi..sende bi baksana öyle nasıl olur?..mesela çilek safari uyku seti ile,çilek safari perde..o tonlardada sade bir halı..kararsız kaldım.

bizde bebek odası aldık ama odamıza küçük beşik koyucaz.ama bence 2-3 sene çok fazla .uzmanlar en fazla 8 ay diyor.zaten yakın oda olduğu için sorun olmaz.

keşke erken geçse odasına ama ablamın 3.5 yaşında.hala yatak odasında park yatakta yatıyor.odası hazır ama geçmedi.arkadaşların,komşularında aynı şekilde..

ben beğenmiyorum çilek in perdelerini ebatları da bize uymuyor zaten.pahalıya geliyor gibi.renkler de uymuyor...

yasemin geldimi hiç kızlar merak ettim göremiyorum

bebek7 ütüleri bitirde ekle resimleri artık:)meraktayız.

bugün yarın doğurcam engeç cumartesi belki baya bi gelemem nete.dikiş ağrım olursa

yasemin geldimi hiç kızlar merak ettim göremiyorum

bebek7 ütüleri bitirde ekle resimleri artık:)meraktayız.

bugün yarın doğurcam engeç cumartesi belki baya bi gelemem nete.dikiş ağrım olursa

canım bende merak ettim yasemini ama yok ortalıkta..inşallah herşey yolundadır.

ben beğenmiyorum çilek in perdelerini ebatları da bize uymuyor zaten.pahalıya geliyor gibi.renkler de uymuyor...

canım aslında bende bebekli perdeleri çok beğenmiyorum..çilekte aksesuar fiyatları nasıl bilgin var mı?

ben geldim ama herkes çoktan gitmiş...aslında daha erken gelecektim ama eşimin arkadaşları geldi,süper zeki kociş ve tayfası evin ana sigortasını patlattı ve yapamadıalar TABİKİ kaydirigubbakcemile3gece gece elektrikci aradılar nitekim geldi ve anasigortayı kaldırdı,ve voila sositososito...
ütülerimi bitirdim ve resimlerimi çektim..kocaman ohhh be..bakalım bilgisayarda net belli oluyormu,onaa göre yükleme yapayım.artık yarın bakarsınız...
ipli perdelere bayıldım,çok şeker pempe...çoçukodasında ilk defa gördüm,hoş olmuş.deniz1958 verdiği linktete çok güzelperde ve aksesuarlar vardı..
klmsm.: sen gökbay beye bakarsan 45. haftayı bekleyelim der..kaydirigubbakcemile3 hakkınızda neyse hayırlısı o olsun...

çilek in sitesinde hangi ürüne bakıyosan fiyatlları diye çıkıyor...

canım sağol..şimdiye kadar ben sayfasında fiyat yok sanıyordum..hatta bebek odalarda çok pahalıdır demiştim ama benim aldığım fiyatlara armış,bilsem bakardım
şimdi gördüm sen söyleyince..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…