selam;güle güle kullansın bebişin hastane çıkışının içinde neler var ne kadara aldın benim bi tek hastane çıkışı kaldı da alınıcak biri kesin fenerbahçenin olucak da bi tane daha alıcazda ondan sordum...
selam kızlar;dün bizim evdede temizlik vardı akşam yedide bitirdi kadın işi bende hiçbir iş yapmama rağmen çok yorgundum gece okanı falan izleyemedim uyumuş kalmışım ohhh ama ya temizlik gibisi yok bugün de kahvaltıdan sonra özdilek e gittik üstüme bişeyler bakmak için lcw de üstler çok kötüydü renkler çok kötü şöyle güzel elbiseler falan getirseler keşke hiç bişey beğenmedim alamadım yani idil baby e uğradık daha önce aldığımız takımın mavisini alalım diye o da kalmamış 2 tane yelekle bir çıngırak aldık sadece bu arada kipada da sebamed,chicco,bübchen bakım ürünlerinde indirim varmış bebek kıyafetlerinde de öyleymiş işte böyle hanımlar yarın da halımızı almaya gidiyoruz.yaaa hiç üstüme giyicek bişey yok hepsi boyu kısa geliyor sizler üst aldınızmı aldıysanız nerden aldınız...
canım hastane çıkışı 120 tl..irem bebeden aldık..markası kardeşler..ama çook kaliteli..beyaz renk..üzerindeki desenler gümüş saten..
içinde:
şapka
eldiven
patik
ağız mendili
zıbın
battaniye
havlu
önlük
altı patikli pijama takım
yelek
uzun kollu çıtçıtlı badi
patikli tulum
patiksiz pijama takım
daha önce aldığımız irem bebeden..65 tl..markası yine kardeşler..beyaz üzerine lacivert kırmızı köpekler var..kulaklarıda sonradan eklenmiş..çıkıntılı..ay tarif edemedim dimii
içinde:
battaniye
önlük
eldiven
patik
şapka
patikli pijama takım
patiksiz pijama takım
çıtçıtlı badi
bizde dün özdileğe gittik..
lcw ye baktım..
hiiç hoş bişi yok
ben ıspartadan bi hırka aldım,siyah uzun,çok şirin..
bide kumaş pantolon okul için..
defactodan önceki haftalarda almıştım..uzun gri siyah simli bi triko..çok hoş..38 tlydi..
kışladandaki ilkem hamile giyimde güzel şeyler var ama..
pahalı biraz 60 tan başlıyor en uyduruk badiler..
yazında güllükteki mağazalardan almıştım uzun göğüs altı büzgülü badiler.
ben hala kısa kollularımı giyiyorum..
üzerinede ince kısa siyah hırka((
setler iyiymiş içindede parçası çokmuş bende bi bakıyım.defactoda hamile giyim yok dimi sen normal giyimden aldın herhalde bende kısa kollu giyiyorumda ama uzun kollu tişörtüm olmuyo.kışlahan pahalı gerçekten napalım arıycaz biraz....
kızlar günaydın..
grip oldum ben..
napsam ki?
ilerlemese ya tüühhh..
benim gribim çok kötü olur,
bronşite falan çevirir..
portakal limon suyu içiyorum,pekmezli süt bide,meyve..
başka bi öneriniz var mı?
yada şimdiye kadar grip olanınız var mı?
slm güzel anne adayları ve melekleri :teytey:
krokan ; canım geçmiş olsun... limonlu ıhlamur içebilirsin... bebek7 nin dediği gibi limonlu karabiberli tavuk çorbasıda süper olur hee sempatiksalakcinni
krokan dışında hepiniz maşallah iyisiniz...oda bir an önce iyi olacak inşallah... hepinizi bir arada görmeyeli uzun zaman oldu...
bu arada anlaşmış gibi hepiniz özdilekteymişsiniz.. ne güzel..
bugün arkadaşlarımız geldi.. kızımın odasını toparladık.. mobilyaların içini sildik... perdesini ütüledik.. astık.. halısını denemek için serdik.. maşallahhh çok güzel oldu.. halısını kaldırdık sonra.. stickerleri yapıştırdık... yemek yaptık.. bulaşıktı..ee malum hafta sonu çamaşırdı derken... bu saat oldu ve ben yeni oturdum.. ama belimde koptuuu :bbo:
yarın bende arkadaşımla özdileğe gidicem.. şubat anneleri olarak çekiliş yaptık.. herkes birbirine hediye alacak ama kim kime alacak sadece kurayı çeken arkadaş biliyor.. sositososito benimde şansıma kızı olacak bir arkadaş çıktı...:dance: yarın özdilek lcw den bişiler bakayım diyorum.. sizde demişsiniz güzel şeyler var diye.. salı günüde kargoyaa verip izmire göndericem... inanılmaz heyecan yaptım yaa hihoyyyt .. bu hafta benim hediyemde gelir...:sm_cool: pazara kadar hediyeler herkesin elinde olacak resimleri çekip topiğe koyucaz...
