tatlım dr.um harikaesprilerle ameliyat geeçti..ameliyat ekibine bayıldım.hiç tanımadığım bi kadın ellerimi tutup boynuma sarılıp güç verdi ekipten biri.ebe ayferdi.bebeğimi o temizledi.ama o gece gidince bebeğimle kimse ilgilenmedi.2 saatte bir bi kız geldi çağırmadan gelmiyodu sabah özür dilediler ihmalkarlık için ama bebek eğitimi falan verilmedi.sağlık ocağına gittim şaşırdılar emzirmeyi gösteren olmadı deyince.şimdi emzirme eğt.ni sağlık ocağından alıyorum.çocuk dr.u da 2 kere geldi baktı iyi biri gibi bakalım.odada rahattı aşırı sıcaktı sadece suitte kaldık ekstra ücret alınmadı.suit ama öle çok büyük değil..sen sor ben fırsat bulunca ytazarım.
merhaba arkadaslar bende antalyalı hamişleri bulmustum gldrm arkadaısmız bana burayı tavsıye ettı yenı gordumm.ama daha gecmıs yazılanları okuyamadım.Herkesın hamılelıgı hayırlı olsun.Sağlıkla kucagımıza alalım bebıslerı.
tatlım dr.um harikaesprilerle ameliyat geeçti..ameliyat ekibine bayıldım.hiç tanımadığım bi kadın ellerimi tutup boynuma sarılıp güç verdi ekipten biri.ebe ayferdi.bebeğimi o temizledi.ama o gece gidince bebeğimle kimse ilgilenmedi.2 saatte bir bi kız geldi çağırmadan gelmiyodu sabah özür dilediler ihmalkarlık için ama bebek eğitimi falan verilmedi.sağlık ocağına gittim şaşırdılar emzirmeyi gösteren olmadı deyince.şimdi emzirme eğt.ni sağlık ocağından alıyorum.çocuk dr.u da 2 kere geldi baktı iyi biri gibi bakalım.odada rahattı aşırı sıcaktı sadece suitte kaldık ekstra ücret alınmadı.suit ama öle çok büyük değil..sen sor ben fırsat bulunca ytazarım.
merhaba arkadaslar bende antalyalı hamişleri bulmustum gldrm arkadaısmız bana burayı tavsıye ettı yenı gordumm.ama daha gecmıs yazılanları okuyamadım.Herkesın hamılelıgı hayırlı olsun.Sağlıkla kucagımıza alalım bebıslerı.
inşallah canım ..kendine ve kızına çook iyi bak.bu arada ismi neydi?
canım ya anesteziden bahsedermisin canın çok acıyormu.spinalle epidural arasında çok fark yok değilmi.bide ameliyatta konuşmalardan,seslerden tedirgin oldunmu,ameliayattan çıktıktan sonra nasıldın ağrı acı bişey varmıydı?
yasemin hepsini cevaplıcam uygun b iz amnda şuanda fırsat vermiyor.canım sende prensesinde iyisniz demii???
özellikle sordum ebeyi.. ayferim benim yaaa.. bana da doğumunda ben olucam ısrarla beni iste diyor...
nasıl yani hiç eğitim falan verilmedi mi... allah allah ya..ayfer öğlen gelip gece gidiyor... oda mı eğitim vermedi??
530 + 200 harici para verdiniz mi canım.. ayfere yada doktora falan... bu işler nasıl oluyor bilmediğim için soruyorum..
eşin girdimi ameliyata...
sütün geldi mi..?? kızının adını ne koydun?? ayfer ebesi olarak isim verdi mi?? göbekadı yani?
off amma soru sordum canım ya:kedi:
hosbulduk canım benım tam bugun 21+5.gun her persembe haftam doluor,yasım 27 ve bebişim Kız olucak.66.5kg basladım suanda 70.5 kg yum.Doktorum yasam hast.cemil bey suan ıcın memnunum bakalım ılerleyen haftalarda nasıl olucak.ha buarada benım bebiş tüp bebek.:CüvCüv:
yasemin hepsini cevaplıcam uygun b iz amnda şuanda fırsat vermiyor.
