Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

keyifsizim bugün... başım ağır.. ağrıyacak gibi sanki..biraz uyumuşum.. tam dalamadım ama... sen nasılsın ??

kızlar selammm..
akşam üzeri eve geldiğimden beri uyuyorum bende..
tansiyonum yükselmiş biraz.
14-9 eyvahedigeldismile
başımda bir ağrı,reflü,üzerimde bir sersemlik,uyku hali..
sizler ne yaptınız?
hepinize iyi geceler..

geçmiş olsun canım benimde dün midem çok kötüydü boğazıma kadar yanıyordu resmen gece de uyuyamadım

geçmiş olsun canım benimde dün midem çok kötüydü boğazıma kadar yanıyordu resmen gece de uyuyamadım

geçmiş olsun canım
bendede çok şiddetli reflü vardı..
gaviscon şuruba başladım..
tamamen kesti yanmamı..
sabahları 1 ölçek içiyorum..
mucize gibi geldi..
hiçbir zararıda yokmuş..
doktorum verdi..
güvenle içebilirsin dedi.
zaten emilimi yokmuş sanırım..
önce rennie duo içmiştim..
o fayda etmedi..
bence sende kullanmıyorsan kullan..

kızlar günaydın..kimsenin sesi soluğu çıkmıyor ya nabersiniz umarım iyisinizdir.krokan tansiyonun ne durumdaa düzenli ölçmeni tavsiye ederim..bizde ki durum oğlum iyce hareketlendi.geceleri derin uykuya dalamıyorum bende sabah 5:00 da uyanıyorum.oğluşumun hareketlerini çok rahat karnıma bakınca görebiliyoruz babamız sürekli göbeğime bakıyor.bu arada inşallah stor takılıcak bugün tül içinde bugün çıkalım diyorduk yağmur da yağıyor napalım çıkcaz artık halledelim oda çıksın aradan artık...görüşürüz anneler kendinize iyi bakın..

Günaydın arkadaşlar.
Biizim tosunpaşada 4-5 gündür harekete geçti :)))

günaydın canım..
iyiyim ,yeni yeni kendime geliyorum.
dün ölçtürdüm normaldi..
ama hala kırgınım..
bugün bende erkenden uyandım yine..
benim karnımdan bişey görünmüyor daha..
çok kilo aldığım için herhalde:gitme:
perdeyide halledersin inşallah..
ama yağmurdada ıslanma,hasta da olma..

evet sessizlikten gerilere düşmüşüz baya :1no2: artık paylaşılacak bişi yokmu kızlar yaa ?? herkes bi sessiz bi uzak ???

ıslanmadan hallettik.stor güneşliği taktılar.sonra onların arabayla perdeciye gittik tülü beğendik sonunda zorla pazarlıkla 450 tl mal oldu ama çok kaliteli ve istediğim gibi gelecek hafta takılıcak o da inş.sen kaç kg la hamile kaldın kaç kg aldın ben de az değilim hani 59.5 kg hamile kaldım en son tartıldığımda 66 kg dım salı günü şeker yüklemem var o zaman tartılırsam öğrenicem hiç takmıyorum bu arada kiloyu....

gönlüne göre olmuş canım ne güzel..
inşallah biran önce gelir..
nasıl yaptın tülü? normal büzgülü uzun mu? kısa mı? yoksa katlamalımı?
kiloyu hiiiç sorma,kendime bile söyleyemiyorum:gitme:
20 kilo aldım..
dahada 2,5 ayım var..
allah sonumu hayretsin..
ben çok önemsemiyorumda..
etraftan sinir ediyolar..
herkesten bir yorum..
sabah okulda kahvaltı için bir poğaça alıyorum..
evdende aç çıkıyorum..
ayy bi tane poğaçayı nası yiyebileceksin diyolar.
sabahları sadece marul yicekmişim çok bilmiş arkadaşlara göre,diğer öğünlerdede meyve..:umursamaz:
zaten aralarda abur cuburda yemiyorum hiç okulda..
belki bir tane elma..
ne biçim bi bünye var anlamadım kikaydirigubbakcemile3
bütün gün yiyolar..hiç yemeyiz diyolar..
öğleğin yemek sipariş edelim diyoruz..
sen öğlenleri yemek yeme diyolar..
walla sinir geldi..

evet sessizlikten gerilere düşmüşüz baya :1no2: artık paylaşılacak bişi yokmu kızlar yaa ?? herkes bi sessiz bi uzak ???

sende yoksun ortalıklarda şekerimm..
walla benim ne şartlarda nete girdiğimi bi görseniz okuldakaydirigubbakcemile3
paylaşacak şeyler olmaz mı hiiiç..

günaydın kızlar a.s.

canım ben buralardayımda bakıyorum yazan yok..online olan yok.. bizim şubat anneleri topiğinin çeneleri baya düşük oraya gidiyorum...kaydirigubbakcemile3

bebek7 yok kaç gündür... guldrm yok kaç gündür... kimse yazmıyor... :1no2:

sende yoksun ortalıklarda şekerimm..
walla benim ne şartlarda nete girdiğimi bi görseniz okuldakaydirigubbakcemile3
paylaşacak şeyler olmaz mı hiiiç..

Mrb güzel annişler.
Ben yarın inşallahhhh evimi taşıyorum 4 gün boyunca yokum

tülü uzun yere kadar yaptırıyorum pileli.ya gerçekten ne sinir bir durumdasın iyi katlanıyosun ben hemen öyle diyenleri hemen bozarım bi de bunları söyleyen de öğretmen dimi allah akıl fikir versin.sabah 1 tane poğaçadan nolucakmış sen onlara kulak verme öğün falan atlama güzelce ye yemeğini insanlar çok bilmişler bazen çok zorluyorlar gerçekten boşver canını sıkma ne zaman ayrılıyorsun izne ?

hayırlı olsun canım.. inşallah şimdiden güle güle otur... n erdeydin ne tarafa taşınıyorsun??? bende evi satılığa çıkardım ... eğer satılırsa bende 3+ 1 bir ev almak istiyorum.. doğurmadan yapablirsem bunu süper olacak...hayırlısı artık:Saruboceq:

Mrb güzel annişler.
Ben yarın inşallahhhh evimi taşıyorum 4 gün boyunca yokum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…