Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
medisu hastanesi canım medusa değil... doktorda özgür kavaz

antalyalı hamişlerrr nerdesiniz yahuu???? ooo bir kayboluyorsunuz pir kayboluyorsunuz heee klava: -tatlicadiarzu-sositososito

arc_en_ciel bende senin adına çok sevindim canım... allahım kimseyi evlatlarıyla sınamasın... allah hepimizin yardımcısı olsun...:Saruboceq:

canım senın adına ınan cok sevındım.Bebısınde bı problem cıkmaması cok guzell.Allah kımseye yasatmasın.bende ıkı gun once tıpta ayrıntılıya gırdım bebısıme baktılar Allah ıma cok sukur hersey yolunda.orda sıra beklerken bı bayana bebısının down sendromlu oldugu soledıler,aglıyordu aldırırsanız herkes ıcın ıyı olur dıordu hastanede bu konuda sorumlu bayan.o aglıordu bende agladım.Allah yardım etsın herkeseHERSEYIN HAYIRLISI HEPIMIZ ICIN.senağlama[/QUOTE]

Son düzenleme:

kızlar selam..
nasılsınız?
cumadan beri giremiyorum..
döndük ıspartadan..
ancak fırsat bulabildim..
yasemin odan nasıl oldu..?
yerleştirebildiniz mi?
bizde uyku seti ve perdemizi aldık..
bide 3 hurç kıyafet getirdik ıspartadan..
annemle ablam hazırlamışlar..
ay bi görseniz neler neler var..ohaoldumsmile
zıbınlar,tulumlar,takımlar,bornoz ayakkabı,yelekler,ceketler,atletler,şortlar..zemuszemus
bide gardrobu bomboş kalcak diye üzülüyodum....
şimdiden baya bişeyi oldu..

canım ben tıp fakültesine gidiyorum..
doktorum inanç mendilcioğlu..
doktor doçent olduğu için 140 tl fark ödeniyor..bide 8 yada 12 tl muayene ücreti..
ayda bir defa bu ücret..
aralarda gitsende bişey ödemiyosun..
biraz ciddi doktorumuz ama sorduklarına cevap veriyor ve kendinden çok emin.
doğum ücretide yine bu doktor girecek inşallah yaklaşık sezeryan 1000 tl..
ben baştan beri tıp fakültesini istedim..çünkü allah korusun doğumdan sonra bir aksilik küvez v.s. olduğunda özel hastaneler biraz külfetli oluyor..
hamile kalmadan önce 2 kez yıldız andevada fatma seda soyluya gitmiştim..
çok tatlı bir doktor..
çok ilgileniyor,her sorunu güleryüzlülükle yanıtlıyor.
hamileliğimdede ona gitmek istemiştim ama çok yoğun..1,5 ay sonraya randevu verdiler bana ozaman..
bende bekleyemedim..
istersen o doktoru düşün..
eminim memnun kalırsın..
gidipte memnun kalmayanı hiç duymadım..

ahh..ahh..
ben şimdiden eğilip kalkamıyorum..nolcak bakalım halimiz..
ama negüzel senin azcık kaldı..
darısı başımıza..

canım uyku seti ve perde çilek baby safari..
halı iplerinide aldık..
içindeki renklerden..
annem örecek bakalım..
kolları taşırsa halıyıkaydirigubbakcemile3
walla bi şekilde doluyormuş gardrop hiç merak etme..
benimde pek bişey yoktu..
çocuk odası doluverdi..
bizde erken getirtelim diyoruz odayı..
biran önce yerleşsin içine..
ortalık baya dağıldı..
ama önce yatak odası balkonunu kapatıcaz..
çocuk odasındaki eşyalar oraya gidecek..
şimdi bütün fazlalıklar çocuk odasındaydı..

klmasm

yasmin hamileliğimin 5.ayından itibaren 6 hafta boyunca kızım 2 hafta geriden geliyordu canım çok sıkılmıştı sürekli ağlıyordum ama son haftalarda yakalıyor haftasını hiç dert etme.benimki bak 3.5 kilo doğdu son haftada 1 hafta ileri bile çıkmıştı.takılma bunlara.bana özgür bey demişti bazen geri çıkar bazen ileri döllenmeyle alakalı demişti.bende senin gibi döllenmeyle alakalı olsa başından beri geri çıkardı demiştim.sebebi yok bence.şimdi o üzüldüğüm ağladığım günlere yanıyorum boşuboşuna sıkmışım canımı.hiçççç takma canım.rahat ollmaz:[/QUOTE]

canım benim moral verdin valla sağolasın... bende kafama taktım ama... amniyosentez olduğum için bir taraftanda rahatttım.. en azından kromozomlarla alakalı bir durum olmadığını biliyordum... ama yinede dediğin gibi döllenmeyle alakalıysa neden başından beri tuttu diyorum... 29 ekimde yani doğum günümde :kedi: gidicem bakalım... inşallah sorun yoktur.. allahım evlatlarımızla sınamasın bizi...:Saruboceq:

canım hoşgeldinn.. ooo maşallahhh elin kolu dolu gelmişsin.... bebişin güle güle sağlıklı günlerde kullansın canım...

