Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Canım çok teşekkürler cevabın için.
Ben de yıldız andevayı düşünmeye başladım.
Dediğin doktor için şansını deneyeyim.
Tıp evet güzel bir tercih ama yıldız andevayı da çok öneriyorlar.
Denemek lazım,görmek lazım..

Hepinize merhaba arkadaşlar huzurlu bir hafta diliyorum

Canım sen Isparta lımısın neresinden?

Hepinize merhaba arkadaşlar huzurlu bir hafta diliyorum

Canım sen Isparta lımısın neresinden?

ıspartalıyım canım..eş durumu geldim buraya:)
merkez,içinden yani
annemlerin evi ayazmana parkının karşısında..
ıspartayı biliyosan biliyosundur..sen?

Evet bilirim cnm,ben de Yalvaç lıyım

hımm
hemşeri çıktık desenezemuszemus
yalvacı bilirim biraz..
5 sene kadar önce atamam yapılmadığında gelendostta ücretli öğretmenlik yapmıştım..
o zaman gittim yalvaca..
çok güzel bi yer..

krokan

sağol canım..
walla benden çok hazırlanmışlar.
ben kendimi kötü hissettim..kaydirigubbakcemile3
iyi sabretmişsin walla..
ayy benimkide bi geliverse..
bende dolaplara bişey diktirsem dedim ama kaymıyor mu kıyafet alıp koyarken?
çok güzel olur tabi olmaz mı:lepi:
sticker ları ne yaptın? üzerindekileri söktün mü?
bide senin perde sevimlinin mavü tül ve güneşliğimi? halında çilek turkuaz mı?[/QUOTE]

sabrettim canım sabretmek zorundayım.. çünkü içerisi mobilya kokuyor.. odanın camı sürekli açık... bu şekilde temizlik yapsam yerleştirsem de bir işe yaramıycak...

benim bütün dolaplarımda kaputune vardır.. daha temiz duruyor.. kaymada yapmıyor...

stickerleri söktürdüm mobilyalar geldiğinde... ama aldıklarımı yapıştırmadım henüz..

evet canım sevimlinin mavi tülü ve perdesi... halısıda çilekten.. yeşil olan...

Son düzenleme:
valla göremeyince merak ediyorum... iyi olmanıza sevindim... allah kavuştursun gitti sanırım eşin..

bizde de değişiklik yok aynı herşey... bugün yürüyüşlere başladım... 35 dak. yürüdüm geldim.. duş aldım.. kahvaltı yaptım.. film izledim biraz ağladım... böyle işte...

bilmiyorumkismile cumartesi günü show tv de agu bugu diye bir prog var..onu izledim.. kadın doğumcu bir kadın vvardı.. ay ay değişiklikleri anlattı.. gündüz biz sürekli hareket halinde oluğumuz için bebeklerimiz karnımızda beşik misali sallanıyorlarmış..o yüzden de uykuları geliyormuş... ama biz hareketlerimizi sabitlediğimiz anda oturmak, yatmak, uyku pozisyonuna geçmek gibi...bebişler uyanıyor ve harekete geçiyorlarmışş.. 9 ay boyunca böyle olunca doğdukları zamanda gündüz uyuyup gece uyanık kalıyorlarmış aklinialirimsmile

merhaba kızlar,umarım herkes iyidir...
bende derin uykuyaya dalamama başladı normal mi?
bide benimki hiç uyumuyor devamlı kıpır kıpır....nöbet tutuyor heralde içerde :uhm:

hımm
hemşeri çıktık desenezemuszemus
yalvacı bilirim biraz..
5 sene kadar önce atamam yapılmadığında gelendostta ücretli öğretmenlik yapmıştım..
o zaman gittim yalvaca..
çok güzel bi yer..

Evet küçük ama güzel bir yerdir.:))

Ben de izledim programı :)))

merhaba mısracım.. sanada iyi haftalar zemuszemus

Tkr mrb tatlım

sabrettim canım sabretmek zorundayım.. çünkü içerisi mobilya kokuyor.. odanın camı sürekli açık... bu şekilde temizlik yapsam yerleştirsem de bir işe yaramıycak...

benim bütün dolaplarımda kaputune vardır.. daha temiz duruyor.. kaymada yapmıyor...

stickerleri söktürdüm mobilyalar geldiğinde... ama aldıklarımı yapıştırmadım henüz..

evet canım sevimlinin mavi tülü ve perdesi... halısıda çilekten.. yeşil olan...
[/QUOTE]

haklısın canım..
daha çok vaktimiz var nasıl olsa
sindire sindire yapılır herşey..
bendede bi sersemliktir gidiyor.
bahar yorgunluğu gibi,hasta olacakmışım gibi..anlamadım.
kafam kalkmıyor,gözüm açılmıyor..
ayy bide çıkşta toplantı varmışeyvahedigeldismile
hepte böyle denkgelir bana..
nezaman kendimi kötü hissedip,eve gidip yatayım desem bişey çıkar..
allahım bi akşam olsada eve atsam kendimi..:roflol:
sen nasılsın?
moralin nasıl?

