Yaşım 29. Maddi durumları bekledim zaten şimdiye kadar ama o kısım toparlanmıyor. Günümüz şartlarında maalesef. Öyle çok hadi çocuk olsun kafasında da değilim zaten ama öğretmen olunca her sene tahammülüm de azalıyor artık. O yüzden artık olsun istiyorumYasiniz kac bilmiyorum ama biraz daha maddi durumlari toparlayip oyle mi cocuk dusunseniz? Biraz daha birikim yapsaniz en azindan isten cikarilsaniz bile sizi idare edecek kadar.
İnşallah. Teşekkür ederimAllahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.
Psikiyatriste gittiğimde kesinlikle kullanma dedi başka birine gideceğim sanırım. Kullanmayayım tabii ben de istemiyorum ama elimden gelmiyorHamilelikte kullanılabilen antidepresanlar da varmış. Doktorunuzla konuştunuz mu onlara geçebilme şansınız var mı?
Ben bir noktayı anlayamadım. Vertigo tedavisi yok diye biliyorum (emin değilim). Eğer antidepresan sorununuza çözüm ise baş dönmelerinizin altında psikolojik sorunlar yatıyor olmalı değil mi? İlaca alternatif olarak terapi almayı deneseniz ve sorunu kalıcı olarak çözseniz?Herkese merhaba. Yaklaşık 6 yıldır vertigo ve anksiyete için antidepresan kullanıyorum. İkisini de yaşayan bilir özellikle vertigo beni canımdan bezdirdi. Bir gün intihar edersem bu yüzden ederim diyordum başım döndüğü zamanlarda. Sonra antidepresan kullanmaya başlayınca baş dönmelerim geçti hatta neredeyse bitti. Öğretmenim ve özel sektörde çalışıyorum. Bu zamana kadar her şey iyiydi ama evlendim ve 2 sene geçti artık çocuk istiyoruz. İlacı bırakmaya çalışıyorum her şey başa dönüyor. Başım döne döne tabiki işe gidemiyorum. Sanırım en çok da okula gidemeyeceğim konular geri kalacak ya işten atılırsam işsiz kalacağım. Nasıl geçineceğiz korkusu beni böyle yapıyor. Doktora sordum ilaçla olmaz diyor e ilacı da bırakınca ayağa kalkamıyorum ve çalışıyorum da ne yapacağımı şaşırdım. Bana destek olabilecek birileri var mı ? Benim gibi şeyler yaşayan birileri ?
Migren ve anksiyete kaynaklı vertigo benimki. Terapi aldım ama anlık olarak yaradı uzun vadede yaramadı maalesef. Baş dönme kısmı olmasa bunalma sokulma kısımlarını kendi kafamda çözebiliyorum ilacı bırakınca ama dönme olunca hayatım duruyor. Ne iş ne başka bir şey bu durumda beni depresyona sokuyor bir deBen bir noktayı anlayamadım. Vertigo tedavisi yok diye biliyorum (emin değilim). Eğer antidepresan sorununuza çözüm ise baş dönmelerinizin altında psikolojik sorunlar yatıyor olmalı değil mi? İlaca alternatif olarak terapi almayı deneseniz ve sorunu kalıcı olarak çözseniz?
Hamileyken kullanılan antidpresan bildiğim kadarıyla yok. Hamile kaldığımı öğrenir öğremez doktorum kesmişti ve sadece terapiyle devam etmiştik.
