Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
günaydın....yine kasvetli bir güne uyandık neyse umarım günümüz iyi geçer.kızlar bişey sorucam ben lohusalık da giymek için pijama takımı almayı düşünüyorum ama bedeni nasıl alıcam yani şu halime göre mi almalıyım yoksa doğum sonrasına göre mi onu da nasıl hesaplıycam ki sizler aldınız mı?

kimsenin söylediğine bakma canım..
herkes çok biliyor gibi yorum yapıyor..
banada okulda soruyorlar bebek ne kadar olmuş diye..
kaç haftalık olduğunu bile bilmeden yorum yapıyorlar.
kilosunu söylüyorum..
ay ne kadar zayıf,demekki sen hep kendine almışsın diyorlar.
iyide benim kaç haftalık hamile olduğumu bilmiyosunuz,bu hafta bebeğin ne kadar olması gerektiğinide bilmiyosunuz..
neye göre yorum yapıyosunuz?kaydirigubbakcemile
oysaki benim 2 hafta önden gidiyor ve kilosu normalin üzerinde..
sen hiiiç takılma bunlara.
sağlıklı olsun,herşeyi normal olsunda..obez olsa nolcakkii
bide ben baktım şimdi..
senin haftasından çokta eksik sayılmaz..

herşeyin yolunda olmasına sevindim canım..

Hamile kg na göre alacaksın cnm,göğüsten aşağı bollaşan modeller çok kullanışlı.Ben almayacağım ablamınkini giyeceğim 1 gün giydi yepyeni duruyor.Kışlahan çarşısında çok model oluyor bilgilerine

canım bence çok erken..
ablam 27.haftada falan almıştı..
o bedenine göre çok büyüktü hemde...
güldü hatta ben bunu nasıl giycem dedi..
doğumdan öncede denememiş..
açıkta kaldı ve annemim pijamalarından giymek zorunda kaldı doğumda..
bence şimdilik bak,fikir sahibi ol ama alma..
daha yolumuz uzun..
herşey hemen küçülüveriyor..

Günaydın arkadaşlar huzurlu birgün dilerim

sanada günaydın canım :1hug:

günaydın, aslında bir yağmur yağsa hava rahatlıyacakta işte...

normal doğum düşünüyorsan pijama takımı
eğer sezeryan düşünüyorsa gecelik
birde bu söylediklerim hep önden düğmeli olmalı ,küpür ve süs gibi şeyler işlenmiş olmamalı (emzirmesi çok daha kolay) tecrübeli olan arkadaşlarıın tavsiyesi bunlar..
beden konusunda şuanki durumuna göre al ,doğumdan sonra ne kilo versende nekadar bol okadar rahat edersin...(bu benim fikrim tabi )sositososito

günaydın kızlar herkez iyidir umuyorum ben kilo almıyorum hele bu ay hiç almamışım haftaya konrolüm var bakalım dr ne diyecek zayıfsın diyordu zaten

günaydın kızlarrr... kahvaltı yaptık kızımla... bebişlerini görenler maşallahhh .. iyilermiş... hadi bakalım darısı bizim başımıza yarın....

sesiniz soluğunuz çıkmadı kızlar bugün... iyimisinizzz???

merhaba canım,biz iyiyiz...hava bugün beni bir salak yaptı ...esneye esneye bir hal oldum..
kociş akşam anne ve babasının yanına gitti..ben gitmedim...bilmiyorum iyi mi kötümü ama kociş arada kalıyor tek üzüntüm o..
bu haftaonu tekrar seminere gidiyor bir hafta yok...ama ben bu sefer ablamda kalıcağım...
kafamda bir sürü dert ...öyle boş boş takılıyorum..inan varya oğluşumun odasına bile girip çıkmıyorum...boşlukta gibiyim..:1ninca:

aman canım iyi olmanıza sevindim... ses soluk çıkmadı hiç bugün.. merak ettim.. bende havaya inat çıktım yürüyüş yaptım...

eğer senin için böyle rahat edecekse iyi yaptın... ama sorun onlarla değildi sanırım diye biliyorum...

evet canım maalesef olan eşlerimize oluyor.. üzülen onalr oluyor...arada kalan onlar oluyor.. bende yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum...bende eğer bişileri sineye çekiyorsam eşim içindir... allah büyük be güzelim... her zaman derim gün ola devran döne diye...

eğer ablan buradaysa bencede ablanda kalman senin ve bebeğinin psikolojisi için iyi olur tabi..

dert etme dicem ama kolay bişi değil.. içinde bulunduğum durumdan dolayı çok iyi anlıyorum seni.. ama bebeklerimiz için iyi olmak zorundayız... keşke sadece eşlerimizle evlenebilsek...

kızlar selam..
bende okuldan geldim
temizlik yaptım biraz..
yarın ıspartaya gidiyoruz annemlere zemuszemus
hemen özleyiveriyorum..
perdemizle uyku setimizide alıcaz inşallah..
bide halı için ipzemuszemus
siz neler yaptınız?
gerçi yasemin yürüyüş yapmış..
bebek 7 ninde canı sıkkınmış:çok üzgünüm:
ister istemez oluyor canım sıkıntılar..
insan alışıyor ama..
bakalım biraz daha yıllanalım,belki ozaman hiç takılmıcaz,kulak arkası etmeyi öğrenicez..

sağ salim gidin gelin inşallah canım :Saruboceq:

sağol yasemincim..
senin nasıl gidiyor?
herşey yolunda mı?
prensesin nasıl?

