oleyyyy!!! buakşam heyecandan uyuyamassında şimdi...Yarın Allahın izniyle anne oluyorsun demek...oleeyyy... ozaman senle vedalaşım akşama :gitme: sonuçta 1 hafta gözükmessin buralarda...kaydirigubbakcemile3
Bende panik atak var,doktorumda bunu biliyor kalkıpta normal doğum yap demez heralde,gerçi ona belli olmaz kaydirigubbakcemile3..
medisuda sezeryan ücreti nekadar...sen genel mi olacaksın epiduralmı?
bakalım allah kısmet ederse yarın bu saatlerde kucağımda olacak inş.:Saruboceq:
sende doğum şeklini konuş biran önce sonradan su yapmasınben çok ipleyeceğini sanmıyorum olsun ne varki yaparsın normal diyecek
medisuda sezaryan 530 spinal anestezi olacağım.anestezi ücreti içinde.+refakatçı+oda süslemesi de içinde.yalnız çocuk dr.unu kurum karşılamıyor ona :200 vereceğiz muayene+hepatit b+vitamin aşısı içinde.şu haliyle bile andevadan daha uygun.
canım ,ne güzel haberler bunlar :lepi: artık rahatlarsın umarım..doktor sorun yok diyorsa YOKTUR.hiç mesleğini riske atarmı...daha öncede dediğimm gibi günlük hayatına geri dön ve alışverişe başla artık hemen ozaman zaman çok çabuk geçiyor...hihoyyyt
amin canım.saolasın.cümlemizin..
canım ben medisu daki seyide hanımın açıklamalarını çok mantıklı buldum.bana herşeyi detaylı anlattı risklerden bahsetti.güvendim.içimi rahatlattıki zaten buna ihtiyacım olduğu için gittim.gökbay bey iyi biri.fakat bizim miadımız doldu ve bebk kanala giremiyor artık beklemenin anlamı yok ee gökbayda sezaryana karşı.seyide hanım sezaryan öneriyor.sen endişelenme ama şüphe duyduğunda mutlaka başka alternatiflerin olsun.içinin rahat olması önemli olan.
inş canım.güzel haberlerle gel.
canım ben tel ile hallettim işimi bugün senin orada olacağınıda biliyordum karşılaşsak güzel olurduolumunekankayizsmile
özgür bey herzamanki gibi yapmış yapacağı güzelliği.ne güzel moral veriyor insana.çok sevindim sorun olmamasına.bende aynen öle düşünüyorum tedbir amaçlı bi test o sonuç güzel olacak.sende bebeğini alacaksın kucağına sağlıkla.hepimiz hakkında allah hayırlısını versin.:Saruboceq:
kızlar bu arada sabah 8.30da sezaryan için hastaneye yatıyorum.medisuya.öğlen ameliyata gireceğim ve inşallah kızım, minik prensesime kavuşacağım.çok heyecanlıyım.eyvahedigeldismiledualarınızı eksik etmeyin.hakkınızıda helal edinolumunekankayizsmile
bakalım allah kısmet ederse yarın bu saatlerde kucağımda olacak inş.:Saruboceq:
sende doğum şeklini konuş biran önce sonradan su yapmasınben çok ipleyeceğini sanmıyorum olsun ne varki yaparsın normal diyecek
medisuda sezaryan 530 spinal anestezi olacağım.anestezi ücreti içinde.+refakatçı+oda süslemesi de içinde.yalnız çocuk dr.unu kurum karşılamıyor ona :200 vereceğiz muayene+hepatit b+vitamin aşısı içinde.şu haliyle bile andevadan daha uygun.
bencede çok fiyatı daha önce link vermiştim burda orda güzel ürünler var hemde oda o fiyata odasının baya ürününü alırsın burada baby home satıyormuş ürünlerini
bence doğru karar ama yinede hakkında hayırlısı olsun.. bende medisudaydım bugün sabah.. kontrole gittim.. seni görebilirmiyim diye bakındım ama.. göremedim valla....
doktor amcamız kızımızı kontrol etti. suyu iyi.. hareketleri iyi.. herşey güzel dedi... bide şu sonuç iyi olsa dedimm... oda iyi olacak merak etme dedi.. önlemdi o sadece kafamızda soru işareti olmasın diye dedi..
bugün ilk defa doğum şeklini konuştuk.. ben sordum.. biliyorum daha erken ama ne düşünüyorsunuz dedim.. doktorcumda biraz nazlı, biraz kıymetli bir bebek olduğu için sezeryan derim dedi.. çünkü bebek açısından en sağlıklı yöntem dedi.. bide bu kadar çekilen sıkıntıdan sonra dedi :))
bende normal istiyorum eğer herşey yolunda giderse dedim... herşey bu kadar anormalken doğum bari normal olsun dedim :))) güldü doktorcumm...
bir dahaki kontrolümüz 15 ekimde.. detaylıya giricez ilk defa.. bakalım hayırlısı artık...
kızlar bu arada sabah 8.30da sezaryan için hastaneye yatıyorum.medisuya.öğlen ameliyata gireceğim ve inşallah kızım, minik prensesime kavuşacağım.çok heyecanlıyım.eyvahedigeldismiledualarınızı eksik etmeyin.hakkınızıda helal edinolumunekankayizsmile
kızlar geldim kontrolden.