Son düzenleme:
buluşma işini ne yaptık?
en son vaz mı geçmiştiklmaz:
benim cuma sabah 9:15 te bitiyor dersim..
hafta içi cuma bi buluşma olursa gelebilirim..
hafta sonu olmamıştı galiba..

krokan

haklısın canım..
daha çok vaktimiz var nasıl olsa
sindire sindire yapılır herşey..
bendede bi sersemliktir gidiyor.
bahar yorgunluğu gibi,hasta olacakmışım gibi..anlamadım.
kafam kalkmıyor,gözüm açılmıyor..
ayy bide çıkşta toplantı varmışeyvahedigeldismile
hepte böyle denkgelir bana..
nezaman kendimi kötü hissedip,eve gidip yatayım desem bişey çıkar..
allahım bi akşam olsada eve atsam kendimi..:roflol:
sen nasılsın?
moralin nasıl?[/QUOTE]

bol bol meyve suyu iç canım.. mandalina, portakal, greyfurt zamanı geldi hergün bir bardak sık iç..

iyiyim canım ben ne olsun... yürüyüşlere başladım bugün.. 35 dak. yürüdüm geldim... şimdide ayaklarımı uzattım dinleniyorum.. moralimde iyi sanırım..

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar.
Ben bir şey sormak istiyorum.
Andeva yıldızı düşünüyorum,ordaki doktorlar hakkında güzel şeyler duyuyorum.
Fakat oradaki masrafları ssk karşılamıyormuş diye duydum.
Doğru mu acaba?
Nasıl oluyor bilen biri yanıtlayabilir mi?

ben hep freeyim ne zaman derseniz ben uyarım canım.. çalışanlar var diye ayar yapamamıştık... sonra eşlerle buluşalım dedik.. bebek7 nin eşi şehir dışındaydı..o gelsin öyle dedik.. sonrada kaldı...

bütün arkadaşlar fikrini söylesin.. ortak bi nokta ayarlayalım görüşelim..

buluşma işini ne yaptık?
en son vaz mı geçmiştiklmaz:
benim cuma sabah 9:15 te bitiyor dersim..
hafta içi cuma bi buluşma olursa gelebilirim..
hafta sonu olmamıştı galiba..

ben karşılıyor diye biliyorum.. benim gittiğim zamanlarda karşılıyordu.. şuan giden arkadaşlar var onlarda karşıladığını söylemişti sanırım sana...

ben karşılıyor diye biliyorum.. benim gittiğim zamanlarda karşılıyordu.. şuan giden arkadaşlar var onlarda karşıladığını söylemişti sanırım sana...

Canım tahlilleri falan karşılamıyor diye duydum.
Fakat sanırım muayene olduktan sonra gereken tahlilleri sskda yaptırabiliyormuşuz.

yanlış duymuşsun bence.. karşılıyor diye biliyorum hepsini... direk hastaneyi arasana 310 92 92 bi sor bakalım.. detaylı bilgi verirler sana..

Canım tahlilleri falan karşılamıyor diye duydum.
Fakat sanırım muayene olduktan sonra gereken tahlilleri sskda yaptırabiliyormuşuz.

ağladım / naniknanik tabi oda bir iş...sempatiksalakcinni ...sıkma artık canını..

yok canım benimki gezerkende kıpır kıpır...özellikle dikkat ediyorum arabaya binince..durmak yok kıpır kıpır...uyumuyor ...kesinlikle nöbet tutuyor vatan millet sakarya...turkbayragi

CAnım ssk kaşılıyor ama bir kısmını...sen hepsini karşılamıyor demek istedin heralde..
Hepsini karşılıyan özel bir hastane bulamazsın...
Ben bütün tahlillerimi yıldızda yaptırdım ,fiyatları çok uygun, devlettede yaptırabilirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…