Şaka maka anne oldun valla :teytey:
Seni tebrik ederim cesaretinden dolayı canım şu anlattıklarını okuyunca hiçte kolay bir süreç değil ağrı sancı kan man....kesinlikle içinizde eeeen korkak benim,,öff benim oğluşumun annesi korkak olacak işte eyvahedigeldismile
yasmin zaten güzel sorular sormuş benim sormama gerek kalmadı...ama bişi merak ettim idil prensesimizin uykusu nasıl?? ağlaması var mı?:uhm::ecrin_bebek:
merhaba kızlar,bugün kent ormanındaydık ,yemeği orda yedik üstüne çamların arasında güzel bir yürüyüş yaptık prensle..
yasmin,nasılsınız? artık kendini biraz daha iyi hissettiğini düşünüyorum..
facebook demişsin istersen özelden mesaj at ekleywyim..
kızlar isteyen varsa özelden mesaj atsın ekleyelim birbirimizi...
kızımın ismi idil iren teyzesi..kaydirigubbakcemile2
spinali tavsiye ederim ben hep epidural istiyordum farkını bilmediğim için.spinal iğnesi çok daha ince epiduralinkinden bide epiduralde sırtında katater takılı kalıyomuş ağrı kesicileri ordan yapıyolarmış.sırtımda bişey takılı olması beni rahatsız ederdi.benim elimin üstünden damaryolu açıldı ve ordan antibiyotikleri verdiler 2 tane kalçadan ağrıkesiici yapıldı ama acımadı.bacaklarım uyuşukken henüz kalçamı dönemediğim için biri bacaktan yapıldı onun yeri sonradan acıdı.ameliyatta sadece karnımdaki sarsıntıları hissettim.bir ağırlık oluyor karnının üstünde orda uğraştıklarını hissediyorsun ama rahatsız edici değil.beniim bebk çıktıktan sonra plesantayı çıkarırken yukarıya baya kan sıçradı dr uvvvv diye bağırdı ben bune ya falan baya güldük ama anlatıyolar bitaraftan plesantayı çıkarıyorum diye.ya ameliyet esnasında bişey yok anlayacağın tabi benim eşim yanımdaydı avantajım o oldu o zaten çok güldürdü beni:)ameliyattan sonra dikişler çok acıyor oda normal tabi 8 kat kesiliyosun.:))allah yardımcınız olsun ben atlattım darısı sizlere
slm canım.. görmedim bugün gündüz seni.. nasılsın?? iyimisin?? prens nasıl??
3 gecedir biraz husursuzdum, ben huzursuz olunca prensde huzursuz oldu..gece uyumuyor gündüz uyur durumdaydık oyüzden yyoktum,bebeğede iyice stres yükledim büyük bir ihtimal kolikli bir bebek olacak mafoldumben...bugün kafa dağıtmak için çıktık ailece...çokta iyi oldu...
seni ekleyemedim,özeline mesaj attım..
huzursuz mu neden canım ?? bişey mi oldu?? allah korusun canım ooo kolitli falan deme şimdiden.. ooo ozaman benim kızım ne yapsın ki ???
bende özelden mesaj attım canım..bişileri ben mi yanlış yapıyorum acaba.. ama bende ekliyemedim seni...
görümce ve eşi tarafından sıkıntıya uğradım, malum biz gelinlerin vazgeçilmez gerçekleri görümce faktörü!!bu sefer eşi sıkıntı yarattı...Allah büyüktür diyip konuyu burda kaptıyorum..Aklıma geldikce sinirlerim zıp zıp zıplıyor sempatiksalakcinni
.
biz ekleme işini beceremiceğiz gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?