Şimdi biraz araştırdım da,şu doktor ve hastane isimlerini buldum:
Yıldız andeva - Fatma Seda Soylu ve Gökbay Elper
Medusa Hastanesi
Vitale - Ali Fuat Şengör
Bunlara ek olarak gittiğiniz ssk ile anlaşmalı hastaneler ve doktorlar var mı arkadaşlar?
kızlar çok ama çok teşekkür ederimm... allah razı olsun hepinizden... allahım kimseye yaşatmasın...neler yaşadığımı bir allah bir ben biliyorum...kabuslar.. sıçrayarak uyaanmalar... ağlama krizleri vss... evet içinizden inanıyorsunuz sorun yok benim kızım sağlıklı diyorsunuz... ama ya değilse ????? demeden de geçemiyorsunuz??? allahım hepimizin yavrularını sağlıklı sıhhatli bizlere bağışlasın....ve allahım kimseyi evlatlarıyla sınamasın...
canım senın adına ınan cok sevındım.Bebısınde bı problem cıkmaması cok guzell.Allah kımseye yasatmasın.bende ıkı gun once tıpta ayrıntılıya gırdım bebısıme baktılar Allah ıma cok sukur hersey yolunda.orda sıra beklerken bı bayana bebısının down sendromlu oldugu soledıler,aglıyordu aldırırsanız herkes ıcın ıyı olur dıordu hastanede bu konuda sorumlu bayan.o aglıordu bende agladım.Allah yardım etsın herkeseHERSEYIN HAYIRLISI HEPIMIZ ICIN.senağlama
canım ben biberon göğüs kalkanı falan koydum çantama lazım olmadı sezaryan olursan bence pompa al yanına süt çektikçe geliyomuş ben almamıştım şimdi pompa kullanıyorum göğüs kremide sonradan alınabilir belki ihtiyacın olmaz her hastanenin karşısında eczane var lazım olursa iner alırsınız mamayıda benden süt gelmeyince bebğe hastaneden verdiler 2 saatte1 bi kızz gelip besledi yavrumu.ben hastaneden çıkarken aldım evdede veriyorum aptamil.herşeyi almak için acele etmeyin.lazım oluunca alınıyoryasemincim bende özlüyorum herşeyi:)özgürlüğümü:))bu cadı herşeyimi elimden aldı ama feda olsun yavruma.gözümü bile kırpmadan onu izliyorum.ihtiyaçları için koşturuyorum.10 günde 10 kilo verdim.gerçi 5i ameliyatta gitti.uykusuzluk zor oluyor gece 2 saatte1 kalkıp 1 saat uyanık duruyoruz ben dinlenemeyince sütümde olmuyor.sarılığı geçti nihayet tek derdimiz meme.yetiremiyorum sütümü.gece emzirmek çok zor ya uyuyakalıyor insan bebek kucağındayken allah korusun yavrumu.
10 günde 50lilik 2 paket bez gitti.pamuk kullanırım diyordum ama zor oluyor ıslak mendil kullanıyorum unibaby 3lü paket alıyoruz 4 gün felan gidiyor.baya masraflı bizim kız.
kızlar hastane çıkışlarındaki zıbınlar kullanılmıyor ben bide çok lazım olur diye tekli de almıştım.ayaklı patik çok alın.içinede uzun kollu çıtçıtlı badi.tulumlarda kullanışlı oluyor.eldiven ve şapkaları hep küçük geldi eldivenlerin lastikleri sıkıyor.penye yelek çok kullanışlı.
[COLOR="[COLOR="Red"]Lime"]canım ,sen uykusuzluktan bahsedince bol bl uyuyorum sayende
gerçi uyku depolanan birşey değil ama ben yinede uyumaya devam...
demek bez ve ıslak mendil yetmiyor,hmmm bakmak lazım bir çaresine ozaman...
daha göğüs ucu kremi alamdım..
hastanede mama lazım oldumu?
birde göğüs pompası ihtiyaçmıdır??
ggöğüs kalkanı lazımm?
bunlar hastane çantasında bulunmalı mı?[/COLOR]
[/COLOR]
ayy ne güzel biraz erken değilmi mevlüt için en azından 40 gün olsaydı kendinde bebekde toparlansaydı biraz daha ama bi bildiğin vardır tabiii.bebek şekeri de seleklerin alt katında çikolata shop var internet sitesi de var bak istersen fiyatlarına modeline en çeşitli orası diye biliyorum..idili kokla bizim için...
mevlütü annem gideceği için erken yaptık aradan çıkmış oldu şeker yaptıramadımokuldaki öğretmen arkadaşlarıma 2.dönem işe başlarken yaptırıp dağıtacağım.yetiştiremedim (dikişler ve bebek olunca çıkıp bakamadım internete de güvenemedim.
