hu huu kimsecikler yok mu
kızlar dün kapalı yolda ki loya ya gittik pijama takımı için yeni modeller gelecekmiş ve alt kat genelde bebek ürünleri olacakmış acele etmeyin isterseniz dedi çalışan bayan oda hamileydi hem ben de bekliyorum modelleri dedi aklınız da olsun
sende sağol canım.. iyi gidiyor gibi:uhm: hastaneden geldim... bugün detaylı ultrasona girdik... kızımın herşeyi iyi organları vss..ama tek sorun 1 hafta gerideymiş.. yani sat tarihime göre bugün ben 21.haftayı doldurdum..ama ultrasonda 20.hafta gösteriyor.. ona biraz canım sıkıldı.. nedeni ne olabilir dedim.. doktorumda yumurtlama tarihinle alakalı olabilir dedi.. ama şimdiye kadar ki ultrasonlarda hep aynı çıkıyorduk.. bugün 1 hafta geri çıktık anlayamadım..CADIARZU 15 gün sonra tekrar gel dedi.. eski ultrason çıktılarınıda getir dedi.. olmazsa doblerde bakarız.. neden geri olduğuna dedi..
kafam karıştı yani kızlar anlayacağınız.. benim gibi bu durumu yaşayan oldumu hiç bizim aramızda...hatırlayamıyorum...
kızımın odasını teslim edecekler 1 saate kadar... az önce aradılar.. gelsin bakalım.. bi düzenleyelim.. foto koyarım bende...
krokan sağ salim gidin sağ salim dönün inşallahh... bebişede kendine de iyi bak..
bugün şeker testini yaptık 160 çıktı yüksek yani perşembe günü göstereceğim sonucu doktora bakalım ne diyecek 100 mg lik yaptıracak sanırım büyük ihtimal eyvahedigeldismile
canım sağsalim git gel bakalım...
dün biraz canım sıkkındı ama geliyor geçiyor ...birazda havaya bağlı birazda hamileliğe...
allahtan bugün iyiyiz...
sevindim canım iyi olmanazemuszemus
Canım merhabaler, ne cabuk gittin geldin...prenseside gördün...ohhhh....
bende bugün sağlık ocağındaydım...test sonuçlarıma baktı ebemiz...normal doğum yapmayı düşün diyor...aynısını doktorum ve eşimde diyor...demesi kolay da ,çıkartması zor ohaoldumsmile
bazı durumlarda bebek önden veya arkadan takip edebiliyor..son haftalarda normal haftasına giriyor,bu kafana takılıacak birşey değil..normal bir süreç...ama artık sen herşeye nem kapar olmuşssun doğal olarak...birde bu durum kız çoçuklarda daha sık görülür..endişe etme...
benim doktor bu sefer bebişin kalbinii çoooook detaylı inceledi, bende o arada kalpten gidiyordum akannehir seni anlıyorum canım ....
kalbindeki delikleri gösterdi, bu normal doğumdan sonra kapanır dedi..işte sırf buyüzden bende kendi doktorumu çok seviyorum, insana fazla yükleme yapmıyor.nste girdim ama nstenden çıktığımda doktorum eve gitmişti ve ben hala göstermedim nst sonucumu , artı bide kan tahlili yaptırdım onun sonucu içinde aramam gerekiyor aramadım daha ,kendim netten baktım değerlere,biraz lökosit çıkmış ama önemi yok..zaten 14 güne bir düştü kontrollerimiz ozaman görüşürüz kendisiyle..
en son gittiğimde bebeğin boyunu sordum,onu ölçemeyiz dedi...bende en uzun kemiğinii 7 ile çarpsam demiştim boyunu bulabilirmiyim dedim(bunu kağan kocatepenin internet sayfasında okumuştum)
doktor gülümseyerek bana: ÇAAAARPP BÖL neydi o kağan kocatepe öyle diyor gibi bişiler mırıldandı..
o an kendimi kötü hissettim, tereciye tere satıyormuşum gibi...:kedi:kaydirigubbakcemile3
şimdi diyosundur kendi kendine bu kız bunları niye anlattı iyice saçmalamış diye....biraz kafanı dağıt diye yazdım tatlım :lepi:
eminim yukarda yazdıklarımı okurken aklına bişi gelmemiştir kendinle iilgili :roflol:
gelelim prensesin odasına,valla bende heyecanlandım şimdi,ne güzel akşama bolca işin olur yerleştir sil düzenle....
