Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar merhabalar,
buakşam arkadaşlar bize gelecekler cuma keyfi yapcağız..atıştırmalık bişiler hazırlıyorum,artık gece girebilirim...
arkadaşlarla bebişin odasına ayar çekiceğiz ve hastane çantamı hazırlayacağız.
hepinize şimdiden mutluuu bir haftasonu diliyorumm..hihoyyyt

sağol canım..loyadakiler normal pijamamı yoksa hamileler için mi?

canım bence normaldir..
ama yediklerine dikkat et..
güzel beslen..
soluna yat..
benim sorunda önden gitmesi:))
fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum canım..
ayy ne heyecanlı..
keşke bizim takımda gelsede yerleştirsek..
bizde aralık başı gelsin demiştik ama ben sabredemicemhihoyyyt
haftaya söyleyelimde daha erken getirsinler dedim eşime..
uyku setini perdeyide yarın halledicez..

bugün şeker testini yaptık 160 çıktı yüksek yani perşembe günü göstereceğim sonucu doktora bakalım ne diyecek 100 mg lik yaptıracak sanırım büyük ihtimal eyvahedigeldismile

benim 50mg lık yapılmıştı 105 çıktı..
sanırım üst sınır 140 (50 lik için)..
100 mg lık yapılıncaya kadar biraz dikkat et istersen yediklerine..
belki faydası olur..
ama çook yüksek değil sanki.
az bi dikkatle düşürürsün bence..

canım bende fl yi 7 ile çarpıp buluyorum..
benim doktorda boy ölçümünü söylemiyor:):)

ne güzel..
vakit yaklaşınca hazırlıklarda hızlanıyor..
kolay gelsin canım..

sabahtan gittim canım.. saat 9 daydı randevum.. 1 saat uğraştı doktorum.. arkada bekleyen hasta olmasaydı dahada bakardıda... çok hareketliydi kızım teyzesi.. bi poz vermedi anneye kaydirigubbakcemile3 renki çıktı aldık iki tane.. eşimde doktorumda aynı sen diyorlar kaydirigubbakcemile3 hoşuma gitti doğrusu kaydirigubbakcemile3

organları normal çıktı.. ama amniyodan sonra inanılmaz oldum artık canım ya.. havadan nem kapar oldum... yumurtlamaya döllenmeye bağlı olabilir falan dedi.. herşeyi normal geri kalan dedi... çok sağlıklı bir bebek olacak dedii.. anneye benzeyecek dedi... ama ben o 1 haftaya takıldım işte...

sen varya neşen yerinde oldu mu süperrrrrsinnn süperrr alkisalkisalkis güldürdün beni yaa :roflol: allahımda seni güldürsün :Saruboceq: ama iyi de geldi.. kafam dağıldı...

kızımın odası yapılıyor şuan hihoyyyt monte işlemleri devam... amma zormuş... saatlerdir uğraşıyorlar valla... bende çok severim yeni mobilya kokusunu yerimseniben

canım kolay gelsin... eşin de sağ salim gidip gelsin inşallahhh :Saruboceq: ooo hastane çantası falan hazırlanmaya başlamışş.... hayırlısı olsun canım ya.. aslında bana kalsa bencede normal doğum yap derim ama yinede sen bilirsin... hem bebeğinin sağlığı hemde senin sağlığında önemli.. allahım hakkında hayırlısını versin :Saruboceq:

canım ya yediklerine dikkat et derken iştahım yokki.... nasıl dikkat edeyim.. meyvemi yiyorum,sütümü içiyorum, yoğurdumu yiyorum... daha ne yiyeyim yaa anlamadım valla... hepte elimden geldiğince soluma yatıyorum.. gece bir bakıyorum düz yatıyorum tekrar dönüyorum soluma... offf offf.. önce amniyo sonucu bekle şimdide bu.. allahım beterinden saklasın valla :Saruboceq:
valla heyecanlı kaydirigubbakcemile3 saatlerdir uğraşıyor adamlar... şimdiden yeni mobilya kokuyor içerisi.. bende bebek7 gibi çookk severim bu kokuyu zemuszemus
erkenden gelmesini ben istemedim ama adamlar tutamayız dediler.. ondan erken geldi.. ama iyide oldu ya.. bende alışırım bu arada odaya...kaydirigubbakcemile3

denizcim geçmiş olsun.. ben daha yaptırmadım o yüzden hiç bilgim yok canım... doktorun söyler artık daha detaylı sana... bu ara beslenmede dikkat etde... diğer yüklemede çıkmasın...

