Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
özel hastaneler çocuk dr una bakım testler ve yapılan aşı için ücet alıyor mesela medikalpark 65 tl alıyor

özel hastaneler çocuk dr una bakım testler ve yapılan aşı için ücet alıyor mesela medikalpark 65 tl alıyor

bana yıldız andeva herşey dahil dedi,ben yinde cumartesi detaylı bi sorayım doğumdan sonra yüklü bi fatura elimize tutuşturmasalar :86: komik olur valla...:76:

kızlar minik kelebeğim 10.11.2010 da aramıza katıldı normal doğum oldu ikimizde iyiyiz biraz dikiş ağrılarım var iyileşince bol bol yazarım....

kızlar minik kelebeğim 10.11.2010 da aramıza katıldı normal doğum oldu ikimizde iyiyiz biraz dikiş ağrılarım var iyileşince bol bol yazarım....

canım gözün aydın ay ne güzel hayırlı evlat olur inşallah Allahım acısımı göstermesin iyisinizdir umarım

canım benim doktorum aslı hanım dün sordum andeva ya normal doğum 500 sezaryen 750 bu fiyatlara birde çocuk doktoru ücreti 65 lira ekleniyormuş benim doktorum dışardan geldiği için doğum şekli fark etmiyormuş her ikisinde de 800 alıyormuş normal doğumda bir gece sezaryende 2 gece kalıyormuşsun fazladan kaldığın her gece içinde 100 küsür bir fiyat söylediler andevada

vitale de normal doğum 400 sezaryen 600 + 50 lira çocuk doktoru için... her şey dahil fiyat özel oda + refakatçı

bayramdan sonra gidip araştıracağız

içime doğdu kaç gündür yoksun...Allah analı babalı büyütsün inşaallah.
CAnım detayları merak ediyorum neolur ben doğuma gitmeden iyileş ve yaz doğum hikayeni.

umarım ikinizde iyisinizdir.
kokla bebişi benim için...

kızlar halayın ucunu tutun topiğin 2. meleği geldiiiiiii...

süper ötesi...zaman ne çabuk geçiyor...
aman allahım sıra banamı geliyor ....tüyleirm diken diken oldu...:26:

hayırlı olsun cnm ayyyy nasıl heyecanlandım kelebeğini bol bol kokla inşllh ağrında çabucak geçiverir.

benim dr umda dışardan gelecek medikalparkta yaparsam eğer 1250 tl dediler artı çocuk dr un 65 tl benim sezeryan olacak epidural olacak bakıcısı herşeyi içindeymiş zaten özel oda oluyormuş

Son düzenleme:

saol canım verdiğin bilgiler için.demekki andeva 6 ayda bi zam yapıyor,çünkü ben sorduğumda bu 2010 fiyatları dediler...şimdi birden 700lerden bahsediyorlar...
neyse yinede öpüp başımıza koymak gerekiyor,istanbulda 11 milyara kadar çıkıyor doğum ücretleri,aralık anneleride okudum geçen gün,nutkum tutuldu..

ayy canım çok sevindim allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah analı babalı büyütsün...

kızlar ben bebek bezi prima almayı düşünüyorum da bu yeni çıkan dan mı almalı?bi de kaç numarasını almalı..

kızlar ben bebek bezi prima almayı düşünüyorum da bu yeni çıkan dan mı almalı?bi de kaç numarasını almalı..

benim arakdaşım biraz kullandı iyi dedi ,eski primaya göre daha ince yapısı varmış bide kremliymiş..uzun vadede kullanmadı..
canım bende priima aldım ama yeni çıkandan almadım...daha yeni piyasa çıkan uzun vadede nasıl olduğu bilinmiyor kimseden ses çıkmadı bende güvenemedim eskiden 1 numara 1 paket 2 numaradanda 1 paket aldım ilk etapta,zaten bunlar bitsin direk 3 numaraya geçerim diye düşünüyorum...1 numarayı paketiyle hastaneye götüreceğim.

duyduğuma göre bazı hastaneler bebek bezi veriyormuş (istanbulda)burdakiler yapıyormu bilmiyorum.onu götür bunu götür hastaneye arabanın bagajı doldu...görsen 2 haftalık tatile gidiyoruz..

kızımda hep prima kullanmıştım en iyisi diye şimdi yeni ürün çıkardı ama bu nasıldır bilmiyorum birde şimdi kızıma can bebe aldım ilk defa kullandım güzelmiş yeni doğanı nasıl bilmiyorum

canım ben prima yeni bebek 2 numarayı aldım..üzerinde yeni bebek yazıyor sarı renkli...
1 numara küçük gelip dışına daştı dedi hep yeni doğum yapan bir arkadaş..
primanın uyu ve oyna iyi değilmiş..
fiyatıda daha ucuz zaten..
en iyinin prima olduğunu öğrendim uzun araştırmalar sonucu..
aslında numune gönderen yerlerden istesekte..doğumdan sonra denesek.hangisi iyiyse ondan alsak..
sft sen çalışıyomuydun?
daha önce sordumda kaynadı...
bu arada sizin fotoğraf makinesine şarj aleti alcam..az kaldı..
benim odayoda getirmediler daha..
2 haftaya gelir demişlerdi..
bugün 3 hafta oldu..
arayada bayram giriyor..
inşallah bayram sonu artık..
çokta heveslenmiştim bayramdan önce gelir diye
halıyıda örmüş annem..140-210 sanırım ebatı..
iyi örmüş walla
inşallah odada çok büyük durmaz halı:18:
sen ne yaptın halı işini..küçük gibi diyodun ya..

gelmiş geçmiş olsun canım.. aramıza hoşgeldin.. sanem hanım hakkında bende hiç iyi şeyler duymadım.. değiştirmekle iyi etmişsin.. katılımlarını bekliyoruz..

kızlar aranızda vitale hastanesine giden var mıydı sanırım hastane mi değiştireceğim

ben bilgi sahibi değilim canım.. arkadaşlardan birisi iyi değil diye yazmış.. gidip gör istersen canım ama iyi düşünüp karar vermek lazım.. adı tam duyulmamış bir hastane..

ammannnn maşallahhhhhh maşallahhhhh.. çok şükür sağ salim geldi bir meleğimiz daha... geçmiş olsun.. allah yardımcın olsun.. paylaşımlarını bekliyoruz canım iyileştiğin zaman.. kuzumu kokla benim için..

kızlar halayın ucunu tutun topiğin 2. meleği geldiiiiiii...
süper ötesi...zaman ne çabuk geçiyor...
aman allahım sıra banamı geliyor ....tüyleirm diken diken oldu...:26:

aynen canım sırada sen varsınnn allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallahh

canım ben molfix yenidoğan aldım..sadece 1 paket aldım.. stok yapmadım.. yapmayıda düşünmüyorum.. primayıda nedense hiç ama hiç düşünmedim..

ben çalışmıyorum önce çalışıyordum ama ayrıldım..senin oda ne zaman gelirse bende o zaman ekliycemhalıyı da herkes gayet iyi ebatı dediler öyle yani..senin dediğin bebek bezi premium care mi ben onu sordum...

benim doktorum jinefemden sibel malkoç. ama ben doğumumu anadolu da yapmayı düşünüyorum. yeni doğan bölümü falan var diye. jinefem de de doğum yapılabiliyor aslında ama yenidoğan bölümü yok. ne yapsam karar veremiyorum. 29 haftalık hamileyim bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…