ev şimdi yeni mobilyada kokar,şahsen hoşuma gidiyor yeni mobilya kokusu kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin canım hihoyyyt
kızlar merhabalar,
buakşam arkadaşlar bize gelecekler cuma keyfi yapcağız..atıştırmalık bişiler hazırlıyorum,artık gece girebilirim...
arkadaşlarla bebişin odasına ayar çekiceğiz ve hastane çantamı hazırlayacağız.
hepinize şimdiden mutluuu bir haftasonu diliyorumm..hihoyyyt
canım sağsalim git gel bakalım...
dün biraz canım sıkkındı ama geliyor geçiyor ...birazda havaya bağlı birazda hamileliğe...
allahtan bugün iyiyiz...
Canım merhabaler, ne cabuk gittin geldin...prenseside gördün...ohhhh....
bende bugün sağlık ocağındaydım...test sonuçlarıma baktı ebemiz...normal doğum yapmayı düşün diyor...aynısını doktorum ve eşimde diyor...demesi kolay da ,çıkartması zor ohaoldumsmile
bazı durumlarda bebek önden veya arkadan takip edebiliyor..son haftalarda normal haftasına giriyor,bu kafana takılıacak birşey değil..normal bir süreç...ama artık sen herşeye nem kapar olmuşssun doğal olarak...birde bu durum kız çoçuklarda daha sık görülür..endişe etme...
benim doktor bu sefer bebişin kalbinii çoooook detaylı inceledi, bende o arada kalpten gidiyordum akannehir seni anlıyorum canım ....
kalbindeki delikleri gösterdi, bu normal doğumdan sonra kapanır dedi..işte sırf buyüzden bende kendi doktorumu çok seviyorum, insana fazla yükleme yapmıyor.nste girdim ama nstenden çıktığımda doktorum eve gitmişti ve ben hala göstermedim nst sonucumu , artı bide kan tahlili yaptırdım onun sonucu içinde aramam gerekiyor aramadım daha ,kendim netten baktım değerlere,biraz lökosit çıkmış ama önemi yok..zaten 14 güne bir düştü kontrollerimiz ozaman görüşürüz kendisiyle..
en son gittiğimde bebeğin boyunu sordum,onu ölçemeyiz dedi...bende en uzun kemiğinii 7 ile çarpsam demiştim boyunu bulabilirmiyim dedim(bunu kağan kocatepenin internet sayfasında okumuştum)
doktor gülümseyerek bana: ÇAAAARPP BÖL neydi o kağan kocatepe öyle diyor gibi bişiler mırıldandı..
o an kendimi kötü hissettim, tereciye tere satıyormuşum gibi...:kedi:kaydirigubbakcemile3
şimdi diyosundur kendi kendine bu kız bunları niye anlattı iyice saçmalamış diye....biraz kafanı dağıt diye yazdım tatlım :lepi:
eminim yukarda yazdıklarımı okurken aklına bişi gelmemiştir kendinle iilgili :roflol:
gelelim prensesin odasına,valla bende heyecanlandım şimdi,ne güzel akşama bolca işin olur yerleştir sil düzenle....
ev şimdi yeni mobilyada kokar,şahsen hoşuma gidiyor yeni mobilya kokusu kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin canım hihoyyyt
kızlar merhabalar,
buakşam arkadaşlar bize gelecekler cuma keyfi yapcağız..atıştırmalık bişiler hazırlıyorum,artık gece girebilirim...
arkadaşlarla bebişin odasına ayar çekiceğiz ve hastane çantamı hazırlayacağız.
hepinize şimdiden mutluuu bir haftasonu diliyorumm..hihoyyyt
sağol canım..loyadakiler normal pijamamı yoksa hamileler için mi?
canım bence normaldir..
ama yediklerine dikkat et..
güzel beslen..
soluna yat..
benim sorunda önden gitmesi:))
fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum canım..
ayy ne heyecanlı..
keşke bizim takımda gelsede yerleştirsek..
bizde aralık başı gelsin demiştik ama ben sabredemicemhihoyyyt
haftaya söyleyelimde daha erken getirsinler dedim eşime..
uyku setini perdeyide yarın halledicez..
benim 50mg lık yapılmıştı 105 çıktı..
sanırım üst sınır 140 (50 lik için)..