bugün şeker testini yaptık 160 çıktı yüksek yani perşembe günü göstereceğim sonucu doktora bakalım ne diyecek 100 mg lik yaptıracak sanırım büyük ihtimal eyvahedigeldismile

Merhabalar..
Ben de antalyadayım ve birkaç aya kadar bebek düşünüyoruz hayırlısı ile.
Sizlere sorum olacak.
Acaba doktor olarak kimi önerirsiniz?
Siz hangi hastanelerde,hangi doktorlarla birliktesiniz?
Bu konuda bilgilerinize ihtiyacım var..

hayırlısı olsun canım.. hoşgeldin...

hepimiz farklı doktorlara ve hastanelere gidiyoruz.. ama benimkini sorarsan.. aspendos bulvaarında, festival çarşısı karşısı medisu hastanesinde ÖZGÜR KAVAZ... ben memnunum, seviyorum doktorumu.. tavsiye ederim...

tekrar hayırlısı olsun...

Teşekkür ederim canım,senin de bebeğin hayırlı olsun..
Bu konu çok kurcalıyor aklımı.
İlk olarak bir doktora gitsem,sonra değiştirsem olur mu ki acepbilmiyorumkismile

saatlerdir mutfakta çalışıyorum ama aklım sende kaldı....
1 hafta geç takip ediyor demiş doktor...
içtiğin sigara olmasın yasemincim...
türkün aklı misal benimki mutfakta çalışıyor sempatiksalakcinni

merhabalar canım,hoşgeldin.
benim doktorum Gökbay Elpek Yıldız Andevada...Aşırı rahat bir doktor.Çok positif.:hooray:
Bebek düşünmeden önce ona muayene olmuştum ve şuan haelen onun hastasıyım...:lepi:

Hoşbuldum canım=)
Ne güzel hep aynı doktordasın..
Bakalım,ben de araştırmaya başlayayım..

kaydirigubbakcemile3 alemsin ya kaydirigubbakcemile3

canım millet günde 1 paket içiyor doğurana kadae bişi olmuyorda benim 3-4 tane sigaradan mı olacak diyorsun.. şaka bir tarafa bende düşündüm aynı şeyide konduramadım.. yarın doktorumu arayıp sorucam bakalım olabilirmiymiş...sanada yazarım yarın canım.. sağolasın..

kızımın odasının montesi ancak bitti... babamız hala gelmedi... yoruldum baya bende...

sanada kolay gelsin canım... iyi eğlenceler akşamada yerimseniben

valla canım tercih meselesi.. eğer başladığın doktorundan memnun kalmazsan değiştirebilirsin tabii...

ama bebek7 gibi bende hamile kalmadan önce gidiyordum özgür beye halada devam ediyorum...doğurucam allah nasip ederse yinede özgür beye devam edicem...

Teşekkür ederim canım,senin de bebeğin hayırlı olsun..
Bu konu çok kurcalıyor aklımı.
İlk olarak bir doktora gitsem,sonra değiştirsem olur mu ki acepbilmiyorumkismile

geçmiş olsun canım ya evet biraz yüksek çıkmış ama inşallah 100 lük yüklemede normal çıkar

hoşgeldin canım aramıza inşallah sende en kısa zamanda mutlu haberi alırsın dr olarak yasminin drunu çok iyi diyorlar dene istersen benim şansım pek iyi değilde dr dan yana öneremiyorum o yüzden bide andeva yıldızdaki gökbay yada fatma seda soylu iyi diye duydum artık gerisi sana kalmışboshayallersmile

sft gözükmüyorr...

gldrm gözükmüyorr...

iyi misiniz kızlar??? nerelerdeniz???

burdayım canım ben akşamları daha doğrusu geceleri girebiliyorum gündüz kayınvaldemlerle altlıüstlü oturduğumuz için onlarla birlikte oluyorum ancak akşam kocam gelince yemekten sonra müsaitim işte bizde böle ama çok ağırlaştım bir anda yaa geçen hafta bile bu kadar değildim sağa dönüyorum kızım ittiriyo sola dönüyorum ordan dürtüyo bide bel ağrısı tabi uyku felan hak getire :sinifsinif: sizin haftalarda hep karnım büyüse diye bakardım hatta 6.ayıma kadar kimse hamile olduğuma inanmıyordu şimdi maşallah göbüşten yer kalmadı oturup kalkamıyorum bile ayy olsun ya kızım için herşeye değer kimbilir kucağıma alınca neler olacakboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…