Sağol canım kasım ortası işten ayrılacağım ondan sonra evde zaman geçer bana evi taşıyacağız bebeğimin odasını hazırlarım eşyalarını falancanım benim teşekkür ederiz iyiyiz artık teyzesi sen nasılsın.inş hızla geçer o 85 gün ben hamilelikten çok sıkılmıştım son zamanlar bitmek bilmemişti.bol bol gez alışveriş yap ve uyu o zmn hızla geçer canım.allah kurtarsın sizi.öpüyorum.
kızlar,bugün saat 16.15de randevumuz vaar..oğluşu göreceğiz...benim hazırlanmam lazım...ancak yetişirim..bakalım nekadar büyümüşüz gerçi ben buay hiiiç kilo almadım biraz endişe duyuyorum...akşama görüşürüz...hepimize iyi günler...:lepi:
ohhh sonunda oğlumun odası geldiiiii.çok şık olduya perdecide geldi stor için ölçü de alındı tüle karar veremedim sonra artık halıyı da avizeyide halletsem kafam çok dolu ya hepsi tamamlansın fotoyu koyucam kızlar...
ohhh sonunda oğlumun odası geldiiiii.çok şık olduya perdecide geldi stor için ölçü de alındı tüle karar veremedim sonra artık halıyı da avizeyide halletsem kafam çok dolu ya hepsi tamamlansın fotoyu koyucam kızlar...
kızlar,bugün saat 16.15de randevumuz vaar..oğluşu göreceğiz...benim hazırlanmam lazım...ancak yetişirim..bakalım nekadar büyümüşüz gerçi ben buay hiiiç kilo almadım biraz endişe duyuyorum...akşama görüşürüz...hepimize iyi günler...:lepi:
yasemincim bende özlüyorum herşeyi:)özgürlüğümü:))bu cadı herşeyimi elimden aldı ama feda olsun yavruma.gözümü bile kırpmadan onu izliyorum.ihtiyaçları için koşturuyorum.10 günde 10 kilo verdim.gerçi 5i ameliyatta gitti.uykusuzluk zor oluyor gece 2 saatte1 kalkıp 1 saat uyanık duruyoruz ben dinlenemeyince sütümde olmuyor.sarılığı geçti nihayet tek derdimiz meme.yetiremiyorum sütümü.gece emzirmek çok zor ya uyuyakalıyor insan bebek kucağındayken allah korusun yavrumu.
10 günde 50lilik 2 paket bez gitti.pamuk kullanırım diyordum ama zor oluyor ıslak mendil kullanıyorum unibaby 3lü paket alıyoruz 4 gün felan gidiyor.baya masraflı bizim kız.
kızlar hastane çıkışlarındaki zıbınlar kullanılmıyor ben bide çok lazım olur diye tekli de almıştım.ayaklı patik çok alın.içinede uzun kollu çıtçıtlı badi.tulumlarda kullanışlı oluyor.eldiven ve şapkaları hep küçük geldi eldivenlerin lastikleri sıkıyor.penye yelek çok kullanışlı.
bebek7 tickeri değiştiremedim.zaten önden gidiyordu amaaaaan kalsın öle önemli değil.
idil parmaklarını yalıyor doyurayım şunu öptüm hepinizi..
sağol canım..
bugün ölçtürdüm 13-8..
okul çok yoruyor..
bütün gün çığlık çığlığayım..
artı bağırmaktan karnım kasılıyor..
bayram sonu rapor alcam olmazsa..
sonrada izin..
ohh ne güzel desene ikimizde görcez yarın bebişleri inşallah güzel haberlerle geliriz ben artık son ayımda olduğum için doğumuda sormayı düşünüyorum çünkü normalden çok tırsıyorum sezeryan yaparsa eğer bana bir tarih versin bende kendimi ona göre ayarlayayım diyorum eyvahedigeldismile benim şansıma devlette isteğe bağlı sezeryana savaş açtı biraz daha dursalar olmaz mıydı sanki off ya inşallah dr bir kılıfına uydurup kabul eder yoksa ben bu çocuğu hayatta normal doğuramamlmaz: hayırlısı bakalım n e olacakohaoldumsmile
yasemincim bende özlüyorum herşeyi:)özgürlüğümü:))bu cadı herşeyimi elimden aldı ama feda olsun yavruma.gözümü bile kırpmadan onu izliyorum.ihtiyaçları için koşturuyorum.10 günde 10 kilo verdim.gerçi 5i ameliyatta gitti.uykusuzluk zor oluyor gece 2 saatte1 kalkıp 1 saat uyanık duruyoruz ben dinlenemeyince sütümde olmuyor.sarılığı geçti nihayet tek derdimiz meme.yetiremiyorum sütümü.gece emzirmek çok zor ya uyuyakalıyor insan bebek kucağındayken allah korusun yavrumu.
