kızlar sizinde fikirlerinizi almak istiyorum..
bebek odamızın resmini eklemiştim,düz bayaz...
uyku seti ve perdede bunları almak istiyorum.
çilek baby safari
szice nasıl olur?
uyku seti 220 tl
fon perde(2 adet) 180 tl
tül(2 adet) 180 tl
perde fiyatı biraz çok geldi..belki sadece fonları alırım..tül beyaz benim,idare eder.
[/URL][/IMG]
çok güzel canım gülerek sağlıkla uyusun inşallah...bu arada hepinize birşey sorucam içinizde andeva yıldızda epidural ya da spinal anesteziyle doğum yapmayı düşünen varmı varsa anestesicileri hakkında bilgi istiyorum...bide oda süslemesi varmı yıldızda?
çok güzel bence..bizde bugün eşimle perdeciye gittik stor ve gemici desenli kaliteli bir perde 300 tl indrimli hali tanıdık vasıtasıyla gittik.storlarda kampanya var 16 tl metresi.benim odamın konseptine pek uymuyor çilek in aksesuarları istersen bide o perdeciye bak özmen perde galeriadan aşağı tarafta 3 katlı bi yer tüllerde heryerdekinden çok çeşit var canım.o kadar yer gezdim ordaki çeşit yoktu.çilekten almadan önce bide oraya git derim canım...kızlar sizinde fikirlerinizi almak istiyorum..
bebek odamızın resmini eklemiştim,düz bayaz...
uyku seti ve perdede bunları almak istiyorum.
çilek baby safari
szice nasıl olur?
uyku seti 220 tl
fon perde(2 adet) 180 tl
tül(2 adet) 180 tl
perde fiyatı biraz çok geldi..belki sadece fonları alırım..tül beyaz benim,idare eder.
[/URL][/IMG]
sft,bunu başka bir siteeden alıntı aldım...yıldızda doğum yapan şunu söylemiş:
Ben 8 Şubatta Yıldız Andevada sezeryan doğum yaptım. Antalyada oturanlara şiddetle tavsiye ederim. 5 yıldızlı otel gibiydi. Hemşireler 7/24 ilgilendi. Doğuma 10 kişi girdi. Anestezi uzmanı her an yanımdaydı hatta devamlı elimi tutup moral verdi. Ben spinal anestezi oldum. Doğum sonrası bakım harikaydı. Bebek doktoru devamlı geldi gitti. 2 gece kaldım. Özel odada eşimle beraber kaldık. Telebizyon, buzdolabı, sıcak su ne ararsan vardı. Fiyatı da oldukça makul biz 650 verdik, bebeğin aşıları bakımı 15 gün sonraki ilk muayenesi ve benim ilk muayenem içinde.
birazcık içime su serpti yerimseniben
canım ben düşünüyorum...geçen aylarda forumda yapan birsiyle karşılaştım çok memnun kaldığını söyledi..sezeryanda zaten doktordan ziyade anestesi uzmanı çok önemli,ama kötü bir uzmanı andeva bünyesinde barındırmaz,tek tesellim bu..yinede doğuma kadar araştıracağım..:1rolleyes:
oda süslemesi yıldızda 40 tl.
not: topçular andeveda anestesi uzmanı gülsüm hanım var,herkes onu yere göre sığdaramıyor..kendi ablamda bu gruba dahil...a.s
aaa evet bunu bende okumuştum.ama fiyat çok düşük geldide pek tatmin olamadım.ben en çok önerilen anestezi uzmanının ismini istiyorum ama bulamıyorum.epidural düşünüyorum ve tek düşündüğüm anestezicinin deneyimi napıcam bilmiyorum.sen doğumu nerde düşünüyorsun?
iyi pazarlar kızlar,
bugün burası pek sessiz,malum pazar.
geçenlerde prensin kıyafetlerini ütüleyip dolaba kaldırdım ev halen mis gibi bebek kokuyor..
:ecrin_bebek:
özdilekten bingonun yüzey temizliyecisi aldım,bebeğimin dünyası diye daha kullanmaya fırsatım olmadı ama kapağı açınca bile mis mis...şutarafagitti
akşama görüşürüz..hepinize iyi pazarlar...:teytey:
ben beğendim..piyasa fiyatını bilmiyorum.bence beyaz bir odada çok şık durur..:lepi:
çok güzel bence..bizde bugün eşimle perdeciye gittik stor ve gemici desenli kaliteli bir perde 300 tl indrimli hali tanıdık vasıtasıyla gittik.storlarda kampanya var 16 tl metresi.benim odamın konseptine pek uymuyor çilek in aksesuarları istersen bide o perdeciye bak özmen perde galeriadan aşağı tarafta 3 katlı bi yer tüllerde heryerdekinden çok çeşit var canım.o kadar yer gezdim ordaki çeşit yoktu.çilekten almadan önce bide oraya git derim canım...
bi bakiyim canım..daha perdecilere hiç bakamadım..kararsızım bende..bide çocuk tülleri hep kısamı oluyor?
benim baktıklarım boy 2.60 canım acele etme dediğim perdeciye bak derim çok çeşit var..
iyiymiş boyları..ablamda uzun yapma,az büyüyünce çocuk dolar boynuna diyor,kararsız kaldım..
kızlar hepinize iyi pazarlar....
amma kaynatmışsınız maşallahınız var hani...
krokan; canım benim stor perde şık duruyor... çilek safari şeker duruyor.. aradaki fark bu.. gerisine sen bütçene göre karar ver bence ve biraz daha araştır ki hem içine sinen olsun hemde bütçene sinen :))
krokan; canım prensinin oyun parkı çok güzel... iyi günlerde kullansın... allah nazarlardan saklasın
bebek7 canım nasılsın ?? prens nasıl? kıyafatler yıkandı, ütülendi ve yerleşti.. maşallahh diyorum sana... bebiş eksik sadece yerimseniben oda hayırlısıyla gelsin inşallahh :Saruboceq:
kızlar; bizde bugün kızımız için baya bi alışveriş yaptık eşimle... junior club a gittik.. 11 li hastane çıkışı (rengine bayıldım)... 1 emzik ( bambino).. 2 penye battaniye ...ıslak mendil ( uni baby yeni doğan 3lü).. molfix yeni doğan ( bebek bezi)
ordan çıktık enes bebeye gittik.. 1 uyku tulumu.. küvet.. filesi... 1 büyük havlu.. 1 penye patik.. 24 tane mermerşahi ağız bezi... 1 fenerbahçe 5 li hastane çıkışı... 1 arkası muşamba önlük.. 2 çıtçıtlı badi.. 1 pijama alt üst.. 1 üst..
ordan çıktık.. koçtaşa gittik.. odasına gece parlayan sticker (6 tane)... buhar makinası premier marka...
ordan çıktık irem bebeye... sunny baby travel sistem bebek arabası...ve 5li set ( anakucağı, çanta,portbebe,alt açma,kangru)
baya masrafa girik geldik yani anlayacağınız bugün...baya büyük bölümü bitti.. bundan sonra hep çıtçıtlı bady ve alt üst alırım.. bide tabii anneye eksikler var ohaoldumsmile
günaydın;bebişin kıyafetlerini normal deterjanlamı yıkadın yoksa bebek deterjanıylamı yıkadın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?