29 yaşın nesi erken, 35 sonrası her türlü risk artıyor. Abartmayın bence. Kaçta yapsın 40 yaşında mı?Gecmis olsun vertigonun bas donmelerini damar tikanikliklari da tetikliyormus bir tanidigim anjiyo olunca bas donmelerinin azaldigini soylemisti isterseniz bir de kalp doktoruna gorunun. Cocuk sahibi olmak icinse 29 yas cok erken bence erteleyin
Vertigonun tedavi manevraları yapıldı mı sizeHerkese merhaba. Yaklaşık 6 yıldır vertigo ve anksiyete için antidepresan kullanıyorum. İkisini de yaşayan bilir özellikle vertigo beni canımdan bezdirdi. Bir gün intihar edersem bu yüzden ederim diyordum başım döndüğü zamanlarda. Sonra antidepresan kullanmaya başlayınca baş dönmelerim geçti hatta neredeyse bitti. Öğretmenim ve özel sektörde çalışıyorum. Bu zamana kadar her şey iyiydi ama evlendim ve 2 sene geçti artık çocuk istiyoruz. İlacı bırakmaya çalışıyorum her şey başa dönüyor. Başım döne döne tabiki işe gidemiyorum. Sanırım en çok da okula gidemeyeceğim konular geri kalacak ya işten atılırsam işsiz kalacağım. Nasıl geçineceğiz korkusu beni böyle yapıyor. Doktora sordum ilaçla olmaz diyor e ilacı da bırakınca ayağa kalkamıyorum ve çalışıyorum da ne yapacağımı şaşırdım. Bana destek olabilecek birileri var mı ? Benim gibi şeyler yaşayan birileri ?
Ilacı gazan doktora gidip hamileligi sorunHerkese merhaba. Yaklaşık 6 yıldır vertigo ve anksiyete için antidepresan kullanıyorum. İkisini de yaşayan bilir özellikle vertigo beni canımdan bezdirdi. Bir gün intihar edersem bu yüzden ederim diyordum başım döndüğü zamanlarda. Sonra antidepresan kullanmaya başlayınca baş dönmelerim geçti hatta neredeyse bitti. Öğretmenim ve özel sektörde çalışıyorum. Bu zamana kadar her şey iyiydi ama evlendim ve 2 sene geçti artık çocuk istiyoruz. İlacı bırakmaya çalışıyorum her şey başa dönüyor. Başım döne döne tabiki işe gidemiyorum. Sanırım en çok da okula gidemeyeceğim konular geri kalacak ya işten atılırsam işsiz kalacağım. Nasıl geçineceğiz korkusu beni böyle yapıyor. Doktora sordum ilaçla olmaz diyor e ilacı da bırakınca ayağa kalkamıyorum ve çalışıyorum da ne yapacağımı şaşırdım. Bana destek olabilecek birileri var mı ? Benim gibi şeyler yaşayan birileri ?
Teşekkür ederim bilgilendirme için.Ben anti depresan kullanarak doğum yaptım, doktorlar ilk 3 ay önermiyor. Ben aniden bırakıp 2.. ay tekrar dönmek durumunda kaldım, birkaç ilaç var kullanılabilen hamilelikte. Emzirmede de aynı şekil. Psikşyatr ile konuşabilirsiniz durumunuza göre ayarlar. Çünkü doğal olarak çoğu doktoe risk almak istemeyip ilaçla olmaz diyerek kestirip atıyor. Dişinizi sıkıp ilk 3 ayı atlatabilirseniz ilaçsız, sonraaında baslayabilirsiniz. Ya da şu an bir dr ile görüşüp, ilaç kesme-baslama- etki etme süreçlerini yaşamamak adına hamileliğin başında da düşük doz ile devam edebileceğiniz bir ilaca sizi baslatmasını sağlayabilirsiniz. Benim kararım, kullanmak istiyorum dediğiniz zaman genelde sana bırakıyor, riski sen al diyorlar
1 kere yapıldı ama benimki tam baş dönmesi değil daha çok sallanma şeklinde denge kaybı şeklinde. Gittiğim (yaklaşık 8-9 doktor) manevra için kristal kayması olması gerektiğini onun da gerçek baş dönmesi yaptığını söylediler.Vertigonun tedavi manevraları yapıldı mı size
Kocaeli’de yaşıyorum ama çok zorda kalırsam giderim tabi. Manevra felan mı yaptılar size?Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Vertigo için Ankara Hacettepe Hastanesinde Erdinç bey var. Soyadını hatırlayamadım. Kesinlikle tedavi ediyor. Korkunç baş dönmelerim neredeyse bitti. Bazen hafif oluyor. Ama inanılmaz azaldı. Tavsiye ederim. Anksiyete içinde terapi öneririm. İlaçsız geçirebilirsiniz. Bir deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?