Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar,bugün saat 16.15de randevumuz vaar..oğluşu göreceğiz...benim hazırlanmam lazım...ancak yetişirim..bakalım nekadar büyümüşüz gerçi ben buay hiiiç kilo almadım biraz endişe duyuyorum...akşama görüşürüz...hepimize iyi günler...:lepi:

Sağol canım kasım ortası işten ayrılacağım ondan sonra evde zaman geçer bana evi taşıyacağız bebeğimin odasını hazırlarım eşyalarını falan

güzel haberlerle gel inşallah paşaya bizden selam götür :))

ohhh sonunda oğlumun odası geldiiiii.çok şık olduya perdecide geldi stor için ölçü de alındı tüle karar veremedim sonra artık halıyı da avizeyide halletsem kafam çok dolu ya hepsi tamamlansın fotoyu koyucam kızlar...

hayırlı olsun canım huzurla büyüsün oğlun odasnda

kızlar bişey sorcam..
akşam üzeri güllüğe gidicezde..
hamile giyim nerde var güllükte?
bi tane simitçinin karşısında var postane hizasında onu biliyorum..
başka var mı?

hayırlı olsun canım..
sabırsızlıkla bekliyoruz fotolarını..
odayı çekip koysana bakalım..
perdeye karar verebildin mi?
storun ne renk olacak..?
tül nasıl?
güle güle uyusun oğlun..

canım herşey yolundadır inşallah..
bence normaldir bebeğinin kilosu..
ne güzel bak kendine almamışsın..
güzel haberlerini bekliyoruz..

canım verdiğin bilgiler için sağol..
bezi stok yapalım şimdiden..

kızlar nerdesiniz:uhm:
walla bi heves giriyorum bekliyorum ama kimsecikler yoookk:çok üzgünüm:

bugün sağlık ocağında ölçtüler 9-6 çıktı.. hamilelik tansiyonu çok güzel dedi..ilk doktora gittiğinde söyle doktoruna canım.. ihmal etme...

canım umarım güzel haberlerle gelirsin sende... valla anne ben çıkcam desin sana insin aşağı kadarda doğurabiliyormusun doğuramıyormusun görürüm seni kaydirigubbakcemile3 hayırlısını versin allah :Saruboceq: benimde görüş günüm cuma.. az kaldı..

ammaannn yerim ben onuuuu karnımı acıkmış anneside parmak yalıyorrr... çok şükür geçmiş sarılık... canım güzel bilgiler vermişsin sağol... idil bebeği kokla benim için...

prensim nasılmış annesi... herşey yolundadır umarım... hiç endişelenme.. bebişin alıyordur senin yerine.. bende 20+5 haftalığım ama bugün sağlık ocağında bakıldı..1,5 kilo almışım hamileliğimin başından beri...

ooo süper canım.. prens güle güle kullansın.. evet bekliyoruz fotoları

kızlar bişey sorcam..
başka var mı?

ben güllük tarafını çok iyi bilmem canım.. bide hamile kıyafeti giymediğim için hiç dikkat etmedim:kedi:

kızlar nerdesiniz:uhm:
walla bi heves giriyorum bekliyorum ama kimsecikler yoookk:çok üzgünüm:

canım ben yeni geldim... tetanoz oldum bugün..ilk doz yapıldı... baya ağrım oldu.. eve gelip yatmaktansa shemall ile laurayı gezdim geldim... yorulmuşum baya.. şimdi ayaklarımı uzattım oturuyorum..maşallah amma döktürmüşsünüz kaydirigubbakcemile3

eşim kadın doğumcu bi arkadaşını aramış sormuş,tansiyon için iyi demiş..
bundan sonra sırtüstü yatmasın,sola yatsın,yeşil yapraklı şeyler yesin,çok ayakta kalmasın,sürekli sabitte oturmasın,bide az bile olsa suyu gelse hemen hastaneye gitsin demiş..

bizim güllük işide yatı galiba..eşim 17:40 ta gelirdi,bugün hayret arabayla gitmemiş.. 18:15 te gelcek..
akşamda kaynanamda yemeteyiz..
sonra bakarım artıkeyvahedigeldismile

seleklerdeki bebek şekercisine bi bakayım demiştim..
kapı süsü ve sepet için..

hamile kıyafetleri güllüğü bilmiyorum ben kışlahandan almıştım orada çeşit bol var

ne güzel oğluşunu göreceksin benim kontrol haftaya sabırsızlıkla bekliyorum

cnm oğlunun odası hayırlı olsun yerleştirince resmini bizede görterirsin

hayırlı olsun canım..
sabırsızlıkla bekliyoruz fotolarını..
odayı çekip koysana bakalım..
perdeye karar verebildin mi?
storun ne renk olacak..?
tül nasıl?
güle güle uyusun oğlun..