acaba özdilekte lcw den başka bebek kıyafeti satan yer var mı ?? neyse gezerim artık sırnaşık şey
öpüyorum hepinizi kendinize de meleklerinize de iyi bakın opuyorumnanaktan
kızlar bide tavuk çaobasını nasıl yapıyorsunuz?
şehriyeli mi kremalı falan mı?
şöyle güzel bi tarif verirmisiniz;?yarın kendimi iyi hissedersem yapayım..
setler iyiymiş içindede parçası çokmuş bende bi bakıyım.defactoda hamile giyim yok dimi sen normal giyimden aldın herhalde bende kısa kollu giyiyorumda ama uzun kollu tişörtüm olmuyo.kışlahan pahalı gerçekten napalım arıycaz biraz....
kızlar bide tavuk çaobasını nasıl yapıyorsunuz?
şehriyeli mi kremalı falan mı?
şöyle güzel bi tarif verirmisiniz;?yarın kendimi iyi hissedersem yapayım..
ee ben geldim ...annede yok bebişte yok topikte...pazar keyfinemi daldınız hepiniz..
bendede arkadaş var yardıma geldi ama hala oğlunu uyutmakla meşgul..
dah açoçuk odasını halledicektik ama saat ona geliyor bizde tık yok.
bugün bebişin artık son kıyafetlerini yıkadım ev yine miiiiss gibi bebek koktu...
ama ütü kısmını hiiç düşünmek istemiyorum..zaten kuramadılar yarına belki kururlar.
ütü yapmam için motive olmam gerekiyor..motivasyon düşüklüğü yaşıyorum ütü konusunda :roflol:
Çarşamba günü doktara gideceğim(bişi yok sadece rutin kontrol)
daha 10 gün önce çektirdiğim nts sonucumu göstermedim.ayyy ben çok rahatım...doktorumdan bulaştı bu rahatlık banakaydirigubbakcemile3
buarada klmsm ortalıkta yok uzun zamandır...:ecrin_bebek:
ee ben geldim ...annede yok bebişte yok topikte...pazar keyfinemi daldınız hepiniz..
bendede arkadaş var yardıma geldi ama hala oğlunu uyutmakla meşgul..
dah açoçuk odasını halledicektik ama saat ona geliyor bizde tık yok.
bugün bebişin artık son kıyafetlerini yıkadım ev yine miiiiss gibi bebek koktu...
ama ütü kısmını hiiç düşünmek istemiyorum..zaten kuramadılar yarına belki kururlar.
ütü yapmam için motive olmam gerekiyor..motivasyon düşüklüğü yaşıyorum ütü konusunda :roflol:
Çarşamba günü doktara gideceğim(bişi yok sadece rutin kontrol)
daha 10 gün önce çektirdiğim nts sonucumu göstermedim.ayyy ben çok rahatım...doktorumdan bulaştı bu rahatlık banakaydirigubbakcemile3
buarada klmsm ortalıkta yok uzun zamandır...:ecrin_bebek:
halletmişsinizdir inşallah canım..
kıyafetleri yıkayınca solar yada boyatırım diye korkuyorum..
öyle yazmış biri forumda..
kıyafetleri yıkamışta..boyamış..hepsi yavruağzı gibi bir renk olmuş sanırım..mafoldumben
yıkanıncada miiis gibi olur ama dimi..
sositososito
ya benimde yıkanıcak kıyafetleride tansaşa deterjana baktım dalin 17 tl 2 ltsi biraz pahalı bence indirime girmesini bekliyim diyorum eşimde alalım diyo zaten çok kullanılmaz diyo sen nerden alıyosun yumuşatıcı kullanıyomusun?
günaydın,nasıl oldun bugün ?
