Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
evet cnm onun hastasıydım.daha pazartesi yanındaydım.erken doğum riskin var dedı.bayramda nöbetçi doktorlar olacak demişti.inşallah yanlış anlaşılma vardır.değilse işimiz çok zor

evet cnm onun hastasıydım.daha pazartesi yanındaydım.erken doğum riskin var dedı.bayramda nöbetçi doktorlar olacak demişti.inşallah yanlış anlaşılma vardır.değilse işimiz çok zor

kaç haftalıksın şimdi??
net bilgiyi telefonda öğrenebilirsin,bence andeva bu olayı yayıp hasta kaybetmek istemez oyüzden söylermi söylemezmi bilemem..

30 haftalık.suyum fazla olduğu için erken doğum riskin var demişti.yarın arar öğrenirim hastaneden.sen hangi doktora gidiyosun?memmunusun doktorundan?

30 haftalık.suyum fazla olduğu için erken doğum riskin var demişti.yarın arar öğrenirim hastaneden.sen hangi doktora gidiyosun?memmunusun doktorundan?
su fazlalığından erken doğum ...hmmmm ilk defa duydum...bol bol yat dinlen buarda sen..
.benim doktorum gökbay elpek yıldızda belki duymuşssundur...
aşırı cool bir doktor.

evet cnm duydum adını.onunda iyi olduğunu söylüyorlar.dinlenmeyede hiç fırsatım yok.çalışıyorum.doğum sonrası kullanacağım doğum iznimi 5 haftalık doğum iznimi..

evet cnm duydum adını.onunda iyi olduğunu söylüyorlar.dinlenmeyede hiç fırsatım yok.çalışıyorum.doğum sonrası kullanacağım doğum iznimi 5 haftalık doğum iznimi..

sen özeldemi çalışıyorsun,niye 5 haftalık doğum iznin..ben daha fazla diye biliyodum..

yok cnm devlet okulunda çalışıyorum bende.doğum öncesi 3 hafta doğum sonrası 8+5 haftalık iznimi kullanıcam.

doğum öncesi 8 hafta doğum sonrasıda 8 hafta doğum iznimiz var.keşke doğum sonrası daha fazla olsa doğum iznimiz.

doğum öncesi 8 hafta doğum sonrasıda 8 hafta doğum iznimiz var.keşke doğum sonrası daha fazla olsa doğum iznimiz.
bende öyle biliyordum malum stajerlik kursunda yönetmelik faslı...
ama hergün bişi değişiyor türkiyede yaklaşık bir senedirde eğitim camiasından uzak olunca otomatik olarak bu tür konulara uzak oluyorsun.
doğum izni konusunda nimet hanımdan bir iyileştirme beklentisne girenler oldu ama kadının ne yaptığı belli değil.keşke daha fazla olsa.

evet cnm keşke daha fazlası olsa.bırde utanmadan 3 çocuk isterler bizden.daha bırıncısını düşünüyoz kara kara napıcaz dıye.hayırlsı artık bekleyıp görücez...

evet cnm keşke daha fazlası olsa.bırde utanmadan 3 çocuk isterler bizden.daha bırıncısını düşünüyoz kara kara napıcaz dıye.hayırlsı artık bekleyıp görücez...

çoçuk rıskıyla gelir mantığı devam ettikçe zor işimiz.anne karnında gömüyle doğmuyorki bu yavrular.

vitale hast. bilmiyorum cnm nasıldır. bir sorunmu oldu hastaneyi değiştiriyorsun

canım ya sorun değilde andeva da benim doktor ekstre ücret alıyormuş 800 istiyor normalde de sezeryanda da vitalede normal doğum için 400 alıyormuş andeva çocuk için 65 vitale 50 alıyormuş işten çıkacam ya zaten özelde istiyorum kocişede fazla yüklenmeyeyim dedim araştıracağız telefonla görüştüm onda bile baya alakalıydılar hoşuma da gitti

öylemi cnm çok iyi araştırmak lazım tabi bazen hastaneler extra ücret çıkartıyormuş öyle duymuştum ben bilmiyorum gerçeklik payı varmı

canım selam,
çok şaşırdım şimdi,senin doktorun kimdide extra ücret alıyor?ben olayı anlayamadım kusura bakma.bana herşey dahil 450 normal 650 sezeryan demişlerdi 7 ay önce.bu cumartesi gidip tekrar görüşeceğim zaten kontrolüm var ,odalarada bakacağım.
vitale hastanesi sadece 400 mü alıyor,buna ne dahilki?oda+refakatçi+çoçuk doktoru vs...
bide eğer sezeryan düşünüyorsan enönemlisi aneztesi uzmanı bu durumda...doktor hastane 2 .planda kalıyor ....
çoçuk için 65 vitale 50 dediğin ne ki?
vallaha kafam karıştı :44:

kızlar aranızda vitale hastanesine giden var mıydı sanırım hastane mi değiştireceğim

ben de doktor açısından kararsızlardanım en son 3. doktoruma gittim umarım bir daha değiştirmem.

2. doktorum vitale de ali fuat şengördü 2 kez gittim ama tam bir işkence doktorun çok iyi olduğunu okuduğum için gitmiştim ama hastane çok düzensiz randevulu gidiyorsun 2-3 saat bekliyorsun son gittiğimde o kadar sinirlendimki muayene olmadan ayrıldım hastaneden, bir önceki seferde ikili testin sonucunu göstermek için gittim 1 saatten fazla bekledim ve doktorun yanında sadece 10 sn kaldım.

sırf para kazanmak için insanları oraya yığıyorlar günde 40 hasta alacağına 30 hasta al insanlar rahat rahat gelsin gitsin, karnı burnunda kadınlar nasıl beklesin o kadar uzun süre.

ben bu yüzden vazgeçtim oradan bir de doğumu orda yapmak hususunda kararsızdım yeni bir yer neticede güvenilirliğine emin olamadım.

doktor olarak Ali bey gayet iyi olabilir ama vakitte ayıramıyor son gidişimde tansiyonum ölçülmedi kilom kontrol edilmedi.

kötü bir hastane diyemem ama bunları göze alıpta gitmek lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…