yasmin, valla çok sevindim...güle güle kullansın prensesin...opuyorumnanaktan
biz iyiyiz oğluşla teyzesii...hatta anne karnında daha iyiyiz sempatiksalakcinni
bugün siz kepçe antalya kazan gezmişsiniz..:lepi:eee resimlerini çekersin artık pembe pembe annesi
sağol canım tşk ederim..
aynen öyle inanılmaz yorulduk mirmirmirmir hatta eve alışveriş yapacaktık yiyecek içecek ama maalesef ona fırsat kalmadı..
canım yarın odasının ödemesini yapmaya gidicem.. odanın geliş tarihi falan belli olur.. hepsiyle beraber çeker koyarım...
valla sana bişey diyeyim mi... önlüğü ve emziği hariç hiç pembe bişey yok desem kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 akşam akşam güldürdün...pembedir şimdi herşey diye beklerken sadece emzik ve önlük çıktı kaydirigubbakcemile3
senin prenses nasıl baklaım bugün annesi?? yedinmi tatlı??kaydirigubbakcemile3
hmmm :uhm: doktoruna sordun mu?
biraz masaj iyi gelir diye düşünüyorum...
cuma günü gittiğimde sormayı unuttum.. yarın arıyayım bari... insanın boşluğu neden ağrırki başka ?? belimin hemen üstü..
tabi ara dokttorunu ,senin öyle bir imkanın var nede olsa kaydirigubbakcemile3
buakşam bendede bir baş ağrısı ve mide bulantısı sorma, ekrana bakarken bile gözlerim acıyor...en iyisi ben kaçayım..daha fazla zorlamayım geçer diye düşünüyordum ki geçmiyor anlaşılan...
tekrardan güle güle kullansın annesi....:lepi:
yarın görüşürüz..sana ve presese iyi geceler....opuyorumnanaktan
kızlar hepinize iyi pazarlar....
amma kaynatmışsınız maşallahınız var hani...
krokan; canım benim stor perde şık duruyor... çilek safari şeker duruyor.. aradaki fark bu.. gerisine sen bütçene göre karar ver bence ve biraz daha araştır ki hem içine sinen olsun hemde bütçene sinen :))
krokan; canım prensinin oyun parkı çok güzel... iyi günlerde kullansın... allah nazarlardan saklasın
bebek7 canım nasılsın ?? prens nasıl? kıyafatler yıkandı, ütülendi ve yerleşti.. maşallahh diyorum sana... bebiş eksik sadece yerimseniben oda hayırlısıyla gelsin inşallahh :Saruboceq:
kızlar; bizde bugün kızımız için baya bi alışveriş yaptık eşimle... junior club a gittik.. 11 li hastane çıkışı (rengine bayıldım)... 1 emzik ( bambino).. 2 penye battaniye ...ıslak mendil ( uni baby yeni doğan 3lü).. molfix yeni doğan ( bebek bezi)
ordan çıktık enes bebeye gittik.. 1 uyku tulumu.. küvet.. filesi... 1 büyük havlu.. 1 penye patik.. 24 tane mermerşahi ağız bezi... 1 fenerbahçe 5 li hastane çıkışı... 1 arkası muşamba önlük.. 2 çıtçıtlı badi.. 1 pijama alt üst.. 1 üst..
ordan çıktık.. koçtaşa gittik.. odasına gece parlayan sticker (6 tane)... buhar makinası premier marka...
ordan çıktık irem bebeye... sunny baby travel sistem bebek arabası...ve 5li set ( anakucağı, çanta,portbebe,alt açma,kangru)
baya masrafa girik geldik yani anlayacağınız bugün...baya büyük bölümü bitti.. bundan sonra hep çıtçıtlı bady ve alt üst alırım.. bide tabii anneye eksikler var ohaoldumsmile
kızlar hepinize iyi pazarlar....
amma kaynatmışsınız maşallahınız var hani...
