TeşekkürederimcanımCanım ben 4ay önce ostenil diye bir ilaç aldım bu eklemin içine enjekte edilen içinde hyaluronic asit bulunan bir ilaç. Bende dermaroller var onu dudağımda gezdirip üstüne ostenil sürünce dolgunlaşıyor fakat yinede beni tatmin etmedi. Hala kafamda acaba dolgu yaptırsam mı düşüncesi var ama denediklerim içinde en iyi bu şekilde sonuç aldım.
Anti aging haplarından hangilerini kullanıyorsunuz ve hangilerini tavsiye edersiniz ?
Maritsacım .....inan hiçbir işe yaramazlar.......genç kalmak tamamen hormonlarla alakalı bir durum.......genç kalmak istiyorsan sabah kahvaltısını pasgeç ki büyüme hormonu salgılanabilsin.........günün en az 13 14 saat aç kalıp insulin hormonu salgılatmaman gerekiyor.....tıpkı atalarımız gibi.........intermittent fastig konusunu internetten araştırabilirsin.........düzenli uykuda hafife alınacak gibi değil........rahatsız olduğun yerleri sadece estetikle halletmelisin
Kolay gelsin canımm.umarım faydasını görürsün.Kısacası kendimi denek yaptım, işe yararsa kadınlar güzel kalsın diye size sonuçları ve karışım oranlarını yazarım
Kolay gelsin canımm.umarım faydasını görürsün.
bu konuda ciddi misin?
Ben çünkü ne zama zayıflamak istesem, tek öğün yiyerek zayıflıyorum.
ve o zaman kendimi daha dinç hissediyorum
ama diyetisyenler, etrafımdakiler sürekli 'sağlıksız, öleceksin' diyerek moralimi bozuyor
iki senedir, diyetisyenle zayıflamaya çalışıyorum olmuyor.
Demek ki nedeni buymuş, sonunda benim gibi düşünen birini buldum
Ay pesindeyimKısacası kendimi denek yaptım, işe yararsa kadınlar güzel kalsın diye size sonuçları ve karışım oranlarını yazarım
Ne çayı ayolTeşekkür ettim tatlim inşallah işe yarar. Almışken çayınıda aldım onuda içeyim bari. Yaşlanma korkusu sardı beni
Ne çayı ayolkaç yaşındasın canımm
Aa ilk defa duydum bu çayı.nerde satılıyor?ne işe yarıyor tam olarak?Sarı kantaron çayı bebeğim, 29 un ikinci yarısındayım ve yaşlılık fobisindeyim çünkü kime 29 desem "aman işte 30 olmuşsun" diyor
Aa ilk defa duydum bu çayı.nerde satılıyor?ne işe yarıyor tam olarak?
Ah canıım bosver,ha 29 ha 30.bak ben sana daha kötüsünü söyleyeyim.30 dan birkaç sene sonra bir bakmışsın 40 olmussun.orneğin ben.40 oluvermisim haberim yok
Takma kafana canım benim.allah ömür versin,sağlıkla huzurla yaşayalım inşallah
Elini çabuk tutsan iyi olur canım_nurbanu_ ay amin inşallah ama korkutma beni daha evlenemedim,çocuk yapamadım
Aktar yada diğer adıyla lokman hekimlerde bitki olarak satılıyo tatlım. Markalı ürün tercih etmem, varsa bilmiyorum oyüzden. Kaynayan suya at 2 taşım, sonra dinlensin, ilk su sarı ama onu ben soğuyunca buzdolabında bekletiyorum kalanını, ertesi gün az daha su katıp kaynatınca rengi koyulaşıyor, özü asıl ozaman çıkıyor. Hatta babam demişti, akşamları yüzüne sür pamukla güneş leken olmasın yazın diye. Bende özünü şu yaptığım karışıma ilave ettim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?