Merhabalar..
Ben de antalyadayım ve birkaç aya kadar bebek düşünüyoruz hayırlısı ile.
Sizlere sorum olacak.
Acaba doktor olarak kimi önerirsiniz?
Siz hangi hastanelerde,hangi doktorlarla birliktesiniz?
Bu konuda bilgilerinize ihtiyacım var..
sft gözükmüyorr...
gldrm gözükmüyorr...
iyi misiniz kızlar??? nerelerdeniz???
Arkadaşlar bebeğimin doğumuna ( 22 gün:)) çok az kaldı bu arada hastaneye ve eve gelen yakınlarımıza hatıra olarak verilecek bir şeyler arıyorum tam adresini buldum harika şeyler vardı siparişimi hemen verdim ve bugün elime ulaştılar.
Sizinle de paylaşmadan edemedim özellikle minik kadehler yapmışlar lohusa şerbeti ikramı için de kullanılabiliyormuş çok değişik geldi bana ilk defa görüyorum . Üstelik bunca masrafımızın içinde bu kadar uygun fiyatlı bişiler bulmak harika oldu :))
dukkanlar.gittigidiyor.com/Stil_Istanbul/
umarım sizinde istediğiniz gibi bişiler çıkarda benimde bu heyecanım yarım kalmaz.
merhaba;şimdiden hayırlı olsun benim doktorum konyaaltı tıp merkezi doktoru cahit bozyel aynı zamanda andeva yıldızla anlaşmalı ben çook memnunum hamile kalmadan öncede ona gidiyordum bende tavsiye üzerine gitmiştim sanada tavsiye edebilirim....
Hımm tamam canım,teşekkür ederim.
Bir şey daha soracağım kızlar.
Ssk ile anlaşmalı olan özel hastaneler varmış,bunlar hangileri?
Siz bunları mı tercih ediyorsunuz?
merhaba bende Aslı Vural Sesver e gidiyorum andeva doktoru ama sadece perşembe günleri 3 ten sonra oluyor kendi muayenesi var normalde
andeva ssk ile anlaşmalı muayene ücretleri 25 TL testlerini sağlık ocağın da da yaptırabilirsin ben ilk baştaki testleri andeva da yaptırdım ama sonradan sağlık ocağına gitmeye başladım testler için
burdayım canım ben akşamları daha doğrusu geceleri girebiliyorum gündüz kayınvaldemlerle altlıüstlü oturduğumuz için onlarla birlikte oluyorum ancak akşam kocam gelince yemekten sonra müsaitim işte bizde böle ama çok ağırlaştım bir anda yaa geçen hafta bile bu kadar değildim sağa dönüyorum kızım ittiriyo sola dönüyorum ordan dürtüyo bide bel ağrısı tabi uyku felan hak getire :sinifsinif: sizin haftalarda hep karnım büyüse diye bakardım hatta 6.ayıma kadar kimse hamile olduğuma inanmıyordu şimdi maşallah göbüşten yer kalmadı oturup kalkamıyorum bile ayy olsun ya kızım için herşeye değer kimbilir kucağıma alınca neler olacakboshayallersmile
selam biz iyiyiz canım biraz temizlik yaptım akşamda kayınvalideme gittik ondan giremedim benim bebiş de 3 gün önde gidiyormuş önde gitmesi bir haftaya kadar normalmiş ama geriden gelmesini bilmiyorum canım.bu arada hamile kalmadan önce günde 1 paket sigara içiyordum hamile kaldığımı öğrendiğim dakika bıraktım kesinlikle bunun 3'ü 5'i olmamalı bence sende içme artıklmaz:bebişin odası hayırlı olsun bizimde odanın işi bitmediği halde günde 3 kere odaya girip bakıyoum çok güzel duygularmış bunlar...geriden gelmesini de kafana takma en sağlıklı bilgiyi doktorun vericektir...
Sağol canım cevabın için.
pekii ultrason ne kadar zamanda bir oluyor?
Ve ultrasona da andevada mı giriyorsun?
Muayene ücreti 25 tl ya,her ay mı gidiliypr muayeneye?
Normalde de doktorla hastaneyle işim olmadı hiç bugüne kadar,çok uzağım bunlarabilmiyorumkismile
canım artık antalyadaki hemen hemen bütün hastaneler de ssk geçiyor artık...
ultrasona girişler gebeden gebeye değişiyor... riskli bir hamilelik varsa sık sık giriyorsun.. yoksa ilk dönemler ayda 1...
ben medisuya gidiyorum 32 tl muayene ücreti veriyorum.. ultrason bunun içinde..
bir kere muayeneye gittin...ücreti ödedin... ama acil bir durum oldu.. yada doktorun tekrar çağırdı.. eğer bu 10 gün içinde olursa yani 10 gün içinde ücret ödedikten tekrar gidersen hastaneye tekrar ücret ödemiyorsun...
bence sen bir yerden başla... diyorsun ki hastaneyle doktorla işim olmadı... bence işleyişi görebilmek için önce bir kadın doğumcuya git ve muayene ol..ona göre doktoruna karar verirsin...
