kızlar slm...
beni merak edenler ilginiz için tşk ederim... psikolojik açıdan kendimi iyi hissetmediğim için kimseyle iletişim halinde değildim... giriyordum ama okuyup çıkıyordum.. sizleride sıkmak istemedim..
sonuçlarımız maksimum 4 haftada çıkacaakmış.. o yüzden iyice gerilmiş durumdayım.. daha yarın amniyosentez olalı 1 hafta olaacak..3 haftamız daha var sonuçlar için..
amniyosentezden 1 hafta sonra kontrole gel demişti doktorum.. yarın sabah kontrolümüz var.. bakalım hayırlısı artık...
bebek7 ; ciciler çok güzel... allah güle güle giymeyi ve kullanmayı nasip etsin inşallah.. allah nazardan saklasın..
klmasm ; canım hakkınızda hayırlısı hangi ise o olsun inşallah.. allahım yar ve yardımcın olsun.. bir avazda kurtarsın derler sanırım... bakalım cumartesiye 2 gün var daha.. belli olmaz belkide kızın geliverir...
krokan ; iyi olmaya çalışıyorum canım sağol.. çilek mobilyadan aldıkya bizde bebek odasını...o dönem çok söyledim size % 50 kampanya varken ama... neyse içinize sinen olduktan sonra hayırlısı oymuş demekki...
güle güle, sağlıklı, mutlu, huzurlu kullanın inşallah...
kızlar uyku seti bakıyorum.irem bebede çook hoşuma gitti,mavili yeşilli.şu kabartmalı gibi olanlardan.275 tl dediler.biraz çok gibi geldi bana sizce nasıl fiyat?
uyku setinde hangi marka sizce ve fiyatlar nerde nekadar?
Günaydın arkadaşlar.
Gökbay bey ne derece XXXXXLLL MIŞ şok oldum doğrusu
tahmin bile edemezsin:)) aslında bu tavrı insanı rahatlatıyor.takiplerimi o yaptı ve hiç sorun yoktu varsada ben bilmedi çünkü hep NORMAL dedi.ben 41.haftada olduğum için gerildim.artık beklemek istemiyorum.
canım sen bugün gitmeyecek miydin
tatlım dün çok sancım oldu akşam gitmek istedim aradım dr.u anlattım endişelenecek bişey yok çok tedirgin olursan yarın sabah gel dedi.normalde anlaşmamız cumartesi öğlen aç gelirsin ameliyata alırız şeklindeydi.sabahtan beri bekliyorum bugün sancım yok eğer sancım olmazsa anlaştığımız gibi yarın sezaryan için gideceğim.beklemedeyim.az sonra tekrar arayacağım gel bakalım bi derse giderim.ama bişeyim yok dediğim gibi.
tatlım dün çok sancım oldu akşam gitmek istedim aradım dr.u anlattım endişelenecek bişey yok çok tedirgin olursan yarın sabah gel dedi.normalde anlaşmamız cumartesi öğlen aç gelirsin ameliyata alırız şeklindeydi.sabahtan beri bekliyorum bugün sancım yok eğer sancım olmazsa anlaştığımız gibi yarın sezaryan için gideceğim.beklemedeyim.az sonra tekrar arayacağım gel bakalım bi derse giderim.ama bişeyim yok dediğim gibi.
gökbayı hiç tanıyamamışsınız hiiiç:) tel.a bile çıkmadı kaç kere aradım.ben artık onunla vedalaştım.yeni dr.um syide hanım bugün yarın için plan yapacağız.medisuya gideceğim:))
kızlar bugün kontrolüm var..şeker sonucumu görecek doktor..bide aylık kontrol..bakalım oğlum nasıl ? yine kıpır kıpır mı? inşallah herşey yolundadır.çok heyecanlıyım.akşama yazarım size..
