özel hastaneler çocuk dr una bakım testler ve yapılan aşı için ücet alıyor mesela medikalpark 65 tl alıyorcanım selam,
çok şaşırdım şimdi,senin doktorun kimdide extra ücret alıyor?ben olayı anlayamadım kusura bakma.bana herşey dahil 450 normal 650 sezeryan demişlerdi 7 ay önce.bu cumartesi gidip tekrar görüşeceğim zaten kontrolüm var ,odalarada bakacağım.
vitale hastanesi sadece 400 mü alıyor,buna ne dahilki?oda+refakatçi+çoçuk doktoru vs...
bide eğer sezeryan düşünüyorsan enönemlisi aneztesi uzmanı bu durumda...doktor hastane 2 .planda kalıyor ....
çoçuk için 65 vitale 50 dediğin ne ki?
vallaha kafam karıştı :44:
özel hastaneler çocuk dr una bakım testler ve yapılan aşı için ücet alıyor mesela medikalpark 65 tl alıyor
kızlar minik kelebeğim 10.11.2010 da aramıza katıldı normal doğum oldu ikimizde iyiyiz biraz dikiş ağrılarım var iyileşince bol bol yazarım....
canım selam,
çok şaşırdım şimdi,senin doktorun kimdide extra ücret alıyor?ben olayı anlayamadım kusura bakma.bana herşey dahil 450 normal 650 sezeryan demişlerdi 7 ay önce.bu cumartesi gidip tekrar görüşeceğim zaten kontrolüm var ,odalarada bakacağım.
vitale hastanesi sadece 400 mü alıyor,buna ne dahilki?oda+refakatçi+çoçuk doktoru vs...
bide eğer sezeryan düşünüyorsan enönemlisi aneztesi uzmanı bu durumda...doktor hastane 2 .planda kalıyor ....
çoçuk için 65 vitale 50 dediğin ne ki?
vallaha kafam karıştı :44:
kızlar minik kelebeğim 10.11.2010 da aramıza katıldı normal doğum oldu ikimizde iyiyiz biraz dikiş ağrılarım var iyileşince bol bol yazarım....
hayırlı olsun cnm ayyyy nasıl heyecanlandım kelebeğini bol bol kokla inşllh ağrında çabucak geçiverir.kızlar minik kelebeğim 10.11.2010 da aramıza katıldı normal doğum oldu ikimizde iyiyiz biraz dikiş ağrılarım var iyileşince bol bol yazarım....
canım benim doktorum aslı hanım dün sordum andeva ya normal doğum 500 sezaryen 750 bu fiyatlara birde çocuk doktoru ücreti 65 lira ekleniyormuş benim doktorum dışardan geldiği için doğum şekli fark etmiyormuş her ikisinde de 800 alıyormuş normal doğumda bir gece sezaryende 2 gece kalıyormuşsun fazladan kaldığın her gece içinde 100 küsür bir fiyat söylediler andevada
vitale de normal doğum 400 sezaryen 600 + 50 lira çocuk doktoru için... her şey dahil fiyat özel oda + refakatçı
bayramdan sonra gidip araştıracağız
canım benim doktorum aslı hanım dün sordum andeva ya normal doğum 500 sezaryen 750 bu fiyatlara birde çocuk doktoru ücreti 65 lira ekleniyormuş benim doktorum dışardan geldiği için doğum şekli fark etmiyormuş her ikisinde de 800 alıyormuş normal doğumda bir gece sezaryende 2 gece kalıyormuşsun fazladan kaldığın her gece içinde 100 küsür bir fiyat söylediler andevada
vitale de normal doğum 400 sezaryen 600 + 50 lira çocuk doktoru için... her şey dahil fiyat özel oda + refakatçı
bayramdan sonra gidip araştıracağız
kızlar halayın ucunu tutun topiğin 2. meleği geldiiiiiii...
süper ötesi...zaman ne çabuk geçiyor...
aman allahım sıra banamı geliyor ....tüyleirm diken diken oldu...:26:
galiba sıra sende:94:
kızlar ben bebek bezi prima almayı düşünüyorum da bu yeni çıkan dan mı almalı?bi de kaç numarasını almalı..
kızlar ben bebek bezi prima almayı düşünüyorum da bu yeni çıkan dan mı almalı?bi de kaç numarasını almalı..
Selamlar herkese.. Ben de yeni fark ettim bu başlığı. Az zamanda çok işler başarmışsınız
Ben 21 haftalık hamileyim.
Medical Park'ta Sanem Hanım'a gidiyordum şimdiye kadar, odaya girer girmez ultrasona giriyordum ve kalkar kalkmaz da nerdeyse, çıkıyordum. Hiç soru soramıyordum, sormadan da zaten bilgi de vermiyordu. Bugün özel muayenehaneye gidersek de ödediğimiz ücretin bir kısmını alabileceğimizi öğrendim(sonunda) ve Ayşegül Tezcan Germen'den randevu aldım, hemen de gittim. 21 haftada diğeriyle toplam konuştuğumdan fazla Ayşegül Hanım'la kounuştuk herhalde, çok ilgilendi, ultrasonda detaylı baktı, ve plasentada kanama olmuş olduğunu söyledi. Sanem Hanım sağolsn hiç bakmamıştı buna. Sanem Hanım'la ilgili daha önceden de hoş olmayan şeyler duymuştum, bu defa tuzu biberi oldu. En popüler başlık burası zannımca, o yüzden buraya yazıyorumBende retina dekolmanı da var, plasentada kanama erken doğuma sebep olabilirmiş, buna ya hiç bakmadı, ya beni bilgilendirmedi. Neyse ki gitmişim Ayşegül Hanım'a. Her bakımdan çok daha iyi bir doktor, tavsiye ediyorum, psikolog gibi =)
Bu arada Medical Park'ta Ertuğrul Bey'İn de Ünal Bey'in de çok iyi olduğunu duymuştum, sıkıştıraym onu da buraya :)
Hoşçakalıııın
kızlar aranızda vitale hastanesine giden var mıydı sanırım hastane mi değiştireceğim
kızlar halayın ucunu tutun topiğin 2. meleği geldiiiiiii...
süper ötesi...zaman ne çabuk geçiyor...
aman allahım sıra banamı geliyor ....tüyleirm diken diken oldu...:26:
canım ben prima yeni bebek 2 numarayı aldım..üzerinde yeni bebek yazıyor sarı renkli...
1 numara küçük gelip dışına daştı dedi hep yeni doğum yapan bir arkadaş..
primanın uyu ve oyna iyi değilmiş..
fiyatıda daha ucuz zaten..
en iyinin prima olduğunu öğrendim uzun araştırmalar sonucu..
aslında numune gönderen yerlerden istesekte..doğumdan sonra denesek.hangisi iyiyse ondan alsak..
sft sen çalışıyomuydun?
daha önce sordumda kaynadı...
bu arada sizin fotoğraf makinesine şarj aleti alcam..az kaldı..
benim odayoda getirmediler daha..
2 haftaya gelir demişlerdi..
bugün 3 hafta oldu..
arayada bayram giriyor..
inşallah bayram sonu artık..
çokta heveslenmiştim bayramdan önce gelir diye
halıyıda örmüş annem..140-210 sanırım ebatı..
iyi örmüş walla
inşallah odada çok büyük durmaz halı:18:
sen ne yaptın halı işini..küçük gibi diyodun ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?