özdilekte pijama takımları var ben krem renkli aldım 54 tl mevlütte giydim herkes çok beğendi tavsiye ederim yalnız bende senin kadar hamileyken bi takım almıştım ona giremedim bilemiyosun ne kadar kilo alacağını azıcık bekle bencegünaydın....yine kasvetli bir güne uyandık neyse umarım günümüz iyi geçer.kızlar bişey sorucam ben lohusalık da giymek için pijama takımı almayı düşünüyorum ama bedeni nasıl alıcam yani şu halime göre mi almalıyım yoksa doğum sonrasına göre mi onu da nasıl hesaplıycam ki sizler aldınız mı?
sende sağol canım.. iyi gidiyor gibi:uhm: hastaneden geldim... bugün detaylı ultrasona girdik... kızımın herşeyi iyi organları vss..ama tek sorun 1 hafta gerideymiş.. yani sat tarihime göre bugün ben 21.haftayı doldurdum..ama ultrasonda 20.hafta gösteriyor.. ona biraz canım sıkıldı.. nedeni ne olabilir dedim.. doktorumda yumurtlama tarihinle alakalı olabilir dedi.. ama şimdiye kadar ki ultrasonlarda hep aynı çıkıyorduk.. bugün 1 hafta geri çıktık anlayamadım..CADIARZU 15 gün sonra tekrar gel dedi.. eski ultrason çıktılarınıda getir dedi.. olmazsa doblerde bakarız.. neden geri olduğuna dedi..
kafam karıştı yani kızlar anlayacağınız.. benim gibi bu durumu yaşayan oldumu hiç bizim aramızda...hatırlayamıyorum...
kızımın odasını teslim edecekler 1 saate kadar... az önce aradılar.. gelsin bakalım.. bi düzenleyelim.. foto koyarım bende...
krokan sağ salim gidin sağ salim dönün inşallahh... bebişede kendine de iyi bak..
yasmin hamileliğimin 5.ayından itibaren 6 hafta boyunca kızım 2 hafta geriden geliyordu canım çok sıkılmıştı sürekli ağlıyordum ama son haftalarda yakalıyor haftasını hiç dert etme.benimki bak 3.5 kilo doğdu son haftada 1 hafta ileri bile çıkmıştı.takılma bunlara.bana özgür bey demişti bazen geri çıkar bazen ileri döllenmeyle alakalı demişti.bende senin gibi döllenmeyle alakalı olsa başından beri geri çıkardı demiştim.sebebi yok bence.şimdi o üzüldüğüm ağladığım günlere yanıyorum boşuboşuna sıkmışım canımı.hiçççç takma canım.rahat ollmaz:
Merhabalar..
Ben de antalyadayım ve birkaç aya kadar bebek düşünüyoruz hayırlısı ile.
Sizlere sorum olacak.
Acaba doktor olarak kimi önerirsiniz?
Siz hangi hastanelerde,hangi doktorlarla birliktesiniz?
Bu konuda bilgilerinize ihtiyacım var..
burdayım canım ben akşamları daha doğrusu geceleri girebiliyorum gündüz kayınvaldemlerle altlıüstlü oturduğumuz için onlarla birlikte oluyorum ancak akşam kocam gelince yemekten sonra müsaitim işte bizde böle ama çok ağırlaştım bir anda yaa geçen hafta bile bu kadar değildim sağa dönüyorum kızım ittiriyo sola dönüyorum ordan dürtüyo bide bel ağrısı tabi uyku felan hak getire :sinifsinif: sizin haftalarda hep karnım büyüse diye bakardım hatta 6.ayıma kadar kimse hamile olduğuma inanmıyordu şimdi maşallah göbüşten yer kalmadı oturup kalkamıyorum bile ayy olsun ya kızım için herşeye değer kimbilir kucağıma alınca neler olacakboshayallersmile
kızlar selam..
nasılsınız?
cumadan beri giremiyorum..
döndük ıspartadan..
ancak fırsat bulabildim..
yasemin odan nasıl oldu..?
yerleştirebildiniz mi?
bizde uyku seti ve perdemizi aldık..
bide 3 hurç kıyafet getirdik ıspartadan..
annemle ablam hazırlamışlar..
ay bi görseniz neler neler var..ohaoldumsmile
zıbınlar,tulumlar,takımlar,bornoz ayakkabı,yelekler,ceketler,atletler,şortlar..zemuszemus
bide gardrobu bomboş kalcak diye üzülüyodum....
şimdiden baya bişeyi oldu..[/QUO
selam hoşgeldin;perdeyi almışsın nasıl model aldın.oooo bebişin kıyafetleri bitti herhalde artık. bende eşime söylüyorum gardrop dolmuycak diyirum daha da almak istiyorum ama herkes de yeter bu kadar diyorlar gardrop dolu dolu olsun istiyorum....
kızlar selam..
nasılsınız?
döndük ıspartadan..
yerleştirebildiniz mi?
zıbınlar,tulumlar,takımlar,bornoz ayakkabı,yelekler,ceketler,atletler,şortlar..zemuszemus
şimdiden baya bişeyi oldu..
bebek7 nerelerdesin canım ya ??? en son cuma akşamı arkadaşlarınız gelecekti.. mutfakta yemek yapıyordun... sonra kayboldun CADIARZU umarım iyisindir canım :Saruboceq:
kızlar selam..
nasılsınız?
döndük ıspartadan..
yerleştirebildiniz mi?
şimdiden baya bişeyi oldu..
merhaba kızlar,umarım herkes iyidir...
bende derin uykuyaya dalamama başladı normal mi?
bide benimki hiç uyumuyor devamlı kıpır kıpır....nöbet tutuyor heralde içerde :uhm:
güle güle giysin bebişin...:ecrin_bebek:
onları yıkayıp ütülüme faslında ayrı ....
bugün ablamdamdan bana bir posta daha kıyafet geldi,bir yanım sevindi bir yanım düşündü ...yıka as topla ütüle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?