ayyy ne güzel senin günün belli artık allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah aramızda erkenciler çıkmazsa sende sonradaben doğururum herhalde kendini iyi hissedince ayrıntıları hemen yaz olur mu eyvahedigeldismile
ayy bayıldım cicilere fenerbahçeli takımı nerden aldın?birde tulumları ve bornoz havluyu nerden aldın?allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin..
vereliniortakolumunekankayizsmile:1hug:teşekkürler destek için.
benimki çok maceralı oluyor.sizde neler olacak bakalım.
gökbayı arıyorum sancım var bağlamıyolar bile size döncez dediler onlar dönene kdr doğururum
doğru karar vermişim.bakalım hayırlısı:Saruboceq:
bu arada bende dün dr gittim kızım 2100 gr olmuş haftasına göre uyumlu dedi dr teyzemiz artık 2 haftada bir gidicem bakalım tekrar gittiğimde 35 haftalık olacak bu zamana geldim hiç doğumdan bahseden yok yaww bu çocuk içimde mi kalacak anlamadım gitti:ecrin_bebek:
bu arada bütün hamişlere selam
kızlar slm...
beni merak edenler ilginiz için tşk ederim... psikolojik açıdan kendimi iyi hissetmediğim için kimseyle iletişim halinde değildim... giriyordum ama okuyup çıkıyordum.. sizleride sıkmak istemedim..
sonuçlarımız maksimum 4 haftada çıkacaakmış.. o yüzden iyice gerilmiş durumdayım.. daha yarın amniyosentez olalı 1 hafta olaacak..3 haftamız daha var sonuçlar için..
amniyosentezden 1 hafta sonra kontrole gel demişti doktorum.. yarın sabah kontrolümüz var.. bakalım hayırlısı artık...
bebek7 ; ciciler çok güzel... allah güle güle giymeyi ve kullanmayı nasip etsin inşallah.. allah nazardan saklasın..
klmasm ; canım hakkınızda hayırlısı hangi ise o olsun inşallah.. allahım yar ve yardımcın olsun.. bir avazda kurtarsın derler sanırım... bakalım cumartesiye 2 gün var daha.. belli olmaz belkide kızın geliverir...
krokan ; iyi olmaya çalışıyorum canım sağol.. çilek mobilyadan aldıkya bizde bebek odasını...o dönem çok söyledim size % 50 kampanya varken ama... neyse içinize sinen olduktan sonra hayırlısı oymuş demekki...
güle güle, sağlıklı, mutlu, huzurlu kullanın inşallah...
kızlar slm...
beni merak edenler ilginiz için tşk ederim... psikolojik açıdan kendimi iyi hissetmediğim için kimseyle iletişim halinde değildim... giriyordum ama okuyup çıkıyordum.. sizleride sıkmak istemedim..
sonuçlarımız maksimum 4 haftada çıkacaakmış.. o yüzden iyice gerilmiş durumdayım.. daha yarın amniyosentez olalı 1 hafta olaacak..3 haftamız daha var sonuçlar için..
amniyosentezden 1 hafta sonra kontrole gel demişti doktorum.. yarın sabah kontrolümüz var.. bakalım hayırlısı artık...
bebek7 ; ciciler çok güzel... allah güle güle giymeyi ve kullanmayı nasip etsin inşallah.. allah nazardan saklasın..
klmasm ; canım hakkınızda hayırlısı hangi ise o olsun inşallah.. allahım yar ve yardımcın olsun.. bir avazda kurtarsın derler sanırım... bakalım cumartesiye 2 gün var daha.. belli olmaz belkide kızın geliverir...
krokan ; iyi olmaya çalışıyorum canım sağol.. çilek mobilyadan aldıkya bizde bebek odasını...o dönem çok söyledim size % 50 kampanya varken ama... neyse içinize sinen olduktan sonra hayırlısı oymuş demekki...
sancım var dersin :NORMAL der :roflol: :roflol: :roflol:
adam çoook rahat yaaa....ağır kanlımıdır nedir...:jeyyar:
sizin evde şimdi tatlı bir telaş vardır ..amanda aman....hadi bakalım süper haberlerini bekliyoruz..eğer yarın nete girmessen anlarız doğum yaptığını ....delikafadulden
iyi bakmışsın annesi fıstığa...
