Yaa tabii sizler kadar bilemiyoruz ne yapalım . Hayret etmeye devam et.Cocuklarin klasik atesli hastaliklarinda, atesi 38.5 dereceyi geçtiginde acak ates düsürücü surup kullanirsin. Bunun yani sira çoçuklari daha 1 kat daha hafif giydirirsin. Ve vücüdlarina zaman verirsin kendini toparlamasi için.
Bu çoçuklarin bagisiklik sistemleri bir sekilde güçlenmesi lazim. Simdiden bile sik sik antibiyotik kullanirlarsa, ilerde o antibiyotik gerçekten gerektiginde etki etmez. Daha zor durumda düsürler. Ki antibiyotik zaten viral enfeksyonda yardim etmez. Cocuklar ateslendiginde neden oldugunu bilmiyorsun (doktor olmadikça). Viral enfeksyon ise, bosuna antibiyotik vermis olursunuz.
Yani doktorlar bas bas bagiriyor, antibiyotigi birakin, her derde deva degil diye. Ve halen antibiyotigin pesinde olan kadinlar var. Hayret edici.
Çok mu komik? Benim korona için istediğimi nereden çıkardınız? Çocukların klasik ateşli hastalığında kullanacağım
Arkadaşların çoğu durumu tam bilmediği için haklı isyandalar. Ben de ilaç karşıtıydım fakat bebekler antibiyotiksi atlatamıyor maalesef. Şu fönemde dr a götürmek akıl işi değilBen sizi anladım, düzenli gittiğiniz doktorunuz ile bu konuyu hemen görüşün.
Antibiyotikten ziyade düzenli olarak kullanılan ilaçlarda risk var.
Öksürük şurubu, ateş düşürücü ve varsa vitaminleri unutmayın.
Aslında çözüm serbest antibiyotik yazmak yerine online reçete ile ilaç verilebilmesi, Çin bu sistemi kullanıyor. Hatta ilaçlar kargo ile adreslere de iletilebiliyor.
Normalde aşırı antibiyotik kullanımına çok karşıyım yalnız olağanüstü günlerdeyiz.
Yaa tabii sizler kadar bilemiyoruz ne yapalım . Hayret etmeye devam et.
Tepkim bilmiyormuş tarzda verilen cevaba. Bakın büyüğü 16 yaşında küçük üçüzler 3.5 yaşında 4 çocuk annesiuim. Üstü inceltlip atlatılabikecek hastalıklara hakimim çok şükür. Sorun şu ki bbkler prematüre. Eve giren en basit hastalık bile haftalar sürüyor. Tabii ki en ufak burun akıntısında antibiyotiğe saldırmayacak kadar bilgim var şükür. Şu olağanüstü günlerde hastaneye gitmemenin yollarını arıyorum.Size hayat kurtarıcı bilgiler veriliyor ve siz tepki veriyorsunuz.
Size verilen cevaplarda ki üsluba takılmak yerine lütfen bu uyarıları dikkate alın.
Şu dönem alınganlık yapılacak dönem değil !
Üslup ne olursa olsun bilgi verici her mesaja beni azarlar gibi, dalga geçer gibi konuşsa bile teşekkür eder geçerim.
Şimdi ben sizin ne demek istediğinizi anladım .Bizim doktorumuz da klasik hastalıklarımızda ilaçlarımızı söylüyor ve hastaneye getirme sakın diyor .Sizde de böyle bir durum var muhtemelen ve doktorunuz aynı ilaçları veriyor .Herkes herseyi çok bilir bu ülkede ama nedense bir evde bile oturmayı başaramıyoruz .Arkadaşların çoğu durumu tam bilmediği için haklı isyandalar. Ben de ilaç karşıtıydım fakat bebekler antibiyotiksi atlatamıyor maalesef. Şu fönemde dr a götürmek akıl işi değil
Aynen. Herkes iyi olsun inşallah. Şu kötü günler geride kalsın biran evvel.Şimdi ben sizin ne demek istediğinizi anladım .Bizim doktorumuz da klasik hastalıklarımızda ilaçlarımızı söylüyor ve hastaneye getirme sakın diyor .Sizde de böyle bir durum var muhtemelen ve doktorunuz aynı ilaçları veriyor .Herkes herseyi çok bilir bu ülkede ama nedense bir evde bile oturmayı başaramıyoruz .
Geçmiş olsun
Bende de var corek otu yagi , hergun icmek mi lazim ? Siz nasil kullaniyorsunuz?Çörek otu yağı doğal antibiyotik dir
Boğaz veya diş eti şiştiği zaman 4-5 gün sabah akşam 1 er tatlı kaşığı içince geçiyor küçük damlalıklı şişeyse sabah akşam 4-5 er damla yeterli oluyorBende de var corek otu yagi , hergun icmek mi lazim ? Siz nasil kullaniyorsunuz?
Teşekkür ederimBoğaz veya diş eti şiştiği zaman 4-5 gün sabah akşam 1 er tatlı kaşığı içince geçiyor küçük damlalıklı şişeyse sabah akşam 4-5 er damla yeterli oluyor
Klasik ateşli hastalığın viral olmadığını yada sadece soğul algınlığı olmadığına nasıl karar vereceksiniz? Çok cahilce bir tutum.Çok mu komik? Benim korona için istediğimi nereden çıkardınız? Çocukların klasik ateşli hastalığında kullanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?