şeker yüklemesi normalmiş..
bebek 2 hafta önden gidiyormuş(ama normal dedi doktor)
900 gr olmuşş:):)
ayaklarım şişiyor tuzu azaltayımmı dedim..tuz önemli kısma,sadece aşırıya kaçma dedi.
hayırlısı bakalım..
kızlar geldim kontrolden.
şeker yüklemesi normalmiş..
bebek 2 hafta önden gidiyormuş(ama normal dedi doktor)
900 gr olmuşş:):)
ayaklarım şişiyor tuzu azaltayımmı dedim..tuz önemli kısma,sadece aşırıya kaçma dedi.
hayırlısı bakalım..
canım ya seni böyle duyunca kafam çok karıştı...birdaha kontrolüm ayın 17sinde..ozaman soracağım..şimdi onu bırakıp yeni bir hastaneye doktora alışmakta zor olacak.seni ameliyat edecek seyiz hm mı? o prof du dimi?
fiyatı gerçekten uygun ama çoçuk doktoru ve aşıları anlamdım doğar doğmazmı aşı oluyor..
andevada nasıl bilmiyorum çoçuk doktoru için bişi demediler..zaten herhalukarda aşılar ücretli değilmi..hepatit B devlet karşılamıyormu?? vitamin aşısınıda ilk defa duydum doğrusu...öf ya bilmediğim okadar çok şey varki panik yapmamak elden değil.eyvahedigeldismile
caanım benim ne hakkımız var ki .... helal olsun... allahım yar ve yardımcınız olsun...pozitif düşün... doğumdayken bile bebeğini kucağına alacağın anı düşün... dularım seninle canım... allah kurtarsın... allahıma emanet olsun...:a015:
spinal anestezide ne ??? ooo refakatçi ve oda süslemeside içinde iyiymişşş...
çocuk doktorunu neden kurum karşılamıyor anlamadım???kurum derken sizin bağkur-ssk-emekli sandığı hangisi canım... yoksa hiçbirimi karşılamıyor??
canım benim ne güzel bebeğine kavuşucaksın.bugün bitmez senin için artık.bu arada epidural mi olucak.doğumdan sonra görüşürüz inşallah.sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini.allaha emanet ol canım...
canım yaklaştı desene..ay çok heyecanlı..
hayırlı haberlerini bekliyoruz..darısı başımıza..
ayyy cnm senin adına çok sevindim bebeğini artık alacaksın kucağına ne kadar güzel günler hızla geçsin istiyorum bende bebeğimi çok merak ediyorum çünkü ultrason resimleriyle farklı oluyor bebeğini kucağına alıp mutlu günler geçirmeni temenni ediyorum cnm
canım andevada çocuk dr.u ayrıyeten muayene ücreti almıyor.ama sadece hapatit b yapılıyor.vitamin aşısına gerek varmı bende bilmiyorum.
sezeryanı seyide hnm yapacak evt.bu benim 8.dr.um.dr değiştirmekten korkma.için rahat edene kadar ara derim.önemli olan güvenmen.güveniyorsan değiştirme.
paylaşımlarımız oluyor birbirimizden öğreniyoruz desteğiniz var siz helal edinde:))
canım benim emekli sandığı.öle dediler çocuk aşılarını herhalde kurum karşılamıyomuş.
çocuk dr.u 200 alıyor dediler.
amin.allah razı olsun canım.spinal anestezi olacak epiduralin bi değişiği
.
sağol canım.inş.
valla 9 ay çok uzun bi süreç ama geçip gidiyor.bana şu 1 hafta geçmek bilmedi.41deyiz biz.bu gecede eminim sabah olmak bilmez.öyle heyecan varki ne canım yemek yemek istiyor nede uyku uyuyabileceğimi sanıyorum.inş kucağıma alabilirim sağsalim.sonrada darısı sizin başınıza olur inş.:Saruboceq:
off ya yarın doğuma gireceğiz eşim hala eve gelmedi.5 gün izinli diye iş verdiler sanırım.çok moralim bozuk.heyecanımızı paylaşamıyoruz.son akşamımı onsuz geçiriyorum((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?