Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
sağol canım tşk ederim..

aynen öyle inanılmaz yorulduk mirmirmirmir hatta eve alışveriş yapacaktık yiyecek içecek ama maalesef ona fırsat kalmadı..

canım yarın odasının ödemesini yapmaya gidicem.. odanın geliş tarihi falan belli olur.. hepsiyle beraber çeker koyarım...

valla sana bişey diyeyim mi... önlüğü ve emziği hariç hiç pembe bişey yok desem kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 akşam akşam güldürdün...pembedir şimdi herşey diye beklerken sadece emzik ve önlük çıktı kaydirigubbakcemile3
senin prenses nasıl baklaım bugün annesi?? yedinmi tatlı??kaydirigubbakcemile3

hiç sorma bende güldüm yazarken sana :)) sen bir anda sorunca şöyle bi düşündüm sadece emzik ve önlük kaydirigubbakcemile3 ben pek pembe sevmem canım ya.. ufaklıklarıda şimdiden kıza pembe erkeğe mavi diye şartlandırmamak gerek diye düşünüyorum.. oo sarı, krem,yeşil, mavii kii ağırlık bende mavi :)))

ben tatlı yiyemiyorum canım anında miğdem bulanıyor... ama ara arada olsa ben burdayım anne diyor kızım... oda bana yetiyor canım.. ne yapalım eldekiyle yetiniyoruz.. :))

gaz problemim çok.. çıkaramıyorum.. :kedi: bu yüzden de sağ boşluğumda bayadır bir ağrı var... çok rahatsız ediyor beni... yürürken, otururken.. sürekli bir ağrı hali..

cuma günü gittiğimde sormayı unuttum.. yarın arıyayım bari... insanın boşluğu neden ağrırki başka ?? belimin hemen üstü derken yan tarafım.. anlatabildim mi bilmiyorum ya..

hmmm :uhm: doktoruna sordun mu?
biraz masaj iyi gelir diye düşünüyorum...

Son düzenleme:
face kullanıyormusunuz kızlar??? kullanan varsa eklemek isteyen varsa özelden mesaj atabilirim...

cuma günü gittiğimde sormayı unuttum.. yarın arıyayım bari... insanın boşluğu neden ağrırki başka ?? belimin hemen üstü..

tabi ara dokttorunu ,senin öyle bir imkanın var nede olsa kaydirigubbakcemile3

buakşam bendede bir baş ağrısı ve mide bulantısı sorma, ekrana bakarken bile gözlerim acıyor...en iyisi ben kaçayım..daha fazla zorlamayım geçer diye düşünüyordum ki geçmiyor anlaşılan...
tekrardan güle güle kullansın annesi....:lepi:
yarın görüşürüz..sana ve presese iyi geceler....opuyorumnanaktan

bende kaçıyorum canım...mirmirmirmir yorulduk baya dinlenelim..

migren mi var sende ?? benim doktorum parol vermişti bana ağrı kesici olarak.. benimde dün akşam çok fenaydı.. içtim bir tane.. bende migren var..yorma kendini ekrana bakmak daha beter yapar..

evet böyle bir imkanım varken arayayım doktorcuğumu kaydirigubbakcemile3

sağol canım benim allah razı olsun.. daha güzelleri sizlerin olsun.. :Saruboceq:

görüşürüz canım.. iyi geceler allah rahatlık versin sanada prensinede opuyorumnanaktan

canım benim çok iyi yapmışsın bebişe alışveriş yapmakla çok iyi gelmiştir eminim...güle güle kullansın sağlıkla inşallah.

kızlar günaydın.ya benim karnım çok gerilmeye başladı sizler krem ne kullanıyorsunuz.doktorum bana mustela önermişti en iyisi oymuş.gerçektende araştırdım öyle.ama 80 tl.bence çok eşimde tutturdu çatlarsa senin moralin bozulucak o yüzden alalım diyor sizce ne yapmalıyım?

canım eksikleri baya bitirmişsiniz...güzel günlerde giysin kızın..biz bide küvet almıştık..unutmuşum yazmayı..filesiyle 22 tl galibe.yine juniordan..
fenerbahçeli hastane çıkışını ne kadara aldın canım..neler var içinde?bizde düşünüyoruz..dün migrosta sordum 68 tl ydi sanırım..

canım bende yok sanıyordum..meğer göbüşten göremiyormuşum..geçen gün karnımın altına,kasığımın hemen üzerine ayna tuttum..baya çatlamışım..bebe yağıda sürmüyordum.çatlamadım ben diye.söylediğin kremi bende duydum..çok övdüler kullananlar..gerekirse alcaz artık napalım.bu çatlağın geri dönüşü yok..imkanın varsa al derim.bende düşünüyorum..pahalı ama doğuma kadar en fazla 2 kutu gider bence..bebe yağıda süreriz.

evet canım alıcaz artık yapcak bişey yok..

günaydın güzel anneler...I
hele şükür baş ağrım geçti,sabah kadar kıvrandık..
fenerbahçeli takımı özdileğin kendi mağazasında gördüm 27tl mi neydi..
hamileliğimin 2.ayından beri bebeyağı kullanıyorum oda dusjtan dusja..
eğer kaşıntım tutarsa nuetragenanın nemlendiriicsini sürüyorum..Kaşıntı tutarsa kızlar sakın ola kaşımayın asıl çatlatan derinizi kaşımanız elinizle...hemen bir nemlendirici ile devreye girin dairesel hareketlerle kremi yedirin.
benim duyduğum ise mothercaredeki çatlak kremi iyimiş.ama aylardır ellerinde yok gelecek diyorlar.son soralı 1 ay önceydi..benimde bir arkadaş almış ordan 9 tl indirimli fiyatı..%50indirimli alsa demek 20 filan..

kızlar geçmişi okuyamıyorum.fazla kalamıcam.ben kızımı kucağıma aldım darısı başınza.spinal anestezi oldum.ameliyat güle oynaya geçti ama sonrasında ayaklarım açılırken ağladım dikişlerin acısından.yattıkça ağrıyor hemen ayaklanırsanız çabuk geçiyor cumartesi 1de oldu ameliyat şuanda gezinebiliyorum acıyor ama kendi işimi yapıyorum çok şükür.kızımda biraz sarılık var sütüm yok.detayları anlatırım.öpüyorum.

allah analı babalı büyütsün canım ya ayrıcada çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirsin ayy ne güzel şimdi kızın kollarında darısı hepimizin başına:gitme:

allah analı babalı büyütsün,uzun ömürlü olsun inşallah.
Sana da çok geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…