günaydın........
günaydın anneler!!
hiçbir şekilde yükleyemedm
hep hata veriyor..okadarda oğluşla uğrastık.yine deneyeceğim ama ümüdi kestim.
buarada yasmini iyice merak ettim...benneyaptımki
kızlar merhabalar bende antalyadayım 29 haftalık hamileyim cosmetica da indirim varmış bende dün akşam öğrendim sanırım bugünde sonmuş johnsons baby ıslak mendilleri 64 lü olanlar 1,90 tl yine aynı şekilde 800ml bebe şampuanı 6,90 tl yanında bebek yağı veya kremi hediye gidip bi bakın derim ıslak mendiller çok ucuzuma geldi ben stok yaptım haberiniz ola arkadaşlar :ecrin_bebek:
cnm doğumda vakum zor oluyor diye duymuştum fazla beklemekte bebek için tehlikeli olabiliyor. sezeryan kararı verdin sanıyorum hayırlısı olsun cnm bebek için herşeyi göze alıyoruz. sağ salim kucağına alırsın inşllh.
kzılar topiğimiz iyice sessizleşti..herkes yoğun herhalde..hadi gelin artık..
cnm resim yüklemek için mesaj bölümüne girince yukarıda eklentiler var oradan resmi yüklüyorsun
ben sezaryana karar verdim içimde rahat artık ama bu kız cumartesiye kadar gelecek galiba::)kasılmalarım acayip arttı.hayırlısı diyorum.
evet ensonunda resimlerin boyutu küçültmem gerekiyormuş.kaydirigubbakcemile3
vereliniortakolumunekankayizsmile:1hug:teşekkürler destek için.Allahım Allahım,, acayip heyecanlı...hadi hayırlısı bakalım,ilk annemiz yolda :CüvCüv:a.s.
vereliniortakolumunekankayizsmile:1hug:teşekkürler destek için.
benimki çok maceralı oluyor.sizde neler olacak bakalım.
gökbayı arıyorum sancım var bağlamıyolar bile size döncez dediler onlar dönene kdr doğururum
doğru karar vermişim.bakalım hayırlısı:Saruboceq:
vereliniortakolumunekankayizsmile:1hug:teşekkürler destek için.
benimki çok maceralı oluyor.sizde neler olacak bakalım.
gökbayı arıyorum sancım var bağlamıyolar bile size döncez dediler onlar dönene kdr doğururum
doğru karar vermişim.bakalım hayırlısı:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?