sağol canım.stor u güneşlik olarak kullanıcağım için düz renk beyaz olucak tülede karar veremedim tekrar bakıcaz fotuyu da bekliyceksiniz artık biraz herşey tastamam olsun öyle bu arada sen face kullanıyosan özelden mesaj atsana....

bekliyoruz canım..
eksiklerin tamamlanınca koyarsın canım..
benim face yokeyvahedigeldismile
yaseminede msn imi verdim sadece malesef.
gerçi bu devirde msn de kalmadı artık amakaydirigubbakcemile3

canım odanız hayırlı uğurlu olsun, oğluşun sağlıkla büyüsün...umarım gönlüne göre diğer eksikleriinide tamamlarsın..

kızlar bişey sorcam..
başka var mı?

güllükte vrmı bilmiyorum ama,lcw war :jeyyar: genelde kendime normal kıyafetlerin hep 44 46 beden aldım..

canım herşey yolundadır inşallah..
bence normaldir bebeğinin kilosu..
ne güzel bak kendine almamışsın..
güzel haberlerini bekliyoruz..

eveeeet bugün gittik prensi gördük...büyümüş sıpa teyzeleri tabi anneside büyümüş sempatiksalakcinni en son gittiğimde 66.5 kg imişim şimdi 69 olmuşuz..
herşey yolunda tabiki benim doktor herşey normal dedi...taaaa kalp deliklerinden tut bağırsak mesane böbrek mideye kadar uzun uzuuuun inceledi anlattı...
benim doktor 1 2 espri patlattı ben gülünce ultrasson aleti zıpladı kaydirigubbakcemile3
doktorumuz heralde benim pinpirikli olduğumu anladı bütün organlarını bana gösterdi...artık ultrasonda master yapmış kadar oldum:roflol:

bizde gittik prensesi görmeye ama artk çok büyüdüğü için yüzünü göremiyoruz dr sadece kafa ölçümlerini ve kemik ölçümüyle beraber kilosuna bakabiliyo 2 haftada 250 gr almış kızım yaa dr teyze normal dedi ama 2350 olmuş bana az geldi bide bugün acil sezera varmış 11 deki randevuma 12 de girebildim bir nevi başından attı dr diğer hastalara bakmak için doğumla ilgilide 38.haftada konuşuruz dedi gönderdi ne hevesle gitmiştim ne oldu :sinifsinif: bide stres yaptım kilosuna işte ben 2500 olmuştur diyodum neyse sağlıklı olsunda bide kayınvaldemde senin kız küçük olacak herhalde zayıf çocuğa bakması zor olur dedi iyie sinirlerimi zıplattı lmaz: zaten bikerede iyi bişey deyip moral verse çatlardım herhalde büyük eltimle herşeyimizi kıyaslardı resmen bizi yarıştırırdı bir bebekler kalmıştı onuda yarıştırdı tam oldu onun kız 3500 doğmuşta benimki zayıfmışta off offf:umursamaz:

bugün gittik prensi gördük...büyümüş sıpa teyzeleri tabi anneside büyümüş sempatiksalakcinni en son gittiğimde 66.5 kg imişim şimdi 69 olmuşuz..
herşey yolunda tabiki benim doktor herşey normal dedi...taaaa kalp deliklerinden tut bağırsak mesane böbrek mideye kadar uzun uzuuuun inceledi anlattı...
benim doktor 1 2 espri patlattı ben gülünce ultrasson aleti zıpladı kaydirigubbakcemile3
doktorumuz heralde benim pinpirikli olduğumu anladı bütün organlarını bana gösterdi...artık ultrasonda master yapmış kadar oldum:roflol:[/QUOTE]

ne güzel canım ya sen herşeyini görmüşsün senin adına çok sevindim için rahatlamıştır şimdi ama bir ay bekle tekrarı için o çok sıkıcı demi? hayırlısıyla kavuş prensine inşallah iyi geceler size canım:gitme:

canım benim zaten normal olan herşye bakmış.bence kız bebek içinde kilosu normal...
bende artık 2 haftada bir gideceğim doktora.
şimdi sen zayıf diye endişe duyarsın ,bebeğin sağlıklı mı guldrm??önemli olan o? 500 gr fazla veya eksik bunu takacakmısın?
kayınvalide faktörünü hiiç dert etme, onlar genelde boş laflar müdürüdür,gül geç...:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…