kızlar ‎40+1 olduk kızımın gelmeye niyeti yok.kendi dr.um 41-42 bekletirim diyordu.medisudaki prof.a göründük alttan muayene etti çatım dar ve bebeğin baş çevresi genişmiş.kanala giremiyormuş.normal doğurturum ama sende bebekte çok sıkıntıya girersiniz ve vakum kullanmak gerekebilir karar sizin dedi.cumartesiye kadar bekleyelim gelmezse ...sezaryan yapalım dedi.ben normaal doğumu çok istedim ama artık suyunda azalma ve kireçlenme var ve nerdeyse 41 haftalık olacak cumartesi günü.vicdanen çok rahat olmasamda sezaryan kararı verdik.sizlerin de görüşleri önemli benim için.yorumlarınızı bekliyorum.bilmiyorumkismile
iyi yapmışsın canım..bebek odası gerçekten kullanılmıyor.benimde kullanılmayacak.bizde yatak odasına park yatak alıcaz..2-3 sene bizimle beraber orda yatar..
gerçekten çok güzelmiş....sağol canım eklediğin için.
bizde bebek odası aldık ama odamıza küçük beşik koyucaz.ama bence 2-3 sene çok fazla .uzmanlar en fazla 8 ay diyor.zaten yakın oda olduğu için sorun olmaz.
bence artk beklemenin bi anlamı yok.suyunda azalmış.beklesende bebeğin başı büyükmüş zaten herşekilde normal doğumda zorluk yaşıycak gibisin.vicdanen niye rahatsız oluyorsun anlamadım canım benim....[/QUOT
akşamüstü kendi dr.uma gittim hala 10 gün daha bekletmekten sözediyor.olmadı suni sancı.olmadı sezaryan.ama ben o kdr bekleyemem.kararımı verdim canım.cumartesiye kadar normal doğum başlamazsa kesinlikle sezaryan oluyorum.artık içim rahat.allah hayırlısını versin hakkımızda.:Saruboceq:
önemli değil canım..benim çok hoşuma gitti..bide çileğin sayfasında aksesuarlar bölümünde var perdeler...safari olan uyku seti ile takım,güzelmiş..ama ip perde daha kibar gibi..sende bi baksana öyle nasıl olur?..mesela çilek safari uyku seti ile,çilek safari perde..o tonlardada sade bir halı..kararsız kaldım.
bence artk beklemenin bi anlamı yok.suyunda azalmış.beklesende bebeğin başı büyükmüş zaten herşekilde normal doğumda zorluk yaşıycak gibisin.vicdanen niye rahatsız oluyorsun anlamadım canım benim....[/QUOT
akşamüstü kendi dr.uma gittim hala 10 gün daha bekletmekten sözediyor.olmadı suni sancı.olmadı sezaryan.ama ben o kdr bekleyemem.kararımı verdim canım.cumartesiye kadar normal doğum başlamazsa kesinlikle sezaryan oluyorum.artık içim rahat.allah hayırlısını versin hakkımızda.:Saruboceq:
en güzelini düşünmüşsün canım..allah hakında hayırlısını versin..sezeryanda o kadar kötü değildirki canım..
yasemin geldimi hiç kızlar merak ettim göremiyorum
bebek7 ütüleri bitirde ekle resimleri artık:)meraktayız.
bugün yarın doğurcam engeç cumartesi belki baya bi gelemem nete.dikiş ağrım olursa
ben beğenmiyorum çilek in perdelerini ebatları da bize uymuyor zaten.pahalıya geliyor gibi.renkler de uymuyor...
canım aslında bende bebekli perdeleri çok beğenmiyorum..çilekte aksesuar fiyatları nasıl bilgin var mı?
hmm yükleyemdim,albümüme eklemeye çalışayım...
çilek in sitesinde hangi ürüne bakıyosan fiyatlları diye çıkıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?