canım ben tıp fakültesine gidiyorum..
doktorum inanç mendilcioğlu..
doktor doçent olduğu için 140 tl fark ödeniyor..bide 8 yada 12 tl muayene ücreti..
ayda bir defa bu ücret..
aralarda gitsende bişey ödemiyosun..
biraz ciddi doktorumuz ama sorduklarına cevap veriyor ve kendinden çok emin.
doğum ücretide yine bu doktor girecek inşallah yaklaşık sezeryan 1000 tl..
ben baştan beri tıp fakültesini istedim..çünkü allah korusun doğumdan sonra bir aksilik küvez v.s. olduğunda özel hastaneler biraz külfetli oluyor..
hamile kalmadan önce 2 kez yıldız andevada fatma seda soyluya gitmiştim..
çok tatlı bir doktor..
çok ilgileniyor,her sorunu güleryüzlülükle yanıtlıyor.
hamileliğimdede ona gitmek istemiştim ama çok yoğun..1,5 ay sonraya randevu verdiler bana ozaman..
bende bekleyemedim..
istersen o doktoru düşün..
eminim memnun kalırsın..
gidipte memnun kalmayanı hiç duymadım..
ahh..ahh..
ben şimdiden eğilip kalkamıyorum..nolcak bakalım halimiz..
ama negüzel senin azcık kaldı..
darısı başımıza..
kızlar selam..
nasılsınız?
cumadan beri giremiyorum..
döndük ıspartadan..
ancak fırsat bulabildim..
yasemin odan nasıl oldu..?
yerleştirebildiniz mi?
bizde uyku seti ve perdemizi aldık..
bide 3 hurç kıyafet getirdik ıspartadan..
annemle ablam hazırlamışlar..
ay bi görseniz neler neler var..ohaoldumsmile
zıbınlar,tulumlar,takımlar,bornoz ayakkabı,yelekler,ceketler,atletler,şortlar..zemuszemus
bide gardrobu bomboş kalcak diye üzülüyodum....
şimdiden baya bişeyi oldu..
Hepinize merhaba arkadaşlar huzurlu bir hafta diliyorum
Canım sen Isparta lımısın neresinden?
Evet bilirim cnm,ben de Yalvaç lıyım
canım, iyiyiz biz.
cuma bütün gün ayakta kalınca yorulmuşum,yani belim koptu..gecede arkadaşla çoçuk odasına giriştik saatlerce,iş yaptık ama nedense oda ayrı bir dağıldı bilmiyorumkismile
kociş odayı öyle görünce siz neyaptınız diye sormaktan kendini alı koyamadı :roflol:
dünde valiz hazırla evi temizlemekle geçti. kocişi bile havalimanına bırakmaya gidemedim sızmışım yorgunluktan.:gitme:
pek br değişiklik yok bizde canım.
siz iyimisiniz???
merhaba kızlar,umarım herkes iyidir...
bende derin uykuyaya dalamama başladı normal mi?
bide benimki hiç uyumuyor devamlı kıpır kıpır....nöbet tutuyor heralde içerde :uhm:
Hepinize merhaba arkadaşlar huzurlu bir hafta diliyorum
Canım sen Isparta lımısın neresinden?
hımm
hemşeri çıktık desenezemuszemus
yalvacı bilirim biraz..
5 sene kadar önce atamam yapılmadığında gelendostta ücretli öğretmenlik yapmıştım..
o zaman gittim yalvaca..
çok güzel bi yer..
bilmiyorumkismile cumartesi günü show tv de agu bugu diye bir prog var..onu izledim.. kadın doğumcu bir kadın vvardı.. ay ay değişiklikleri anlattı.. gündüz biz sürekli hareket halinde oluğumuz için bebeklerimiz karnımızda beşik misali sallanıyorlarmış..o yüzden de uykuları geliyormuş... ama biz hareketlerimizi sabitlediğimiz anda oturmak, yatmak, uyku pozisyonuna geçmek gibi...bebişler uyanıyor ve harekete geçiyorlarmışş.. 9 ay boyunca böyle olunca doğdukları zamanda gündüz uyuyup gece uyanık kalıyorlarmış aklinialirimsmile
merhaba mısracım.. sanada iyi haftalar zemuszemus
buluşma işini ne yaptık?
en son vaz mı geçmiştiklmaz:
benim cuma sabah 9:15 te bitiyor dersim..
hafta içi cuma bi buluşma olursa gelebilirim..
hafta sonu olmamıştı galiba..
Selam arkadaşlar.
Ben bir şey sormak istiyorum.
Andeva yıldızı düşünüyorum,ordaki doktorlar hakkında güzel şeyler duyuyorum.
Fakat oradaki masrafları ssk karşılamıyormuş diye duydum.
Doğru mu acaba?
Nasıl oluyor bilen biri yanıtlayabilir mi?
ben karşılıyor diye biliyorum.. benim gittiğim zamanlarda karşılıyordu.. şuan giden arkadaşlar var onlarda karşıladığını söylemişti sanırım sana...
Canım tahlilleri falan karşılamıyor diye duydum.
Fakat sanırım muayene olduktan sonra gereken tahlilleri sskda yaptırabiliyormuşuz.
yanlış duymuşsun bence.. karşılıyor diye biliyorum hepsini... direk hastaneyi arasana 310 92 92 bi sor bakalım.. detaylı bilgi verirler sana..
valla göremeyince merak ediyorum... iyi olmanıza sevindim... allah kavuştursun gitti sanırım eşin..
Gitti canım benimki...cuma geceye kadar keyim olmaz artık benim...
bizde de değişiklik yok aynı herşey... bugün yürüyüşlere başladım... 35 dak. yürüdüm geldim.. duş aldım.. kahvaltı yaptım.. film izledim biraz ağladım... böyle işte...
bilmiyorumkismile cumartesi günü show tv de agu bugu diye bir prog var..onu izledim.. kadın doğumcu bir kadın vvardı.. ay ay değişiklikleri anlattı.. gündüz biz sürekli hareket halinde oluğumuz için bebeklerimiz karnımızda beşik misali sallanıyorlarmış..o yüzden de uykuları geliyormuş... ama biz hareketlerimizi sabitlediğimiz anda oturmak, yatmak, uyku pozisyonuna geçmek gibi...bebişler uyanıyor ve harekete geçiyorlarmışş.. 9 ay boyunca böyle olunca doğdukları zamanda gündüz uyuyup gece uyanık kalıyorlarmış aklinialirimsmile
Selam arkadaşlar.
Ben bir şey sormak istiyorum.
Andeva yıldızı düşünüyorum,ordaki doktorlar hakkında güzel şeyler duyuyorum.
Fakat oradaki masrafları ssk karşılamıyormuş diye duydum.
Doğru mu acaba?
Nasıl oluyor bilen biri yanıtlayabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?