Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canım benim gözün aydın ömrü uzun olsun kızının güzel bir hayat diliyorum hayırlı evlat olur inşallah darısı da bize opuyorumnanaktan

ayy canım ya çok sevindim seninde bebeğinin de iyi olmanıza allah analı babalı büyütsün inşallah.evet deteyları bekliyoruz.ayaklarım açılırken demişsinde anlayamadım müsait olduğunda ameliyatın başını ve sonunu anlatsana sütün de gelir inşallah hemen canım...

cnm çok sevindim sağ salim kucağına almışsın allah analı babalı büyütsün:1hug:

canım benim çok iyi yapmışsın bebişe alışveriş yapmakla çok iyi gelmiştir eminim...güle güle kullansın sağlıkla inşallah.

sağol canım.. evet kızıma bişiler almak çok ama çok iyi geldi.. daha iyileri sizlerin olsun inşallah... bide sonucumuz iyi gelirseee var yaa dünyalar benimmm olacakkk :Saruboceq:

inşallah canım sağol... biz filesiyle küveti 15 tl ye aldık... canım bizim fenerbahçe hastane çıkışı dandik bişi.. çok kaliteli değil.. orjinalde değil.. enes bebeden aldık.. 12 tl.. eşim sadece fotoğraflık istedi.. kızım giyecek foto çekilecek sonra çıkaracak.. bende eşimi kıramadım..

selam kızlar yeni cicişleri hayırlı olsun herkesin

sağol canım daha iyileri senin olsunzemuszemus

canım benimmmm :teytey: allahıma şükür haber alabildik senden... iyi olmanıza çok sevindim... :lepi:

canım gözün aydın..dediğin gibi darısı başımıza artık..

kızlar ohh bebişin bakım ürünlerini de aldık 1 tanede oyun minderi aldık 230 tl tuttu bu kadarcık şey.kendimede 2 pantalon aldım.yine masraflı gündü.

allah analı babalı büyütsün canım ya ayrıcada çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirsin ayy ne güzel şimdi kızın kollarında darısı hepimizin başına:gitme:

allah analı babalı büyütsün,uzun ömürlü olsun inşallah.
Sana da çok geçmiş olsun cnm

canım benim gözün aydın ömrü uzun olsun kızının güzel bir hayat diliyorum hayırlı evlat olur inşallah darısı da bize opuyorumnanaktan

cnm çok sevindim sağ salim kucağına almışsın allah analı babalı büyütsün:1hug:

canım gözün aydın..dediğin gibi darısı başımıza artık..

hepinize teşekkür ederim darısı başınıza ne diyeyim süper bi duygu.ama 2 gecede toplam 3 saat uyudum o yüzden diyolarmış demkki bol bol uyuyun diye:)

ayaklarım açılırken ağladım yazmıştım açıklayayım.spinalde belden aşağısı uyuşuyor ya uyuşukken acı yok haliyle ama ayaklardan uyuşma geçmeye başlıyor yukarı doğru vee dikiş acılarıyla yüzyüzesin.çığlıklarla noluyo bune acı böyle dedim yani.ama geçiyor.korkmayın:)ee çekecez biraz bu güzellikler için değer.sorularınız varsa cevaplarım.doğum hikayemi uygun bi zamanda yazıcam.

canım benim ya kızın nasıl kaç kilo doğdu ben şimdiden uyuyamıyorum vallahi alıştırıyor kendini sanırım

ben yavaş yavaş yatıyorum..ii geceler hepinize..(kendi kendime yazmaya başladım:)))

:teytey: çooook sevindim sağlıklı olduğunuza...
umarım sütün tez vakittte gelir. :Saruboceq:.bebişi öpp annesi benim için...opuyorumnanaktan

canım maşallahhh maşallahhh.. sütünde gelir stres yapma.. stres yaparsan gelmez... rezene çayı iç...

hastaneden memnun kaldın mı canım?? nasıldı?? ilgi alaka?? ebe kimdi?? aynı hastane olunca soracak çok şeyim var aslında ama... yormıyayım seni.. kızını kokla benimmm içinn...

3.5 kilo 48 cm ama doğduktan sonra kilo veriyor ilk hafta şimdi düşüşte inş sütüm olur da alır.

canım maşallah kızına..allah bizlerede nasibetsin..

:teytey: çooook sevindim sağlıklı olduğunuza...
umarım sütün tez vakittte gelir. :Saruboceq:.bebişi öpp annesi benim için...opuyorumnanaktan

maşallah canım kızına sütünde gelir inşallah biran önce

cnm maaşallah bebişine mis gibi bebek kokusunu bende duyarmış gibi oldum

sağolun kızlar allah sizede nasip etsin.

kızlar nasılsınız?bende reflü başladı bir kaç hafta önce..2 gündürde şiddetlendi..acayip bi yanma var..2 ders konuşamadım bile derte..bişey yiyip içemiyorum.şimdi süt içtim biraz..doktorum rennie şurup yazdı.rahatlıkla içebilirsin dedi..ama içmedim yinede..gaviscon şurubuda güvenle içebilirsin dedi..sizdede varmı bu şikayet?varsa neler yapıyosunuz?

tatlım dr.um harikaesprilerle ameliyat geeçti..ameliyat ekibine bayıldım.hiç tanımadığım bi kadın ellerimi tutup boynuma sarılıp güç verdi ekipten biri.ebe ayferdi.bebeğimi o temizledi.ama o gece gidince bebeğimle kimse ilgilenmedi.2 saatte bir bi kız geldi çağırmadan gelmiyodu sabah özür dilediler ihmalkarlık için ama bebek eğitimi falan verilmedi.sağlık ocağına gittim şaşırdılar emzirmeyi gösteren olmadı deyince.şimdi emzirme eğt.ni sağlık ocağından alıyorum.çocuk dr.u da 2 kere geldi baktı iyi biri gibi bakalım.odada rahattı aşırı sıcaktı sadece suitte kaldık ekstra ücret alınmadı.suit ama öle çok büyük değil..sen sor ben fırsat bulunca ytazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…