krokan; canım benim stor perde şık duruyor... çilek safari şeker duruyor.. aradaki fark bu.. gerisine sen bütçene göre karar ver bence ve biraz daha araştır ki hem içine sinen olsun hemde bütçene sinen :))
krokan; canım prensinin oyun parkı çok güzel... iyi günlerde kullansın... allah nazarlardan saklasın
bebek7 canım nasılsın ?? prens nasıl? kıyafatler yıkandı, ütülendi ve yerleşti.. maşallahh diyorum sana... bebiş eksik sadece yerimseniben oda hayırlısıyla gelsin inşallahh :Saruboceq:
kızlar; bizde bugün kızımız için baya bi alışveriş yaptık eşimle... junior club a gittik.. 11 li hastane çıkışı (rengine bayıldım)... 1 emzik ( bambino).. 2 penye battaniye ...ıslak mendil ( uni baby yeni doğan 3lü).. molfix yeni doğan ( bebek bezi)
ordan çıktık enes bebeye gittik.. 1 uyku tulumu.. küvet.. filesi... 1 büyük havlu.. 1 penye patik.. 24 tane mermerşahi ağız bezi... 1 fenerbahçe 5 li hastane çıkışı... 1 arkası muşamba önlük.. 2 çıtçıtlı badi.. 1 pijama alt üst.. 1 üst..
ordan çıktık.. koçtaşa gittik.. odasına gece parlayan sticker (6 tane)... buhar makinası premier marka...
ordan çıktık irem bebeye... sunny baby travel sistem bebek arabası...ve 5li set ( anakucağı, çanta,portbebe,alt açma,kangru)
baya masrafa girik geldik yani anlayacağınız bugün...baya büyük bölümü bitti.. bundan sonra hep çıtçıtlı bady ve alt üst alırım.. bide tabii anneye eksikler var ohaoldumsmile
kızlar günaydın.ya benim karnım çok gerilmeye başladı sizler krem ne kullanıyorsunuz.doktorum bana mustela önermişti en iyisi oymuş.gerçektende araştırdım öyle.ama 80 tl.bence çok eşimde tutturdu çatlarsa senin moralin bozulucak o yüzden alalım diyor sizce ne yapmalıyım?
canım bende yok sanıyordum..meğer göbüşten göremiyormuşum..geçen gün karnımın altına,kasığımın hemen üzerine ayna tuttum..baya çatlamışım..bebe yağıda sürmüyordum.çatlamadım ben diye.söylediğin kremi bende duydum..çok övdüler kullananlar..gerekirse alcaz artık napalım.bu çatlağın geri dönüşü yok..imkanın varsa al derim.bende düşünüyorum..pahalı ama doğuma kadar en fazla 2 kutu gider bence..bebe yağıda süreriz.
kızlar geçmişi okuyamıyorum.fazla kalamıcam.ben kızımı kucağıma aldım darısı başınza.spinal anestezi oldum.ameliyat güle oynaya geçti ama sonrasında ayaklarım açılırken ağladım dikişlerin acısından.yattıkça ağrıyor hemen ayaklanırsanız çabuk geçiyor cumartesi 1de oldu ameliyat şuanda gezinebiliyorum acıyor ama kendi işimi yapıyorum çok şükür.kızımda biraz sarılık var sütüm yok.detayları anlatırım.öpüyorum.
face kullanıyormusunuz kızlar??? kullanan varsa eklemek isteyen varsa özelden mesaj atabilirim...
kızlar geçmişi okuyamıyorum.fazla kalamıcam.ben kızımı kucağıma aldım darısı başınza.spinal anestezi oldum.ameliyat güle oynaya geçti ama sonrasında ayaklarım açılırken ağladım dikişlerin acısından.yattıkça ağrıyor hemen ayaklanırsanız çabuk geçiyor cumartesi 1de oldu ameliyat şuanda gezinebiliyorum acıyor ama kendi işimi yapıyorum çok şükür.kızımda biraz sarılık var sütüm yok.detayları anlatırım.öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?