Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
allah allah allah allah yaaa ağzı olan konuşuyor... sen kafanı takma canım ya... dengesiz dolu ortalık.. ya gül geç yada lafını söyle geç... biz hamileyiz ve hassasız neden bunu kimse anlamıyor yaa klava:

sen beslenmene dikkat et.. düzenli beslen.. bebeğin iyi olsun.. gerisi boşş canım..

walla kabahat bende..
cevaplarını veremiyorum..
zaten çok aldım diye üzülüyorum..
moral vereni geçtimde,moral bozmasınlar bari dimi:gitme:

tülü uzun yapman daha iyi olmuş..
daha gösterişli oluyor..
walla herkes konuşuyor işte
15 kasımdan sonra(kurban bayramı sonu) 3-4 hafta rapor alayım dedim..
bu izin işleride karışık..
sezeryana göre veriyorlar diyende var normal doğuma göre verende..
bi türlü tam zamanını anlayamadım..
doğum öncesi 8 haftanın 5 haftasını doğum sonrasına aktarıcam..
yani doğum öncesine 3 hafta kalacak..
normal doğuma göre verirlerse yani 40 haftaya göre 37. haftamda ayrımam gerekiyor..
e sezeryan olusamda 38.hafta..
yani doğumdan 1 hafta önceye kadar çalışmış olcam..
çok mu karışık anlattım derdimi bilmem..:):):)

Son düzenleme:

inşallah satarsın canım..
bizde geçen sene aldık 3+1...
eşim önce 2+1 yeter diyodu..
şimdi anladı neden 3+1 istediğimi..
bide odalar yetmedi..
yatak odasının balkonunu kapatıyoruz pimapenle..
10 güne kadar kapanacak inşallah:Saruboceq:
sen ne tarafta oturuyosun?soğuksu gibi kaldı aklımda ama..
benim yenigün

canım bizim oturduğumuz yer fener mahallesi diye geçiyor... beyaz dünya alışveriş merkezi var.. yeni muratpaşa belediyesi var... ordayız.. ben burayı seviyorum.. annemde bu tarafta... ayrılamam burdan... o yüzden satabilirsem eğer yine bu tarafta istiyorum...
yenigün nerde?? ne tarafa düşüyor??
bizimde 2+ 1 yetmiyor.. yazın eşimin oğluda gelecek..1 ay.. salonda yatmak zorunda kalacak çocuk.. o yüzden 3+1 alıcam satabilirsem.. hayırlısı bakalım..

Gülegüle kullanın yeni perdelerinizş canım...

Bende 20 kilo aldım,hiiiç umrumda bile değil...Herşeyi yiyorum,valla demin dayanamadım jambon yedim,aslında çiğ yememem lazım biliyorum valla sık sık 8 aaydır salam gibi şeyler yemez oldum...bugün bıçak kemiğe dayandı bilmiyorumkismile
ben olsam senin yerinde herşey yerim onların yanında, yarasın bebişine

ben buralardayım gece geç giriyorum bakıp çıkıyorum yazacak kafa kalmıyor.aslında paylaşacak çok olay varda günün yorgunluğundan geçmişi okumakla geçiyor.

Mrb güzel annişler.
Ben yarın inşallahhhh evimi taşıyorum 4 gün boyunca yokum

Kolay gelsinn,sakın ama sakın kendini yorma, bol bol dinlen ve su iç, bak şakayagelmez kendini işe kaptırıp burasıda bitsin şurasıda bitsin dersen,,bebeği yorarsın :ecrin_bebek:
Yeni evin hayırlı uğurlu olsun....a.s.

Son düzenleme:
mısra güle güle otur cnm yeni evinde kendini yorma zamanla yerleştirirsin evinin eşyalarını

cnm çiğ et türü fazla yeme bir kez kaçamak olabilir bebeğin canı istemiştir dersin ama zaarlı oluğunu unutma

işte geldiiiiimmm
eeeee kimsecikler yokmu
benim kociş yarın gece burda :Saruboceq:
bende ablamda kalıyorum 3 gündür.yeğenimle birlikte vakit geçiriyorum gerçi gündüzleri onlar evde yoklar,ev bana kalıyor.kaydirigubbakcemile3
kayınavalidemde 2 gün kaldım eeeh biraz bozuldular ençokta kayınpeder bozluyor kalmıyorum diye ama yapacakbirşey yok samut gibi oturuyorum karşılarında...hiç dialog yok - oysa bende konuşmayı çok severim.hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuşa anlaşır diye boşuna dememişler.:lepi:

ablam yine bir sürü kıyafet verdi.ablamınn eltiside bebek kıyafeti göndermiş.ablamda yeğenimin küçülenlerini veriyor devamlı...artık gerçekten sevinemiyorum...okadar çok ki kızlar, bunları giydirmeden benim sıpa büyücek...yerimde yok artık...arkadaşı aradım yine -geçenlerde gelmişti odayı yapmak için ,kız sadece eyvah demekle yetindi.
işim bitmiyor,hatta birikiyor. akannehir

inşallah satarsın canım biran önce..
yenigün mevlana kavşağına çok yakın..başkada tarif edemedim..(
insan alıştığı yerden kopamıyor..
sen şu an oturma odası yapmamışsındır değil mi?

