- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
kızlar geçmişi okuyamıyorum.fazla kalamıcam.ben kızımı kucağıma aldım darısı başınza.spinal anestezi oldum.ameliyat güle oynaya geçti ama sonrasında ayaklarım açılırken ağladım dikişlerin acısından.yattıkça ağrıyor hemen ayaklanırsanız çabuk geçiyor cumartesi 1de oldu ameliyat şuanda gezinebiliyorum acıyor ama kendi işimi yapıyorum çok şükür.kızımda biraz sarılık var sütüm yok.detayları anlatırım.öpüyorum.
kızlar geçmişi okuyamıyorum.fazla kalamıcam.ben kızımı kucağıma aldım darısı başınza.spinal anestezi oldum.ameliyat güle oynaya geçti ama sonrasında ayaklarım açılırken ağladım dikişlerin acısından.yattıkça ağrıyor hemen ayaklanırsanız çabuk geçiyor cumartesi 1de oldu ameliyat şuanda gezinebiliyorum acıyor ama kendi işimi yapıyorum çok şükür.kızımda biraz sarılık var sütüm yok.detayları anlatırım.öpüyorum.
canım benim çok iyi yapmışsın bebişe alışveriş yapmakla çok iyi gelmiştir eminim...güle güle kullansın sağlıkla inşallah.
canım eksikleri baya bitirmişsiniz...güzel günlerde giysin kızın..biz bide küvet almıştık..unutmuşum yazmayı..filesiyle 22 tl galibe.yine juniordan..
fenerbahçeli hastane çıkışını ne kadara aldın canım..neler var içinde?bizde düşünüyoruz..dün migrosta sordum 68 tl ydi sanırım..
selam kızlar yeni cicişleri hayırlı olsun herkesin
allah analı babalı büyütsün canım ya ayrıcada çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirsin ayy ne güzel şimdi kızın kollarında darısı hepimizin başına:gitme:
allah analı babalı büyütsün,uzun ömürlü olsun inşallah.
Sana da çok geçmiş olsun cnm
canım benim gözün aydın ömrü uzun olsun kızının güzel bir hayat diliyorum hayırlı evlat olur inşallah darısı da bize opuyorumnanaktan
ayy canım ya çok sevindim seninde bebeğinin de iyi olmanıza allah analı babalı büyütsün inşallah.evet deteyları bekliyoruz.ayaklarım açılırken demişsinde anlayamadım müsait olduğunda ameliyatın başını ve sonunu anlatsana sütün de gelir inşallah hemen canım...
cnm çok sevindim sağ salim kucağına almışsın allah analı babalı büyütsün:1hug:
sağol canım.. evet kızıma bişiler almak çok ama çok iyi geldi.. daha iyileri sizlerin olsun inşallah... bide sonucumuz iyi gelirseee var yaa dünyalar benimmm olacakkk :Saruboceq:
inşallah canım sağol... biz filesiyle küveti 15 tl ye aldık... canım bizim fenerbahçe hastane çıkışı dandik bişi.. çok kaliteli değil.. orjinalde değil.. enes bebeden aldık.. 12 tl.. eşim sadece fotoğraflık istedi.. kızım giyecek foto çekilecek sonra çıkaracak.. bende eşimi kıramadım..
sağol canım daha iyileri senin olsunzemuszemus
canım benimmmm :teytey: allahıma şükür haber alabildik senden... iyi olmanıza çok sevindim... :lepi:
canım gözün aydın..dediğin gibi darısı başımıza artık..
hepinize teşekkür ederim darısı başınıza ne diyeyim süper bi duygu.ama 2 gecede toplam 3 saat uyudumo yüzden diyolarmış demkki bol bol uyuyun diye:)
ayaklarım açılırken ağladım yazmıştım açıklayayım.spinalde belden aşağısı uyuşuyor ya uyuşukken acı yok haliyle ama ayaklardan uyuşma geçmeye başlıyor yukarı doğru vee dikiş acılarıyla yüzyüzesin.çığlıklarla noluyo bune acı böyle dedim yani.ama geçiyor.korkmayın:)ee çekecez biraz bu güzellikler için değer.sorularınız varsa cevaplarım.doğum hikayemi uygun bi zamanda yazıcam.
3.5 kilo 48 cm ama doğduktan sonra kilo veriyor ilk hafta şimdi düşüştecanım benim ya kızın nasıl kaç kilo doğdu ben şimdiden uyuyamıyorum vallahi alıştırıyor kendini sanırım
3.5 kilo 48 cm ama doğduktan sonra kilo veriyor ilk hafta şimdi düşüşteinş sütüm olur da alır.
3.5 kilo 48 cm ama doğduktan sonra kilo veriyor ilk hafta şimdi düşüşteinş sütüm olur da alır.
canım maşallah kızına..allah bizlerede nasibetsin..
:teytey: çooook sevindim sağlıklı olduğunuza...
umarım sütün tez vakittte gelir. :Saruboceq:.bebişi öpp annesi benim için...opuyorumnanaktan
maşallah canım kızına sütünde gelir inşallah biran önce
cnm maaşallah bebişine mis gibi bebek kokusunu bende duyarmış gibi oldum
sağolun kızlar allah sizede nasip etsin.
canım maşallahhh maşallahhh.. sütünde gelir stres yapma.. stres yaparsan gelmez... rezene çayı iç...
hastaneden memnun kaldın mı canım?? nasıldı?? ilgi alaka?? ebe kimdi?? aynı hastane olunca soracak çok şeyim var aslında ama... yormıyayım seni.. kızını kokla benimmm içinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?