Son düzenleme:
hu huu kimsecikler yok mu
kızlar dün kapalı yolda ki loya ya gittik pijama takımı için yeni modeller gelecekmiş ve alt kat genelde bebek ürünleri olacakmış acele etmeyin isterseniz dedi çalışan bayan oda hamileydi hem ben de bekliyorum modelleri dedi aklınız da olsun

sende sağol canım.. iyi gidiyor gibi:uhm: hastaneden geldim... bugün detaylı ultrasona girdik... kızımın herşeyi iyi organları vss..ama tek sorun 1 hafta gerideymiş.. yani sat tarihime göre bugün ben 21.haftayı doldurdum..ama ultrasonda 20.hafta gösteriyor.. ona biraz canım sıkıldı.. nedeni ne olabilir dedim.. doktorumda yumurtlama tarihinle alakalı olabilir dedi.. ama şimdiye kadar ki ultrasonlarda hep aynı çıkıyorduk.. bugün 1 hafta geri çıktık anlayamadım..CADIARZU 15 gün sonra tekrar gel dedi.. eski ultrason çıktılarınıda getir dedi.. olmazsa doblerde bakarız.. neden geri olduğuna dedi..

kafam karıştı yani kızlar anlayacağınız.. benim gibi bu durumu yaşayan oldumu hiç bizim aramızda...hatırlayamıyorum...

kızımın odasını teslim edecekler 1 saate kadar... az önce aradılar.. gelsin bakalım.. bi düzenleyelim.. foto koyarım bende...

krokan sağ salim gidin sağ salim dönün inşallahh... bebişede kendine de iyi bak..

sağol yasemincim..
senin nasıl gidiyor?
herşey yolunda mı?
prensesin nasıl?

bugün şeker testini yaptık 160 çıktı yüksek yani perşembe günü göstereceğim sonucu doktora bakalım ne diyecek 100 mg lik yaptıracak sanırım büyük ihtimal eyvahedigeldismile

canım sağsalim git gel bakalım...
dün biraz canım sıkkındı ama geliyor geçiyor ...birazda havaya bağlı birazda hamileliğe...
allahtan bugün iyiyiz...

Canım merhabaler, ne cabuk gittin geldin...prenseside gördün...ohhhh....
bende bugün sağlık ocağındaydım...test sonuçlarıma baktı ebemiz...normal doğum yapmayı düşün diyor...aynısını doktorum ve eşimde diyor...demesi kolay da ,çıkartması zor ohaoldumsmile
bazı durumlarda bebek önden veya arkadan takip edebiliyor..son haftalarda normal haftasına giriyor,bu kafana takılıacak birşey değil..normal bir süreç...ama artık sen herşeye nem kapar olmuşssun doğal olarak...birde bu durum kız çoçuklarda daha sık görülür..endişe etme...
benim doktor bu sefer bebişin kalbinii çoooook detaylı inceledi, bende o arada kalpten gidiyordum akannehir seni anlıyorum canım ....
kalbindeki delikleri gösterdi, bu normal doğumdan sonra kapanır dedi..işte sırf buyüzden bende kendi doktorumu çok seviyorum, insana fazla yükleme yapmıyor.nste girdim ama nstenden çıktığımda doktorum eve gitmişti ve ben hala göstermedim nst sonucumu , artı bide kan tahlili yaptırdım onun sonucu içinde aramam gerekiyor aramadım daha ,kendim netten baktım değerlere,biraz lökosit çıkmış ama önemi yok..zaten 14 güne bir düştü kontrollerimiz ozaman görüşürüz kendisiyle..

en son gittiğimde bebeğin boyunu sordum,onu ölçemeyiz dedi...bende en uzun kemiğinii 7 ile çarpsam demiştim boyunu bulabilirmiyim dedim(bunu kağan kocatepenin internet sayfasında okumuştum)
doktor gülümseyerek bana: ÇAAAARPP BÖL neydi o kağan kocatepe öyle diyor gibi bişiler mırıldandı..
o an kendimi kötü hissettim, tereciye tere satıyormuşum gibi...:kedi:kaydirigubbakcemile3
şimdi diyosundur kendi kendine bu kız bunları niye anlattı iyice saçmalamış diye....biraz kafanı dağıt diye yazdım tatlım :lepi:
eminim yukarda yazdıklarımı okurken aklına bişi gelmemiştir kendinle iilgili :roflol:

gelelim prensesin odasına,valla bende heyecanlandım şimdi,ne güzel akşama bolca işin olur yerleştir sil düzenle....
ev şimdi yeni mobilyada kokar,şahsen hoşuma gidiyor yeni mobilya kokusu kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin canım hihoyyyt

bugün şeker testini yaptık 160 çıktı yüksek yani perşembe günü göstereceğim sonucu doktora bakalım ne diyecek 100 mg lik yaptıracak sanırım büyük ihtimal eyvahedigeldismile

canım geçmiş olsun, pek anlamam ama orda burda okuduğuma göre biraz yüksek çıkmış seninki,muhtemelen diyet verir doktor...
tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…