Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bakalım allah kısmet ederse yarın bu saatlerde kucağımda olacak inş.:Saruboceq:

sende doğum şeklini konuş biran önce sonradan su yapmasınben çok ipleyeceğini sanmıyorum olsun ne varki yaparsın normal diyecek

medisuda sezaryan 530 spinal anestezi olacağım.anestezi ücreti içinde.+refakatçı+oda süslemesi de içinde.yalnız çocuk dr.unu kurum karşılamıyor ona :200 vereceğiz muayene+hepatit b+vitamin aşısı içinde.şu haliyle bile andevadan daha uygun.

canım ya seni böyle duyunca kafam çok karıştı...birdaha kontrolüm ayın 17sinde..ozaman soracağım..şimdi onu bırakıp yeni bir hastaneye doktora alışmakta zor olacak.seni ameliyat edecek seyiz hm mı? o prof du dimi?
fiyatı gerçekten uygun ama çoçuk doktoru ve aşıları anlamdım doğar doğmazmı aşı oluyor..
andevada nasıl bilmiyorum çoçuk doktoru için bişi demediler..zaten herhalukarda aşılar ücretli değilmi..hepatit B devlet karşılamıyormu?? vitamin aşısınıda ilk defa duydum doğrusu...öf ya bilmediğim okadar çok şey varki panik yapmamak elden değil.eyvahedigeldismile

canım sağol... temiz kağıdı alınca daha çok rahatlıycam allahın izniyle...yarın bebek odamızın ödemesini bi yapalımda... artık sonra alışveriş..

amin canım inşallahh... evet canım karşılaşsak iyi olurdu ama neyse kısmet değilmiş..

özgür bey yapacağını yaptıda ben garanticiyim işte.. rahatlayamıyorum beyaz kağıdı elime almadan...

hayırlısı artık canım...

caanım benim ne hakkımız var ki .... helal olsun... allahım yar ve yardımcınız olsun...pozitif düşün... doğumdayken bile bebeğini kucağına alacağın anı düşün... dularım seninle canım... allah kurtarsın... allahıma emanet olsun...:a015:

spinal anestezide ne ??? ooo refakatçi ve oda süslemeside içinde iyiymişşş...

çocuk doktorunu neden kurum karşılamıyor anlamadım???kurum derken sizin bağkur-ssk-emekli sandığı hangisi canım... yoksa hiçbirimi karşılamıyor??

bencede çok fiyatı daha önce link vermiştim burda orda güzel ürünler var hemde oda o fiyata odasının baya ürününü alırsın burada baby home satıyormuş ürünlerini

haklısın canım bencede pahalı..uyku seti,perde ve halıyı annemler yapacak..bebek odasınıda onlar aldı..çokta abartmiyim dedim artık..söylediğin sitedekiler çok hoş bakmıştım..funnababy sanırım değil mi?219 tl diyor nette..bide çileğinkilere baktımbaby safari hoşuma gittioda 219 tl..ama baby safari turunculu...eşimde mavili istiyor.bende mavi sevmem pek..turunculular daha canlı geliyor gözüme..ben buldukça resim eklerim size ,fikirlerinizi alırım..sağol canımm.

canım hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun hakkımızda.bende bugün sordum doktoruma.oda sizde araştırın hangisini isterseniz dedi.ama benim yine 2 hafta önden gidiyormuş.başta büyük gibi.normal doğum zor olabilir ama daha erken konuşmak için dedi..son zamana kadar normal olacakmış gibi gideriz,bi sıkıntı olursa sezeryan dedi.

canım benim ne güzel bebeğine kavuşucaksın.bugün bitmez senin için artık.bu arada epidural mi olucak.doğumdan sonra görüşürüz inşallah.sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini.allaha emanet ol canım...

canım yaklaştı desene..ay çok heyecanlı..
hayırlı haberlerini bekliyoruz..darısı başımıza..