ücretler öyle çok değilmiş okuduğum kadarıyla.
Ben evlenmeden önce 2 kez ssk'da mehmet şimşek'e gitmiştim.
Bir tanıdığım da onunla doğum yaptı hatta ama işte ssk'da..
özel muayenesi var da,ben doğumu ssk'da yapmak istemiyorum.
özel bir hastanede yapmak istiyorum,
bu nedenle de en başından iyi bir doktor bulup onunla devam etmek istiyorum.
evet önce gideceğim ssk'ya ilk muayeneyi orda yaptıracağım.
sonra gebelik oluştuğu taktirde özel bir hastanede devam etmek istiyorum.
tabii bu ssk ile anlaşmalı olursa çok daha iyi olur.
bu arada ben dokumada oturuyorum.
karar vereceğim hastanenin ulaşımının da bana çok ters kalmaması gerekiyor değil mi?
Sizler doktor ve hastane seçiminde buna dikkat ettiniz mi?
canım ben larada oturuyorum... ama antalyanın taaa ucundaki doktor iyi dediler ona bile gittim... önemli olan bence doktorunun iyi olması... ama iyilik kavramıda kişiden kişiye değişir... senin için iyi olan benim için iyi değildir... benim içinde iyi olan senin için iyi değildir... ben antalyada 1 sene hangi doktor iyi dedilerse gezdim hamile kalabilmek adına... en sonunda doktorumu buldum ve onunla hamile kaldım halada devam ediyorum...buna sen karar vereceksin... hastanenin evine yakın olması uzak olması ben bunlara takılmadım, hesaplamadım....
Evet sen de haklısın canım..
Ne güzel sen kavuşmuşsun bebeğine 1 yıl sonra da olsa..
Allah sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah..
Hayırlısı ile ilk muayenemi bi olayım da,sonrası bi şekilde glir inşallah.
Yavaş yavaş rahatlamaya başlıyorum.
Normalde endişelerim çok fazlaydı..
Teşekkürler hepinizeopuyorumnanaktan
Sağol canım cevabın için.
pekii ultrason ne kadar zamanda bir oluyor?
Ve ultrasona da andevada mı giriyorsun?
Muayene ücreti 25 tl ya,her ay mı gidiliypr muayeneye?
Normalde de doktorla hastaneyle işim olmadı hiç bugüne kadar,çok uzağım bunlarabilmiyorumkismile
rica ederim canım... allah hakkında hayırlısını versin... sen daha hamile kalmadan bu kadar endişelerin varsa ooooo hamile kaldıktan sonra ne yapacaksın merak ettim doğrusu kaydirigubbakcemile3
aminn canım sağol...sende inşallah sağ salim bebek sahibi olabilirsin...
sormak istediğin olursa elimizden geldiğince cevap veririz...
sen önce muayeneni ol....allahın izniyle bebişin karnına düşsün... sonrası gelir allahımın izniyle...
Hamileliğin başlarında ayda bir kez muayeneye çağırıyorlar anormal bir durum olmadıkça her muayenede ultrasona girdim ayrıca ücret ödemiyorsun bunun için 7. aya girdik artık 2 haftada bir çağırıyor 10 gün içinde tekrar gidersen eğer ikinci kez ücret ödemiyorsun ben yıldız andevaya gidiyorum doktorum orada diye şansıma evimde çok yakın ama kasım ayında varsağa taşınacağız uzak düşecek ama doktorumdan memnun olduğum için sorun değil bu bebişler sağ salim gelsinlerde inşallah
,esrant birde önce istersen bir doktora git muayene ol kan testlerini falan yaptır
folik asite başlaman gerekiyor bunun içinde bilgi verir doktorun
idrar testide ver mikrop ya da mantar varsa gebe kalmadan halletmen daha iyi olur
biz doktora gitmeyi düşündük bunlar için ama geç kaldık bebeğimiz hiç bekletmedi bizi inşallah sizde beklemezsiniz
beslenmene dikkat et ben gebeliği düşündüğüm günden beri hep süt içtim kuru incir fındık yedim eşime de yedirdim faydası olmuştur beklememizde diye düşünüyorum
doktorunu da istediğin zaman değiştirebilirsin memnun kalmazsan önemli olan senin için doğru doktoru bulmak
şimdilik aklıma bunlar geldi aklına takılan ne varsa sorabilirsin bizlere paylaşım için burdayız
,
teşekkürler canım,dikkatlice okudum yazdıklarını.
Yıldız andeva annemlere yakın,bildiğim kadarı ile de yeni bir hastane.
Aslında bi gidip araştırmam lazım orayı da..
Senin doktorun kim canım?
aslı vural sesver
çok sıcak bir doktor güler yüzlü hastasını dinliyor sorularına cevap buluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?