bizim oda geldi.. kuruldu.. o kadar :kedi: başka bişi yapmadım... kıyafetleri yıkamak için erken dedik.... dolapların içine kaputune alıp diktiricem... o yüzden daha beklemedeyim... temizlemedim..halısını sermedim.. perdesini falan asmadım canım yani...ama oda güzel oldu gibi.. halısı perdeside serilirse daha bir güzel olur diyorum ama bakalım...

Son düzenleme:
bebek7 nerelerdesin canım ya ??? en son cuma akşamı arkadaşlarınız gelecekti.. mutfakta yemek yapıyordun... sonra kayboldun CADIARZU umarım iyisindir canım :Saruboceq:

canım hoşgeldinn.. ooo maşallahhh elin kolu dolu gelmişsin.... bebişin güle güle sağlıklı günlerde kullansın canım...

bizim oda geldi.. kuruldu.. o kadar :kedi: başka bişi yapmadım... kıyafetleri yıkamak için erken dedik.... dolapların içine kaputune alıp diktiricem... o yüzden daha beklemedeyim... temizlemedim..halısını sermedim.. perdesini falan asmadım canım yani...ama oda güzel oldu gibi.. halısı perdeside serilirse daha bir güzel olur diyorum ama bakalım...[/QUOTE]

sağol canım..
walla benden çok hazırlanmışlar.
ben kendimi kötü hissettim..kaydirigubbakcemile3
iyi sabretmişsin walla..
ayy benimkide bi geliverse..
bende dolaplara bişey diktirsem dedim ama kaymıyor mu kıyafet alıp koyarken?
çok güzel olur tabi olmaz mı:lepi:
sticker ları ne yaptın? üzerindekileri söktün mü?
bide senin perde sevimlinin mavü tül ve güneşliğimi? halında çilek turkuaz mı?

bebek7 nerelerdesin canım ya ??? en son cuma akşamı arkadaşlarınız gelecekti.. mutfakta yemek yapıyordun... sonra kayboldun CADIARZU umarım iyisindir canım :Saruboceq:

canım, iyiyiz biz.
cuma bütün gün ayakta kalınca yorulmuşum,yani belim koptu..gecede arkadaşla çoçuk odasına giriştik saatlerce,iş yaptık ama nedense oda ayrı bir dağıldı bilmiyorumkismile
kociş odayı öyle görünce siz neyaptınız diye sormaktan kendini alı koyamadı :roflol:
dünde valiz hazırla evi temizlemekle geçti. kocişi bile havalimanına bırakmaya gidemedim sızmışım yorgunluktan.:gitme:
pek br değişiklik yok bizde canım.
siz iyimisiniz???

merhaba kızlar,umarım herkes iyidir...
bende derin uykuyaya dalamama başladı normal mi?
bide benimki hiç uyumuyor devamlı kıpır kıpır....nöbet tutuyor heralde içerde :uhm:

Son düzenleme:

güle güle giysin bebişin...:ecrin_bebek:
onları yıkayıp ütülüme faslında ayrı ....
bugün ablamdamdan bana bir posta daha kıyafet geldi,bir yanım sevindi bir yanım düşündü ...yıka as topla ütüle

merhaba kızlar,umarım herkes iyidir...
bende derin uykuyaya dalamama başladı normal mi?
bide benimki hiç uyumuyor devamlı kıpır kıpır....nöbet tutuyor heralde içerde :uhm:

son zamanlar öyle oluyormuş canım..
sabah erkenden kalkmalar,
kesik kesik uyumalar..
bende şimdiden başladı..
saahları 5 gibi uyanıyorum,uyuyamıyorum..
şimdide o kadar uykusuzum ki..
ne güzel hareketli

haklısın walla..
o kadar şeyi yıkayıp ütülemek zor,minik minik..
ay bide hepsini boyatmayalımda..
renklerinide iyi ayırmak lazım..
colorfix kullanıyordum hep,renkler karışmasın diye..
yazın ablamgilin beyazlarını attım makineye..içinede bişeyler karışmış..hepsi masmavi çıktı makineden..
walla şirin baba gibi oldu eniştem:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…