gönlüne göre olmuş canım ne güzel..
inşallah biran önce gelir..
nasıl yaptın tülü? normal büzgülü uzun mu? kısa mı? yoksa katlamalımı?
kiloyu hiiiç sorma,kendime bile söyleyemiyorum:gitme:
20 kilo aldım..
dahada 2,5 ayım var..
allah sonumu hayretsin..
ben çok önemsemiyorumda..
etraftan sinir ediyolar..
herkesten bir yorum..
sabah okulda kahvaltı için bir poğaça alıyorum..
evdende aç çıkıyorum..
ayy bi tane poğaçayı nası yiyebileceksin diyolar.
sabahları sadece marul yicekmişim çok bilmiş arkadaşlara göre,diğer öğünlerdede meyve..:umursamaz:
zaten aralarda abur cuburda yemiyorum hiç okulda..
belki bir tane elma..
ne biçim bi bünye var anlamadım kikaydirigubbakcemile3
bütün gün yiyolar..hiç yemeyiz diyolar..
öğleğin yemek sipariş edelim diyoruz..
sen öğlenleri yemek yeme diyolar..
walla sinir geldi..
allah allah allah allah yaaa ağzı olan konuşuyor... sen kafanı takma canım ya... dengesiz dolu ortalık.. ya gül geç yada lafını söyle geç... biz hamileyiz ve hassasız neden bunu kimse anlamıyor yaaklava:
sen beslenmene dikkat et.. düzenli beslen.. bebeğin iyi olsun.. gerisi boşş canım..
tülü uzun yere kadar yaptırıyorum pileli.ya gerçekten ne sinir bir durumdasın iyi katlanıyosun ben hemen öyle diyenleri hemen bozarım bi de bunları söyleyen de öğretmen dimi allah akıl fikir versin.sabah 1 tane poğaçadan nolucakmış sen onlara kulak verme öğün falan atlama güzelce ye yemeğini insanlar çok bilmişler bazen çok zorluyorlar gerçekten boşver canını sıkma ne zaman ayrılıyorsun izne ?
Mrb güzel annişler.
Ben yarın inşallahhhh evimi taşıyorum 4 gün boyunca yokum
hayırlı olsun canım.. inşallah şimdiden güle güle otur... n erdeydin ne tarafa taşınıyorsun??? bende evi satılığa çıkardım ... eğer satılırsa bende 3+ 1 bir ev almak istiyorum.. doğurmadan yapablirsem bunu süper olacak...hayırlısı artık:Saruboceq:
inşallah satarsın canım..
bizde geçen sene aldık 3+1...
eşim önce 2+1 yeter diyodu..
şimdi anladı neden 3+1 istediğimi..
bide odalar yetmedi..
yatak odasının balkonunu kapatıyoruz pimapenle..
10 güne kadar kapanacak inşallah:Saruboceq:
sen ne tarafta oturuyosun?soğuksu gibi kaldı aklımda ama..
benim yenigün
kolay gelsin canım..
güle güle otur şimdiden..[/QUO
Teşekkür ederim cnm
ıslanmadan hallettik.stor güneşliği taktılar.sonra onların arabayla perdeciye gittik tülü beğendik sonunda zorla pazarlıkla 450 tl mal oldu ama çok kaliteli ve istediğim gibi gelecek hafta takılıcak o da inş.sen kaç kg la hamile kaldın kaç kg aldın ben de az değilim hani 59.5 kg hamile kaldım en son tartıldığımda 66 kg dım salı günü şeker yüklemem var o zaman tartılırsam öğrenicem hiç takmıyorum bu arada kiloyu....
gönlüne göre olmuş canım ne güzel..
inşallah biran önce gelir..
nasıl yaptın tülü? normal büzgülü uzun mu? kısa mı? yoksa katlamalımı?
kiloyu hiiiç sorma,kendime bile söyleyemiyorum:gitme:
20 kilo aldım..
dahada 2,5 ayım var..
allah sonumu hayretsin..
ben çok önemsemiyorumda..
etraftan sinir ediyolar..
herkesten bir yorum..
sabah okulda kahvaltı için bir poğaça alıyorum..
evdende aç çıkıyorum..
ayy bi tane poğaçayı nası yiyebileceksin diyolar.
sabahları sadece marul yicekmişim çok bilmiş arkadaşlara göre,diğer öğünlerdede meyve..:umursamaz:
zaten aralarda abur cuburda yemiyorum hiç okulda..
belki bir tane elma..
ne biçim bi bünye var anlamadım kikaydirigubbakcemile3
bütün gün yiyolar..hiç yemeyiz diyolar..
öğleğin yemek sipariş edelim diyoruz..
sen öğlenleri yemek yeme diyolar..
walla sinir geldi..
günaydın kızlar a.s.
canım ben buralardayımda bakıyorum yazan yok..online olan yok.. bizim şubat anneleri topiğinin çeneleri baya düşük oraya gidiyorum...kaydirigubbakcemile3
bebek7 yok kaç gündür... guldrm yok kaç gündür... kimse yazmıyor... :1no2:
Mrb güzel annişler.
Ben yarın inşallahhhh evimi taşıyorum 4 gün boyunca yokum
Gülegüle kullanın yeni perdelerinizş canım...