kızlar geldim kontrolden.
şeker yüklemesi normalmiş..
bebek 2 hafta önden gidiyormuş(ama normal dedi doktor)
900 gr olmuşş:):)
ayaklarım şişiyor tuzu azaltayımmı dedim..tuz önemli kısma,sadece aşırıya kaçma dedi.
hayırlısı bakalım..

geçmiş olsun canım.. çok şükür atlattın.. darısı başımıza :)

ayyy cnm senin adına çok sevindim bebeğini artık alacaksın kucağına ne kadar güzel günler hızla geçsin istiyorum bende bebeğimi çok merak ediyorum çünkü ultrason resimleriyle farklı oluyor bebeğini kucağına alıp mutlu günler geçirmeni temenni ediyorum cnm

gözün aydın canım bende haftaya perşembe gideceğim bakalım bebişim ne kadar büyümüş

canım andevada çocuk dr.u ayrıyeten muayene ücreti almıyor.ama sadece hapatit b yapılıyor.vitamin aşısına gerek varmı bende bilmiyorum.
sezeryanı seyide hnm yapacak evt.bu benim 8.dr.um.dr değiştirmekten korkma.için rahat edene kadar ara derim.önemli olan güvenmen.güveniyorsan değiştirme.

paylaşımlarımız oluyor birbirimizden öğreniyoruz desteğiniz var siz helal edinde:))

canım benim emekli sandığı.öle dediler çocuk aşılarını herhalde kurum karşılamıyomuş.
çocuk dr.u 200 alıyor dediler.

amin.allah razı olsun canım.spinal anestezi olacak epiduralin bi değişiği
.
canım yaklaştı desene..ay çok heyecanlı..

hayırlı haberlerini bekliyoruz..darısı başımıza..

sağol canım.inş.

valla 9 ay çok uzun bi süreç ama geçip gidiyor.bana şu 1 hafta geçmek bilmedi.41deyiz biz.bu gecede eminim sabah olmak bilmez.öyle heyecan varki ne canım yemek yemek istiyor nede uyku uyuyabileceğimi sanıyorum.inş kucağıma alabilirim sağsalim.sonrada darısı sizin başınıza olur inş.:Saruboceq:

off ya yarın doğuma gireceğiz eşim hala eve gelmedi.5 gün izinli diye iş verdiler sanırım.çok moralim bozuk.heyecanımızı paylaşamıyoruz.son akşamımı onsuz geçiriyorum((((

doktor konusunda kesinlikle haklısın.. bende hamile kalana kadar kim iyi dendiyse gezdim.. ama güvendiğim ve sevdiğim dokotorla hamileliğime başladım...

doktor çok ama çok önemli..böyle bir doktorda nasıl içiniz bu kadar rahattı ben anlamadım zaten... ben mümkün değil yapamazdım... ben kontrole gidiyorum 45 dak.. 1 saat çıkmıyorum.. soruyorumda.. soruyorum.. doktorumda açıklıyor sağolsun... 7/ 24 cebinden ulaşıyorum.. oda beni arıyor... vss. vss. zaten bilirsin yapısı gereği sakin biri özgür bey... sakin ama herşeye normal diyen cinsten değil :)))

kıyamam saana olumunekankayizsmile sakin olmaya çalış canım.. moralini bozma ne olur.. bak yarın bu saatler prensesle beraber olacaksın allahın izniyle.. güzel şeyler düşün herşey güzel olsun...

off ya yarın doğuma gireceğiz eşim hala eve gelmedi.5 gün izinli diye iş verdiler sanırım.çok moralim bozuk.heyecanımızı paylaşamıyoruz.son akşamımı onsuz geçiriyorum((((

yaaa yinemi geç kaldım,bütün bebekler ve anneleri uyumuş..:CüvCüv:
oysa buakşam klmsm vedalaşacaktık..

canım bunları artık doğumdan sonra olursun...dualarım seninle..hakkımız yok ama sen istediğin için hakkım helal olsun...hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.... :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…