Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canım valla bende klmsm yaşadıklarından sonra doktorumdan yana soru işareti oluştu...
benim doktor normal doğumdan yana başkalarıda doktoru hep sezeryana yönlerdiriyor dye yakınıyor. arz ve talep meselesi değilmi bu?? iyi bir doktor olmasa sence andeva barındırır mı kendi bünyesinde?? öf valla kafam allak bulllak oldu..

buarada spinal sezeryanı sormuşssun bende geçen aylarda forumda sordum ...ağrıyı anında kesmek için bişi bağlıyorlarmış ameliyattan sonra çıkmıyor,ordan enjekte ediyorlar ağrıkesiciyi.:uhm:googledan bi bak istersen..

günaydın herkese
klmasm hastanedesindir şuanda inşallah güzel kızını kucağına aldığını okuyacağız burdan tekrar Allah yardımcınız olsun

canım bencede soru işaretin olsun...bu çok ama çok önemli bişi...düşünsene klmsm doktorunu arıyor sancım var demek için doktoru geri bile dönmüyor...enteresan bişi ya...

tabiiki arz ve talep meselesi bu... ben dün doktoruma gittiğimde ilk defa doğum konusunu konuştuk.. bence sezeryan dedi.. çünkü doktorlara sezeryan daha kolay gelir dedi.. bebek açısından kolay gelir dedi.. hiç bir problem olmadan belirlenen tarihte çıkarıveririz bebeği dedi.. ama bu demek değilki illa sezeryan.... duruma göre hareket edilir dedi.. bende normaal istiyorum dedim eğer allahtan bişi çıkmazsa dedim... tamam dedi...

canım iyi bir doktordur mutlaka.. tabiiki tutmaz andeva kötü olsa.. ama bu tercih meselesidir.. iyide olsa doktor ilgisiz alakasız olanı ben tercih etmiyorum canım.. çünkü biz hassas insanlarız.. özellikle şu dönem.. havadan nem kaparız.. daha çok ilgi daha çok alaka lazım bize...

iyi düşünmek lazım canım benim...

sanırım şu saatlerde kucağına almıştır kızını sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde... allah yar ve yardımcısı olsun :Saruboceq:

günaydın herkese
klmasm hastanedesindir şuanda inşallah güzel kızını kucağına aldığını okuyacağız burdan tekrar Allah yardımcınız olsun

Mrb arkadaşlar
Ben işyerinde nöbetciyim,yarın sabaha değin buradayım.
Sizlerde addalara gittiniz sanırım.

klmasn inşallah sağlıcakla gelmiştir bebeğin cnm.

kızlar selam...
bugün biraz alışveriş yaptık junior club tan..
size yazayım neyi ne kadara aldığımızı.
önce 10 tl ye kart çıkarttık.bu kartla 3 yıl boyunca indirimli alışveriş yapabiliyormuşuz.

park yatak baby rose(60-120) 159 tl cibinlikli
fres'n soft göğüs pedi(30 adet) 3,89 tl
sweet baby emzik tutucu 2,24 tl
chicco emzik 1 tl
johnson's baby 200 g. pudra 5,78 tl
dalin sabun(3 lü) 3,54 tl
dalin pişik kremi(100 ml) 9,32 tl
wee baby tırnak makası 2,71 tl
chicco tarak 1 tl
johnson's baby vücut şampuanı(250 ml)ofis marketten 2,90 tl

şampuan dalin ve johnsons baby almıştık.bide bebeyağı hazırdı..
park yatağı bu gece kurarız.eşimin maçı bi bitsinde ..resmini eklerim..

Son düzenleme:

güle güle kullanın canım..

bizde uğramıştık ama söz vermiştim kocişe sadece bakacam diye bizde kart çıkarıp alacağız ordan bir şeyler güle güle kullanın resmide bekliyoruz

canım güle güle kullansın bebişin...

nerde bu junior club ??

merhabalar canım,
bugün çoçuk partisine katıldım,orada kadın doğum doktoru vardı,soru işaretlerimi dile getirdim.oda her doktorun yoğurt yiyişi farklıdır manasına getirdi..ama tabi oada klmsm yaptığını hayretle dinledi...asla doktorumu kötülemedim sadece kadın doğumcular arasında normal bir davranışmı diye sormak istedim.partide bir sürü anne vardı ,onalrın tavisyesi ise eğer doktorun rahatsa sende rahat olursun diyorlar..dün akşam eşimlede paylaştım..gökbay iyi,güven veriyor diyor.suanki karar son dakiikaya kadar gökbay bey..ama sezeryan konusunda ise anestezi uzmanının iyi olması çoook önemli...doktor oanda devreden çıkıyor.onuda ayrı bir araştırmam lazım.fisfisfis

tavsiyelerin içinde teşekkür ederim kulağıma küpe yapacağım..

renkleri çok güzel çıkmadı resimde..
resimdekinden daha hoş..
size soracaklarım vardı aslında ama biraz ev toplamam lazım..tekrar uğrarım birazdan..

renkleri çok güzel çıkmadı resimde..
resimdekinden daha hoş..
size soracaklarım vardı aslında ama biraz ev toplamam lazım..tekrar uğrarım birazdan..

çok güzel canım gülerek sağlıkla uyusun inşallah...bu arada hepinize birşey sorucam içinizde andeva yıldızda epidural ya da spinal anesteziyle doğum yapmayı düşünen varmı varsa anestesicileri hakkında bilgi istiyorum...bide oda süslemesi varmı yıldızda?

kızlar sizinde fikirlerinizi almak istiyorum..
bebek odamızın resmini eklemiştim,düz bayaz...
uyku seti ve perdede bunları almak istiyorum.
çilek baby safari
szice nasıl olur?
uyku seti 220 tl
fon perde(2 adet) 180 tl
tül(2 adet) 180 tl
perde fiyatı biraz çok geldi..belki sadece fonları alırım..tül beyaz benim,idare eder.

[/URL][/IMG]

kimsecikler yok gibi yine..bende uyuyorum artık..yarın görüşürüz.hepinize iyi geceler.

sağol canım..
andeva hakkında bi fikrim yok
yardımcı olamadım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…