Bende 20 kilo aldım,hiiiç umrumda bile değil...Herşeyi yiyorum,valla demin dayanamadım jambon yedim,aslında çiğ yememem lazım biliyorum valla sık sık 8 aaydır salam gibi şeyler yemez oldum...bugün bıçak kemiğe dayandı bilmiyorumkismile
ben olsam senin yerinde herşey yerim onların yanında, yarasın bebişine
ben buralardayımgece geç giriyorum bakıp çıkıyorum yazacak kafa kalmıyor.aslında paylaşacak çok olay varda günün yorgunluğundan geçmişi okumakla geçiyor.
Kolay gelsinn,sakın ama sakın kendini yorma, bol bol dinlen ve su iç, bak şakayagelmez kendini işe kaptırıp burasıda bitsin şurasıda bitsin dersen,,bebeği yorarsın :ecrin_bebek:
Yeni evin hayırlı uğurlu olsun....a.s.
cnm çiğ et türü fazla yeme bir kez kaçamak olabilir bebeğin canı istemiştir dersin ama zaarlı oluğunu unutma
kaydirigubbakcemile3 tabi tabi bebek istedi,anası hiç obur değil.
canım bizim oturduğumuz yer fener mahallesi diye geçiyor... beyaz dünya alışveriş merkezi var.. yeni muratpaşa belediyesi var... ordayız.. ben burayı seviyorum.. annemde bu tarafta... ayrılamam burdan... o yüzden satabilirsem eğer yine bu tarafta istiyorum...
yenigün nerde?? ne tarafa düşüyor??
bizimde 2+ 1 yetmiyor.. yazın eşimin oğluda gelecek..1 ay.. salonda yatmak zorunda kalacak çocuk.. o yüzden 3+1 alıcam satabilirsem.. hayırlısı bakalım..
işte geldiiiiimmm
eeeee kimsecikler yokmu
benim kociş yarın gece burda :Saruboceq:
bende ablamda kalıyorum 3 gündür.yeğenimle birlikte vakit geçiriyorum gerçi gündüzleri onlar evde yoklar,ev bana kalıyor.kaydirigubbakcemile3
kayınavalidemde 2 gün kaldım eeeh biraz bozuldular ençokta kayınpeder bozluyor kalmıyorum diye ama yapacakbirşey yok samut gibi oturuyorum karşılarında...hiç dialog yok - oysa bende konuşmayı çok severim.hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuşa anlaşır diye boşuna dememişler.:lepi:
ablam yine bir sürü kıyafet verdi.ablamınn eltiside bebek kıyafeti göndermiş.ablamda yeğenimin küçülenlerini veriyor devamlı...artık gerçekten sevinemiyorum...okadar çok ki kızlar, bunları giydirmeden benim sıpa büyücek...yerimde yok artık...arkadaşı aradım yine -geçenlerde gelmişti odayı yapmak için ,kız sadece eyvah demekle yetindi.
işim bitmiyor,hatta birikiyor. akannehir
ne güzel işte canım..bak kısmetli bebeğin
dediğin gibi inadına yedim bugün önlerinde..zemuszemus
insan ablasındaki gibi rahat edemezki..
hamilesin bide..
önlerinde yatamazsın kalkamazsın.yayılamazsın.
en iyisini yapmışsın canım boşver..
bu ara ütü yok herhaldekaydirigubbakcemile3
işte geldiiiiimmm
eeeee kimsecikler yokmu
benim kociş yarın gece burda :Saruboceq:
bende ablamda kalıyorum 3 gündür.yeğenimle birlikte vakit geçiriyorum gerçi gündüzleri onlar evde yoklar,ev bana kalıyor.kaydirigubbakcemile3
kayınavalidemde 2 gün kaldım eeeh biraz bozuldular ençokta kayınpeder bozluyor kalmıyorum diye ama yapacakbirşey yok samut gibi oturuyorum karşılarında...hiç dialog yok - oysa bende konuşmayı çok severim.hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuşa anlaşır diye boşuna dememişler.:lepi:
ablam yine bir sürü kıyafet verdi.ablamınn eltiside bebek kıyafeti göndermiş.ablamda yeğenimin küçülenlerini veriyor devamlı...artık gerçekten sevinemiyorum...okadar çok ki kızlar, bunları giydirmeden benim sıpa büyücek...yerimde yok artık...arkadaşı aradım yine -geçenlerde gelmişti odayı yapmak için ,kız sadece eyvah demekle yetindi.
işim bitmiyor,hatta birikiyor. akannehir
kaydirigubbakcemile3 tabi tabi bebek istedi,anası hiç obur değil.
inşallah satarsın canım biran önce..
yenigün mevlana kavşağına çok yakın..başkada tarif edemedim..(
insan alıştığı yerden kopamıyor..
sen şu an oturma odası yapmamışsındır değil mi?
ütü yok,ama kociş gelince var.arabanın bagajı kıyafet dolu -,hepsi ütülenecek.yarın gece valizi koymak için bagajı açtığında kızmassa iyi kaydirigubbakcemile3
insan gerçekten zorlanıyor kayınpederin yanında, hamileyken zor başkasında kalmak...
home sweet home :gitme:
işte geldim burdayım yine kimsecikler yok ..heerkes fatmagülemi bakıyor ne??
oysa tvde maç var.:uhm:
eee sonra topik sessiz.....klava:
ben ve oğluş burdayız....ama yorulmak üzereyiz birazdan çıkıcaz...heepimize iyi gecweler...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?