10 günde 50lilik 2 paket bez gitti.pamuk kullanırım diyordum ama zor oluyor ıslak mendil kullanıyorum unibaby 3lü paket alıyoruz 4 gün felan gidiyor.baya masraflı bizim kız.
kızlar hastane çıkışlarındaki zıbınlar kullanılmıyor ben bide çok lazım olur diye tekli de almıştım.ayaklı patik çok alın.içinede uzun kollu çıtçıtlı badi.tulumlarda kullanışlı oluyor.eldiven ve şapkaları hep küçük geldi eldivenlerin lastikleri sıkıyor.penye yelek çok kullanışlı.
bebek7 tickeri değiştiremedim.zaten önden gidiyordu amaaaaan kalsın öle önemli değil.
idil parmaklarını yalıyor doyurayım şunu öptüm hepinizi..
kızlar bişey sorcam..
akşam üzeri güllüğe gidicezde..
hamile giyim nerde var güllükte?
bi tane simitçinin karşısında var postane hizasında onu biliyorum..
başka var mı?
kızlar nerdesiniz:uhm:
walla bi heves giriyorum bekliyorum ama kimsecikler yoookk:çok üzgünüm:
bugün sağlık ocağında ölçtüler 9-6 çıktı.. hamilelik tansiyonu çok güzel dedi..ilk doktora gittiğinde söyle doktoruna canım.. ihmal etme..
canım ben yeni geldim... tetanoz oldum bugün..ilk doz yapıldı... baya ağrım oldu.. eve gelip yatmaktansa shemall ile laurayı gezdim geldim... yorulmuşum baya.. şimdi ayaklarımı uzattım oturuyorum..maşallah amma döktürmüşsünüz kaydirigubbakcemile3
ne güzel oğluşunu göreceksin benim kontrol haftaya sabırsızlıkla bekliyorumkızlar,bugün saat 16.15de randevumuz vaar..oğluşu göreceğiz...benim hazırlanmam lazım...ancak yetişirim..bakalım nekadar büyümüşüz gerçi ben buay hiiiç kilo almadım biraz endişe duyuyorum...akşama görüşürüz...hepimize iyi günler...:lepi:
hayırlı olsun canım huzurla büyüsün oğlun odasnda
hayırlı olsun canım..
sabırsızlıkla bekliyoruz fotolarını..
odayı çekip koysana bakalım..
perdeye karar verebildin mi?
storun ne renk olacak..?
tül nasıl?
güle güle uyusun oğlun..
sağol canım.stor u güneşlik olarak kullanıcağım için düz renk beyaz olucak tülede karar veremedim tekrar bakıcaz fotuyu da bekliyceksiniz artık biraz herşey tastamam olsun öyle bu arada sen face kullanıyosan özelden mesaj atsana....
kızlar bişey sorcam..
akşam üzeri güllüğe gidicezde..
hamile giyim nerde var güllükte?
bi tane simitçinin karşısında var postane hizasında onu biliyorum..
başka var mı?
canım herşey yolundadır inşallah..
bence normaldir bebeğinin kilosu..
ne güzel bak kendine almamışsın..
güzel haberlerini bekliyoruz..
bizde gittik prensesi görmeye ama artk çok büyüdüğü için yüzünü göremiyoruz dr sadece kafa ölçümlerini ve kemik ölçümüyle beraber kilosuna bakabiliyo 2 haftada 250 gr almış kızım yaa dr teyze normal dedi ama 2350 olmuş bana az geldi bide bugün acil sezera varmış 11 deki randevuma 12 de girebildim bir nevi başından attı dr diğer hastalara bakmak için doğumla ilgilide 38.haftada konuşuruz dedi gönderdi ne hevesle gitmiştim ne oldu :sinifsinif: bide stres yaptım kilosuna işte ben 2500 olmuştur diyodum neyse sağlıklı olsunda bide kayınvaldemde senin kız küçük olacak herhalde zayıf çocuğa bakması zor olur dedi iyie sinirlerimi zıplattılmaz: zaten bikerede iyi bişey deyip moral verse çatlardım herhalde büyük eltimle herşeyimizi kıyaslardı resmen bizi yarıştırırdı bir bebekler kalmıştı onuda yarıştırdı tam oldu onun kız 3500 doğmuşta benimki zayıfmışta off offf:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?