Canım tüm dualarım seninle,inşallah temiz çıkar sonucun
bence doğru karar ama yinede hakkında hayırlısı olsun.. bende medisudaydım bugün sabah.. kontrole gittim.. seni görebilirmiyim diye bakındım ama.. göremedim valla....
doktor amcamız kızımızı kontrol etti. suyu iyi.. hareketleri iyi.. herşey güzel dedi... bide şu sonuç iyi olsa dedimm... oda iyi olacak merak etme dedi.. önlemdi o sadece kafamızda soru işareti olmasın diye dedi..
bugün ilk defa doğum şeklini konuştuk.. ben sordum.. biliyorum daha erken ama ne düşünüyorsunuz dedim.. doktorcumda biraz nazlı, biraz kıymetli bir bebek olduğu için sezeryan derim dedi.. çünkü bebek açısından en sağlıklı yöntem dedi.. bide bu kadar çekilen sıkıntıdan sonra dedi :))
bende normal istiyorum eğer herşey yolunda giderse dedim... herşey bu kadar anormalken doğum bari normal olsun dedim :))) güldü doktorcumm...
bir dahaki kontrolümüz 15 ekimde.. detaylıya giricez ilk defa.. bakalım hayırlısı artık...
kızlar bugün kontrolüm var..şeker sonucumu görecek doktor..bide aylık kontrol..bakalım oğlum nasıl ? yine kıpır kıpır mı? inşallah herşey yolundadır.çok heyecanlıyım.akşama yazarım size..
canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun
ana sen halen buralardamısın ??? :roflol: :roflol:
demek kızın sana yoklama geçti dün,akıllı olacak belli...
ee şimdi sen hangi doktora gideceksin nerde yapacaksın doğumu??
gökbay beyle vedalaştım derken?? benimde doktorum o olduğundan endişe duymalımıyım fisfisfis
inş canım.güzel haberlerle gel.kızlar bugün kontrolüm var..şeker sonucumu görecek doktor..bide aylık kontrol..bakalım oğlum nasıl ? yine kıpır kıpır mı? inşallah herşey yolundadır.çok heyecanlıyım.akşama yazarım size..
bence doğru karar ama yinede hakkında hayırlısı olsun.. bende medisudaydım bugün sabah.. kontrole gittim.. seni görebilirmiyim diye bakındım ama.. göremedim valla....
doktor amcamız kızımızı kontrol etti. suyu iyi.. hareketleri iyi.. herşey güzel dedi... bide şu sonuç iyi olsa dedimm... oda iyi olacak merak etme dedi.. önlemdi o sadece kafamızda soru işareti olmasın diye dedi..
bugün ilk defa doğum şeklini konuştuk.. ben sordum.. biliyorum daha erken ama ne düşünüyorsunuz dedim.. doktorcumda biraz nazlı, biraz kıymetli bir bebek olduğu için sezeryan derim dedi.. çünkü bebek açısından en sağlıklı yöntem dedi.. bide bu kadar çekilen sıkıntıdan sonra dedi :))
bende normal istiyorum eğer herşey yolunda giderse dedim... herşey bu kadar anormalken doğum bari normal olsun dedim :))) güldü doktorcumm...
bir dahaki kontrolümüz 15 ekimde.. detaylıya giricez ilk defa.. bakalım hayırlısı artık...
kızlar bu arada sabah 8.30da sezaryan için hastaneye yatıyorum.medisuya.öğlen ameliyata gireceğim ve inşallah kızım, minik prensesime kavuşacağım.çok heyecanlıyım.eyvahedigeldismiledualarınızı eksik etmeyin.hakkınızıda helal edinolumunekankayizsmile
canım benim ben heyecanlandım inan inşallah sağ salim kavuşursun yavruna Allah yardımcın olsun darısı da inşallah bize olsun
amin.inş.canım teşekkür ederim.bu gece bana uyku yokbilmiyorumkismile inş sizede gösterir allah bu heyecanı.:Saruboceq:
kızlar bu arada sabah 8.30da sezaryan için hastaneye yatıyorum.medisuya.öğlen ameliyata gireceğim ve inşallah kızım, minik prensesime kavuşacağım.çok heyecanlıyım.eyvahedigeldismiledualarınızı eksik etmeyin.hakkınızıda helal edinolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?