ne güzel işte canım..bak kısmetli bebeğin
dediğin gibi inadına yedim bugün önlerinde..zemuszemus
insan ablasındaki gibi rahat edemezki..
hamilesin bide..
önlerinde yatamazsın kalkamazsın.yayılamazsın.
en iyisini yapmışsın canım boşver..
bu ara ütü yok herhaldekaydirigubbakcemile3

ütü yok,ama kociş gelince var.arabanın bagajı kıyafet dolu -,hepsi ütülenecek.yarın gece valizi koymak için bagajı açtığında kızmassa iyi kaydirigubbakcemile3
insan gerçekten zorlanıyor kayınpederin yanında, hamileyken zor başkasında kalmak...
home sweet home :gitme:

işte geldim burdayım yine kimsecikler yok ..heerkes fatmagülemi bakıyor ne??
oysa tvde maç var.:uhm:
eee sonra topik sessiz.....klava:
ben ve oğluş burdayız....ama yorulmak üzereyiz birazdan çıkıcaz...heepimize iyi gecweler...opuyorumnanaktan

günaydın anntalyanın en güzel anne adayları hihoyyyt valla döktürmüşsünüz maşallahhh diyorummm.. dilimi ısırıyorum kiii nazar olmayın diye kaydirigubbakcemile3 arada sizi dürtmek lazım demekki... hah şöyle yaa.. topiğimiz gariban kalmıştı kaydirigubbakcemile3 yazık değilmi ona :teselli:

hoşgeldin canım... insnaın kendi evi gibi yok haklısın... ben anneme bile gitsem rahat edemem değil ki kayınvalideye gidicem kalmaya.. çokkk zor çookkk...
maşallahh prensimiz bereketli olacak valla.. benim ki erkek olsaydı fazlalıkları yerinin almadığını bana gönder derdim hee kaydirigubbakcemile3
bende pazar günü arkadaşları çağırdım... bizde kızımın odasını temizliycez.. dolaplarını falan silelim dediler.. iyi gelin silin dedim bende kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 tabi tabi bebek istedi,anası hiç obur değil.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inşallah satarım canım ya... :Saruboceq: 75. yıl cumhuriyet lisesi var oralardasın sanırım.. tarifinden onu çıkarabildim ama :bbo:
aynen benim annemin evide burda olunca.. 97 de geldik biz izmirden antalyaya.. ozamandan beride bu muhitteyiz.. yıllar olmuş be ya kaydirigubbakcemile3 yaşlanıyoruz hee eyvahedigeldismile
canım benim 2+1 evim.. 2 oda var.. biri bizim yatak odası.. diğeride kızımın odası olacak.. salonda amerikan mutfak.. burda yiyoruz içiyoruz tv seyrediyoruz.. oturma odası lüx benim için ha 3+1 4+1 evim dahi olsa ben oturma odası yapamazdım sanırım.. alıştım salonda oturmaya.. eskiden gelen alışkanlık.. annemler de salonda oturulardı.. oohh geniş genişş sefam olsun gibi kaydirigubbakcemile3

offf ütü mü eyvahedigeldismile allah yardımcın olsun...:Saruboceq:

canım eşim sabah istanbula gitti.. gece geç geleceekti.. bende arkadaşıma gittim.. gece eşim gelene kadar ordaydım.. bir ara açtım kimseyi göremedim kapattım..
fatmagülün suçu bihter olmak kaydirigubbakcemile3 hiiiçç izlemiyorum hiççç... kurtlar vardı akşam onu izledim ben aklinialirimsmile

.eeee sabahtan beri bir yasmin yazmış...
bukadarmı havadis??
ben birazdan havalimanına gidiyorum kocişi almaya....göcebe hayatım sona erdi birdahaki seminere kadar...
aa buarada 3 -4 kasım belekte seminer varmış galiba...aman allahım delikafadulden
hepinize ii geceler..
yasmin senin kocişde geziyor bakıyorum...bebek olunca neolacak durum düşünüyorum kara kara :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…