çorbayı dene bakalım , öğretmenliğin zor yanıda bu işte.her ay hasta oluyor insan..çoçuklar hapşururken ağzını kapamaz gelir çapur çupur öperler.sonra gripten kıvrılıyor insan.
valla ev mis kokuyor...birde bingonun bebeğimin dünyası yüzey temizleyicisi aldım ...evi bi siliyorum,bebek gelmeden kokusu saarmış oluyor evi.
benimkilerin hiç biri solmadı,2 grup yaptım hep.ayrı ayrı yıkadım.koyu renklilier ve açık renklilier diye...büyük çamaşır filesi aldım...o filenin içine attım çamaşırları çünkü eldiveni çorabı minnacık makinanın ön kapanın arasına giriveriyor.birde amaç leke çıkartmak olmadığı için sadece tekstil kokusunu çıksın...0 derecede 20 dakikalık programda narin sıkma ve extra durulamalı programı seçiyorum.
gerçektende öğretmenlik dışardan göründüğü gibi kolay değil..
50 kişilik temizlenmeyen sınıflar..inanırmısın ben fen laboratuvarında ders işliyorum..okul açıldığından beri hizmetli burayı 1 kere bile temizlemedi..
tozdan,tebeşirden görünmüyr..çöplük gibi her yer..çöpe bişi atan yok zaten..her yer çöp nasılsa:sinifsinif:
bazen öğrenciler istiyor..
düzenleyelimmi diye?onlar yaparsa işte..
tenefüs bitince derse bi geliyorum,sandalyem bembeyaz ayak izi..
ayy neyse anlattıkça sinirleniyorum..
sen ne güzel girmişsin tatile..seninki özel okul mu yoksa dershanemiydi?
bebekten sonra devam edicekmisin?
bide senin branş neydi?
ayy çok sordum dimi..
günaydın,nasıl oldun bugün ?
çorbayı dene bakalım , öğretmenliğin zor yanıda bu işte.her ay hasta oluyor insan..çoçuklar hapşururken ağzını kapamaz gelir çapur çupur öperler.sonra gripten kıvrılıyor insan.
valla ev mis kokuyor...birde bingonun bebeğimin dünyası yüzey temizleyicisi aldım ...evi bi siliyorum,bebek gelmeden kokusu saarmış oluyor evi.
benimkilerin hiç biri solmadı,2 grup yaptım hep.ayrı ayrı yıkadım.koyu renklilier ve açık renklilier diye...büyük çamaşır filesi aldım...o filenin içine attım çamaşırları çünkü eldiveni çorabı minnacık makinanın ön kapanın arasına giriveriyor.birde amaç leke çıkartmak olmadığı için sadece tekstil kokusunu çıksın...0 derecede 20 dakikalık programda narin sıkma ve extra durulamalı programı seçiyorum.
gerçektende öğretmenlik dışardan göründüğü gibi kolay değil..
50 kişilik temizlenmeyen sınıflar..inanırmısın ben fen laboratuvarında ders işliyorum..okul açıldığından beri hizmetli burayı 1 kere bile temizlemedi..
tozdan,tebeşirden görünmüyr..çöplük gibi her yer..çöpe bişi atan yok zaten..her yer çöp nasılsa:sinifsinif:
bazen öğrenciler istiyor..
düzenleyelimmi diye?onlar yaparsa işte..
tenefüs bitince derse bi geliyorum,sandalyem bembeyaz ayak izi..
ayy neyse anlattıkça sinirleniyorum..
sen ne güzel girmişsin tatile..seninki özel okul mu yoksa dershanemiydi?
bebekten sonra devam edicekmisin?
bide senin branş neydi?
ayy çok sordum dimi..
Oi oi...sen neşartlar altında çalışıyosun öyle.tebeşir tozu beni hemen franjit yaapardı..
50 kişilik sınıfmı??en son staj yaparken 63 kişilik sınıfa ders vermiştim aman allahım.akannehir
temizlik konusu müdürle veya hizmetli ile görüş.yada herhafta 1 saat temizliğe ayır,sonuçta oda bir eğitim..biz toplum olarak çöp kutusu nedir bilmeyiz.evimiz temizdir ama çevremiz mamak çöplüğü...bence toplumsal bir mesele el atılması gereken!!
ben geçen sene bebek düşündüğüm için okulu bıraktım.benim kolej olduğundan çoçukları zor durumda bırakmak istemeedim.benim branşım ingilizce.
doğumdan sonrada uzun bir süre çalışmam belki bizimki kreş yaşına gelince diye düşünüyorum bakalım kısmet.
kızlar bide biberonla suluk aldım ben chicco nature glass kauçuk 150 ml biberon aldım..bide chicco tisamilla micro kauçuk 30 ml biberon aldım..
sizce kauçuk mu silikon mu?
aldıysanız siz nasıl aldınız..
kauçuğun rengi çok kötü amadaha doğal,anne göğsüne benzer diye aldım..
sizce kalsın mı değiştireyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?