Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
e vet canım sabahtan beri tık yok kimsede...gözün aydın.. hadi bakalım kavuşuyorsun eşine...aynen benimkide geziypr canım.. çok sık gitmesede gidip geliyor.. iş olsunda katlanıcaz ne yapalım.. bu devirde iş bulmakta zor.. parada lazım...

iyi bak kendine.. iyi geceler mirmirmirmir

selam kızlar...
bakıyorumda bugün pek kimse giremiş..
bizde yeni geldik eve..
cuma günleri kayınvalidemlerdeyiz yemeğe..
gündüzde dersim 9:15 te bitti..
geldim uyudum eve...
siz neler yaptınız?
bu arada bugün alışveriş yaptık..
bugünde babaanne aldı bişeyler..
bebek arabası,puseti,hastane çıkışı,ayakkabı,biberon,suluk,bebek şekeri için sepet,çorapzemuszemus
irem bebeden yaptık bugünkü alışverişe..
hastane çıkışımız düz beyaz..üzerindede gümüş rengi satenden ayıcıklar falan var,havlusu battaniyesi..
çoklu olanlardan sanırım..
bebek odamız içinde görüştük..
normalde aralık başı gelsin demiştik..
bugün hemen gelsin dedik..10-15 güne kadar gelecek..
bide bizim modelin yeni üretilenlerinde kapakların tutacak yerleri değişmiş..
daha parıltılı ve yuvarlak olmuşş..
gardrobuda daha çok bölmelendirmişler..
onu görünce bizimkide böyle olsun dedik tamam dediler..
bide arabamızın resmini koyayım size..

ooo süper maşallahhh güle güle kullansın bebişin inşallahh :Saruboceq:

günaydın herkeze

cnm güle güle kullan aldıkların resimlersin bizde görelim cicilerini oda takımını opuyorumnanaktan

günaydın canım

Sunny Baby Omega travel sistem yani pusetiyle takım benimkide canım ve 5li set aldım hepsi 330 tl tuttu... 275 tl araba ve puset 55 tl de 5li set..benimkinin tek farkı çift yönlü olması sanırım..

güle güle kullansın bebişlerimiz kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $sunny-baby-omega-617a-travel-sistem-bebek-arabasi.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 39

sağolasın canım gerçektende son model arabaları oldu... tekrar gözün aydın kavuşmuşsun eşine...

günaydın herkeze

cnm güle güle kullan aldıkların resimlersin bizde görelim cicilerini oda takımını opuyorumnanaktan

sağol canım..oda takımının resmini eklemiştim daha önce ama,eve gelince son değişiklikleriyle eklerim hemen..

selam,herkesyine gitmiş....
bizde bugün özdileğe gittik..fast food takıldık benimki kudurdu içerde, valla yerimi meri dar değil kaydirigubbakcemile3
Hiç çoçuk için birşey bakmıyorum artık.bi saniye baktım lcwde güzel ürünler vardı,bide hamileler için güzel ürünler gelmiş.

ablam veya arkadaşım bana gelsede şu hastane çantamla odayı bitirsek diye bekliyorum...iş uzadıkca bana daral geliyor -hafif tezcanlılık var :hulya:
.bende bugün kendi çamaşırlarımızı yıkadım yarın bebişinkiler var..bu havadada hiç kurumuyor 2 günde ancak.bende eve 2. kelebeği aldım ki olay hızlansın diye.balkondaki çamaşır ipine sermeyi sevmiyorum gerçi sersemde yine 2 günde ancak..
buarada kızlar ocak şubat gibi doğum yapacaklar fazla ağırlaşmadan işlerinizi halledin,özellikle çamaşır ütü ,soğuklarda geliyor zor olur...

kızlar günaydın..
grip oldum ben..
napsam ki?
ilerlemese ya tüühhh..
benim gribim çok kötü olur,
bronşite falan çevirir..
portakal limon suyu içiyorum,pekmezli süt bide,meyve..
başka bi öneriniz var mı?
yada şimdiye kadar grip olanınız var mı?

Geçmiş olsun...
Tavuk suyuna çorba yap, acayip işe yarıyor.bol karabiberli limonlu çorba işe yarar...denemekte fayda var.bol bol sıvı tüket uzan ve naneli şeker ye...ben öyle yapınca geçiyor.alkisalkisalkis

selam;güle güle kullansın bebişin hastane çıkışının içinde neler var ne kadara aldın benim bi tek hastane çıkışı kaldı da alınıcak biri kesin fenerbahçenin olucak da bi tane daha alıcazda ondan sordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…