100 mg lık yapılıncaya kadar biraz dikkat et istersen yediklerine..
belki faydası olur..
ama çook yüksek değil sanki.
az bi dikkatle düşürürsün bence..
canım bende fl yi 7 ile çarpıp buluyorum..
benim doktorda boy ölçümünü söylemiyor:):)
bugün şeker testini yaptık 160 çıktı yüksek yani perşembe günü göstereceğim sonucu doktora bakalım ne diyecek 100 mg lik yaptıracak sanırım büyük ihtimal eyvahedigeldismile
Merhabalar..
Ben de antalyadayım ve birkaç aya kadar bebek düşünüyoruz hayırlısı ile.
Sizlere sorum olacak.
Acaba doktor olarak kimi önerirsiniz?
Siz hangi hastanelerde,hangi doktorlarla birliktesiniz?
Bu konuda bilgilerinize ihtiyacım var..
hayırlısı olsun canım.. hoşgeldin...
hepimiz farklı doktorlara ve hastanelere gidiyoruz.. ama benimkini sorarsan.. aspendos bulvaarında, festival çarşısı karşısı medisu hastanesinde ÖZGÜR KAVAZ... ben memnunum, seviyorum doktorumu.. tavsiye ederim...
tekrar hayırlısı olsun...
canım ya yediklerine dikkat et derken iştahım yokki.... nasıl dikkat edeyim.. meyvemi yiyorum,sütümü içiyorum, yoğurdumu yiyorum... daha ne yiyeyim yaa anlamadım valla... hepte elimden geldiğince soluma yatıyorum.. gece bir bakıyorum düz yatıyorum tekrar dönüyorum soluma... offf offf.. önce amniyo sonucu bekle şimdide bu.. allahım beterinden saklasın valla :Saruboceq:
valla heyecanlı kaydirigubbakcemile3 saatlerdir uğraşıyor adamlar... şimdiden yeni mobilya kokuyor içerisi.. bende bebek7 gibi çookk severim bu kokuyu zemuszemus
erkenden gelmesini ben istemedim ama adamlar tutamayız dediler.. ondan erken geldi.. ama iyide oldu ya.. bende alışırım bu arada odaya...kaydirigubbakcemile3
Merhabalar..
Sizlere sorum olacak.
merhabalar canım,hoşgeldin.
benim doktorum Gökbay Elpek Yıldız Andevada...Aşırı rahat bir doktor.Çok positif.:hooray:
Bebek düşünmeden önce ona muayene olmuştum ve şuan haelen onun hastasıyım...:lepi:
saatlerdir mutfakta çalışıyorum ama aklım sende kaldı....
1 hafta geç takip ediyor demiş doktor...
içtiğin sigara olmasın yasemincim...
türkün aklı misal benimki mutfakta çalışıyor sempatiksalakcinni
Teşekkür ederim canım,senin de bebeğin hayırlı olsun..
Bu konu çok kurcalıyor aklımı.
İlk olarak bir doktora gitsem,sonra değiştirsem olur mu ki acepbilmiyorumkismile
sende sağol canım.. iyi gidiyor gibi:uhm: hastaneden geldim... bugün detaylı ultrasona girdik... kızımın herşeyi iyi organları vss..ama tek sorun 1 hafta gerideymiş.. yani sat tarihime göre bugün ben 21.haftayı doldurdum..ama ultrasonda 20.hafta gösteriyor.. ona biraz canım sıkıldı.. nedeni ne olabilir dedim.. doktorumda yumurtlama tarihinle alakalı olabilir dedi.. ama şimdiye kadar ki ultrasonlarda hep aynı çıkıyorduk.. bugün 1 hafta geri çıktık anlayamadım..CADIARZU 15 gün sonra tekrar gel dedi.. eski ultrason çıktılarınıda getir dedi.. olmazsa doblerde bakarız.. neden geri olduğuna dedi..
kafam karıştı yani kızlar anlayacağınız.. benim gibi bu durumu yaşayan oldumu hiç bizim aramızda...hatırlayamıyorum...
QUOTE]
1 haftadan bişey olmaz canım merak etme artık büyüyorlar ya dr ölçümlerdede yanlışlık olabilir demişti bana başka topiklerde 3 hafta geri olup doğuma yakın gününü tutturanı biliyorum ben sakın bunuda kafana takma olur mu belkide gerçekten yumurtlama gününle alakalıdır sen çok üzülme bak kızın daha iyi olacak göreceksin öptük sizizemuszemus
Merhabalar..
Sizlere sorum olacak.
sft gözükmüyorr...
gldrm gözükmüyorr...
iyi misiniz kızlar??? nerelerdeniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?