eminmisin cnm nerden aldın bu haberi
evet cnm onun hastasıydım.daha pazartesi yanındaydım.erken doğum riskin var dedı.bayramda nöbetçi doktorlar olacak demişti.inşallah yanlış anlaşılma vardır.değilse işimiz çok zor
su fazlalığından erken doğum ...hmmmm ilk defa duydum...bol bol yat dinlen buarda sen..30 haftalık.suyum fazla olduğu için erken doğum riskin var demişti.yarın arar öğrenirim hastaneden.sen hangi doktora gidiyosun?memmunusun doktorundan?
evet cnm duydum adını.onunda iyi olduğunu söylüyorlar.dinlenmeyede hiç fırsatım yok.çalışıyorum.doğum sonrası kullanacağım doğum iznimi 5 haftalık doğum iznimi..
yok cnm devlet okulunda çalışıyorum bende.doğum öncesi 3 hafta doğum sonrası 8+5 haftalık iznimi kullanıcam.
bende öyle biliyordum malum stajerlik kursunda yönetmelik faslı...doğum öncesi 8 hafta doğum sonrasıda 8 hafta doğum iznimiz var.keşke doğum sonrası daha fazla olsa doğum iznimiz.
evet cnm keşke daha fazlası olsa.bırde utanmadan 3 çocuk isterler bizden.daha bırıncısını düşünüyoz kara kara napıcaz dıye.hayırlsı artık bekleyıp görücez...
kızlar aranızda vitale hastanesine giden var mıydı sanırım hastane mi değiştireceğim
vitale hast. bilmiyorum cnm nasıldır. bir sorunmu oldu hastaneyi değiştiriyorsun
canım ya sorun değilde andeva da benim doktor ekstre ücret alıyormuş 800 istiyor normalde de sezeryanda da vitalede normal doğum için 400 alıyormuş andeva çocuk için 65 vitale 50 alıyormuş işten çıkacam ya zaten özelde istiyorum kocişede fazla yüklenmeyeyim dedim araştıracağız telefonla görüştüm onda bile baya alakalıydılar hoşuma da gitti
canım ya sorun değilde andeva da benim doktor ekstre ücret alıyormuş 800 istiyor normalde de sezeryanda da vitalede normal doğum için 400 alıyormuş andeva çocuk için 65 vitale 50 alıyormuş işten çıkacam ya zaten özelde istiyorum kocişede fazla yüklenmeyeyim dedim araştıracağız telefonla görüştüm onda bile baya alakalıydılar hoşuma da gitti
kızlar aranızda vitale hastanesine giden var mıydı sanırım hastane mi değiştireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?