senin doktor benin doktorum gibi olamaz bile...daha benimkisi tansiyonumu ölçmedi şu haftama kadar.doğumumuda heralde son dakika karar verir.:roflol::roflol:
canım kendini soyutlarak çaresiz hissedersin...kızının hareketlerini hissettiğin sürece sıkıntı yok...bol bol tatlı ye ve soluna yat...yarında senden iyi haberler bekliyoruz...saat kaçta tatlım randevun???
tatlım sağol güzel dileklerin için hepimiz merak ettik seni.içine atma hiçbirşeyi.sabırlı ol pozitif ol kötü enerjiyi yayma doğaya.iyi düşün iyi sonuçlansın.ben inanıyorum temiz çıkacağına.bu test sadece içini rahatlatmak için.sen düzenli kontrollerini yaptır.bebğin sağlıklı emin ol.biz manevi olarak yanındayız canım.
telaşki ne telaş.tetikteyiz.ben 2 dk.da1 geliyo geliyo diye bağırıyorum bişey yokkaydirigubbakcemile3ama sancım had safhada.hayırlısı diyorum.allah nasıl kararladıysa öyle gelecek.kanala girerse çıkar zaten.mesele girememesiydi.belki de kızım beni dikişlerden kurtaracak şu 2 günde gelecek.dualarınızı eksik etmeyin.kesinlikle bilin ki yarın girmezsem doğurmaya gitmişimdir.
tansiyonunu sen hatırlat canım o önemli.ben unuttuklarında söylüyordum.bu arada görüşemedim gökbayla.ameliyattaymış.bu son arayışımdı zaten.artık irtibatı koparıyorumsempatiksalakcinni
elimden geleni yapıyorum canım ama... ama işte....sonucu alsam bi; daha rahatlıycam inşallah...
canım sık geliyor sancılar he... ayy allahım.. allah yardımcın olsun.. dualarım seninle...
2 günde neler değişir neler... allahıma emanet olun..
bencede değişebilir herşey.off çok heyecanlıyım.az önce dr.u aradım sabah gel dedi.belki yarın alır doğuma.rabbim hayırlısını nasip etsin.hepimiz için.
kızlar merhabalar bende antalyadayım 29 haftalık hamileyim cosmetica da indirim varmış bende dün akşam öğrendim sanırım bugünde sonmuş johnsons baby ıslak mendilleri 64 lü olanlar 1,90 tl yine aynı şekilde 800ml bebe şampuanı 6,90 tl yanında bebek yağı veya kremi hediye gidip bi bakın derim ıslak mendiller çok ucuzuma geldi ben stok yaptım haberiniz ola arkadaşlar :ecrin_bebek:
ben arada girip bakıyorum ama kimseler yookk
evet ensonunda resimlerin boyutu küçültmem gerekiyormuş.kaydirigubbakcemile3
kızlar slm...
kızlar uyku seti bakıyorum.irem bebede çook hoşuma gitti,mavili yeşilli.şu kabartmalı gibi olanlardan.275 tl dediler.biraz çok gibi geldi bana sizce nasıl fiyat?
uyku setinde hangi marka sizce ve fiyatlar nerde nekadar?
canım iyi olmana sevindim.walla aklıma neler neler geldi..alışmışız seni buralarda görmeye.yokluğun hemen hissedildi.
allahın izniyle bişey çıkmıcak bak gör.üzme güzel kızınıda..
bizleride ihmal etme..
bebek odası böyle oldu canım..içimede çok sindi.beyaz herşeyle uyar dedim..hayırlısı bakalım..nasıl sen beğendin mi?
gökbay mı gel dedi ??? hayret normal demekten başka kelimede biliyormuş yani a.s
ben geldim
yine kimseler yok...
Gökbay yarın mı gel dedi :uhm: iyiki evde doğur demedi :jeyyar:
Canım Allah başta senin ve hepimizin yardımcısı olsun..Dualarım seninle...sağlıcakla gelsin prensesin...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?