bizde gittik prensesi görmeye ama artk çok büyüdüğü için yüzünü göremiyoruz dr sadece kafa ölçümlerini ve kemik ölçümüyle beraber kilosuna bakabiliyo 2 haftada 250 gr almış kızım yaa dr teyze normal dedi ama 2350 olmuş bana az geldi bide bugün acil sezera varmış 11 deki randevuma 12 de girebildim bir nevi başından attı dr diğer hastalara bakmak için doğumla ilgilide 38.haftada konuşuruz dedi gönderdi ne hevesle gitmiştim ne oldu :sinifsinif: bide stres yaptım kilosuna işte ben 2500 olmuştur diyodum neyse sağlıklı olsunda bide kayınvaldemde senin kız küçük olacak herhalde zayıf çocuğa bakması zor olur dedi iyie sinirlerimi zıplattılmaz: zaten bikerede iyi bişey deyip moral verse çatlardım herhalde büyük eltimle herşeyimizi kıyaslardı resmen bizi yarıştırırdı bir bebekler kalmıştı onuda yarıştırdı tam oldu onun kız 3500 doğmuşta benimki zayıfmışta off offf:umursamaz:
herşeyin yolunda olmasına sevindim canım..canım odanız hayırlı uğurlu olsun, oğluşun sağlıkla büyüsün...umarım gönlüne göre diğer eksikleriinide tamamlarsın..
güllükte vrmı bilmiyorum ama,lcw war :jeyyar: genelde kendime normal kıyafetlerin hep 44 46 beden aldım..
eveeeet bugün gittik prensi gördük...büyümüş sıpa teyzeleri tabi anneside büyümüş sempatiksalakcinni en son gittiğimde 66.5 kg imişim şimdi 69 olmuşuz..
herşey yolunda tabiki benim doktor herşey normal dedi...taaaa kalp deliklerinden tut bağırsak mesane böbrek mideye kadar uzun uzuuuun inceledi anlattı...
benim doktor 1 2 espri patlattı ben gülünce ultrasson aleti zıpladı kaydirigubbakcemile3
doktorumuz heralde benim pinpirikli olduğumu anladı bütün organlarını bana gösterdi...artık ultrasonda master yapmış kadar oldum:roflol:
günaydın....yine kasvetli bir güne uyandık neyse umarım günümüz iyi geçer.kızlar bişey sorucam ben lohusalık da giymek için pijama takımı almayı düşünüyorum ama bedeni nasıl alıcam yani şu halime göre mi almalıyım yoksa doğum sonrasına göre mi onu da nasıl hesaplıycam ki sizler aldınız mı?
Günaydın arkadaşlar huzurlu birgün dilerim
günaydın....yine kasvetli bir güne uyandık neyse umarım günümüz iyi geçer.kızlar bişey sorucam ben lohusalık da giymek için pijama takımı almayı düşünüyorum ama bedeni nasıl alıcam yani şu halime göre mi almalıyım yoksa doğum sonrasına göre mi onu da nasıl hesaplıycam ki sizler aldınız mı?
sesiniz soluğunuz çıkmadı kızlar bugün... iyimisinizzz???
merhaba canım,biz iyiyiz...hava bugün beni bir salak yaptı ...esneye esneye bir hal oldum..
kociş akşam anne ve babasının yanına gitti..ben gitmedim...bilmiyorum iyi mi kötümü ama kociş arada kalıyor tek üzüntüm o..
bu haftaonu tekrar seminere gidiyor bir hafta yok...ama ben bu sefer ablamda kalıcağım...
kafamda bir sürü dert ...öyle boş boş takılıyorum..inan varya oğluşumun odasına bile girip çıkmıyorum...boşlukta gibiyim..:1ninca:
kızlar selam..
bende okuldan geldim
temizlik yaptım biraz..
yarın ıspartaya gidiyoruz annemlere zemuszemus
hemen özleyiveriyorum..
perdemizle uyku setimizide alıcaz inşallah..
bide halı için ipzemuszemus
siz neler yaptınız?
gerçi yasemin yürüyüş yapmış..
bebek 7 ninde canı sıkkınmış:çok üzgünüm:
ister istemez oluyor canım sıkıntılar..
insan alışıyor ama..
bakalım biraz daha yıllanalım,belki ozaman hiç takılmıcaz,kulak arkası etmeyi öğrenicez..
sağol yasemincim..
senin nasıl gidiyor?
herşey yolunda mı?
prensesin nasıl?
kızlar selam..
bende okuldan geldim
temizlik yaptım biraz..
yarın ıspartaya gidiyoruz annemlere zemuszemus
hemen özleyiveriyorum..
perdemizle uyku setimizide alıcaz inşallah..
bide halı için ipzemuszemus
siz neler yaptınız?
gerçi yasemin yürüyüş yapmış..
bebek 7 ninde canı sıkkınmış:çok üzgünüm:
ister istemez oluyor canım sıkıntılar..
insan alışıyor ama..
bakalım biraz daha yıllanalım,belki ozaman hiç takılmıcaz,kulak arkası etmeyi öğrenicez..
sende sağol canım.. iyi gidiyor gibi:uhm: hastaneden geldim... bugün detaylı ultrasona girdik... kızımın herşeyi iyi organları vss..ama tek sorun 1 hafta gerideymiş.. yani sat tarihime göre bugün ben 21.haftayı doldurdum..ama ultrasonda 20.hafta gösteriyor.. ona biraz canım sıkıldı.. nedeni ne olabilir dedim.. doktorumda yumurtlama tarihinle alakalı olabilir dedi.. ama şimdiye kadar ki ultrasonlarda hep aynı çıkıyorduk.. bugün 1 hafta geri çıktık anlayamadım..CADIARZU 15 gün sonra tekrar gel dedi.. eski ultrason çıktılarınıda getir dedi.. olmazsa doblerde bakarız.. neden geri olduğuna dedi..
kafam karıştı yani kızlar anlayacağınız.. benim gibi bu durumu yaşayan oldumu hiç bizim aramızda...hatırlayamıyorum...
kızımın odasını teslim edecekler 1 saate kadar... az önce aradılar.. gelsin bakalım.. bi düzenleyelim.. foto koyarım bende...
krokan sağ salim gidin sağ salim dönün inşallahh... bebişede kendine de iyi bak..
bugün şeker testini yaptık 160 çıktı yüksek yani perşembe günü göstereceğim sonucu doktora bakalım ne diyecek 100 mg lik yaptıracak sanırım büyük ihtimal eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?