Viruslere antibiyotikler etki etmezArkadaşlar, şu dönem geçici de olsa antibiyotiklerin reçetesiz satılması gerektiğini düşünüyorum. (En azından düşük doz) Neticede birkaç yıl eveline kadar leblebi gibi satın alıyordukçocukları hastane ortamına sokmak istemiyorum. Sosyal medyada duyurmaya çalıştım ama kimsenin ilgisi yok.
Çok mu komik? Benim korona için istediğimi nereden çıkardınız? Çocukların klasik ateşli hastalığında kullanacağımViruslere antibiyotikler etki etmez
Kendi kendinize nasil karar vereceksiniz. Doktor musunuz?Çok mu komik? Benim korona için istediğimi nereden çıkardınız? Çocukların klasik ateşli hastalığında kullanacağım
3.5 yaş. Bir tanesi kronik bronşitAntibiyotik kullanmak zorunda olduğunuz kronik bir hastalık varsa recetesiz alabiliyorsunuz bu dönem. Yalnız önceden bu reçete yazılmış olması gerekiyor.
Kaç aylık çocuklarınız ?
Çok mu komik? Benim korona için istediğimi nereden çıkardınız? Çocukların klasik ateşli hastalığında kullanacağım
Teşekkürler. Çok haklısın. Büyük oğlum tek büyüdü antibiyotik olayını hatırlamıyorum bile fakat üçüzler prematüreler ve hastalık eve girince enaz 1 ay sürekli dönüyor. Çok çok zor. Hariçten gazel okumak kolay maalesefZor durumda kalmadıkça bilinçli bir anne cocuguna antibiyotik vermez. Konu sahibi ben sizi cok iyi anlıyorum. Bazı cocukların hastalıkları antibiyotiksiz gecmiyor. Bagısıklık sistemleri zayıf oldugu için kendini düzeltemiyor. Ama sizin bu isteğinize devlet izin vermez, bosuna ugrasmayın. Hastane ortamına sokmamanızda mantıklı. Çok gecmiş olsun... Bir çözüm sunmak bu asamada zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?